- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.661
Allah şifa versin cnm. Çok kötü bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim.kızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .
gözüm diyet falan görmüyor şu anda , babamı küçük yaşta kaybettim . amcam benim için çok değerliydi. kaç gündür hepimiz üzülüyoruz.
Ellerine sağlık Ececiğim. Görüşürüz.liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
ben sana şunları yazıştım canım sen görmemşsin herhaldekızlar ben yeni katıldımm şimdi napmak lazım :) bana kimse anlatmadı grubun kurallarını
ben anlatmıştım ececiğim arkadaş görmemiş tekrar yazdımhatunlar birisi yeni gelen arkadaşlarımıza kısaca neler yapması gerektiğini yazabilir mi?
kuralları yeniden yapılandırıcaz bu arada...
tmm ececiğimüye alımımız sona ermiştir onu da söyliyim.
owww süperrrrliste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
ben sana şunları yazıştım canım sen görmemşsin herhalde
hoşgeldin canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen göster.. hergün menünü yeşilçayını ne kadar su içtiğini yazki bizde yorum yapalım motive olalım.. inş istediğin kiloya düşersin.. 10 haftada istikrarlı yaparsan düşersin istediğin kiloya haftada 700 gram gitse 10 haftada 60 olursun..
14. takımda uymayan kural neydi?
her cuma girip kilo bildirminde buluyoruz paylaşımın çok olursa haftaya listede sende olursun kolay gelsin
çok teşekkür ederim :) 14. takımın günde 7 mesaj yazma zorunluluğu vardı o uymadı belki günde yedi mesajdan fazlada yazarım ama eminim daha az yazacağım günler olacak o yüzden o gruba katılmadım.
bizimde bi ara öyle kurallarımız vardı ama biz işi olanı giremeyeni anlayışla karşılıyoruz burda paylaşım çok önemli.. biz tkımda aile gibi olduk üzüntülerimizi sevinçlerimizi herşeyimizi burda paylaşıyoruz..zamanla sende ortama alışırsın tekrar hoşgeldin canım yaşın 25 miydi öyle hatırlıyorumben sana şunları yazıştım canım sen görmemşsin herhalde
hoşgeldin canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen göster.. hergün menünü yeşilçayını ne kadar su içtiğini yazki bizde yorum yapalım motive olalım.. inş istediğin kiloya düşersin.. 10 haftada istikrarlı yaparsan düşersin istediğin kiloya haftada 700 gram gitse 10 haftada 60 olursun..
14. takımda uymayan kural neydi?
her cuma girip kilo bildirminde buluyoruz paylaşımın çok olursa haftaya listede sende olursun kolay gelsin
çok teşekkür ederim :) 14. takımın günde 7 mesaj yazma zorunluluğu vardı o uymadı belki günde yedi mesajdan fazlada yazarım ama eminim daha az yazacağım günler olacak o yüzden o gruba katılmadım.
kızlar bu gruplarla önceden ilgilenseydim daha ciddi başarı katkım olabilirdi :))) ben troid rahatsızlığından dolayı aşırı kilo almıştım da.ve şuanki kilomdan 26 kilo daha fazlam vardı 6 ayda bu 26 kiloyu verdim.o zaman kesin birinci olurduk.ilk ay ayda 8 kg verdim ama tabiki şimdi o kadar veremiyorum.ama olsun inşallah kalan fazlalıklardan da tez zamanda kurtulup hepimiz ideal kilomuza ulaşırız
tabiki canım.hayır canım.Yalnız bildirimini perşembe akşamından yap.
aferin bizlere dahada iyi olacağız kızlar haftaya içime doğuyor. hepimiz vereceğiz kiloları :)liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
kızlar bu gruplarla önceden ilgilenseydim daha ciddi başarı katkım olabilirdi :))) ben troid rahatsızlığından dolayı aşırı kilo almıştım da.ve şuanki kilomdan 26 kilo daha fazlam vardı 6 ayda bu 26 kiloyu verdim.o zaman kesin birinci olurduk.ilk ay ayda 8 kg verdim ama tabiki şimdi o kadar veremiyorum.ama olsun inşallah kalan fazlalıklardan da tez zamanda kurtulup hepimiz ideal kilomuza ulaşırız
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmle
ara:ıhlamur çayı bir bardak
öğle:bir tabak nohut yemegi 2 dilim ekmek 1 kırmızı biber ve 1 bardak ayran
hayırdır göremedim kimse öğlen yemek yemedimi bişi yazmamışsınız öğlen şundan bundan yedim die
bizimde bi ara öyle kurallarımız vardı ama biz işi olanı giremeyeni anlayışla karşılıyoruz burda paylaşım çok önemli.. biz tkımda aile gibi olduk üzüntülerimizi sevinçlerimizi herşeyimizi burda paylaşıyoruz..zamanla sende ortama alışırsın tekrar hoşgeldin canım yaşın 25 miydi öyle hatırlıyorum
o zaman kaptan beni bu takıma davet ettiği için çok şanslıyımm :) evet yaşım 25 ama bi hafta sonra 26 yaşıma giriyorum o yüzden artık 25 demesek de olur :) ben evde olmadığım zamanlarda da telefonumda olabildiğince mesaj yazarım zaten. destek çok önemli ben kendime kaldığımda çabuk pes ediyorum. umarım hep birlikte yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşıp fit oluruz
geç değil canım şimdide katkın çok olacaktır.. başta kilolar daha hızlı gidiyor zamnla yavaşlıyor.. inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz
tabiki canım.
aferin bizlere dahada iyi olacağız kızlar haftaya içime doğuyor. hepimiz vereceğiz kiloları :)
olsun pınarcım herşey daha iyi olacak sağlıklı bir şekilde verelim hasta falan olmayalım. geçmiş olsun sana.
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmle
ara:ıhlamur çayı bir bardak
öğle:bir tabak nohut yemegi 2 dilim ekmek 1 kırmızı biber ve 1 bardak ayran
hayırdır göremedim kimse öğlen yemek yemedimi bişi yazmamışsınız öğlen şundan bundan yedim die
o zaman kaptan beni bu takıma davet ettiği için çok şanslıyımm :) evet yaşım 25 ama bi hafta sonra 26 yaşıma giriyorum o yüzden artık 25 demesek de olur :) ben evde olmadığım zamanlarda da telefonumda olabildiğince mesaj yazarım zaten. destek çok önemli ben kendime kaldığımda çabuk pes ediyorum. umarım hep birlikte yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşıp fit oluruz
ınsallahhhh cıtır olamk ıstıorum artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?