- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.121
Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...
Ben menümü yazayım,mayıs ayında diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum...Bu gün kaçamak yapmadım
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak yy süt,domates,2 zeytin
ÖĞLEN yeşil mercimek , 2 kaşık yoğurt,salata,1 dilim çavdar ekmeği
ARA 2 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,şekersiz neskafe
AKŞAM kereviz,y,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
GECE 1 ayva
1 saat koşu bandında yürüdüm,bol su içtim,yeşil çayımı da unutmadım...
Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...
Ben menümü yazayım,mayıs ayında diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum...Bu gün kaçamak yapmadım
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak yy süt,domates,2 zeytin
GECE 1 ayva
Menün çok güzel ablacım. İnşallah bu diyet sayesinde hedefine ulaşırsın.
GECE 1 ayva
gunaydn kızlar erken uyandım bugun et gunum kalktm hemn tawuk yedım bırazcık cok acıkmıstm cnku bugun 250 mekık cekcem karrlıyım tartldım supr gıdıorum suan bakalm nolck
arzu ablacıgm menun guzl ztn dıyetsyen wermıs ama bna ekmek sankı cok gbı geldı ara ogunde bıle 2 dlım yemıssn bırazck azaltsan dha guzl werecegnı umuyorum ben
msj 15
Hasretcim benim gittiğim diyetisyen sabah ara için , meyve , kayısı veya incir + yeşil çay
ikindi ara için , 2 kepekli galeta , meyve veya kuru üzümle yeşilçay önermişti .
günlük 8 ince dilim ekmek veriyorlar . tabi buna karşılık başka birşey yemek istiyorsan 1 dilim ekmeği çıkarabilirsin .örneğin zeytinyağlı lahana dolması 2 adet : 1 dilim ekmek + 1 ölçü yağa eşit
msj 14
günaydın kızlar , bugün yeni bir gün ve ben kararlıyım .
sabah 9.00
1 su bard ılık su ve 3 tane günkurusu kayısı
sonra koşu bandında 50 dk yürüdüm . 4 km ve 200 cal harcadım . yüzüm kıpkırmızı oldu. biraz esneme hareketleri ve bacak çalıştıracağım . sonra da duş ve kahvaltı.
11.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği , yeşil zeytin , peynir ve 1 yumurta yemeyi düşünüyorum . + şekersiz çay
sonrasını yine yazarım .
ohh ne guzl baslamısz gune masllh deryam masllh cuma gunu bomba gbı glıoruz bnde smdı ew temzlıgı snrada spor yapcm bugn cok mekık cekcm
msj 16
Hasetcim akşamda mekik ve diğer hareketleri yapmayı düşünüyorum , ben de ebru şallının plates videoları var, step tahtam var , hepsinden yapsam 15 günde epeyce zayıflarım .
bu kez kararlıyım . Şimdi çarşıya çıkıp sebze alışverişi yapacağım . kendime yağsız sebze yemeği ve salata yaparım .
ben zaten durumunu açıklamaya çalıştım rezzancığım ama girip seninde yazman iyi olmuş canımKızlar slm. Adım geçmiş cevap vereyim. 2 çocuk var bende malum onlardan bazen girebilmem mümkün olmuyor. Ece de yeni kurallar koydum paylaşım zorunlu diyince listeye girmeden gelip muhabbet etsem sizlere de elimden geldiğince destek olsam anlamında kalabilirmiyim diye sordum olur demişti. Bugün diğer topiğe girip bildirim zorunluluğu olduğu için bu haftaki bildirimimi yazdım. Msj da bakabilirsiniz, orada da kızlar durmuyo diye kalamıycam kızlar dönerim sonra diye belirtmiştim. Yoksa herhangi bir kaçma durumu yok arkadaşlar. Evde ben netin başına geçince büyükten küçüğe herkes tepki koyuyor. Yani ben giriyorum kimse olmuyor. İnsan sıkılıyor sonuçta. Siz giriyorsunuz ben olmuyorum. Buluşamadık bir türlü. Ama listeye katıl önemli değil günde kaç msj derseniz ihtiyaç varsa kalırım kızlar. Elimden geldiğince destek olurum sizlerede.
hehehe çocuklar işte bende henüz yok çocuk olan arkadaşlar cevap verirlerSelam kızlar, ben geldim. Ama yine kimsecikler yokBen yorg. unum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
ayy kzucuk hastamı olmuş kıyamam çok geçmiş olsun nurcancığım..bu hafta kilo verdinmi rezzancım kaptanı bende merakediorum bugun gelmedi neoldu acaba
benim başım bugun dertte benim cocukla uyumuyor kusuo canımı sıktı iyice kocamlada tartısıoz zaten cocuk böle kötü olunca üff valla acıkcası kocayla ben kendimize birbirimize artık pek zaman ayıramıoz evliyiz ama nasıl evliysek:)
eceye noldu acaba bende merak ediyorum inş kötü bişey yoktur ben annesiyle falan tartışmıştır diye düşünüyorum..Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...
GECE 1 ayva
hoşgeldn layd:) kilo vermeye çalışıoz sizin gibiMrblar. Bende 13. gruptan Ebru. Baktımki dün bizi ziyarete gelmişin. Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim. Bu arada ben yeni katıldım 13. gruba. Duydum ki kardeş takımmışsınız. Bende bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye. Nasıl gidiyor :))
afiyet olsun canım umarım güzel sonuç alırsıngunaydn kızlar erken uyandım bugun et gunum kalktm hemn tawuk yedım bırazcık cok acıkmıstm cnku bugun 250 mekık cekcem karrlıyım tartldım supr gıdıorum suan bakalm nolck
günaydınlarHerkese günaydın, yeni kalktık, daha kahvaltı yapıcam. Acıktım çoook. Su içeyim bari biraz da yoksa ne var ne yok yiycem.
msj 14
günaydın kızlar , bugün yeni bir gün ve ben kararlıyım .
sabah 9.00
1 su bard ılık su ve 3 tane günkurusu kayısı
sonra koşu bandında 50 dk yürüdüm . 4 km ve 200 cal harcadım . yüzüm kıpkırmızı oldu. biraz esneme hareketleri ve bacak çalıştıracağım . sonra da duş ve kahvaltı.
11.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği , yeşil zeytin , peynir ve 1 yumurta yemeyi düşünüyorum . + şekersiz çay
sonrasını yine yazarım .
afiyet olsun derya menün güzel benmde sebze almam lazım aslında evde çok az oluyorum yemek yapamıyorum neyse kayınvalidem annemler varda orda yiyebiliyoruzmsj 16
Hasetcim akşamda mekik ve diğer hareketleri yapmayı düşünüyorum , ben de ebru şallının plates videoları var, step tahtam var , hepsinden yapsam 15 günde epeyce zayıflarım .
bu kez kararlıyım . Şimdi çarşıya çıkıp sebze alışverişi yapacağım . kendime yağsız sebze yemeği ve salata yaparım .
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal
öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç
akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?