- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.001
iyiyiz ececiğim sen nasılsın bakalım kaptancığım?
hosgeldın canm nerelerdesn sen
bugün 2 tane sınav oldum dün de oldum bir tane..O yüzden gelemedim yarın okulda ygs denemesi var..Bugün başladı başvurular :/ :18::18::18::18:Hatunlar ben seneye tercih yapıcam diyorum ama bi kere sınava girdim mi hiç kimse olumsuz bir sonucu zerre kadar hoşgörmez kie hadi ygsyi geçtim lys de yapamazssam korkuyorum yaa :26::26:
canım bence de doğru olanı yapmışsın kaç yaşında kadın madem üzülüyor dikkat edicek hareketlerine...bısı paylasmam gerekıo sızınle dusuncelerınıze ıhtıyacm war
bızım mahallede bı tane bayan war ama sureklı bıze gelıo gunde bı kac defa ewlı ılkokula gıden bır cocugu war esıyle mutlu dııl kadının gozu dısarda dıyebılırım yanı herkes oyle konusuyo yaşcak annemden 10 yas felan kucuk zaten bu kadr samımı olmalarına kızıyordum daha onceden de sonra mahallede dedıkodu cıkmıs bunun sureklı bıze gelmesyle ılgılı babamla ıkısı hakkında babam beklemıorum boyle bısı hemde kesınlıkle beklemıorum cunku babam sureklı kadının bıze gelmesınden rahatsız oldugunu soylemıstı erkeklere pek guwenmem yaparlar ama o bayanla kesınlıkle yapmaz hernese dun aksam yne geldı bze annem we ben mutfaga gectık hemn babama bısıler solemeye basladı annem ıcerıye gırdı sustu bnde delırdım dogal olarak babama soyledım annem bıdaha gorusmeyeck onnla o bıdaha bıze gelmeyeck dıye babam e zaten ne zamndır yapmanız gereken seydı bu dıe cwap werdısabah yatagımdan kalktım baktım yıne gelmıs annem dedı bı gelsene sennle bısı konusmam gerekıo dıe annem solemıs bız bu konusulanlardan rahatsız olduk hasret bıdaha benı sıze gondermek ıstemıo dıe cunku gelme demek ayıp olur yada ayıbı boswerelım gunah aglamaya baslamıs hemn geldı benım yanıma nasıl yakıstırıosun bana dıo dedım kı bnde ewımdesın sna laf solemek ıstemıorum ama ben sna yaptın demıorum ama bu konusulanlardan rahatsz oluroum dedım bnde cok duydum dha once bu lafları felan dıo dedım kı neden ozamn yıne sureklı geldın neden sewıye koymadn araya yne aglıo sureklı babamdan sıgara felan da ıstıodu dedım bn bı erkekten sureklı sıgara ısteyemm mesela dedım hep aglıo sızce yanlıs mı yapmısım
3. lüğü kaçıran benim galiba
rica ederim 2011 i birncilikle kapattık 2012nin ilk haftasındada aynı azmi bekliyorum arkadaşlarımdan bu haftada birincilik bizim olsun
hadi bakalım bu hafta çok güzel kilo vereceğiz kaçamak yokanlaştıkmı kızlar
ehehehe :)Bugün 45 dk yürüyebildim,oruçluydum hiç halim yoktu bugün...Gece de uyuyamadım nedense...Şimdi yatsam uyurum da küçük oğlumun 2 sınavı var çocuk ders çalışıyor,büyük oğlanda dayısına çaya gitti bekliyorum bende...
Bugün Ece ,İklima,selin uğramamış
Yarın yine oruç tutucam,sahur ve iftarda az yemeğe çalışıyorum inşaallah kilo veririm
Bugün sporda hoca tarttı bizi yağ oranımıza baktı,YYağ oranım 30 çıktı 28 olmalıymış....Ama çoğunun 40 ve üstüydü birazcık moral buldum valla niye yalan söyliyim...
mmmh bende bayılırım dibi tutmuş yemeğe hele ki kabaksa :)İnsan internete girince yemeği falan unutuyor di miBende geçen gün dolmanın dibini tutturmuştum.Bende hafif tutunca severim de evdekiler hemen kusur buluyor...
ececım bız senı buralarda gormekten hoslanıoruz ama bn suan unıwersteye hazırlanıo olsam kesnlıkle nete gırmez ders calısırdm bugnler bırdaha elıne gecmeyeck tamm blkı bu sene terch yapmayacgın ıcın rahatsın ama konuları bıtr bu sene seneyede sadce test cozersın cok guzl yerlerde olursun bn cok pısmanm gecmıste ole yapmadıgıma
kızlar ben spor yapmaya gıdıorum snrada yesıl cay ıcecegım aksamada bıldırımımı yapacagım sey dıcem bıldırımını yapmayan bnce bı gun snra buraya yazmasın ceza olarak olur mu yoksa yanls mı dusunmusum:26:
olabilir aslında hesretcimama takımın diğer üyelerine de soralım..Bu arada takımın genel olarak yapacağı spor ödevini belirleme sırası sende...Unutma..
ece herkes saldı yine kendini selin nerde o hiç girmiyor..hanımlar koyduğumuz kuralları bir hatırlatayım isterseniz..Yine salmışız bakıyorum kendimizi..
Günde 5 mesaj sınırı olsun.Mümkünse 5. mesaja kadar herkes saysın.
haftada bir değişmek üzere spor ödevi verecek kimse değişsin.
Her hafta Haftanın üyesi oylamasına herkes katılsın.
Günlük menü, spor raporu, su miktarı, psikoloji raporu verilsin.
Cezaları da kurallara uyulmadığı zaman belirleyelim ki o kişinin mazeretlerini de göz önüne alabilelim.
geçtiğimiz hafta haftanın üyesini kimse oylamadı...
sıralamayı da vereyim...
Chosen1234
hasretttt
iklimam
maway
nelii
samanyolu
seng
sirine35
tdgd
bu hafta spor ödevlerni hasret belirliyor...
katılıyorum yazarsada sana bugün yazmak yasak diyebiliriz... ben haftasonu dışında bildirimlerimi yaparımkızlar ben spor yapmaya gıdıorum snrada yesıl cay ıcecegım aksamada bıldırımımı yapacagım sey dıcem bıldırımını yapmayan bnce bı gun snra buraya yazmasın ceza olarak olur mu yoksa yanls mı dusunmusum:26:
annem pıde yaptı canm cok ıstedı ama yemedım
ırademı sewıorum
msj 20
Kızlar merhaba , nasılsınız, ay eve gelip siteye yazmayı dörtgözle bekliyorum .
Size bir itirafım var , ben bu diyeti uygulayamıyorum . şu an başım ağrıdan çatlıyor. bugün akşama kadar iyiydi. akşam evde normal yemek yedim .
sabah
1 su brd ılık su ,
domates , maydanoz, salatalık ve biberden salata yapıp yedim .
öğlende aynısını yedim . 1.5 lt su içtim .
ama akşam artık dayanamadım , 1 kase çorba ve kabak yedim .biraz da ekmek aldım . gündüz yemeyince akşam gözüm dönüyor. evde yemek kokularını alınca dayanamadım .
ben yine sabah kahvaltımı normal yapayım , yoksa akşamlar daha kötü olacak . hiç tartılmadım , cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?