Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün geç kalktım dolayısıyla öğleyle kahvaltı bir oldu...
klasik kahvaltı yaptım peynir domates zeytin.canım birşey içmek istemedi.İlerleyen saatlerde telafi ederim artık.Ekmekte 1 dl. yedim.

dun bulentle (nısanlmla ) kawga ettık sıkldm artık ınanın bı ewlenelm de bıtsn artk su sıkntılar telımı felan kapattm acmıcm bı kac gun smdıden ck ozledım ama benszlık nasılmıs anlasın bırılerıne tepkı gostersn artık

menum
sabah 1 bucuk dılım cawdar ekmegı peynır zeytın recel
oglen bır parca tawuk 1 cawdar ekmegı mercımek yemegı
aksam k fleks
2 lıtre su

kızlar ben birşey soracağım size.İnternetten kitap sipariş edeniniz oldu mu?Ben etmek istiyorum da oek güvenemiyorum açıkçası...

kızlar ben birşey soracağım size.İnternetten kitap sipariş edeniniz oldu mu?Ben etmek istiyorum da oek güvenemiyorum açıkçası...

Slm kızlar. İstanbulda ışıklar kesikti yeni geldi, giremedik nete. Ben hepsi buradadan alıyorum. Hem daha ucuz oluyoo.

Elektrikler bir gitti maşallah kaç saat gelmedi.Ben de fırsattan istifade kuaföre gittim.Oradan da arkadaşımın evine gittim 1 saat kadar hasret giderdik.Geldim eve ısıttım yarım yağlı sütümü soba pencerenin önünde hem ısındım hem karın yağışını izledim.Süperdi.Ama insanın yanında sevdiği olmayınca eksik kalıyor birşeyler...

Biraz sabret Hasretim açma telefonunu,hatasını anlasın...Seni korumayı öğrensin....
Bak ececcim kıskandım şimdi seni,biz burada donalım,sen soba başında kaR SEYRET...hAKSIZLIK...
Genel arıza varmış 6 ilde elektrikler kesilmiş,tabii doğalgaz da kesilince donduk resmen...

Baharcım,dengeli bir diyet yaparsan sütün gitmez,tatlıdan uzak dur..Katı rejimler yapma,kızın daha çok küçük...Sohbetlerinde bizi mahrum bırakma,sık sık uğra....

hadi bakalım heyecanla bekliyorum senin 3 günlük dieti:)
Sorma Nurcanım ya 2 gündür içime bir fil kaçtı resmen,doymak bilmiyorumAyça kaya nın diyetine başlayacağım yarın,hazırlıklar tamam...

değişik birşeyler yapmak istiyorum.Çıkıp saatlerce gezmek bunu bir arkadaşımla yapmak gerekirse aptal aptal gülmek, tiyatroya sinemaya gitmek.Mesela öyle bir yer bulayım ki kimse kimsenin nasıl oynadığına bakmadan eğlenerek oynasın.Horon mu olur halay mı olur oryantel mi her neyse işte...Arkadaşlarımla oturayım tabu oynayalım.Birlikte mutfağı birbirine katıp ortaya çok güzel şeyler çıkaralım...Hatta bir evin badanası bile olabilir...Ama öyle bir arkadaşım yok.

benimde bugün canım çok şey çekiyor...Korkuyorum dayanamıycam diye...

Bütün yazdıkların yapmak isterdim ama mutfak ve badana olmazzzzz,temizlemek yine bana kalır,mümkünse benim mutfağım olmasın canım çıktı bugün temizlik yapmaktan...

güvenebilir miyim peki rezzancım?Bilgileri istiyor ya...

Canım ben yaklaşık 4-5 senedir ordan alışveriş yaparım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kitapların fiyatlarını bir incele istersen. Piyasadan çok daha ucuz. Bir kitap fanatiği olarak şaşma ordan derim. Bir çok yeri araştırmıştım bi aralar.

Betülüm nerden çıktı şimdi,bir şeye mi sıkıldın....

Ablacım canım hiç bir şey yapmak istemiyor diyet bile...
sürekli uyumak istiyorum..
yorgunluk, kırgınlık hali var üzerimde...
sürekli bir şeyler yemek istiyorum, hatta evin içinde dolanıyorum ne yiyebilirim diye...
böyle işte. çok canım sıkkın çok.

Bütün yazdıkların yapmak isterdim ama mutfak ve badana olmazzzzz,temizlemek yine bana kalır,mümkünse benim mutfağım olmasın canım çıktı bugün temizlik yapmaktan...
eheheheh :)
hmm saol canım.Peki telefonu falan arıyorlar mı?
Kızlar ben galiba depresyondayım.

betülcüğüm bunları özellikle bayanlar olmak üzere mutlaka ara ara yaşar.Böyle zamanlarda bir arkadaşım olsa da herşeye üşensem bile beni heyecanlandırıp zorla ayağa kaldırsa der.Ama çözümü kişiye göre değişir.

ayol bugün herkeze bir haller olmuş kimi tlf kapamış kimi debresyonda kiminin canı badana yapmak ister kimin canı herşeyi çeker oy oy oy gurupta bugun bir serzeniş var haftaortası daha normaliz sanki biz haftasonu neoluyor bize sanırım daha fazla eğlenmek ve yemek istiyoruz bu haftasonlarından korkmaya başladım ben bende bugun agresifim istanbulda elektirikler yoktu üşüdük trafikte takılı kaldık istediğimiz yere gidemedik annemlere gittik orda oturduk karanlıkta hiç iç acıcı birgün değildi berbattıı danatte yemek istiorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…