- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.141
Mrblar. Bende 13. gruptan Ebru. Baktımki dün bizi ziyarete gelmişin. Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim. Bu arada ben yeni katıldım 13. gruba. Duydum ki kardeş takımmışsınız. Bende bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye. Nasıl gidiyor :))
ıcım bır sıkntılı bır sıkntılı ama sız alıstınız artık benım boyle olmama mutluluk cok uzak sanırım bana hıc ıcten gulemıyorum bundan 5 ay oncekı hayatımı ozledım
msj 17
Hasretcim merak etme canım , bugünler geçecek çok mutlu ve huzurlu günlerin olacak . üzüldüğün için kendine kızacaksın . sen mutlu olmayı hakediyorsun . kendi içinden de bunu telkin et.
mutluluk insanı çok etkiliyor, hayata bakış açısını değiştiriyor.
bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın
Çok geçmiş olsun cnm. Bilirim çok zor. Benim büyük kızım olmuştu. Virüs kapmış okuldan hem ishal hem kusma vardı. Daha yeni toparlıyo 15 günü geçti. Sarsılıyorlar çok. Allah şifa versin cnm.
bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın
cok cok gecms olsn allh sıfa wersn hayatm
Çok güzel menün cnm. Tebrikler. Bir şey sorsam sana, bazıları ekmeği 2 dilim falan diyorlar günde, senin diyetisyen bu konuda ne öneriyor. Bende ona göre başlıycam da bir diyete. Kendime göre yapıcam bişeyler yani.
Canım ben bu diyetle ayda 3 kilo vermiştim,bakalım bu sefer nasıl olacak...arzu ablacıgm menun guzl ztn dıyetsyen wermıs ama bna ekmek sankı cok gbı geldı ara ogunde bıle 2 dlım yemıssn bırazck azaltsan dha guzl werecegnı umuyorum ben
AAA ne güzel,kilo vermene sevindim,ama arasıra uğra özletme kendinikızlar selam bir kaç zamandır giremiyorum ama güzel haberlerim var size diyeti bıraktım tabi yemekten de patlamıyorum dikkat ediyorum ve yine kilo verdim şu an 63.3 kiloyum yavaş ama kararlıyım. hepinizi özledim valla
Genelde hep aynı şeyleri tavsiye ediyorlar Deryacım,dikkat edilirse aç kalmadan güzel kilo veriliyor,özellikle yağdan gidiyor...günlük 8 ince dilim ekmek veriyorlar . tabi buna karşılık başka birşey yemek istiyorsan 1 dilim ekmeği çıkarabilirsin .örneğin zeytinyağlı lahana dolması 2 adet : 1 dilim ekmek + 1 ölçü yağa eşit
ohh ne guzl baslamısz gune masllh deryam masllh cuma gunu bomba gbı glıoruz bnde smdı ew temzlıgı snrada spor yapcm bugn cok mekık cekcm
selam kızlar kimseler yok şuanda neyse gelen olur belki bugun cok yoruldum ben ağdaya sonunda gittim:)
evi temizledim birde dısardan eve dönüşte yürüdüm cok yorgunum
Hasretim sabırlı ol tatlım,inan bana herşey düzelecek...ıcım bır sıkntılı bır sıkntılı ama sız alıstınız artık benım boyle olmama mutluluk cok uzak sanırım bana hıc ıcten gulemıyorum bundan 5 ay oncekı hayatımı ozledım
Doktora gittin mi Nurcan,boğazı falan mı iltihaplandı acaba....bugun eyüp can tam 4 kez kustu off çok kötüyüm morelman midesi hassas zaten su veriom kusuo ilacıda kusuor ne büyük dert arkadaş çocugunun olması bugun zar zor yemek yedim ama içim içimi yiyor off canım sıkkın
Ya Hasret senin diyetin çok ağır,bu kadar eziyet etme kendine....oluyorum aclıktan ıns bu kadr aclıga tartı sewındırr benı
Bugünkü menüm,
SABAH 2 dilim ekmek,1 yumurta,yarım kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 bardak yağsız süt,domates
ARA 1 elma,6 badem
ÖĞLEN kabak yemeği,havuç salata,yoğurt,2 kaşık makarna
AKŞAM 5 köfte,1 parça tavuk,salata
GECE hurma,yeşilçay
SPOR 1 saat koşu bandında (5 KM) yürüdüm,bol su içtim
Evi temizledim,cam sildim,ütü yaptım...ayyy valla heryerim ağrıyor...Artık yatıcam,yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?