- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.601
Yaaa, o zaman bilirsin bu tarafları.anladım canım..eşim benimde florya da çalışıyor
Bugünkü menüm
SABAH 1 bardak kefir
ÖĞLEN 1 muz
AKŞAM 2 dilim pizza
aRA 2 mandalina,1 avuç leblebi
Spor 1 saat hızlı yürüyüş ,
2 litre su
Hastanede inip çıkmaktan perişan oldum ayaklarım ağrıyor,artık yatıcam kızlar yarın kilolarımız nasıl olacak çok merak ediyorum...Sabah görüşmek üzere hoşçakalın....
evet yeşerme yapabilir ama turunculuğunu alır sonra istediğin rengeboyarsın diye düşündüm.. gülbenimn o saçındada hafif turunculuk var ve dikkat ettiysen aralarına sarı atılmış o saçın.. saç rengini tam anlatırmısın şuan rengi nasıl ona göre fikir vereyim bide konu dışı olacak umarım bunu sorduğum için kızmazsın kız kardeşini sevdiğine verdi mi ailen?
Hürremin saçını düşün ona benziyo ama daha sarımsıı öyle turuncumsu değil. Memnunum gibi aslında. Ama böyle tam sarı istiyorum. Hollywood sarısından çok bahsediyorlar. Çok mu açık acaba? Kutulardaki resme bakıpta yapılmıyor ki çok farklı çıkıyor.
O konuda şimdilik kapandı. aslında babamlar ciddi değillermiş evlendirme konusunda. Ben konuştum o istemiyorsa evlenmez tabiki dedi. aslında o kadar baskıcı değiller. Ama kardeşim o dönemde hassas olduğu için çok tepki verdi. Gençleri de anlamıyorum ya neyse. ( Yaşlılar gibi konuştum ) Zaten babam hala tam olarak bilmiyor sevdiği olduğunu. Ablam biri isteyecekmiş falan diye bahsetmiş. Çıkıyor seviyor dememiş allahtan. Hala görüşüyor annem şimdilik ses çıkarmıyor.
Ya onunla çıkarım bu evden diyo ya da cenazem çıkar diyor. Tövbe tövbe. Bu kadarını ummazdım ondan. Arkadaşlar kızmasın burası yeri mi diye? :26:
kocişin şirkette 2 günlük eğitimi vardı onun için gitti canım çarşamba gitti bugün gelecek yoksa yalnız yollarmıyım hiç haftasonu kalsaydı yanına giderdim... ağustos ayında gittiği eğitim 10 günlüktü bende haftasonu yanına gitmiştim istanbulu gezmiştik o sayede ist gördüm güzel şehir ist ama trafiği kötüya öle tek yollarsan kocişi istanbullara adam üşütüp gelir :)bidahakine sende gel yanısıra hem belki görüşürüzde :)hadi sana şimdiden afiyetolsun canım
ay çok sevindim ablacığım oğlunun tahlilleride temiz çıkmış.. bende hastanee kaldığımda hastaların durumuna çok üzülmüştüm allah onlara acil şifa versin...Canlarım hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim,bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar hastanedeydik,tahliller tekrarlandı,doktor oğlumun çok sağlıklı olduğunu söyledi,bana da çok iyi bakmışsınız demez mi çok mutlu oldum doğrusu,emeklerim boşa gitmemiş,hala peşlerinde meyve ,süt koşturuyorumda
Son tahlilde sindirim sisteminde bakteriye rastlandı,o değerleri bakterinin yükselttiğini düşünüyor dr,pazartesiye kadar diyet ve ilaç verdi,sonra sanırım tahliller yenilenecek.dr %98 sebebi bakteri dedi,inşaallah öyledir,tahliller normal çıkınca içim rahat edecek...Orada lösemi hastası çocuklar vardı,çok üzüldüm,Rabbim hepsine şifa versin,bizlere de göstermesin inşaallah...
ASLICIM
Patoloji sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim...
BETÜLÜMÇok geçmiş olsun,bu grip nasıl bir şeyse resmen süründürüyor insanı,mümkün olduğunca dinlen canım yoksa kolay kolay gitmiyor...
...[/COLOR][/FONT][/B]
bende akşam gece girdim alıntılarımı yaptım tam yazacaktım pat elektirik gittiKızlar ne derdimiz sıkıntımız olursa burada paylaşalım tabi. Burada sadece diyet muhabbeti yapacağız diye bir şey yok ki...
Bizim internette sorun vardı bugün hatta akşam girdin herkes buradaydı ne güzel tam okuyordum geçmişi alıntılayıp birden net gitti kalakaldım öyle sonra da kapattım zaten. 2-3 günden beri böyle bir gidiyor bi geliyor. Modemin ömrü bitti heralde diye düşünüyoruz bakalım nereye kadar götürecek bizi....
canım çok tebrik ederim. süpersin darısı benim başıma:))günaydın kızlar ilk ben bildirimimi yapıyorum herhalde
başlangıç:74
geçen hafta: 74
bu hafta : 72
hedef : 60(ececiğim hedefim 64 tü onu daha aşağı çektim bildirimde belirtirmisin?)
günaydın kk üyeleri.hayırlı cumalar.burası akşamları daha hareketli oluyor galiba.ben tüm gün işyerinde pc başında olduğumdan akşamları pek girmiyorum.e artık akşam da uğrarız.
aranızda plates yapan var mı faydasını gördünüz mü?
plates seti aldım ama düzenli yapmaya henüz başlamadım.sabah yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama akşamda takviye plates yapmayı planlıyorum.
Peygamber efendimiz (asm) ne güzel söylemiş değil mi Baharcım. Cennet anaların ayakları altındadır. Anne hakkı hiç bir şekilde ödenmiyor. Ama baba hakkı bir şekilde ödenebiliyor o da şöyle babanı sırtına alarak hacca yaya getirir götürürsen...selam kızlar
eşim pc yi almadı :bende hemen geldim ama kimsecikler yok. neyse ben içimden geçenleri yazayım.
istanbulda hava çok fena her yer bembeyaz ve buz gibi. evden çıkmak değil camdan bile bakılmıyor.
dün temizlik yatım. bugünde yemek yapacağım. kızım izin verirse, kuzum gece beni uyutmadı desem yeridir. erkenden uyudu, tam yattım kalktı. uğraş dur. Cennet neden annelerin ayakları altında derler anlamaya başladım. karşılıksız fedakar oluyoruz evlatlarımıza. (duygusala bağladım sanırım)
menümü akşama yazarım parça parça olmasın. böyle işte çenem düştü valla :)))i
günaydın kızlar ilk ben bildirimimi yapıyorum herhalde
başlangıç:74
geçen hafta: 74
bu hafta : 72
hedef : 60(ececiğim hedefim 64 tü onu daha aşağı çektim bildirimde belirtirmisin?)
Sabah yürüyüşü gayet güzel. Akşam sıkılaşmak için plates yapman da çok doğru olacaktır bence...
günaydın kk üyeleri.hayırlı cumalar.burası akşamları daha hareketli oluyor galiba.ben tüm gün işyerinde pc başında olduğumdan akşamları pek girmiyorum.e artık akşam da uğrarız.
aranızda plates yapan var mı faydasını gördünüz mü?
plates seti aldım ama düzenli yapmaya henüz başlamadım.sabah yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama akşamda takviye plates yapmayı planlıyorum.
gunaydn
gecen hafta :71.7
bu hafta :70.5
gıden :1.2
cıkmm gerek kızlar hemn
bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları
bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları
Pınarcım sen nerede çalışıyorsun?
Ben betül bu arada izmirde oturuyorum. Sende mi izmirdesin?
evet ben bornovalıyım ve burada yaşıyorum.Ziraat Mühendisiyin atama bekliyorum ama bu arada da özel sektörde çalışıyorum.sen izmirin neresindensin
yerim ben onu ya maşallah yerim. Sen de bizim yerimize öp onu kokla. Mıncıkla ayyy var ya mis gibi kokuyordur o şimdi...
bizdende bir gülücük ve öpücükkızına
Ayy yerim ben onu maaşşaallah,allahım hep iyi günler göstersin ona inşaallah hep gülsün...bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları
Benim kilo durumum da pek iç açıcı değil.:18: Elma diyeti yapıyordum yarıda kaldı çünkü ilaç alıyorum akşamları.:2: eee akşam yemeği yok elma diyetinde öyle olunca bırakmak zorunda kaldım.
2 hafta önce 69.5 dum
Geçen hafta 70.5
Bu hafta yine 70.5
giden gelen yok
Hesaplamam da şu şekilde
sirine35 (70,5/70,5/0,0/%0,0)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?