Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah şifa versin cnm. Çok kötü bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim.

liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
Ellerine sağlık Ececiğim. Görüşürüz.

Kilo veren bütüüün arkadaşlarımı tebrik ederim. Vermeyenlerde haftaya verirler arada olur üzülmeyelim sakın. Bir sonraki Haftayı takım olarak süper kilo vermiş olarak bitiririz inşallah.

kızlar ben yeni katıldımm şimdi napmak lazım :) bana kimse anlatmadı grubun kurallarını
ben sana şunları yazıştım canım sen görmemşsin herhalde
hoşgeldin canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen göster.. hergün menünü yeşilçayını ne kadar su içtiğini yazki bizde yorum yapalım motive olalım.. inş istediğin kiloya düşersin.. 10 haftada istikrarlı yaparsan düşersin istediğin kiloya haftada 700 gram gitse 10 haftada 60 olursun..
14. takımda uymayan kural neydi?
her cuma girip kilo bildirminde buluyoruz paylaşımın çok olursa haftaya listede sende olursun kolay gelsin
hatunlar birisi yeni gelen arkadaşlarımıza kısaca neler yapması gerektiğini yazabilir mi?
kuralları yeniden yapılandırıcaz bu arada...
ben anlatmıştım ececiğim arkadaş görmemiş tekrar yazdım

üye alımımız sona ermiştir onu da söyliyim.
tmm ececiğim

liste paylaşımda 8 takım arasında 1. yiz bakalım diğer 3 takım ne olucak...ben çıkıyorum.
owww süperrrr bize

kızlar bu gruplarla önceden ilgilenseydim daha ciddi başarı katkım olabilirdi :))) ben troid rahatsızlığından dolayı aşırı kilo almıştım da.ve şuanki kilomdan 26 kilo daha fazlam vardı 6 ayda bu 26 kiloyu verdim.o zaman kesin birinci olurduk.ilk ay ayda 8 kg verdim ama tabiki şimdi o kadar veremiyorum.ama olsun inşallah kalan fazlalıklardan da tez zamanda kurtulup hepimiz ideal kilomuza ulaşırız

kılo weren arkdslarımı we kndımı tebrık ederm
deryacm allhm bıran once sıfa werr ınsallah
kızlar annm yengm feln war pc basına gecnce laf edıolr bugn pek gıremıcm sanırım

geç değil canım şimdide katkın çok olacaktır.. başta kilolar daha hızlı gidiyor zamnla yavaşlıyor.. inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz

hayır canım.Yalnız bildirimini perşembe akşamından yap.
tabiki canım.

aferin bizlere dahada iyi olacağız kızlar haftaya içime doğuyor. hepimiz vereceğiz kiloları :)

olsun pınarcım herşey daha iyi olacak sağlıklı bir şekilde verelim hasta falan olmayalım. geçmiş olsun sana.

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmle
ara:ıhlamur çayı bir bardak
öğle:bir tabak nohut yemegi 2 dilim ekmek 1 kırmızı biber ve 1 bardak ayran

hayırdır göremedim kimse öğlen yemek yemedimi bişi yazmamışsınız öğlen şundan bundan yedim die

arkadaşlar durumumuz gayetngüzel .inş biz de veren kişilerden oluruz haftaya .....

yeni gelen arkadaşlar , hoşgeldiniz , zamanla daha iyi tanırız birbirimizi...

kızlar dualarınız için teşekkürler , iyi ki varsınız , sizi çok seviyorum . karşılıksız ve içten arkadaşlıklar bu olsa gerek ...

Nurcancım listen güzel , akşam daha hafif yersin , salata ve çorba olabilir. su içtin mi?

ben bugün kahvaltı yaptım ve henüz birşey yemedim , pek iştahım yok , akşam çorba içerim , su aldım ,4 tane 500 ml , onları bitireyim , ölçülü olur en azından .

Bizim buralara henüz kar gelmedi , hava güzel ama akşam ayaz oluyor .

belki haftaya istanbula gelirim , amcamı görmeye , sizinle aynı havayı teneffüs ederiz ...birbirimizi görmesek de hissederiz ...

ben yne pastalar yaptm dedım kı bugn cuma yıyeblırım bnde cuma gnlerı ızınlı gunum cnku :) ama yıyemedm mıgdm kabl etmedı acaba kuculuyo mu ıns hep bole olur

menum
sabah : 2 dılım t.bugday ekmegı 2 3 dılım peynır 5 zeytın 2 fıncan cay azcık recel domates salatık
ara elma
oglen ıspanak yemegı yogurt 1 dlım ekmek
ara yesılcay
aksam :tawuk yogurt 1 dlım ekmek blkı corba
ara portakal
su 2 buck lıtre
spor yok

geç değil canım şimdide katkın çok olacaktır.. başta kilolar daha hızlı gidiyor zamnla yavaşlıyor.. inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz

inşallah.

en önemlisi de hasta olmamak zaten.geçen sene ciddi sağlık sorunları yaşadım.spora ve diyete başlayınca şekerim de normale girdi troidim de.teşekkürler canım.evet inşallah herşey daha güzel olacak.

yedik yemezmiyiz.ben öğün atlammıyorum hiç.bu saate kadar yediklerimi bende yazayım.

sabah:beyaz peynirli kepek ekmekli tost

ara öğün:yeşil elma

öğlen:4 kaşık pırasa yemeği -2 kaşık yoğurt -2 dilim kepek ekmeği

birazdan da ikinci ara öğünümü yerim yeşil elma var yanımda onu yerim gene .
içtiğim yeşil çayları pek saymıyorum günde 5-6 fincan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…