Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hım çok başarılı buldum bu diet menüsü açıkmadınmı canım hiç için geçmedimi

koskocamn masllah demk ıstıorum

kızlar basladım dıyete ama bı baktm ewde 2 tane patates kalmıs bnde bugn yogurt corba yıorum yer degstrdım yanı

dun kaynwaldem aradı dıo kı bulentle konusrken hasretı ruyamda cok zyflamıs gordum zayıflamıs mı gerckten dıo ayy ne kadr moralım bozuldu dugun konusmaya geleck bır ay ıcınde ıns ozamna kadr zayflarım 5 kılo felan zaten onlarda hep bı kılo takıntısı war gorumcem nasl zayf ama bı ara 2 3 kılo almıs dıyetsyene gıtmısıns bnde ıstedıgm kıloya duserm

Canım çok güzel menü çok sağlıklı her gruptan tüketmişin.

Bozma moralini cnm. Verirsin inşallah. Yavaş olsun ama kalıcı olsun kilo vermemiz. Benim görümcemde de vardı takıntı. Ben hamileyken o bekardı. Dalga geçerdi benimle. Şimdi o benden çok daha fazla kilolu. Bana diyo zayıfsın sen diye.

ins ya bıran once zayflamak ıstıorum tam 6 ayım war dugunume 6 ay sonra bu aksm dugunm war sanırım suan kufrde olurum ayyy nasl heycanlanıorum

ins ya bıran once zayflamak ıstıorum tam 6 ayım war dugunume 6 ay sonra bu aksm dugunm war sanırım suan kufrde olurum ayyy nasl heycanlanıorum

Zayıflarsın cnm var daha çok zamanın. Hayırlısıyla inşallah cnm. İnsan çok heyecan yapıyor haklısın tabi. Çabuk geçer zaman da sana öyle gelmez.

Kızlar yemeğimi yaptım şimdi ev temizlemeye başlıycam. Sonrada biraz atıştırırım. Off ya ya yap bitmiyo işler.

temmuzdamı düğün daha çok varmış canım 6 ayda bisürü kilo verilir
Yok Nurcancığım hiç acıkmadım inan ki. Bir de akşam baya bir erken yattım onunda etkisi var acıkmamamda tabii
evet erken yatmak gerekior aslında ama nette takılıp acıkmak daha güselmi gelior ne bende acıktımmı süt içiorum kesior gibi oluor
Kızlar yemeğimi yaptım şimdi ev temizlemeye başlıycam. Sonrada biraz atıştırırım. Off ya ya yap bitmiyo işler.
ben yemek yapmadım ama evi sildim süpürdüm kahvaltıdan sonra kolay gelsin cnm

benm dıyet yne gıttı annem yaptrmıo ya yemn ettı yaparsan kuserm dıe korkuo bısı olck dıe tabı kacamk yapmadm ama yemk yedım aksama yazarm menumu ıı gıdıorum suan ama

off aslı nerelerdesın cbk saglıgına kaws we dooon yne sen sureklı buralrdaydın smdı kımselr yk ama dogru herkes bn gbı bos dıılkı dmı:18::18:
kuzenm tatlı bısıler ıstıo gıdıım de yapıım yne bısıler ama bn yemcım tabı kı

Amaaan sıkma canını hasaretciğim onlar konuşur konuşur susarlar. Seni zayıfladığın zaman gördüklerinde de hayranlıkla seyrederler.
Canım çok güzel menü çok sağlıklı her gruptan tüketmişin.
Teşekkür ederim Rezzancığım.
benm dıyet yne gıttı annem yaptrmıo ya yemn ettı yaparsan kuserm dıe korkuo bısı olck dıe tabı kacamk yapmadm ama yemk yedım aksama yazarm menumu ıı gıdıorum suan ama
Annen haklı sağlıklı ve düzenli beslen e zaten sporda yapacaksın bak o zamna kilolar nasıl gidiyor...
Aslıcığım dönsün inşallah çabucak. Ben de sabah buradaydım ama kimse olmayınca çıktım. Sen sakın tatlıdan yeme olur mu canım?

Son düzenleme:
Ya kızlar 10 msj kuralınız var ya bence onu değiştirmelisiniz. Kaptan yanlış anlama sakın kurallarına karşı değilim ancak bu kural nasıl söylenir, örnek ben girerim peş peşe yazarım msj bi daha uğramam. Böyle olmaması lazım. Yani sonuçta burada dostluklar kurmuşunuz zaten herkesin gün içinde arada bir bakınması lazım. 3-4 kişi anca giriyor. Yanlış anlaşılmaz umarım düşüncem. İşte benim merak edip arada girip bakmam lazım. Ece girdimi , Nurcan nasıl, Betül nerelerde. Kişi sayısı az olunca daha az aktif olunuyor sanırım. Bizim grup kaç kişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…