- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.401
Ben de dünkü menümü yazayım hemencecik...
10 Ocak 2012 Salı
KAHVALTI:
1 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
ARA:
1 kupa yeşil çay
ÖĞLE:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim tahıl ekmeği
ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe
30 gr kuru kayısı (78 kcal)
AKŞAM:
1 kase (2 kepçe) yeşil mercimek yemeği {sadece 2 yemek kaşığı z.yağıyla yaptım}
2 yemek kaşığı bulgur pilavı { 1 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım}
100 gr light yoğurt
2.2 lt su
65 dk koşu bandında yürüyüş (6.3 km 420 kcal)
hım çok başarılı buldum bu diet menüsü açıkmadınmı canım hiç için geçmedimi
koskocamn masllah demk ıstıorumBen de dünkü menümü yazayım hemencecik...
10 Ocak 2012 Salı
KAHVALTI:
1 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
ARA:
1 kupa yeşil çay
ÖĞLE:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim tahıl ekmeği
ARA:
AKŞAM:
100 gr light yoğurt
2.2 lt su
Ben de dünkü menümü yazayım hemencecik...
10 Ocak 2012 Salı
KAHVALTI:
1 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
ARA:
1 kupa yeşil çay
ÖĞLE:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim tahıl ekmeği
ARA:
AKŞAM:
100 gr light yoğurt
2.2 lt su
dun kaynwaldem aradı dıo kı bulentle konusrken hasretı ruyamda cok zyflamıs gordum zayıflamıs mı gerckten dıo ayy ne kadr moralım bozuldu dugun konusmaya geleck bır ay ıcınde ıns ozamna kadr zayflarım 5 kılo felan zaten onlarda hep bı kılo takıntısı war gorumcem nasl zayf ama bı ara 2 3 kılo almıs dıyetsyene gıtmısıns bnde ıstedıgm kıloya duserm
Bozma moralini cnm. Verirsin inşallah. Yavaş olsun ama kalıcı olsun kilo vermemiz. Benim görümcemde de vardı takıntı. Ben hamileyken o bekardı. Dalga geçerdi benimle. Şimdi o benden çok daha fazla kilolu. Bana diyo zayıfsın sen diye.
ins ya bıran once zayflamak ıstıorum tam 6 ayım war dugunume 6 ay sonra bu aksm dugunm war sanırım suan kufrde olurum ayyy nasl heycanlanıorum
Zayıflarsın cnm var daha çok zamanın. Hayırlısıyla inşallah cnm. İnsan çok heyecan yapıyor haklısın tabi. Çabuk geçer zaman da sana öyle gelmez.
ins ya bıran once zayflamak ıstıorum tam 6 ayım war dugunume 6 ay sonra bu aksm dugunm war sanırım suan kufrde olurum ayyy nasl heycanlanıorum
evet erken yatmak gerekior aslında ama nette takılıp acıkmak daha güselmi gelior ne bende acıktımmı süt içiorum kesior gibi oluorYok Nurcancığım hiç acıkmadım inan ki. Bir de akşam baya bir erken yattım onunda etkisi var acıkmamamda tabii
ben yemek yapmadım ama evi sildim süpürdüm kahvaltıdan sonra kolay gelsin cnmKızlar yemeğimi yaptım şimdi ev temizlemeye başlıycam. Sonrada biraz atıştırırım. Off ya ya yap bitmiyo işler.
Amaaan sıkma canını hasaretciğim onlar konuşur konuşur susarlar. Seni zayıfladığın zaman gördüklerinde de hayranlıkla seyrederler.dun kaynwaldem aradı dıo kı bulentle konusrken hasretı ruyamda cok zyflamıs gordum zayıflamıs mı gerckten dıo ayy ne kadr moralım bozuldu dugun konusmaya geleck bır ay ıcınde ıns ozamna kadr zayflarım 5 kılo felan zaten onlarda hep bı kılo takıntısı war gorumcem nasl zayf ama bı ara 2 3 kılo almıs dıyetsyene gıtmısıns bnde ıstedıgm kıloya duserm
Teşekkür ederim Rezzancığım.Canım çok güzel menü çok sağlıklı her gruptan tüketmişin.
Annen haklı sağlıklı ve düzenli beslen e zaten sporda yapacaksın bak o zamna kilolar nasıl gidiyor...benm dıyet yne gıttı annem yaptrmıo ya yemn ettı yaparsan kuserm dıe korkuo bısı olck dıe tabı kacamk yapmadm ama yemk yedım aksama yazarm menumu ıı gıdıorum suan ama
Aslıcığım dönsün inşallah çabucak. Ben de sabah buradaydım ama kimse olmayınca çıktım. Sen sakın tatlıdan yeme olur mu canım?off aslı nerelerdesın cbk saglıgına kaws we dooon yne sen sureklı buralrdaydın smdı kımselr yk ama dogru herkes bn gbı bos dıılkı dmı:18::18:
kuzenm tatlı bısıler ıstıo gıdıım de yapıım yne bısıler ama bn yemcım tabı kı
Kızlar yeşil çay Hüpppletelimm haydiii.
bnde yapacagm sdı cayımı ohh afyt olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?