Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evde misafir var.Anacım uslu çocuk tam ben telefonla konuşurken bağıracağı tuttu :) İklimayla konuşuyordum...Onun sesinden konuşamadım :) Neyse hatunlar ben bir geçmişe dalayım geliyorum :)

iyiyiz ececiğim sen nasılsın bakalım kaptancığım?

hosgeldın canm nerelerdesn sen

bugün 2 tane sınav oldum dün de oldum bir tane..O yüzden gelemedim yarın okulda ygs denemesi var..Bugün başladı başvurular :/ :18::18::18::18:Hatunlar ben seneye tercih yapıcam diyorum ama bi kere sınava girdim mi hiç kimse olumsuz bir sonucu zerre kadar hoşgörmez ki e hadi ygsyi geçtim lys de yapamazssam korkuyorum yaa :26::26:

ececım bız senı buralarda gormekten hoslanıoruz ama bn suan unıwersteye hazırlanıo olsam kesnlıkle nete gırmez ders calısırdm bugnler bırdaha elıne gecmeyeck tamm blkı bu sene terch yapmayacgın ıcın rahatsın ama konuları bıtr bu sene seneyede sadce test cozersın cok guzl yerlerde olursun bn cok pısmanm gecmıste ole yapmadıgıma

canım bence de doğru olanı yapmışsın kaç yaşında kadın madem üzülüyor dikkat edicek hareketlerine...

aynen aynen kaçamak yok...Ben bugün dertliyim açıkçası biraz ilk defa oturur oturmaz kalktım sofradan..
ehehehe :)
off şu sınavlar..
İnsan internete girince yemeği falan unutuyor di miBende geçen gün dolmanın dibini tutturmuştum.Bende hafif tutunca severim de evdekiler hemen kusur buluyor...
mmmh bende bayılırım dibi tutmuş yemeğe hele ki kabaksa :)

canım farkındaysan azalttım zaten neti..Bi tek ders çalışmak içi bi de sizinle konuşmak için kullanıyorum...Hatta takıma uğrayamadığım bile oluyor...Şu son sınvalar bi atlatayım tekrar test deliliğine dönmeyi planlıyorum :)

hanımlar koyduğumuz kuralları bir hatırlatayım isterseniz..Yine salmışız bakıyorum kendimizi..
Günde 5 mesaj sınırı olsun.Mümkünse 5. mesaja kadar herkes saysın.
haftada bir değişmek üzere spor ödevi verecek kimse değişsin.
Her hafta Haftanın üyesi oylamasına herkes katılsın.
Günlük menü, spor raporu, su miktarı, psikoloji raporu verilsin.
Cezaları da kurallara uyulmadığı zaman belirleyelim ki o kişinin mazeretlerini de göz önüne alabilelim.

geçtiğimiz hafta haftanın üyesini kimse oylamadı...

sıralamayı da vereyim...

Chosen1234
hasretttt
iklimam
maway
nelii
samanyolu
seng
sirine35
tdgd

bu hafta spor ödevlerni hasret belirliyor...

bugün ki menüm:
sabah:1 mandalina.
öğle:3 dl. kepekli etimek.üzerine ince kat form becel.bir dl. etimek boyunda da pastırma.
misafir gelince annem mıhlama yaptı ama bi çatal ucu aldım şiştim...O sıra durduk yere yarama tuz basılmıştı da ..İçim acıyordu resmen yani..Yiyemedim.Açta değilim.Akşama allah kerim şimdi su içiyorum bir de içebilirsem bir 5i1 yerde çok iyi olacak..

bu arada:Sabah dişlerimi fırçalamaya fırsat bulamıyorum pek bişeyde yemeden çıkıyorum gerçi :) 2 tane sakız çiğnedim ilk defa sakız çiğneyince acıkmadım :)

kızlar ben spor yapmaya gıdıorum snrada yesıl cay ıcecegım aksamada bıldırımımı yapacagım sey dıcem bıldırımını yapmayan bnce bı gun snra buraya yazmasın ceza olarak olur mu yoksa yanls mı dusunmusum:26:

olabilir aslında hesretcimama takımın diğer üyelerine de soralım..Bu arada takımın genel olarak yapacağı spor ödevini belirleme sırası sende...Unutma..

bir arkadaşımın resmine baktım şimdi aslında arkadaşımda değil ...Çatlıycam kıskançlıktan aaaaa...En kısa zamanda benimde çıtır olmam lazım...Pes etmiycem..

ece herkes saldı yine kendini selin nerde o hiç girmiyor..
ben hergün msjımı sayıyordum baktım kimse saymıyor bende saymadım ama zaten benm msjım hergün 5 i geçiyor..
buraya girip kimse yazmadıkça motive düşüyor tamam anlıyorum herkesin işi gücü var ama girip durumlarını bildirebilirler kimse demiyorki 7/24 durun diye
yine sinirlendim..
hasret spor ödevi verdi ama dün kimse şu sporu yaptım diye yazmadı

katılıyorum yazarsada sana bugün yazmak yasak diyebiliriz... ben haftasonu dışında bildirimlerimi yaparım

evet evet bıldırım yapmaynca bı gun snra cezalandıralım hepımz burada bırbırımze sorumluyuz kızlar yoksa gerckten motıwe olmuyorr

MENUM
SABAH :yemedım dıyecek kadar az 1 zeytın azcık salatalık çay
oglen : corba az tawuk
ara:cevız
aksam:corba yarım dılım ekmek bır parca tawuk az yogurt az salatalık 1 fıncan yesıl cay
SU
2 lıtreden fazla su
SPOR
50 yarım mekık 30 tam mekık
50 popo hareketı
50 sag bacak 50 sol bacak hareketı
50 sol 50 sag mekık
50 sırt hareketı
10 sandalye oturma pozısyonu
YESILCAY
2 fıncan

msj 20

Kızlar merhaba , nasılsınız, ay eve gelip siteye yazmayı dörtgözle bekliyorum .

Size bir itirafım var , ben bu diyeti uygulayamıyorum . şu an başım ağrıdan çatlıyor. bugün akşama kadar iyiydi. akşam evde normal yemek yedim .

sabah

1 su brd ılık su ,
domates , maydanoz, salatalık ve biberden salata yapıp yedim .
öğlende aynısını yedim . 1.5 lt su içtim .
ama akşam artık dayanamadım , 1 kase çorba ve kabak yedim .biraz da ekmek aldım . gündüz yemeyince akşam gözüm dönüyor. evde yemek kokularını alınca dayanamadım .
ben yine sabah kahvaltımı normal yapayım , yoksa akşamlar daha kötü olacak . hiç tartılmadım , cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum .

msj 21

sporda yarım sa tempolu yürüyüş .
ve bacak hareketleri , bugün nöbetçiydim , gerçekten yoruldum ...
yatmadan öncede mekiklerimi çekerim.

zor bı dıyet gercekten evet uygulannca kılolarda gıdıo ama herkes yapamıo bnde bırakmak zorunda kaldım hasta oldugm ıcın bu hafta yapamayacagm ıns haftaya tekrr yapablırım bnde bu hafta sabhları super yıcm aksamları haff gecstrcem ıns

msj 23

akşam yemeğini 5.30 da bitirdim , ilerleyen saatlerde şekersiz çay içerim .
bugün bol maydanoz yedim .ılık su ile birlikte kayısı yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…