- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.261
yesılcay yapcm smdı hadı bu yazıyı okuyan kalksın ya yeslcay ya form cay ıcsın erısın yaglar
ben 5i bi arada içtim şimdi ama 5i bi arada işe yarıomu içen varmı?
ben varım cnm benden başka kimse yok bugün forum çok durgun
bendd warıım
sen zaten hep pc başındasın hasret:)bende youtube actım müzik dinliom
günaydın kızlar , henüz hiçkimse uyanmamış . ben de 9.00 da uyandım . misafir gelecek , ancak akşam uğrayabilirim . şimdi size bir merhaba diyeyim .
bana dua edin , o kadar pastadan yememem için . kendimi çok kötü hissediyorum .
karnım yine davul oldu. su içemedim o da etkiliyor heralde . dünkü spordan sonra heryerim ağrıyor. sanki biri beni dövmüş ....
hepinizi seviyorum , görüşürüz , byyyyy
günaydın kızlar off bugun çok iradesiz gibiyim
menünü beğndim canım gayet sağlıklıYemeğimizi yedik geldim.
Menüm,
Sabah: klasik kahvaltı
Ara: 1 yeşil çay
Öğlen:1 kase çorba, salata
Ara: 2 tane form bisküvi
1 elma
Akşam: 1 tabak ıspanak, 4 kaşık yoğurt, az salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
Yoğurdumun içine öğütülmemiş keten tohumu kattım. Sorunuma iyi gelirmiş. Bakalım deneyeceğim. Bir büyük bardakta su içtim ayy nasıl şiştim yahu. Gece tutar mı bence tutmaz bakalım. Erken yatarım acıkırsam.
senin gruba katılıp katılmadığını seng arkadaşımız gelince onaylayacak.. grubun kuralları var hergün menümüzü yazıyoruz bol paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz kendini tanıt bize.. seng gelsin büyük ihtimal seni takımımıza alır çünkü takımızda kişi sayısı eksik..arkadaşlar ben şimdi gruba katıldım mı acaba yoksa katılmak için her hangi bişey yapmama gerek varmı anlayamadım ki :S gruba katılmak için sadece cumaları kilomumu yazıcam sadece bu kadar mı yoksa başka kurallarda varmı ki yardım edin nişanlım bugün bana kilo almışsın dedi yaa çok üzüldümmm acilen zayıflamam lazımmmm
ben kacamk yaptım 2 kasık feln noht yedım pısman
sabh tartıldım güzel gidiyorum tabi cuma adet oldum şiştim o şişliğimde inmiş tartıdaki sonuç beni mutlu etti.. çabuk gelen kilo çabuk gidecek gibi gözküyor
Ooooo gözün aydın Aslıcım. Haydi inşallah çabucak gider o fazlalıklar...sabh tartıldım güzel gidiyorum tabi cuma adet oldum şiştim o şişliğimde inmiş tartıdaki sonuç beni mutlu etti.. çabuk gelen kilo çabuk gidecek gibi gözküyor
Menü çok güzel canım. Evet öyle saatli olması çok iyi oluyor ben de sabahtan ayarlıyorum saati gelince de yiyorum...sabah sağlık ocağına gittim kan testlerimi yaptırdım perşembe sonuçlarımla dr a gideceğim..sağlık ocağına gittiğim için yeme saatlerim sarktı..
bugünkü menüm
11.00 2 dilim tam tahılı ekmek 1 kk peynir
13.00 1 portakal
15.00 nesfit süt
17.00 5-6 adet siyah kuru üzüm
19.00 brokoli yemeği, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdiye kadar 1 lt su içtim 1 yeşilçay içtim öğleden sonra bir tane daha içerim
günü 2.5 litre suyla tamamlayacağım
böyle plan yapmak güzel oluyormuş acıkmasmda yemek saatim geldi diyip yiyorum
Evet bu hafta 5. takımın sıkı yönetim haftası... İlk hedef cuma günü ondan sonra her cuma olmak üzere birinci olmak !!!Naber cnm? Hadi bakalım sevindim senin adına cnm. Bende senin gibi tartı yüzümü güldürecek bu hafta. 10 senedir görmediğim rakama çokk azıcıkk kaldı. Biraz sıksam bu hafta görücem sanırım. Ayy ne yapsammm. Bende kendim için sıkı yönetim ilan edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?