Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 24

Gerçekten zor bir diyet Hasretcim .ben zaten böyle diyetleri yapamam da size bakınca belki yaparım dedim . siz iyi dayandınız ,maşallah ..

msj 22

Hasretcim , maşallah ne kadar iradelisin , bravo sana , çıtır gelin

deryacm blıosun bu zmana kadr cok kacamak yaptım we kendım zarrlı cıktm suan bn o pıdeyı yeseydm vıcdan azabı cekecktım ama suan rahatım hıh yemesem nolck sankı dımı kac aydır bu sıtedeym gıtmesı gerekıodu bu kıloların ama malesf gıtmedı neden bosladıgım ıcın ama artık yooooook ole bısı

msj 24

Gerçekten zor bir diyet Hasretcim .ben zaten böyle diyetleri yapamam da size bakınca belki yaparım dedim . siz iyi dayandınız ,maşallah ..

evet cok destek oldk aslıyla bırbırımıze bu hafta onu yalnız bıraktm ama onun masllhı war ıı ılerlıo

msj 23

akşam yemeğini 5.30 da bitirdim , ilerleyen saatlerde şekersiz çay içerim .
bugün bol maydanoz yedim .ılık su ile birlikte kayısı yiyorum .

yesılcay ıcmıomusun ? az kalıo cumaya bakalım nolck bnde acıkırsam sekersız kahwe ıcıcem 5 de yedım aksam yemegımı

msj 25

canım sen yine de derslerine çalış , denemlere gir , seneye hazırlık olur. bu yıl tecih yapmak istemediğini ailene söyledin mi? ne düşünüyorlar,

akşamları bir kez bize merhaba dersin , biz seni anlıyoruz canım , sıkma canını sen çok çalış tatlı kaptanım...

msj 26

kızlar ben biraz dinleneyim , sonra da çok uğrayamıyorum , eşim bilg başına oturuyor, bana fırsat kalmıyor. kendinize iyi bakın güzel dostlarım , bol bol hareket .....

msj 27

Hasretcim 1 fincan yeşil çay ancak içebiliyorum , zaten okulda zor oluyor, hem su , hem çay ....genellikle ılık su içiyorum , elimde dolaşıyorum bardakla , böylece akşama kadar 1.5 lt yi tamamlıyorum .her gün standart su miktarım , daha artıramadım ..

belırleyıp yazdım canm
ben görmedimm amaaa alıntıyla paylaşır mısın beniim çıkmam gerekiyorda ...
aynen herkes saldı...
ama yinede çok iyi gidiyorsun hayatım...
annem pıde yaptı canm cok ıstedı ama yemedım
ırademı sewıorum

ben de seni :) aferin kızceme benim :)

bugünkü gündüz menümü vermiştim...

akşam 5 tane az yağda kızartılmış istavrit..Ve alabildiğine salata..Semizotu falan da vardı salata da :)
1 lt e yakınlaştım suda..Ben su içemiyorum yaa..Sırf wc nöbetine üşeniyorum diye hiç içesim gelmiyo..

bende susuz duramıorum ama gece twlete cok uyanıorum delı oluorum

İklima taşınacak hazırlık yappıyor.Selin yine rahatsız diye kaynanası bırakmamış..(biraz dedikodu gibi oldu ama yanlış anlaşılmaz heralde )
geri kalanımız nerede....

aslıcığım yaa birazcık güzellik sırları fısıldasan bize...Püf nokta ya da pratik bilgi gibi..Hem sohbet olur...

ateşsizprenses geldiyse bu takıma uğur gelir diye düşünüyorum..ehehe o varken geceleri nöbet tutardı resmen gece o yazardı yazardı biz geri kalanlar gündüz yarısını yazamazdık :)

Hayranım valla aslıcım sana,nasıl bir irade bu...Bu hafta iyi kilo vereceksin bence....

gunaydn kızlar dun aksamdan berı cok kotu hastayım bogaz hastası hıc bısı yıyıp ıcemıorum bu hafta sızınle ılgılenmm gerekırken ılgılenemıorum lutfen kusura bakmayın
Canım çok geçmiş olsun,ilerlerse doktora git mutlaka çok salgın var bu ara...:2:

Kolay gelsin canım çabuk dön aramıza özletme kendini....Zayıflamış olarak gel yoksa

selam kızlar bende bugun ev temizliğindeyim ara ara bakıcam
Of ya temizlik biz kadınların çilesi,hergün yap hergün aynı....Kolay gelsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…