- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.961
benm çok zorlayıcı geçmemişti demek senin bünyene iyi gelmedi.. canım madem şu saat itibariyle bozuyorsun akşamı hafif atlat çorba iç..Yok kızlar bana göre değil bu diyet. Benden bu kadar!
İnşallah daha sağlıklı şeylerle kilo vermeye çalışacağım. Tek tip beslenemiyorum. Bilinç altı işte tek tip beslenmem gerektiği için aklıma bile gelmeyecek şeyler bu gün aklıma geldi. Benim geçen haftaki diyetim güzeldi ondan mı yapsam acaba yine?
bısı paylasmam gerekıo sızınle dusuncelerınıze ıhtıyacm war
bızım mahallede bı tane bayan war ama sureklı bıze gelıo gunde bı kac defa ewlı ılkokula gıden bır cocugu war esıyle mutlu dııl kadının gozu dısarda dıyebılırım yanı herkes oyle konusuyo yaşcak annemden 10 yas felan kucuk zaten bu kadr samımı olmalarına kızıyordum daha onceden de sonra mahallede dedıkodu cıkmıs bunun sureklı bıze gelmesyle ılgılı babamla ıkısı hakkında babam beklemıorum boyle bısı hemde kesınlıkle beklemıorum cunku babam sureklı kadının bıze gelmesınden rahatsız oldugunu soylemıstı erkeklere pek guwenmem yaparlar ama o bayanla kesınlıkle yapmaz hernese dun aksam yne geldı bze annem we ben mutfaga gectık hemn babama bısıler solemeye basladı annem ıcerıye gırdı sustu bnde delırdım dogal olarak babama soyledım annem bıdaha gorusmeyeck onnla o bıdaha bıze gelmeyeck dıye babam e zaten ne zamndır yapmanız gereken seydı bu dıe cwap werdısabah yatagımdan kalktım baktım yıne gelmıs annem dedı bı gelsene sennle bısı konusmam gerekıo dıe annem solemıs bız bu konusulanlardan rahatsız olduk hasret bıdaha benı sıze gondermek ıstemıo dıe cunku gelme demek ayıp olur yada ayıbı boswerelım gunah aglamaya baslamıs hemn geldı benım yanıma nasıl yakıstırıosun bana dıo dedım kı bnde ewımdesın sna laf solemek ıstemıorum ama ben sna yaptın demıorum ama bu konusulanlardan rahatsz oluroum dedım bnde cok duydum dha once bu lafları felan dıo dedım kı neden ozamn yıne sureklı geldın neden sewıye koymadn araya yne aglıo sureklı babamdan sıgara felan da ıstıodu dedım bn bı erkekten sureklı sıgara ısteyemm mesela dedım hep aglıo sızce yanlıs mı yapmısım
bende bugun karnıbahar yemeği yaptım canım çok hoşuma gidiyor kabak lahana sebze yemekleriben geldim kızlarçok işim vardı bugün ancak girebildim.. haftasonu çok kaçırmadım ama kalorili şeyler yedim:18::18:
midem küçülmüş bi kase çorbayla doyduğum oldu.. tartılmadım sanki fazla gelecekmişim gibi geliyor bana ama cumaya kadar tartılmak yok..
şuan ilk yeşilçayımı içiyorum bugün başkada içmem akşam içince uyuyamıyorum..
şimdiye kadar 5 patates yedim
birazdan müştrim gelecek sanırsam bugün spor yapamayacağım..
çıkışta markete uğrayacağım kabak domates falan alacağım bu haftada yarınki sebze günümde yağsız kabak yemeğiyle domates salatalık yemeyi düşünüyorum
seni çok iyi anlıyorum açıkcası bende tümgün boyunca meyve yada patatesle beslenemem hadi 5 gün filan okeyde o bile zorlar haftalarca bu şekilde hiç beslenemem en güzeli az yemekYok kızlar bana göre değil bu diyet. Benden bu kadar!
İnşallah daha sağlıklı şeylerle kilo vermeye çalışacağım. Tek tip beslenemiyorum. Bilinç altı işte tek tip beslenmem gerektiği için aklıma bile gelmeyecek şeyler bu gün aklıma geldi. Benim geçen haftaki diyetim güzeldi ondan mı yapsam acaba yine?
benm çok zorlayıcı geçmemişti demek senin bünyene iyi gelmedi.. canım madem şu saat itibariyle bozuyorsun akşamı hafif atlat çorba iç..
sen geçen haftaki rejimine başla onlada güzel kilo vermiştin.. yürüyüşünüde yap koşu bandında
ayy eşinde yiye yie patatesinimi yemişmsj 17
sabah 1 su brd ılık ballı su içtim .
yarım patates , ben gelinceye kadar eşim öbürlerini yemiş , ne kadar moralim bozuldu. daha başında motivasyon sıfırlandı .
öğlen 2 patates , biber ve nane ektim .
1.5 lt su içtim , bu kbzlık beni çok kötü etkiliyor. İnş bu diyetle iyice artmaz, yoksa hiç işe yaramaz.
yarın ben de kabak yemeyi düşünüyorum .içine domates katıcam , yanına maydanoz ve marul salatası yerim belki.
az yemek en iyisi.. ama napim gittiği yere kadar artık yapacağım bide ben çalıştığım için kolay oluyor her öğün ayrı yemekte pişiremiyorumbende bugun karnıbahar yemeği yaptım canım çok hoşuma gidiyor kabak lahana sebze yemekleri
seni çok iyi anlıyorum açıkcası bende tümgün boyunca meyve yada patatesle beslenemem hadi 5 gün filan okeyde o bile zorlar haftalarca bu şekilde hiç beslenemem en güzeli az yemek
çok sağlıklıymış menün afiyet olsun canım sen zorlamıyorsun merak etme ben eşime gecenin 11 inde yemek hazırlayan insanım kaşarlı sucuklu tost yappıyorum düşün halimi hahahbugun iyi gibiyim diette akşama ızgara cupra var ve yağsız salata acıkcası menüleri yazmaya cekiniyorum çünkü sadece patates ve sebze yiyen arkadaşları zorlamak istemiyorum yorumlarımla umarım öyle bişi olmaz yoksa çok üzülürüm belkide yazmasam daha iyi olucak kızlar bugun 1 bardak yeşilçay içtim bir bardak ıhlamur içtim şifayı kapıyor gibiyim kızlar dr ender saraç bir keresinde televizyonda yeşilçayı tok karnına için demişti aç karnına içtimmi tuhaf oluyorum paylaşmak istedim sizinle
bak sebze gününde adam akıllı bişe ye ıspanak olabilir pırasa olabilir bunların yanında yine ye domates salatalığını.. ama sadece domates salatalık yeme yoksa gün geçmez..aslıcıgm bozmadım hayatım hala dewam edıorum ama yarın ne yıcem bılmıorum gercekten bnde kabak yemeyı dusunuodum bugn almadım ama acaba yarn tawuk mu yesem bı gun yer degıstırmıs olurum
Hayırlı günler herkese...
Ben de sizin diyete başladım bu gün hasretciğim. Cuma günü yine takımımızı 1. yapacağız inşallah....
Patates güzellerim benim.....İnşaallah iyi sonuç alırsınız,takipteyim ,oruçlarım bitsin ilk fırsatta denicem bende.bende patateslerımı yedım sımdı
bıdaha benı sıze gondermek ıstemıo dıe cunku gelme demek ayıp olur yada ayıbı boswerelım gunah aglamaya baslamıs hemn geldı benım yanıma nasıl yakıstırıosun bana dıo dedım kı bnde ewımdesın sna laf solemek ıstemıorum ama ben sna yaptın demıorum ama bu konusulanlardan rahatsz oluroum dedım bnde cok duydum dha once bu lafları felan dıo dedım kı neden ozamn yıne sureklı geldın neden sewıye koymadn araya yne aglıo sureklı babamdan sıgara felan da ıstıodu dedım bn bı erkekten sureklı sıgara ısteyemm mesela dedım hep aglıo sızce yanlıs mı yapmısım
aynen aslıcım yarını meywe gunu yapayım bole demesen walla tawuk yapcktım akıl akıldan ustun ısteoptum senı
Yeşilçay bende de uykusuzluk yapıyor,kabak yemeği iyi bir seçim bence de,çabuk acıktırır mı acaba:13:şuan ilk yeşilçayımı içiyorum bugün başkada içmem akşam içince uyuyamıyorum..
şimdiye kadar 5 patates yedim
birazdan müştrim gelecek sanırsam bugün spor yapamayacağım..
çıkışta markete uğrayacağım kabak domates falan alacağım bu haftada yarınki sebze günümde yağsız kabak yemeğiyle domates salatalık yemeyi düşünüyorum
Sende benim gibisin Betül,böyle tek tip beslenince kendimi çok moralsiz,sinirli ve de aç hissederim...Geçen haftaki gibi uygula bence de kilo vermiştin sonuçta....Yok kızlar bana göre değil bu diyet. Benden bu kadar!
Kendini çok yorma Deryacım ağır bir diyet, spor zorlamasın senimsj 18
biraz kendime gelince spor yaparım , of bu akşam spor yapma işi bana hiç cazip gelmiyor. Sabah olsa ne güzel , canlı canlı yaparım ...şimdi çok yorgunum ...
Nurcan bende menümü yazmak istemedim bugün,arkadaşların canı çeker diye...bugun iyi gibiyim diette akşama ızgara cupra var ve yağsız salata acıkcası menüleri yazmaya cekiniyorum çünkü sadece patates ve sebze yiyen arkadaşları zorlamak istemiyorum yorumlarımla umarım öyle bişi olmaz yoksa çok üzülürüm belkide yazmasam daha iyi olucak kızlar bugun 1 bardak yeşilçay içtim bir bardak ıhlamur içtim şifayı kapıyor gibiyim kızlar dr ender saraç bir keresinde televizyonda yeşilçayı tok karnına için demişti aç karnına içtimmi tuhaf oluyorum paylaşmak istedim sizinle
Yeşilçay bende de uykusuzluk yapıyor,kabak yemeği iyi bir seçim bence de,çabuk acıktırır mı acaba:13:
ayyyyyy arzu abla kabağım yanıyorduiyiyki kabak yazdın koştum ocağa baktım dibine tutmuştu neyse dibine tutmuşş yemeği severim yerim iyiki kabak dedin
spor yaptınmı?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?