- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.101
ben rezzanın hafta içi eceye ben yeterli paylaşımda bulunamıyorum listeye girmeden sizinle olabilirmiyim dediğini eceninde tamam dediğini hatırlıyorum ondan girip yazmamış olabilirrezzan ın oraya yazpta bıze yazmaması kotu bı durum bence cnku bı gruptada war aynı zmnda
eline sağlık canımmsj 11
paylaşıma veriyorum .
canım eceye ben hafta içi dedimki neden beni gittiğimde izinli yazmadın şimdi döndüğümde bu kız 1 haftada nasıl 4.5 kilo almış demezlermi dedim ece de geçen hafta oraya not yazmış bu hafta arkadaş izne ayrıldı ben yazmayı unutmuşum diye. ama beni geçen hafta izne ayırdı yine sorun olacak ama benden kaynaklı değilmsj 12
kızlar listeyi verdim , bu halimizle sonuncuyuz , bravo bize , Aslıcım senin için çok üzgünüm canım . öylece yazdım , izinli yazılmamış onun için kilon bölünecekmiydi , anlamadım ,
bu kadar inişli çıkışlı bir takım olmaz heralde , he he
bir hafta 1. sonra sonuncu
msj 13
şu an iklima hariç 7 kişiyiz. iklima geri dönecek mi bilmiyoruz . tlf olan aslında bilgi alsa iyi olur . takımda kalabilecek yeni eleman almalıyız . bizi de motive edecek . diğer arkadaşların biri 6 ay sonra kabul ediliyormuş , kendi isteğiyle ayrıldığı için . rezzanda diğer topikte yazıyor . yani 3 kişi alalım diyorum . mümkünse bizi sürükleyecek birileri olsun , buna ihtiyacımız var .
Kızlar slm. Adım geçmiş cevap vereyim. 2 çocuk var bende malum onlardan bazen girebilmem mümkün olmuyor. Ece de yeni kurallar koydum paylaşım zorunlu diyince listeye girmeden gelip muhabbet etsem sizlere de elimden geldiğince destek olsam anlamında kalabilirmiyim diye sordum olur demişti. Bugün diğer topiğe girip bildirim zorunluluğu olduğu için bu haftaki bildirimimi yazdım. Msj da bakabilirsiniz, orada da kızlar durmuyo diye kalamıycam kızlar dönerim sonra diye belirtmiştim. Yoksa herhangi bir kaçma durumu yok arkadaşlar. Evde ben netin başına geçince büyükten küçüğe herkes tepki koyuyor. Yani ben giriyorum kimse olmuyor. İnsan sıkılıyor sonuçta. Siz giriyorsunuz ben olmuyorum. Buluşamadık bir türlü. Ama listeye katıl önemli değil günde kaç msj derseniz ihtiyaç varsa kalırım kızlar. Elimden geldiğince destek olurum sizlerede.
canlı sohbeti zor gerçekleştiriyoruz burda evet sıkıcı oluyor bayatlamıs yorumlara yazmak ama napcan bizde böle bi kaç yeni arkadas şart en az 3 kişi lazım takıma fikrimce..
rezzan bana göre sen hoş sohbet bi insansın ve neşeli hatunsun senden buraya 3 tane bile msj yeter çünkü dolu dolu yazıyorsun bence listeye alınsan iyi olurdu
Ay Nurcan'cım güldürdün beni, Allah seni de güldürsün çok güzel şeyler yazmışın. Teşekkür ederim cnm. Bu ara pek neşeli değilim cnm ya. Yani diskalifiye falan diyince kaptan tırstım valla. Aslında ne olacak. Olursam olurum diimmiiii ama şekerim. Çocuklar, ders falan size vakit kalmazsa ayıp olur onun için önceden söyleyeyim dedim. Bakalım kaptan gelsin son kararı o verir.
Selam kızlar, ben geldim. Ama yine kimsecikler yokBen yorg. unum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
açııııııııııııııııııııım ama yemıcemsporumuda yaptım suyumuda ıctım yeslcayımıda ıctım hersey yolnda bakalm nolck
bu hafta kilo verdinmi rezzancım kaptanı bende merakediorum bugun gelmedi neoldu acaba
benim başım bugun dertte benim cocukla uyumuyor kusuo canımı sıktı iyice kocamlada tartısıoz zaten cocuk böle kötü olunca üff valla acıkcası kocayla ben kendimize birbirimize artık pek zaman ayıramıoz evliyiz ama nasıl evliysek:)
Evet ne oldu Ece'ye acaba? Hiç uğramadı. Çok geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin yavruşuna. Hakkaten çocuk hastalanınca nedense hep tartışma çıkar.
Ayy alemsin Rezzanım yaSelam kızlar, ben geldim. Ama yine kimsecikler yokBen yorg. unum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan.
ayy Betülüm inanmıyorum süslü cimcime...Kızlar sabah sabah kızımın bana kurduğu tuzağı anlatayım size... Benim cimcimem 1 kutu kremi almış eline yüzüne, saçına ellerine kıyafetlerine bir de ek olarak koşu bandımın muhtelif yerlerine sürmüş. Bir gördüm şok oldum resmen. Sonra doğru banyoya gittik. Banyosunu yaptırdım şimdi mis mis oturuyor. Bir de o kremden elleri öyle bir pörsümüş ki sormayın...
Ya haklısın Aslıcım ama son gelen kiloları hemen verirsin,moralini bozma...ay ama arzu abla ben eylülde geldiğimde 74 tüm 4 ayda verdim 15 günde aldım çok sinirlerim bozuldu. ama olanları unutup bugün tekrardan başlıyorum..
Bak bu güzel olmuş Hasretim kilo alma grubu,tabii hepimiz çok zayıfız...aayyy sankı bız kılo alma grubu gıbı oldukaslıcm nedn kızaym be cnm olablır walla cnku sasırdm kaldım ben bugn kızlar yılmayalım aslı sende dahl rejıme dewam mecbr gtck kılolar
Tebrikler Nurcanım,tek kilo veren sensin galiba...selam kızlar
gecen hafta:76
bu hafta:75.5
gidem:500 gr
hedef:68
elektrikler yoktu şimdi geldi ayy yetiştim sanırım ece yokmu daha
Bende bugün diyetisyenimin verdiği listeye başladım Deryacım,sağlıksız diyetlerle kan şekerim düşüyor,daha çok tatlı yiyorum,,,msj 3
kızlar neden böyle oldu anlamadım . herkes kilo almış .bence biz yanlış diyetler yapıyoruz. hemen tek besin diyetlerini bırakın ve düzenli beslenin . herkesin elinde diyetisyenlerin listelerinden var sanırım . size uygun olan birini uygulayalım . böyle olunca bir hafta kilo verip diğer haftalar verdiklerimizin katını geri alıyoruz.ben de diyetisyenin bana önerdiği listeyi uygulayacağım.
ne olacak 2 hafta denerim. yanında sporda yapacağım .bol su ile bakalım neler değişecek .
Canım geçmiş olsun,çocuklar hasta olunca evde huzur da kalmıyor...Doktora götürdün mü nesi var oğluşun...bu hafta kilo verdinmi rezzancım kaptanı bende merakediorum bugun gelmedi neoldu acaba
benim başım bugun dertte benim cocukla uyumuyor kusuo canımı sıktı iyice kocamlada tartısıoz zaten cocuk böle kötü olunca üff valla acıkcası kocayla ben kendimize birbirimize artık pek zaman ayıramıoz evliyiz ama nasıl evliysek:)
uyumuyor bir türlüeceyi ciddi ciddi bende merakettim
ayy Betülüm inanmıyorum süslü cimcime...Ne zor temizlenmiştir,ama kokulu kokulu olmuştur yerim ben onu yaaa,ne kadar masum savunmasız oluyorlar küçükken...Allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?