Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ececim listeye alındım sanırım şimdi yapmam gereken başka birşey var mı? yeni başladım diyete ondan dedim haftaya yazarım. neler bildirmem gerekli canım?

ececim listeye alındım sanırım şimdi yapmam gereken başka birşey var mı? yeni başladım diyete ondan dedim haftaya yazarım. neler bildirmem gerekli canım?

canıım daha sonra anlatsam çok birşey değil ama ben uzatmaları oynuyorum.

hatunlar birisi yeni gelen arkadaşlarımıza kısaca neler yapması gerektiğini yazabilir mi?
kuralları yeniden yapılandırıcaz bu arada...

ben listemizi buraya yazayım.Bir aksilik olursa verirsiniz paylaşıma.

5. Takım 241. Etap

seng 62,7 /63/-0,3/-%0,48
hasretttt 71,7/70,5/1,2/%1,67
tdgd 68.7/69/-0.30/-%0.43
sirine35 70,5/70,5/0,0/%0,0
chosen1234 74/72/2/%2,70 hedef kilosu 64tü 60a çekti.
maway 75,5/75,5/0,0/%0,00
iklimam 71.2/71,2/0,0/%0,00 Geri dönmek üzere ayrıldı.
samanyolu 66,5/65.2/1,3/%1,95
bahayk 66/64,4/1,6/2,42 yeni üye hedef kilo 55
rezzan784 71/70,3/0,7/%0,99 yeni üye hedef kilo 65
izmirlipinar 102,8/102,5/0,3/%0,29 yeni üye hedef kilo 70

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,83)

canıım daha sonra anlatsam çok birşey değil ama ben uzatmaları oynuyorum.

tamam canımcım olur tabiki de

yarın sabahta doğru düzgün bi tartılıp cetvelimi düzelteceğim kızlar.

HATIRLATMA:

kızlar bizim evde devamlı pc yok eşimin iş pc si var oda işe giderken alıyor yanına bugün almadı normalde gündüzleri giremiyorum ancak akşamları. ECECİM sorun olmaz değil mi ?

hayır canım.Yalnız bildirimini perşembe akşamından yap.

slm ilk defa katılıyorum bende buraya...Ne yapmalıyım

Bende diyete başladım geçen hafta..

Diyete başlangıç kilom:72
Hedef kilo :60
Şuandaki kilo:70

heryerde kar var :)soğuk üşüorum yine yemek hazırlamak gerek onada üşeniorum hebele hübele öff zaman geçmior

slm ilk defa katılıyorum bende buraya...Ne yapmalıyım

Bende diyete başladım geçen hafta..

Diyete başlangıç kilom:72
Hedef kilo :60
Şuandaki kilo:70
canım geri çevirmeyi hiç sevmem ama bizde yer kalmadı valla elimde olsa bir takım daha isterim ehehhe :)
heryerde kar var :)soğuk üşüorum yine yemek hazırlamak gerek onada üşeniorum hebele hübele öff zaman geçmior

evveet annemin parmağı çok fena(ayak) şeker hastası diye korkuyo.Ama bizim bayır çok fena rüzgardan apt. kapısı örtülmüyor....dondum :)

liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.

geçmişolsun aneye..benimkide şeker gibi hatundur nerde pasta çörek ordadır kendileri şeker hastalıgı resmen şeker için çalısıyoranneme yeöe desemde dinlemiyor
bizim evde uçuyor enüst kat hiç ısınmıyor

Üyemi olmak gerek hiç bilmiyorum ilk defa bu tarz bir formdayım. Gideyim mi şimdi ben?

Bu takımda olabilmen için takımın kadrosuna dahil olabilmen gerek canım. Ama şu an takımda yer yok maalesef. Sen şimdi cuma zayıflama yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne msj yaz, takımında yeri olan biri seni muhakkak davet edecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…