Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 15

Hasret , Arzu , Aslı ve bize katılacak diğer arkadaşlarımız , Besmele çekip başlayalım yarın diyetimize , mola bu kadar ...

msj 15

Hasret , Arzu , Aslı ve bize katılacak diğer arkadaşlarımız , Besmele çekip başlayalım yarın diyetimize , mola bu kadar ...

evvet kızlar geldı yıne pazrtesı walla ben rejımdeyken kndımı daha ıı hıssedıorum yasasın rejım yapmak hahahy :))) bu haftada 1. olcaz ıns yarın patates gunumz

Merhaba arkadaşlar,bugün temizlikle uğraştım,oruçluydum gece de kalkamamışımBiraz zorlandım ama çok şükür tutabildim...
Deryacım yarın diyete hazırsın anlaşılan,ben bu hafta oruç tutucam diyeti yapsam zorlanır mıyım acaba kararsız kaldım...:44:

Hayırlı günler herkese...
Ben de sizin diyete başladım bu gün hasretciğim. Cuma günü yine takımımızı 1. yapacağız inşallah....

selam kızlar sabah klasık kahvaltı öğlen kepekli tost arada yeşilçay

bısı paylasmam gerekıo sızınle dusuncelerınıze ıhtıyacm war
bızım mahallede bı tane bayan war ama sureklı bıze gelıo gunde bı kac defa ewlı ılkokula gıden bır cocugu war esıyle mutlu dııl kadının gozu dısarda dıyebılırım yanı herkes oyle konusuyo yaşcak annemden 10 yas felan kucuk zaten bu kadr samımı olmalarına kızıyordum daha onceden de sonra mahallede dedıkodu cıkmıs bunun sureklı bıze gelmesyle ılgılı babamla ıkısı hakkında babam beklemıorum boyle bısı hemde kesınlıkle beklemıorum cunku babam sureklı kadının bıze gelmesınden rahatsız oldugunu soylemıstı erkeklere pek guwenmem yaparlar ama o bayanla kesınlıkle yapmaz hernese dun aksam yne geldı bze annem we ben mutfaga gectık hemn babama bısıler solemeye basladı annem ıcerıye gırdı sustu bnde delırdım dogal olarak babama soyledım annem bıdaha gorusmeyeck onnla o bıdaha bıze gelmeyeck dıye babam e zaten ne zamndır yapmanız gereken seydı bu dıe cwap werdısabah yatagımdan kalktım baktım yıne gelmıs annem dedı bı gelsene sennle bısı konusmam gerekıo dıe annem solemıs bız bu konusulanlardan rahatsız olduk hasret bıdaha benı sıze gondermek ıstemıo dıe cunku gelme demek ayıp olur yada ayıbı boswerelım gunah aglamaya baslamıs hemn geldı benım yanıma nasıl yakıstırıosun bana dıo dedım kı bnde ewımdesın sna laf solemek ıstemıorum ama ben sna yaptın demıorum ama bu konusulanlardan rahatsz oluroum dedım bnde cok duydum dha once bu lafları felan dıo dedım kı neden ozamn yıne sureklı geldın neden sewıye koymadn araya yne aglıo sureklı babamdan sıgara felan da ıstıodu dedım bn bı erkekten sureklı sıgara ısteyemm mesela dedım hep aglıo sızce yanlıs mı yapmısım

Hasretciğim bence yanlış değil yaptığın. Zaten bu kadar sık gelmesi doğru değil,eeeeeee bir de dedikodu çıkarmışlar bence aranıza mesafe koymanız doğru canım.

sen doğru olanı yapmışsın zırt pırt sizde ne işi var hem baban evde mantıksız yni demek rahat biriki rahatsız olmuyor babandan hiç kafana takma doğru olan bu zaten

3. lüğü kaçıran benim galiba

aslıcım geçen hafta çok iyi hakimdin görevine ağırlığını koymayı başardın..Hem tebrikler hem teşekkürler.
rica ederim 2011 i birncilikle kapattık 2012nin ilk haftasındada aynı azmi bekliyorum arkadaşlarımdan bu haftada birincilik bizim olsun

Hayırlı günler herkese...
Ben de sizin diyete başladım bu gün hasretciğim. Cuma günü yine takımımızı 1. yapacağız inşallah....

hadi bakalım bu hafta çok güzel kilo vereceğiz kaçamak yok anlaştıkmı kızlar

nasıl gıdıo betul rejımın ben bugun gelıp gıtme aralarındayım

şşşş noldu geçen haftaki azmine bide başkanımmız sensin bu hafta örnek olmalısın takıma
bendede bugün gidip gelmeler oldu ama bozmadım 2. hafta daha ağır geçeceğe benziyor tartılmadın değilmi?

ben geldim kızlar çok işim vardı bugün ancak girebildim.. haftasonu çok kaçırmadım ama kalorili şeyler yedim:18::18:
midem küçülmüş bi kase çorbayla doyduğum oldu.. tartılmadım sanki fazla gelecekmişim gibi geliyor bana ama cumaya kadar tartılmak yok..
şuan ilk yeşilçayımı içiyorum bugün başkada içmem akşam içince uyuyamıyorum..
şimdiye kadar 5 patates yedim
birazdan müştrim gelecek sanırsam bugün spor yapamayacağım..
çıkışta markete uğrayacağım kabak domates falan alacağım bu haftada yarınki sebze günümde yağsız kabak yemeğiyle domates salatalık yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…