Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bucada ikamet ediyorum. Ama izmirli değilim
(egenin başka güzel bir şehrinden). Ev hanımıyım ben 1 tane kızım var 2.5 yaşında...

allah bağışlasın

sağolun ablaları hemde ne mis kokuyor biliyor musun betül parfüm hiç kalır yanında :)))

allah benim gibi isteyenlere de nasip etsin inşallah

platesi düzenli yaparsan faydasını görürsün canım ben geçen sene evdeyken yapmıştım ve bayağı sıkılaşmıştım.. bende genelde gündüz topikteyim canım akşamları pek giremiyorum yalnız değilsin yani

gunaydn
gecen hafta :71.7
bu hafta :70.5
gıden :1.2
cıkmm gerek kızlar hemn

bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları
oyy yerim agucuklarını betüle katılıyorum şimdi miss gibi kokuyordur meleğin

olsun betülcüğüm en azından almamışsında buda başaarı canım..

Kilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim

SAMANYOLU (66,5/65.2//1,3/%1,95)

Tartıya çıkınca gözlerime inanamadım
tebrikler ablacığım

pınar , bahar ve yeni listeye girecek olan arkadaşlar başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazında ece geldiğinde listeye alacak sizi zorlanmasın..

hepinize hayırlı cumalar kızlar ..

geçen hafta : 68.7

bu hafta : 69

hedef : 58

gelen : 300 g

tgdg 68.7 / 69 / -0.30 /- % 0.43

Kilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim

SAMANYOLU (66,5/65.2//1,3/%1,95)

Tartıya çıkınca gözlerime inanamadım

canım tebrik ederim helal sana maşallah nice giden kilolar olsun inşallah.

pınar , bahar ve yeni listeye girecek olan arkadaşlar başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazında ece geldiğinde listeye alacak sizi zorlanmasın..

benimkini biliyor ama tekrarlayayım başlangıç kilom 66 hedefimse 55 şimdilik. belki 50 olarak değiştirebilirim zamanla tabi.

kızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .

gözüm diyet falan görmüyor şu anda , babamı küçük yaşta kaybettim . amcam benim için çok değerliydi. kaç gündür hepimiz üzülüyoruz.

deryacım Allah tan acil şifalar diliyorum. inşallah en kısa zamanda iyileşir canım

Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

kızlar sabahları trt1 i izliyorum gülben ergenin programı çok faydalı her konuda gül kaynak var orada onun sitesine bakın derim çok faydalı bilgiler var.

benimkini de biliyor ama ben de tekrarlıyayım.bugün 102,5 kg ım başlangıcı bu sayacağız sanırım.hedefim 70 kg olabilmek.

rabbim şifa versin.cuma mübarek günde tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

gidip namaz kılayım , sonra uğrarım . Ece gelmezse listeyi yaparım , öpüyorum sizi ...

Allah kabul etsin.

Kilo bildirimim,

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.0
Bu hafta:70.3
Giden:700 gr
Toplamda giden: 5.400
Hedef: 65

Niye böyle oldu anlamadım. Salı günü 70.1 dim. Çok umutluydum. Gerçekten kaçamakta yapmadım. Moralim bozuldu ya. 6lı rakamı görürüm diyordum oysa ki.

Maşallah Aslıcım. tebrikler...

tşk ederim canım
allah acil şifa versin canım ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm allah yardımcısı olsun

canım alıntı yaptığım kuralları beğenmedim ben güneş burda 16.30da batıyor ee ben akşam yemeimi 19 00 da yiyorum .. ayrıca sütsüz yoğurtsuz yumurtasız rejim olmaz 1 haftadır bunların hepsini tükettim gayette güzel kilo verdim.. diyette süt ürünleri önemli yağ yakımını hızlandırıyor hele sen emziriyorsun kesinlikle bunlardan yemelisin.. bana mantıklı gelmedi açıkçası ama öbür kurallar güzelmiş
selam kızlar

gecenhafta:75.5
bu hafta:75.5
giden yok
hedef:68
olsun gelmemişte haftaya gider inşallah

canım vücudun su toplamış olabilir üzülme sen.. haftaya 6 lı rakamları göreceksin nşallah mutlu ol bence

aslıcım bu senin tercihin bulduğum yararlı gördüğüm bilgileri sizinle paylaşmak istedim ister yap ister yapma bu senin tercihin. dinlenme ve detoks programı bunlar. ben tabiki bazılarını uyguluyorum ama yiyecekleri değil

baharcığım yanlış anladın galiba beni paylaştığın için teşkr ederim bizde yaralı gördüklerimizi paylaşıoruz sonuçta.. bende yanlış gördüğüm tarafları anlattım süt yoğurt diyette önemli olduğunu anlatmaya çalıştım.. sen niye böyle tepki verdinki ister yap ister yapma diye anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…