Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamm s enıde goz onunde bulundurarak dıyet bakacagm guzl haberler beklıorz senden

ceza değilde takıma fazladan bi katkı isteriz hayatım olur biter :)
ben fazladan katılıyorum jep zaten yine katılırım
bn de tatlıyı cok sewıorum blıosun cıkmasın sakın karsıma sen yokken zorlanacgız 1 gunde olsa fırsat bulablırsen gır mutlaka :)))
zaten allah izin verirse öğleden sonra işim bitar iş yerine gidersem mutlaka girerim
ben zamanında yeterince vitaminimii almışımmm..... sen yapma arzu ablacığım çoluk çocuk dirensiz kalırsın.... dr ameliyat kesin dedi gününü belirlemeye gideceğiz :)

Son düzenleme:
arzu ablacığım asıl ben sana hayranım herşeye yetişiyorsun
ben evime işime kendime zor yetişiyorum çocuk olursa nolur halim:18:
kızlar ben bi leslie yapayım hareket şartt
Canım mecburum ne yapayım eşim yok benim,çocuklarda okuyor dolayısıyla her iş bende ....Allah sağlık versin de koşturayım...
girecem canım yarın başlıyorum başvur)
Hadi hayırlısı olsun Ececim,tercih yapmasan da soru tiplerini,sınav şeklini anlarsın.Kendini denemiş olursun...Sınav sistemi durmadan değişiyor zaten artık sinir geldi bana bile....

Ben bugün bir diyet buldum.Doktorum programında diyetisyen vermiş,haftada 2 kilo diyor ve de çok sağlıklı...

amin ablacığım allah sana güç kuvvet versin özel değilse sorayım eşinden ayrımısın? o diyeti bende gördüm ayça kayanın hem sağlıklı hem doyurucu

Gelelim bugünkü menüme ,oruç tutum yine gece vaktin dolmasına 10 dk kala kalktım,ancak 3 kaşık çorba içebildim
GECE 3 kaşık çorba
İFTAR çorba,balık,salata,komşum un helvası getirmiş bende dayanamadım yedimÇok pişmanım aslında
SAAT 7 de 1 elma,1 mandalina yedim,sonrası su ve bitki çayı....
SPOR 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş valla bacaklarım ağrıyor,birde gece az yedim diye zorlandım bugün,,,
Su 2 litre oldu 5 den beri bu gece wc deyim yine

amin ablacığım allah sana güç kuvvet versin özel değilse sorayım eşinden ayrımısın? o diyeti bende gördüm ayça kayanın hem sağlıklı hem doyurucu
Yok canım eşimi 2000 yılında kanserden kaybettik,kötü bir süreçti....Küçük oğlu 5 yaşındaydı babası öldüğünde,büyük de 11...Çok zorlandım ama büyüdüler çok şükür,güzel de okuyorlar...
Evet Ayça Kaya nın diyeti adı aklıma gelmemişti,bana da doyurucu geldi....

başın sağolsun ablacığım.. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. allah çocuklarının gününü görmeyi nasip etsin sana...
banada doyurucu geldi hasrette bi incelesin olmazsa onu yaparız hadi iyi geceler kızlar

Sağol canım napalım Allahtan gelene bir şey yapamıyoruz.Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın...
Evet Hasret te bir baksın,yapalım bu diyeti....İyi geceler canım...

Sağol canım napalım Allahtan gelene bir şey yapamıyoruz.Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın...
Evet Hasret te bir baksın,yapalım bu diyeti....İyi geceler canım...

amin ablacığım evet bende yarın detaylı incelerim alıcı gözüyle yani yapıcı gözüyle

leslie 5mil 68 dk olanından 12 dk yaptım yatacağım şimdi bugünkü sporum fena değildi 400 ip +12 dk tempolu spor

kızlar cıkmam gerekıo teyzemler geldı optum hepınızı yarın dıyetı ınceleyecegım optuuuuuuuuuuuuum

Slm hanımlar.
Ben bu gün diyet ve spor adına hiç bir şey yapmadım, yapamadım. Eşim hastaydı işe gitmedi. O evdeyken de diyet yapabilene aşk olsun.

Bir de şu var ki benim koşu bandı çocuk odasında biz sadece klimayla ısınıyoruz. Yani sadece oturma odamız ısınıyor. Kızımdan fırsat bulup koşu bandının olduğu odaya gidemiyorum. Çünkü peşimden geliyor ve o oda buz gibi. O yüzden hasta oldu geçen hafta. Şimdi koşu bandını oturma odasına alacağım kış geçene kadar. Hem o zaman kızım yanımda olur sıcak odada.

Ben koşu bandında yürürken çok sıkılıyorum. Oturma odasına getirince PC nin karşısına koyacağım ve film açar izlerim artık hem de sıkılmamış olurum inşallah.

Hayırlı sabahlar olsun herkese...
Dükkanı açtım haydi Bismillah...
Kızlar hepinize söz veriyorum bu gün diyetimi kesinlikle bozmayacağım. Kahvaltımı yaptım uygun bir şekilde. Darısı diğer öğünlerin başına inşallah.

aynen bende bugun söz veriyorum kaçamak yok :))

gunaydın ooo ne guzel sozler werılmıs bugun bnde yenı kahwltımı yaptım aksam yazacagm menumu spor yapmayıda unutmayn lutfen

tartı beni yarım kilo eksik cıkardı sonra su filan içtim biraz iş yaptım dedim banyoya girmeden bidaha tartılım ay bu sefer 1 kgr fazla cıkardı tabi ben basküle bin cık bak filan iyice kafası attı ve 3 kilo fazla cıkardı ben bu baskülü napim inadına yapıor sanki:)

bir arkadaşın gittiği dietisyen şunları yasaklamış arkadaşa sizle paylaşım dedim..
Haftada sadece bir kez et yada beyaz et var onun dışında salam sucuk sosis yok yumurta yok sadece yoğurt ve peynir..ve tabi benim için en önemli şey kahvede yasak ve günde sadece sabahları 1 dilim buğday ekmeği var..ve öğlen akşam cogunluk sebze yemeği oluyor..yanında yoğurt yada salata..
bu şekilde bir liste benim gittiğim dietisyen vermişti bana uygulaması cok zordu aralarda meyve filan vardı..arkadaşım buna uyarak 2 ayda 10 kgr verdi benim gittiğim dr bu liseteyle ayda 5 kgr verirsin demişti gercekten sadece günde 1 dilim ekmek yemek insanı cok zorluyordu.ben zorluk cekıyorum ekmeksiz yiyemem bir yemegı 1 dilim şart ben için.

Ben geldim yine... Kızlar benim uyku düzenim çok bozuk ya. Bir gün sabaha kadar uyumuyorum ertesi gün saat akşam 7 de uyuyakalıyorum. Sonra kalkıyorum bi bakıyorum saat 12 (gece) olmuş ondan sonra tekrar uyuyamıyorum. Sonraki gün de akşama kadar kafamı yastıktan kaldıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…