Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün güzel tatlım ben bugün menümü yazmayacağım
ama sana şunu söyleyim sene,de biliyorsun ben de senin gibi haftasonu alıyorum haftaiçi onu toparlıyordum ve kilo veremiyordum.. ama bizim diyeti kaçamaksız yaparsan haftasonu alsan bile geçen haftaki bildiriminden en az 1.5 kilo eksik çıkacağına eminim

kızlaaaaaaar bugün son yarın akşamüstü rahat rahat girebileceğim belki de bu gece ama ben kendimi çok yalnız hissediyorum yaa. çok sıkıldım evde hiç içimden ders çalışmak gelmiyor

bugun hc ugramaz oldm buralara ordan oraya gezıorum sabhtan berı kuafore feln gıttm anck geldm ewe heryer buz walla
aslıcıgm sen nerelerdeesın yemk yemeyı ozlemısm bn ama gecenhaftakı kadr yıemıorum ıns mıgdem kuculmustr

canlarım ben artık cıkıorum yarın gorusurz optum hepınızı
2012 hepımıze mutluluk saglık nese para ... getırır ınsallah

ben derdime uygun olaraktan allah herkesin gönlüne göre versin diyorum ehehe Varsa sevdiğine tez zamanda kavuştursun :d

msj 13

Günde sadece kısır ve ıspanaklı börek yedim . o da bana yetti . bulgur çok şişirdi. midem çok kötü durumda.

2012 yının hepimize sağlık , mutluluk , huzur getirmesini diliyorum . Ailenizle ve sevdiklerinizle mutluluklar.....bol bol kalori veririz inşallah ...

Canım arkadaşlarım, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun....Sevenler sevdiklerine kavuşsun..Kilolarımız gitsin,incecik olalımDaha ne diyeyim bilemedim....Sizleri çok seviyorum....

2012 nın ılk msını yazmak ıstedım we yazıorummmmmm
sızlerı sewıorum
hosgeldın 2012

kzlar ınanlmaz yedım yaa mıgdem kotu suan ama hasret artık yer mı yemezzz kaldıgımz yerden yola dewam

valla ben dün bi tek çikolatayı kaçırdım gerisi iyiydi bolcada göbek attım
ama gece teyzem dayım bi de kuzenlerim geldiler saat 3te ben 5e geliyodu uyuyabildim daha onlar kaçta gittiler bilmiyorum..Sabahta 2de kalktım kahvaltıda yine çok kaçırmadım ama işte...ben de kaldığım yerden devam...Benim ip gibi olan sevidceğim aklıma geldikçe çekmecedeki çikolatalardan elimi geri çekiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum...En kötü ihtimalle okula bi tane bi tane götürürüm hem erken yemiş olurum hem de diğer öğülerde az yerim ama dayanıcam bugün..inş. yani..yarın beden eğitiminden sınavım var ama hiçde çalışasım yok off...Yeni yıla girerken kendimi çok yalnız hissettim insanın sevdiği yanında falan olmayınca...kıskançlık kriziyle hasret bi aradaydı valla :)

hatunlar menü hiç yazmıyım bence çünkü tam olarak ne yediğimi de hatırlamıyorum..:)spor olarakta göbek atıyorum fırsat buldukça..
yarın gelebilir miyim bilmiyorum salı günü 2tane ortak sınavım var...Ama gelmeye çalışıcam hatunlarım..

aslıcım geçen hafta çok iyi hakimdin görevine ağırlığını koymayı başardın..Hem tebrikler hem teşekkürler.

Kutlama Kartı

temel bilgiler hatırlatma olur..

darısı başımıza..

Son düzenleme:
msj 14

Yeni yılın ilk gününde hepinize mutluluklar dileyerek ilk mesajımı yazayım .

Öncelikle bazı ( kendi çevremden ) insanların beni üzmelerine izin vermeyeceğim . Zayıfladığımda yüzlerindeki ifadeyi görmek istiyorum . Bu hafta ki azmimizle neler yapabileceğimizi gördük .

Evet 5. takım 2012 nin ilk haftasına da birincilikle başlayalım . Patatesler hazır , yarın diyetin ilk günü . Hafta sonu abartmadım .kendime güvenim geldi , bakalım cumaya kadar tartılmayacağım . Cuma günü tartıda ne göreceğim , çok meraklıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…