- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.421
ızlar spor salonlarının ucretlerını ogrenebılırmıyım
Ben de yapıp geleyim yeşil çayımı yanında da 1 elma yiyeyim. Ara öğünü de bu şekilde atlatayım...
Sana da afiyet olsun cnm.
Ben de yapıp geleyim yeşil çayımı yanında da 1 elma yiyeyim. Ara öğünü de bu şekilde atlatayım...
browni tarifi istesem ayıp olarmı:)ayy brownı yaptm super oldu keske yapmasaydm ama nese yemıcm ne olursa olsun
Kızlar yeşil çay Hüpppletelimm haydiii.
selam kızlar
ben geldim. bu güne güzel başladım çünkü kilomda 1 ibre daha inmiş gördüm tam kilo mu bilerek başlamak istedim akşam yatmadan güzel bi kalça çalıştırıcı spor yaptım.
sabah da diyete başladım. :)
kahvaltıda;
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara öğünü kaçırdım kızımla uğraşırken:))) öğlende ise;
1 kase pazı kavurmalı yoğurt
1kase tavuk çorbası
2 yk pırasa yemeği
ara da 1 dilim kepek ekmeği
akşamıda 6 da yedim
4 yk bulgur pilavı
5-6 yk bamya ve 2-3 yk da pırasa yedim.
7 bardakda şu ana kadar su içtim benim diyet biraz yoğun ama bebeğimi emzirdiğim için çok sıkı bi diyet yapamam.
açlık iyice bastırdı henüz akşam yemeğini yemedim mutfaga gidip yemek hazırlamaya başlım ufaktan
aynı ara öğünü yapmışız tesadüfe bak:)
selam kızlar
ben geldim. bu güne güzel başladım çünkü kilomda 1 ibre daha inmiş gördüm tam kilo mu bilerek başlamak istedim akşam yatmadan güzel bi kalça çalıştırıcı spor yaptım.
sabah da diyete başladım. :)
kahvaltıda;
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara öğünü kaçırdım kızımla uğraşırken:))) öğlende ise;
1 kase pazı kavurmalı yoğurt
1kase tavuk çorbası
2 yk pırasa yemeği
ara da 1 dilim kepek ekmeği
akşamıda 6 da yedim
4 yk bulgur pilavı
5-6 yk bamya ve 2-3 yk da pırasa yedim.
7 bardakda şu ana kadar su içtim benim diyet biraz yoğun ama bebeğimi emzirdiğim için çok sıkı bi diyet yapamam.
Hheheh aynı yorumu yapmışız neredeyse...
emziren bir anne için gayet güzel bir menü olmuş canım yeşilçay içmeni tavsiye etmiyorum ben emzirirken içmedim çünkü yeterli bilgi yok bazı çaylar hakkında ve yeşilçay hakkında da..
Ben de biraz önce yedim akşam yemeğimi...açlık iyice bastırdı henüz akşam yemeğini yemedim mutfaga gidip yemek hazırlamaya başlım ufaktan
İnşallah istediğin kiloya inersin canım. Hedeflerimiz aynı seninle ama benim kilom daha fazla...kolay gelsin canım. insan açkende çok güzel sofra hazırlıyor:))) desteğin içinde tşk ederim. yeşil çaydan ziyade ıhlamur içiyorum ama siz yeşil çaydan konuşunca aklıma elma ve papatya var evde onlardan içebilirm. diyette destek ve birlik çok önemli sizle birlikte yaza iyi başlayacağım valla. fazlalıklarım artık psikolojik baskı yapıyor.
düğünüm için 8 kilo vermiştim 49 kilo ile evlendim. ah ah inşallah o kadar olmasamda 50-55 arasını görmek istiyom.
Canım yine aynı siteye girip şifreni yazıp değiştiriyorsun ama ben tekrardan yapıyorum. hiç o şekilde yapmadım...kızlar bu çizelgede kilo verdikçe değişiklik nasıl yapılıyor?
hımm sağol canım yaaa moral oldu fazlamı yedim dedim kendi kendime. sizlerdende olumlu cevap gelince iyi hissettim şimdi kendimi. valla bardağımı ölçmedim ama normal su bardağı şimdi 2 bardak daha içeyim:))) sence ne kadar içmeliyim ben gündr 13 bardak biliyorum ama emziren bi anne için sadece su miktarı yalnız bu.
boyum 155 canım aslında isteğim 50 olmak ama ilk olarak bi 55i göreyim bi gerisine bakarız 50 yazarsan çizelgeye moralim bozulur. çok vermem lazım o zaman ismim bahar ya senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?