- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.641
begüm gelmedi bugün:26:
bahar ve begümün bildirimi nerede?
bildirimler derken canım hedef ve başlangıçımı yazmıştım yine yazayım
başlangıç:66
hedef:55
şuanda: 64.4
ececim listeye alındım sanırım şimdi yapmam gereken başka birşey var mı? yeni başladım diyete ondan dedim haftaya yazarım. neler bildirmem gerekli canım?
kızlar ben yeni katıldımm şimdi napmak lazım :) bana kimse anlatmadı grubun kurallarını
canıım daha sonra anlatsam çok birşey değil ama ben uzatmaları oynuyorum.
tamam canımcım olur tabiki de
yarın sabahta doğru düzgün bi tartılıp cetvelimi düzelteceğim kızlar.
HATIRLATMA:
kızlar bizim evde devamlı pc yok eşimin iş pc si var oda işe giderken alıyor yanına bugün almadı normalde gündüzleri giremiyorum ancak akşamları. ECECİM sorun olmaz değil mi ?
canım geri çevirmeyi hiç sevmem ama bizde yer kalmadıslm ilk defa katılıyorum bende buraya...Ne yapmalıyım
Bende diyete başladım geçen hafta..
Diyete başlangıç kilom:72
Hedef kilo :60
Şuandaki kilo:70
heryerde kar var :)soğuk üşüorum yine yemek hazırlamak gerek onada üşeniorum hebele hübele öff zaman geçmior
üye alımımız sona ermiştir onu da söyliyim.[/QUOT
Üyemi olmak gerek hiç bilmiyorum ilk defa bu tarz bir formdayım. Gideyim mi şimdi ben?
üye alımımız sona ermiştir onu da söyliyim.[/QUOT
Üyemi olmak gerek hiç bilmiyorum ilk defa bu tarz bir formdayım. Gideyim mi şimdi ben?
canım aşağıdaki linke tıkla oraya katılmak istediğini söyle seni takımda üyeye ihtiyacı olan bir kaptan seni davet edecek.Devamında onlar ilgileirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-231.html
canım geri çevirmeyi hiç sevmem ama bizde yer kalmadıvalla elimde olsa bir takım daha isterim ehehhe :)
evveet annemin parmağı çok fena(ayak) şeker hastası diye korkuyo.Ama bizim bayır çok fena rüzgardan apt. kapısı örtülmüyor....dondum :)
liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?