Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 13

şu an iklima hariç 7 kişiyiz. iklima geri dönecek mi bilmiyoruz . tlf olan aslında bilgi alsa iyi olur . takımda kalabilecek yeni eleman almalıyız . bizi de motive edecek . diğer arkadaşların biri 6 ay sonra kabul ediliyormuş , kendi isteğiyle ayrıldığı için . rezzanda diğer topikte yazıyor . yani 3 kişi alalım diyorum . mümkünse bizi sürükleyecek birileri olsun , buna ihtiyacımız var .

rezzan ın oraya yazpta bıze yazmaması kotu bı durum bence cnku bı gruptada war aynı zmnda
ben rezzanın hafta içi eceye ben yeterli paylaşımda bulunamıyorum listeye girmeden sizinle olabilirmiyim dediğini eceninde tamam dediğini hatırlıyorum ondan girip yazmamış olabilir
msj 11

paylaşıma veriyorum .
eline sağlık canım

canım eceye ben hafta içi dedimki neden beni gittiğimde izinli yazmadın şimdi döndüğümde bu kız 1 haftada nasıl 4.5 kilo almış demezlermi dedim ece de geçen hafta oraya not yazmış bu hafta arkadaş izne ayrıldı ben yazmayı unutmuşum diye. ama beni geçen hafta izne ayırdı yine sorun olacak ama benden kaynaklı değil

eceye bu hafta içi dedim ama ece görmedi takıma 3-4 tane yeni üye almamız lazım öbür takımlar çok kalabalık biz onlara göre azız hem takımızın taze kana ihtiyacı var ama kararlı kişiler olmalı gelip 1 hafta sonra gitmemeliler

neyse kızlar adetimin ilk günü gerginim adetim pantolouma çıktı onu yıkadım saatlerce montla oturdum pantolon kurumadı saç kurutma makinasında kurutuyorum yarın görüşürüz hoşcakalın

Kızlar slm. Adım geçmiş cevap vereyim. 2 çocuk var bende malum onlardan bazen girebilmem mümkün olmuyor. Ece de yeni kurallar koydum paylaşım zorunlu diyince listeye girmeden gelip muhabbet etsem sizlere de elimden geldiğince destek olsam anlamında kalabilirmiyim diye sordum olur demişti. Bugün diğer topiğe girip bildirim zorunluluğu olduğu için bu haftaki bildirimimi yazdım. Msj da bakabilirsiniz, orada da kızlar durmuyo diye kalamıycam kızlar dönerim sonra diye belirtmiştim. Yoksa herhangi bir kaçma durumu yok arkadaşlar. Evde ben netin başına geçince büyükten küçüğe herkes tepki koyuyor. Yani ben giriyorum kimse olmuyor. İnsan sıkılıyor sonuçta. Siz giriyorsunuz ben olmuyorum. Buluşamadık bir türlü. Ama listeye katıl önemli değil günde kaç msj derseniz ihtiyaç varsa kalırım kızlar. Elimden geldiğince destek olurum sizlerede.

canlı sohbeti zor gerçekleştiriyoruz burda evet sıkıcı oluyor bayatlamıs yorumlara yazmak ama napcan bizde böle bi kaç yeni arkadas şart en az 3 kişi lazım takıma fikrimce..
rezzan bana göre sen hoş sohbet bi insansın ve neşeli hatunsun senden buraya 3 tane bile msj yeter çünkü dolu dolu yazıyorsun bence listeye alınsan iyi olurdu

Ay Nurcan'cım güldürdün beni, Allah seni de güldürsün çok güzel şeyler yazmışın. Teşekkür ederim cnm. Bu ara pek neşeli değilim cnm ya. Yani diskalifiye falan diyince kaptan tırstım valla. Aslında ne olacak. Olursam olurum diimmiiii ama şekerim. Çocuklar, ders falan size vakit kalmazsa ayıp olur onun için önceden söyleyeyim dedim. Bakalım kaptan gelsin son kararı o verir.

Selam kızlar, ben geldim. Ama yine kimsecikler yokBen yorg. unum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.

bu hafta kilo verdinmi rezzancım kaptanı bende merakediorum bugun gelmedi neoldu acaba
benim başım bugun dertte benim cocukla uyumuyor kusuo canımı sıktı iyice kocamlada tartısıoz zaten cocuk böle kötü olunca üff valla acıkcası kocayla ben kendimize birbirimize artık pek zaman ayıramıoz evliyiz ama nasıl evliysek:)

açııııııııııııııııııııım ama yemıcem sporumuda yaptım suyumuda ıctım yeslcayımıda ıctım hersey yolnda bakalm nolck

Evet ne oldu Ece'ye acaba? Hiç uğramadı. Çok geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin yavruşuna. Hakkaten çocuk hastalanınca nedense hep tartışma çıkar.

Ayy alemsin Rezzanım yaSakın gideyim falan deme ben senin sohbetlerini seviyorum...Her girdiğimizde arkadaşlara rastlamıyoruz ama mesajlara yorum yapıp cevap bekliyoruz,olsun paylaşım olsun da napalım...
ayy Betülüm inanmıyorum süslü cimcime...Ne zor temizlenmiştir,ama kokulu kokulu olmuştur yerim ben onu yaaa,ne kadar masum savunmasız oluyorlar küçükken...Allah bağışlasın canım
ay ama arzu abla ben eylülde geldiğimde 74 tüm 4 ayda verdim 15 günde aldım çok sinirlerim bozuldu. ama olanları unutup bugün tekrardan başlıyorum..
Ya haklısın Aslıcım ama son gelen kiloları hemen verirsin,moralini bozma...
aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar
Bak bu güzel olmuş Hasretim kilo alma grubu,tabii hepimiz çok zayıfız...
selam kızlar

gecen hafta:76

bu hafta:75.5

gidem:500 gr

hedef:68

elektrikler yoktu şimdi geldi ayy yetiştim sanırım ece yokmu daha
Tebrikler Nurcanım,tek kilo veren sensin galiba...

Bende bugün diyetisyenimin verdiği listeye başladım Deryacım,sağlıksız diyetlerle kan şekerim düşüyor,daha çok tatlı yiyorum,,,
Listeyi sen hazırlamışsın canım emeğine sağlık....

Canım geçmiş olsun,çocuklar hasta olunca evde huzur da kalmıyor...Doktora götürdün mü nesi var oğluşun...

ayy Betülüm inanmıyorum süslü cimcime...Ne zor temizlenmiştir,ama kokulu kokulu olmuştur yerim ben onu yaaa,ne kadar masum savunmasız oluyorlar küçükken...Allah bağışlasın canım

Allah razı olsun ablacım. Valla zor attık kendimizi banyoya. Öyle de böyle de temizledik zorla işte...

bende kaçtım rezzan arzum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar görüşürük

Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...
Ben menümü yazayım,mayıs ayında diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum...Bu gün kaçamak yapmadım

SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak yy süt,domates,2 zeytin
ÖĞLEN yeşil mercimek , 2 kaşık yoğurt,salata,1 dilim çavdar ekmeği
ARA 2 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,şekersiz neskafe
AKŞAM kereviz,y,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
GECE 1 ayva
1 saat koşu bandında yürüdüm,bol su içtim,yeşil çayımı da unutmadım...

Nurcancm sorunu görmemişim, evet bu hafta 500 gr. vermişim. Malum reglde vardı buna da şükür. Haftaya daha çok hedefliyorum. 71 oldum. 6lı rakam görsem çooook mutlu olucam yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…