- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.061
tamm s enıde goz onunde bulundurarak dıyet bakacagm guzl haberler beklıorz sendenyaparız tabi tatlımama kolay bişeler olsun her öğün yemek hazırlamak işkence olmasın çalıştığım için bu diyeti sevdim bişey yapıosun akşama kadar aynısı dr hemen ameliyat demezse haftaya pazartesi başlarız bi diyete daha seninle... yarın gideceğim dra muhtemelen tahlil yapılacak ve ameliyat için zamanı sölicek
ben fazladan katılıyorum jep zaten yine katılırımceza değilde takıma fazladan bi katkı isteriz hayatım olur biter :)
zaten allah izin verirse öğleden sonra işim bitar iş yerine gidersem mutlaka girerimbn de tatlıyı cok sewıorum blıosuncıkmasın sakın karsıma sen yokken zorlanacgız 1 gunde olsa fırsat bulablırsen gır mutlaka :)))
ben zamanında yeterince vitaminimii almışımmm..... sen yapma arzu ablacığım çoluk çocuk dirensiz kalırsın.... dr ameliyat kesin dedi gününü belirlemeye gideceğiz :)bende yapamam biraz aç kalsam tansiyonum düşüyor heme,güvenemedim kendim doğrusu...
Akşam yemeği için 5 çok erken değilmi,7 yapsaydın çok acıkırsın diye düşünüyorum...Tabii sen bilirsin...
Yeter zaten Aslıcım iyice vitaminsiz kalacaksın....
İnşaallah doktordan iyi haberlerle gelirsin.....
Canım mecburum ne yapayım eşim yok benim,çocuklarda okuyor dolayısıyla her iş bende ....arzu ablacığım asıl ben sana hayranım herşeye yetişiyorsun
ben evime işime kendime zor yetişiyorum çocuk olursa nolur halim:18:
kızlar ben bi leslie yapayım hareket şartt
Hadi hayırlısı olsun Ececim,tercih yapmasan da soru tiplerini,sınav şeklini anlarsın.Kendini denemiş olursun...Sınav sistemi durmadan değişiyor zaten artık sinir geldi bana bile....girecem canım yarın başlıyorum başvur)
Ben bugün bir diyet buldum.Doktorum programında diyetisyen vermiş,haftada 2 kilo diyor ve de çok sağlıklı...yaparız tabi tatlımama kolay bişeler olsun her öğün yemek hazırlamak işkence olmasın çalıştığım için bu diyeti sevdim bişey yapıosun akşama kadar aynısı dr hemen ameliyat demezse haftaya pazartesi başlarız bi diyete daha seninle... yarın gideceğim dra muhtemelen tahlil yapılacak ve ameliyat için zamanı sölicek
amin ablacığım allah sana güç kuvvet versin özel değilse sorayım eşinden ayrımısın? o diyeti bende gördüm ayça kayanın hem sağlıklı hem doyurucuCanım mecburum ne yapayım eşim yok benim,çocuklarda okuyor dolayısıyla her iş bende ....Allah sağlık versin de koşturayım...
Ben bugün bir diyet buldum.Doktorum programında diyetisyen vermiş,haftada 2 kilo diyor ve de çok sağlıklı...
Yok canım eşimi 2000 yılında kanserden kaybettik,kötü bir süreçti....Küçük oğlu 5 yaşındaydı babası öldüğünde,büyük de 11...Çok zorlandım ama büyüdüler çok şükür,güzel de okuyorlar...amin ablacığım allah sana güç kuvvet versin özel değilse sorayım eşinden ayrımısın? o diyeti bende gördüm ayça kayanın hem sağlıklı hem doyurucu
Yok canım eşimi 2000 yılında kanserden kaybettik,kötü bir süreçti....Küçük oğlu 5 yaşındaydı babası öldüğünde,büyük de 11...Çok zorlandım ama büyüdüler çok şükür,güzel de okuyorlar...
Evet Ayça Kaya nın diyeti adı aklıma gelmemişti,bana da doyurucu geldi....
başın sağolsun ablacığım.. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. allah çocuklarının gününü görmeyi nasip etsin sana...
banada doyurucu geldi hasrette bi incelesin olmazsa onu yaparız hadi iyi geceler kızlar
Sağol canım napalım Allahtan gelene bir şey yapamıyoruz.Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın...
Evet Hasret te bir baksın,yapalım bu diyeti....İyi geceler canım...
Hayırlı sabahlar olsun herkese...
Dükkanı açtım haydi Bismillah...
Kızlar hepinize söz veriyorum bu gün diyetimi kesinlikle bozmayacağım. Kahvaltımı yaptım uygun bir şekilde. Darısı diğer öğünlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?