- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.381
selam millet yürüyüşten şimdi geldim bende akşam ızgara tavuk yedim biraz bugun iyi gitti diet
tşk canım iyiyim forumdan geldim şimdi yürüdüm dolaştım filan bugun liseye giden aşk acısı çeken kızlar gibi mutsuz vede umutsuzum canım sıkılıor çok
sen nasılsın hayatla aran nasıl
aa niye mutsuz ve umutsuzsun?
benim hayatla aram çook iyi :)
sevdiğimi gördüm konuştum ama seni seviyorum diyemedim ona yanıyorum :)
ben 17 yaşında olcam atmıştım kendimi sevdiğimin kollarına:))tabi sen sakın yapma ben şaka diyorum senin yaşındayken ben çok utangaçtım ehehe evlendik açıldık
ehhehehehehhe :) hayatta yapamam onu ...bazen gurur yapasım tutuyo :) ama çook isterim :) bir gün aa yeter ama ben seni seviyorm yiyosa seme sende ikimizide öldürürüm ıssız bir ormanda görürsün falan :)
msj 30
Kızlar bugün neler yediğimi yazayım , sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım , çok yemedim ama . biraz maydanoz ve peynir aldım , şekersiz çay .
öğlen
tarhana çorbası ve mısır ekmeği , yanında salata .
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek .
bugün çok su içemedim , biraz yoğundum . Elmalı karışım yapmıştım , ondan 2 bardak içtim .
katılıyorum önce sağlık azda olsa her öğün yemek yenmeli nebilim ben her öğün 1 dilim ekmek yemezsem doymuyorum
Bugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.
yenı gelen uyelerımız hosglmısler
ben hasret 22 yasındayım bartında yasıorum edırneye gelıorum buradakı arkadaslar bana cıtır gelın dıolar daha cıtır olamadım ama olcz ıns
Memnun oldum hasret. Nişanlın Edirneli sanırım. Allah kavuştursun cnm.
Hoş geldin canım aramıza... Benim ismim de betül, 24 yaşında evli 31 aylık 1 kız çocuğu annesiyim.selam kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum. 27 yaşındayım. 4 ay önce dünya tatlısı kızım dünyaya geldi. onunla birlikte 17 kilo aldım 7 gitti. 10 kilo hala benimle yaşıyor. ama hiç mutlu değilim. bebeğimi emziriyorum. hedefim ilk olarak 55 esas 50 yi görmek desteğinize ihtiyacım var. yaza iyi girmek fıstık olmak istiyorum :)))) birde bende şu mesajların sonundaki geriye giden cetvelden istiyorum nasıl yapacağım
Başarılar dilerim Ececiğim...Ben çıkıcam şimdi hatunlar yarın mat. sınavım var...
Bu menüyü bir daha görmeyeyim kız. Sabah daha sağlıklı şeyler ye.sabah:söylemesem daha iyi ama söyleyim ki bir daha yapmayım...Sabah bir brownie intense yedim birde petito diye bir çikolata var ya ayıcıklı.Ondan..
Öğle 0,7 kase içinde yarım yk. pilav olan yoğurt yedim.
akşam:1 kase kuru fasülye.1 kase de yoğurt içine de ekmek yerine azıcık çörekotlu form bisküvi doğradım...Az da nane attım :)
Şimdi su nöbetim tuttu :) :)Okuldan eve uçarak geldim ve bugün çok güldüm.Spor yerine geçti bunlar resmen :) gülmekten sırtıma ağrılar girdi :) :)
Birazdan göbek atıcam ehehehhe :)
İnşallah Deryacığım o günler çok uzak değil...msj 27
Betülcüm aslında moralim çok düzelmedi . zaten bu hafta bir de malum durum , karnım iyice şişti . Dün tartıya çıktım , gözlerime inanamadım . Bu hafta durum kritik .neyse haftaya inş karnım inmiş olur . Of ya zaten zorla 200 gr veriyorum , bu hafta o da yok . Bakalım , 1 hafta sonra şubat tatili başlayacak . ben de evde sabahleyin spor yaparım . sonra da spor kursu açılır.
takımı coştururum artık ..her hafta kilo çizelgemi değiştiririm ...
Ben de bakmıştım Ayça Kaya'nın diyet listesine. Ama ben listeye uymam gereken günlerde çok kasılıyorum. O yüzden kafama göre takılıyorum...Kızlar benim kızlar bırakmıyor gelicem birazdan. Off sinir oldum yaa. Biri ağlıyo başımda öbürü gel yanımda otur diyor. Daha listemi yazıcam. Yorumlarınızıda bekliyorum listeme. Dr. Ayça var hani kanal d programına çıkıyor. Onun listesine başladım bugün. 1 ayda 8 kilo diyor hemde tek saç teliniz dökülmeden diye açıkladı. Her çeşit varmış listede. Bakalım onu da deneyelim.
Menün ana öğünler olarak uygun bence ama en azından ikindi vaktinde bir tane ara öğümün olsun Deryacığım.msj 30
Kızlar bugün neler yediğimi yazayım , sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım , çok yemedim ama . biraz maydanoz ve peynir aldım , şekersiz çay .
öğlen
tarhana çorbası ve mısır ekmeği , yanında salata .
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek .
bugün çok su içemedim , biraz yoğundum . Elmalı karışım yapmıştım , ondan 2 bardak içtim .
Ohh iyi yapmışsın ızgara tavuk çok güzel bir seçim olmuş.selam millet yürüyüşten şimdi geldim bende akşam ızgara tavuk yedim biraz bugun iyi gitti diet
Rzzancığım menün yediklerin itibariyle çooook güzel amma su maalesef çok az. Ben de çok su içemiyordum ama kendimi çok zorluyorum su konusunda. Her anım lavaboda geçse de ne yapalım kilo verebilmek adına katlanacağız artık.Bugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.
Hasretciğim Allah kavuştursun tatlım. Ama bir ileri iki geri modu olmuş ya neyse...mrb kızlar sımdı nısanlım gıttııste ınsan bı sewınıo bı uzuluyo nese ıns onumzde cok guzl gunlerımz olcak
bugun gttk spor salonuna pzrtesı baslıorum haftada 3 gun ıns hayrlısı olur
ınanlmaz yedık ıctık cuma kesın artı cıkcm nese haftaya duselır ıns gecmıse bakaym ben
Olacaksın olacaksın o gelinliğin içinde çıp çıtır bir gelin olacaksın. Bizlerle de fotoğrafını paylaşacaksın inşallah.yenı gelen uyelerımız hosglmısler
ben hasret 22 yasındayım bartında yasıorum edırneye gelıorum buradakı arkadaslar bana cıtır gelın dıolar daha cıtır olamadım ama olcz ıns
Bak ben kendi adıma bu seferlik ama sadece bu seferlik göemezlikten geliyorum . Bu defa yap ama bundan sonra hiç böyle tek tip beslenmeyeceksin tamam mı Hasretim???aslıcım ozledım senı don artık deryacıgm damat bey sımdı gıttıbugn ondan sıze wakt ayıramadım kusura bakmayn
kızlar bısı dıcm blıorum kızacksınz blkı ama ben yne 5 gunde 5 kılo dıyetnı yapcm pazrtesıye kadr zaten dha snra da yapamm spor salobuyla berabr ama kılo aldm sanırım 70 le baslamk ıstıorum spor salonuna
Oooooooooooo iddia süper inşallah kazanan sen olursun...bıde erkegmle ıddaya gırdk 14 subat a kadr 65 olcm oda 90 olck kaybedn supr bı 14 subt organze etck bn kaybedersm ıstnbla gelcm o kaybederse buraya geleck bakalm nolck destk cıkın bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?