Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım canım..eşim benimde florya da çalışıyor
Yaaa, o zaman bilirsin bu tarafları.

Canımcğm çoook geçmiş olsun. Allah şifa versin nerede hasta varsa. İnsan özellikle çocuklara çok üzülüyor. Bilirim ömründen ömür gitmiştir. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Kızlar ne derdimiz sıkıntımız olursa burada paylaşalım tabi. Burada sadece diyet muhabbeti yapacağız diye bir şey yok ki...

Bizim internette sorun vardı bugün hatta akşam girdin herkes buradaydı ne güzel tam okuyordum geçmişi alıntılayıp birden net gitti kalakaldım öyle sonra da kapattım zaten. 2-3 günden beri böyle bir gidiyor bi geliyor. Modemin ömrü bitti heralde diye düşünüyoruz bakalım nereye kadar götürecek bizi....

ya öle tek yollarsan kocişi istanbullara adam üşütüp gelir :)bidahakine sende gel yanısıra hem belki görüşürüzde :)hadi sana şimdiden afiyetolsun canım
kocişin şirkette 2 günlük eğitimi vardı onun için gitti canım çarşamba gitti bugün gelecek yoksa yalnız yollarmıyım hiç haftasonu kalsaydı yanına giderdim... ağustos ayında gittiği eğitim 10 günlüktü bende haftasonu yanına gitmiştim istanbulu gezmiştik o sayede ist gördüm güzel şehir ist ama trafiği kötü ayy evet gelirsem görüşelim ama bi daha nerdeee kısmet ama belli olmaz belki bişey çıkar gelirim kimbilir
ay çok sevindim ablacığım oğlunun tahlilleride temiz çıkmış.. bende hastanee kaldığımda hastaların durumuna çok üzülmüştüm allah onlara acil şifa versin...

bende akşam gece girdim alıntılarımı yaptım tam yazacaktım pat elektirik gitti evdede tekim gittim yattım hemen

günaydın kızlar ilk ben bildirimimi yapıyorum herhalde
başlangıç:74
geçen hafta: 74
bu hafta : 72
hedef : 60(ececiğim hedefim 64 tü onu daha aşağı çektim bildirimde belirtirmisin?)

Son düzenleme:

günaydın kk üyeleri.hayırlı cumalar.burası akşamları daha hareketli oluyor galiba.ben tüm gün işyerinde pc başında olduğumdan akşamları pek girmiyorum.e artık akşam da uğrarız.

aranızda plates yapan var mı faydasını gördünüz mü?

plates seti aldım ama düzenli yapmaya henüz başlamadım.sabah yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama akşamda takviye plates yapmayı planlıyorum.

hedef : 60(ececiğim hedefim 64 tü onu daha aşağı çektim bildirimde belirtirmisin?)
canım çok tebrik ederim. süpersin darısı benim başıma:))

günaydın pınar sanada hayırlı cumalar kolay gelsin. akşam işşler bitince takılıyoz hepberaber :)) ebru şallıyı takip ediyordum önceden amadüzenli değil birde plates malzemelerim yoktu. uzun zamanda etki ediyor sıkıldım bıraktım

selam kızlar

eşim pc yi almadı : bende hemen geldim ama kimsecikler yok. neyse ben içimden geçenleri yazayım.

istanbulda hava çok fena her yer bembeyaz ve buz gibi. evden çıkmak değil camdan bile bakılmıyor.

dün temizlik yatım. bugünde yemek yapacağım. kızım izin verirse, kuzum gece beni uyutmadı desem yeridir. erkenden uyudu, tam yattım kalktı. uğraş dur. Cennet neden annelerin ayakları altında derler anlamaya başladım. karşılıksız fedakar oluyoruz evlatlarımıza. (duygusala bağladım sanırım)

menümü akşama yazarım parça parça olmasın. böyle işte çenem düştü valla :)))i

nurcancım senin kulaklarını bayağı çınlattım valla daha yeni anne olduğum için seninle konuşacaklarım çok var valla bebişle ilgili bazen anlamıyom bu benim zillinin dilinden destek olursun sanırım. hastanedeydin dün çok geçmiş olsun Allah kötü haberlerden korusun inşallah. iyi düşün sakın kötüyü getirme aklına doktor demiş zaten kötü değil diye.

birazcık bisiklete bineyim. 15 dk. ne diyeceğim size geçen hafta tartıldım 63.1 çıktım bugğn tartıldım meraktan 64.4 çıktım moralim bozuldu. Ama eşimde kayın validemde diyo yüzün falan gitti. ÜZGÜNÜM KIZLARRR... ama yılmak yokkkk devam elbet defolup gidecek bu fazlalıklar...

Peygamber efendimiz (asm) ne güzel söylemiş değil mi Baharcım. Cennet anaların ayakları altındadır. Anne hakkı hiç bir şekilde ödenmiyor. Ama baba hakkı bir şekilde ödenebiliyor o da şöyle babanı sırtına alarak hacca yaya getirir götürürsen...

Maşallah Aslıcım. tebrikler...

Sabah yürüyüşü gayet güzel. Akşam sıkılaşmak için plates yapman da çok doğru olacaktır bence...
gunaydn
gecen hafta :71.7
bu hafta :70.5
gıden :1.2
cıkmm gerek kızlar hemn

Tebrikler canım benim.

bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları

Benim kilo durumum da pek iç açıcı değil.:18: Elma diyeti yapıyordum yarıda kaldı çünkü ilaç alıyorum akşamları.:2: eee akşam yemeği yok elma diyetinde öyle olunca bırakmak zorunda kaldım.
2 hafta önce 69.5 dum
Geçen hafta 70.5
Bu hafta yine 70.5
giden gelen yok
Hesaplamam da şu şekilde
sirine35 (70,5/70,5/0,0/%0,0)

Son düzenleme:
bebiş durmadı valla sadece 10 dk. bisiklete binebildim. yanımda yatıyor şimdi. bende size yazıyorum çığlık atıyor :))) size bir sürü agucuk yaptı kızım ablaları

yerim ben onu ya maşallah yerim. Sen de bizim yerimize öp onu kokla. Mıncıkla ayyy var ya mis gibi kokuyordur o şimdi...

evet ben bornovalıyım ve burada yaşıyorum.Ziraat Mühendisiyin atama bekliyorum ama bu arada da özel sektörde çalışıyorum.sen izmirin neresindensin

Ben de bucada ikamet ediyorum. Ama izmirli değilim
(egenin başka güzel bir şehrinden). Ev hanımıyım ben 1 tane kızım var 2.5 yaşında...

Ayy yerim ben onu maaşşaallah,allahım hep iyi günler göstersin ona inşaallah hep gülsün...

Takma kafana Betülüm direniyordur vucudun,elma diyeti falan boşver,sağlıklı beslen...

Kilomu bildireyim ,sonra çıkmam gerekiyor,öğleden sonra dönerim

SAMANYOLU (66,5/65.2//1,3/%1,95)

Tartıya çıkınca gözlerime inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…