- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.461
11 Ocak 2012 Çarşamba
KAHVALTI:
1.5 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Domates
ÖĞLE:
1 kase ( 2 kepçe) yeşil mercimek yemeği
100 gr light yoğurt
ARA:
1 portakal
1 kupa yeşilçay
AKŞAM:
100 gr yy yoğurt
Haşlanmış karnabahar
ARA:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe
2 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ara ara da koştum.
hayatım benim aklımda süper bir fikir vardı iyi ki hatırlattın gelirim şimdi...
Süper menün çok güzel, 0 kaçamak.
Kaptan, kızlar seviyo diyerekten yaptım, amma velakin pişerken çok kötü düşünceler geldi. Dedim önce ben tadayım kötüyse nasıl yedirirm çocuklara.Ufaktı zatenn. Ya bide malum dönemdeyim cnm çok fena tatlı istedi de ondan. Ama öğlen ve akşam ekmek yemedim.
anlatıcam aşağıdaki mesajda :)Ne geldi ne geldi.? Haydi gel çabuk merak ettim...
Kızlar yemeklerimize önce su içerek başlayacakmışız. Sonra çorba, salata, yoğurt ve en son ana yemek. Eğer bu sırayla yersek ana yemeğe ve ekmeğe yüklenmemiş oluyoruz. Diyetisyen tavsiyesi imiş bir arkadaşıma önermiş.
kızlar aklıma bugün bir fikir gelmişti hazır annemde yok bir deniyim dedim.
Biraz oğurdu azıcık sulandırdım içine ekmek içi doğradım azıcık.Sonra onu blendırdan geçirdim.Ve 330 ml.lik şişeye koydum yarın okulda onu içicem ehehehe :) hem ekmek var hem yoğurt hem de sulu.Ama yanında bişey daha yiyimne yiyim?
Allah iyiliğini versin ececim. Bende diyorum bu kız ne bulduu. Kahvaltı mı cnm. O kısmısını anlamadım. Sabah kahvaltı yapamıyormusun evde cnm. Kendine güzel bir sandviç hazırlasan sana çok lazım. En önemli öğün. Kahvaltıda az ekmek diğer çeşitleri yiyebilirsin azar azar biliyorsun, ama akşamı ise çok hafif geçiştirmek lazım. Sen tam tersini yapıyorsun bana kalırsa. Ayranla yarım simit yesen?
hayatım benim para harcamamam lazım.Para biriktirmeliyim ve ben günde sadece 1 lira atabiliyorum kenarıma.O yüzden.Mesela onun yanına yarın zytin götürsem?
diğer günlerdede mesela 4-5 zeytin bir dl. ekmek ve meyve. bazen peynir olabilir mesela...
Çok daha güzel bir fikir cnm. Hem daha iyi beslenmiş olursun hem rejim olur.
Hasretcim ben diyorum ki biz seninle birlikte diyet yapalım.Bir zaman belirleyelim.Bir de hedef kilhedefe ne kadar yaklaşırsak o kadar kâr.Benim de sevdiceim ip gibi :) boyu uzun beli tığ gibi :) sanırsın sakız gibi çekmişler ehehhehe :)Ben bazen onu özlediğim zaman , kırıldığım zaman ya da aklıma zayıf olduğu gelince diyetime dikkat edebiliyorum :) bugün olduğu gibi :)Birlikte yapalım ne yapacaksak.Benim sınavlarım yarın bitiyor.Cumadan itibaren o market senin bu market benim o pazar senin bu pazar benim fıldır fıldır yürüyeceğim :)
masllh hatunuma11 Ocak 2012 Çarşamba
KAHVALTI:
1.5 dilim tahıl ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Domates
ÖĞLE:
1 kase ( 2 kepçe) yeşil mercimek yemeği
100 gr light yoğurt
ARA:
1 portakal
1 kupa yeşilçay
AKŞAM:
100 gr yy yoğurt
Haşlanmış karnabahar
ARA:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe
2 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ara ara da koştum.
kötüydü hayatımbütün gece o sınava çalıştım saat 3,15te yattım bütün formülleri ezberledim falan okulda da defterdeki soruları çözdüm test kitabından çözdüm falan ama sınavda hep birbirine karıştırdım halbuki sorular kolaydı...Diyorum acaba kendimi çok yordum da ondan mı karıştırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?