Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ben şimdi gruba katıldım mı acaba yoksa katılmak için her hangi bişey yapmama gerek varmı anlayamadım ki :S gruba katılmak için sadece cumaları kilomumu yazıcam sadece bu kadar mı yoksa başka kurallarda varmı ki yardım edin nişanlım bugün bana kilo almışsın dedi yaa çok üzüldümmm acilen zayıflamam lazımmmm

selam bugun netim yoktu giremedim hiç şimdi halloldu kimseler yok sanırım şuanda

günaydın kızlar , henüz hiçkimse uyanmamış . ben de 9.00 da uyandım . misafir gelecek , ancak akşam uğrayabilirim . şimdi size bir merhaba diyeyim .

bana dua edin , o kadar pastadan yememem için . kendimi çok kötü hissediyorum .

karnım yine davul oldu. su içemedim o da etkiliyor heralde . dünkü spordan sonra heryerim ağrıyor. sanki biri beni dövmüş ....

hepinizi seviyorum , görüşürüz , byyyyy

Günaydın Deryacığım... Sana bol bol dua ediyorum ki inşallah yaptığın pasta ve böreklerden hiiiiç yemezsin yesen bile sadece tadımlık yersin...

menünü beğndim canım gayet sağlıklı

senin gruba katılıp katılmadığını seng arkadaşımız gelince onaylayacak.. grubun kuralları var hergün menümüzü yazıyoruz bol paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz kendini tanıt bize.. seng gelsin büyük ihtimal seni takımımıza alır çünkü takımızda kişi sayısı eksik..

ben kacamk yaptım 2 kasık feln noht yedım pısman

ayy oda kaçamakmı bende nohut haşladım buzluğa koymak için.. birazda yedim o kadarcıktan bişicik olmaz

sabh tartıldım güzel gidiyorum tabi cuma adet oldum şiştim o şişliğimde inmiş tartıdaki sonuç beni mutlu etti.. çabuk gelen kilo çabuk gidecek gibi gözküyor

sabah sağlık ocağına gittim kan testlerimi yaptırdım perşembe sonuçlarımla dr a gideceğim..sağlık ocağına gittiğim için yeme saatlerim sarktı..
bugünkü menüm
11.00 2 dilim tam tahılı ekmek 1 kk peynir
13.00 1 portakal
15.00 nesfit süt
17.00 5-6 adet siyah kuru üzüm
19.00 brokoli yemeği, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdiye kadar 1 lt su içtim 1 yeşilçay içtim öğleden sonra bir tane daha içerim
günü 2.5 litre suyla tamamlayacağım
böyle plan yapmak güzel oluyormuş acıkmasmda yemek saatim geldi diyip yiyorum

sabh tartıldım güzel gidiyorum tabi cuma adet oldum şiştim o şişliğimde inmiş tartıdaki sonuç beni mutlu etti.. çabuk gelen kilo çabuk gidecek gibi gözküyor

Naber cnm? Hadi bakalım sevindim senin adına cnm. Bende senin gibi tartı yüzümü güldürecek bu hafta. 10 senedir görmediğim rakama çokk azıcıkk kaldı. Biraz sıksam bu hafta görücem sanırım. Ayy ne yapsammm. Bende kendim için sıkı yönetim ilan edeyim.

Arkadaşlar bende bi sorun var sanırım. Dikkatimi çekti, katıldığım 2. diyet topiği, nereye gitsem kaptan yok oluyor ortadan. İlginç değil mi.
Ece nerelerdesin merak ettim senii. Kızlar arada gelirim görüşürüz. Ama 2 yere yetişemiyorum. Akşam evdede sorun çıktı nete girmem yüzünden. Bağırdım çağırdım. Benim hiç mi hakkım yok diye. Zaten bütün gün iş, güç, çocuklar. Burada gelip iki laf ediyoruz onuda çok görüyorlar. 70-79 topiğinde en azından msj sayısı falan yok. Kızmayın bana, ben istedim burayı yetişirim sandım ama olmuyor. Vaktim olsa inanın ki kalırdım burada da.

Ooooo gözün aydın Aslıcım. Haydi inşallah çabucak gider o fazlalıklar...
Menü çok güzel canım. Evet öyle saatli olması çok iyi oluyor ben de sabahtan ayarlıyorum saati gelince de yiyorum...
Evet bu hafta 5. takımın sıkı yönetim haftası... İlk hedef cuma günü ondan sonra her cuma olmak üzere birinci olmak !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…