- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.621
Kilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim
SAMANYOLU (66,5/65.2//1,3/%1,95)
Tartıya çıkınca gözlerime inanamadım
Ben de bucada ikamet ediyorum. Ama izmirli değilim
(egenin başka güzel bir şehrinden). Ev hanımıyım ben 1 tane kızım var 2.5 yaşında...
sağolun ablaları hemde ne mis kokuyor biliyor musun betül parfüm hiç kalır yanında :)))
platesi düzenli yaparsan faydasını görürsün canım ben geçen sene evdeyken yapmıştım ve bayağı sıkılaşmıştım.. bende genelde gündüz topikteyim canım akşamları pek giremiyorum yalnız değilsin yani
günaydın kk üyeleri.hayırlı cumalar.burası akşamları daha hareketli oluyor galiba.ben tüm gün işyerinde pc başında olduğumdan akşamları pek girmiyorum.e artık akşam da uğrarız.
aranızda plates yapan var mı faydasını gördünüz mü?
plates seti aldım ama düzenli yapmaya henüz başlamadım.sabah yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama akşamda takviye plates yapmayı planlıyorum.
gunaydn
gecen hafta :71.7
bu hafta :70.5
gıden :1.2
cıkmm gerek kızlar hemn
oyy yerim agucuklarını betüle katılıyorum şimdi miss gibi kokuyordur meleğinbebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları
olsun betülcüğüm en azından almamışsında buda başaarı canım..Benim kilo durumum da pek iç açıcı değil.:18: Elma diyeti yapıyordum yarıda kaldı çünkü ilaç alıyorum akşamları.:2: eee akşam yemeği yok elma diyetinde öyle olunca bırakmak zorunda kaldım.
2 hafta önce 69.5 dum
Geçen hafta 70.5
Bu hafta yine 70.5
giden gelen yok
Hesaplamam da şu şekilde
sirine35 (70,5/70,5/0,0/%0,0)
tebrikler ablacığımKilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim
Kilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim
pınar , bahar ve yeni listeye girecek olan arkadaşlar başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazında ece geldiğinde listeye alacak sizi zorlanmasın..
kızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .
gözüm diyet falan görmüyor şu anda , babamı küçük yaşta kaybettim . amcam benim için çok değerliydi. kaç gündür hepimiz üzülüyoruz.
pınar , bahar ve yeni listeye girecek olan arkadaşlar başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazında ece geldiğinde listeye alacak sizi zorlanmasın..
kızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .
gözüm diyet falan görmüyor şu anda , babamı küçük yaşta kaybettim . amcam benim için çok değerliydi. kaç gündür hepimiz üzülüyoruz.
gidip namaz kılayım , sonra uğrarım . Ece gelmezse listeyi yaparım , öpüyorum sizi ...
Maşallah Aslıcım. tebrikler...
allah acil şifa versin canım ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm allah yardımcısı olsunkızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .
canım alıntı yaptığım kuralları beğenmedim benAltın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek 11.00 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
kızlar sabahları trt1 i izliyorum gülben ergenin programı çok faydalı her konuda gül kaynak var orada onun sitesine bakın derim çok faydalı bilgiler var.
olsun gelmemişte haftaya gider inşallahselam kızlar
gecenhafta:75.5
bu hafta:75.5
giden yok
hedef:68
canım vücudun su toplamış olabilir üzülme sen.. haftaya 6 lı rakamları göreceksin nşallah mutlu ol benceKilo bildirimim,
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.0
Bu hafta:70.3
Giden:700 gr
Toplamda giden: 5.400
Hedef: 65
Niye böyle oldu anlamadım. Salı günü 70.1 dim. Çok umutluydum. Gerçekten kaçamakta yapmadım. Moralim bozuldu ya. 6lı rakamı görürüm diyordum oysa ki.
aslıcım bu senin tercihin bulduğum yararlı gördüğüm bilgileri sizinle paylaşmak istedim ister yap ister yapma bu senin tercihin. dinlenme ve detoks programı bunlar. ben tabiki bazılarını uyguluyorum ama yiyecekleri değil
bahar ve begümün bildirimi nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?