- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.581
kızlar 15 dk. bisiklete bindin 104 cal gitti sabah akşam yani günde 2 defa 15 dk. bineceğim bisiklete çok kilo vermek istiyom yaaaa. birde içimdeki konuları konuşuyorsunuz valla bende saçımı boyamak istiyom iyicene sarı ama sanki beyaza dönük oluyor ya ondan istiyom ama cesaret edemiyom bide diyom röflemi yapsam saçımda şu an hiçbir boya yok kendi rengi.
sana canım röfleyi kendin yapmayacksın dimi canım? sen evde uğraşamazsın canım sarı yapmakla bence kuaföre yaptır.. şimdi diyeceksinki rezzan şöyle böyle yap diyorsun o bikere yapmaya bulaşmış bayağıda yapmış.. saç açmak ciddi iştir yoksa sanada yardımcı olurum niye olmayayım
kızlar 15 dk. bisiklete bindin 104 cal gitti sabah akşam yani günde 2 defa 15 dk. bineceğim bisiklete çok kilo vermek istiyom yaaaa. birde içimdeki konuları konuşuyorsunuz valla bende saçımı boyamak istiyom iyicene sarı ama sanki beyaza dönük oluyor ya ondan istiyom ama cesaret edemiyom bide diyom röflemi yapsam saçımda şu an hiçbir boya yok kendi rengi.
canım saçını daha sarı istiyorsan açıcıyla bir kez daha açmalısın saçını saç diplerinden 1-2 santim bırak uclarına sür açıcıyı baktın bayağı açıldı en 5 dk içinde son diplerine uygulama yap yıka dikkat et yaparken saç açmak ciddi bi iştir.... aslında o hollwad sarısı boydığından daha koyu bir renk saçın sarı olsa onu boyasan o rengi elde edersin bu rengin üstüne olmaz..evet kutuya aldanma kesinlikle..
sana şöyle söyleyeyim belki boya renkleri kafanda daha net oturur
saç boyalarında numaraların anlamları
1-10 arasındaki değerlerle ölçülür.
1 en koyu değer, 10 ise en açık değerdir.
1-2 en koyu değer (siyah ve kahve)
3-7 orta tondaki değerler
8, 9-10 en açık renklerdir.
senin boyadığın renk 10 numara hollwd sarısı 9 numara yani sen zaten en açık renge boyamışsın senin yapmn gerek saçını biraz daha açmak
arkadaşların bişey diceğini sanmıyorum burda hep diyet konuşacak halimiz yok neyse durumların eskisinden iyi olmasına sevindim tmm konuyu kapattım
saç mevsunda anlamadığın yer varsa sorabilirsin
ANA RENKLER
10-----PLATİN SARI
9------ÇOK AÇIK SARI
8------AÇIK SARI
7------SARI
6------KOYU SARI
5------AÇIK KAHVERENGİ
4------KAHVERENGİ
3------KOYU KAHVERENGİ
2------ÇOK KOYU KAHVERENGİ
1------SİYAH
kızlar istanbulda çok rüzgar var biz en üst kattayız ev sallanıor nerdeyse cadde üstünde oturuyoruz sürekli ambulans ve itfaiye aracı gecıyor rüzgarın sesi korkutuyor valla
aa saçın doğal kumralmış ne güzel insanın en güzel saçı ana saçı canım ya ama çok istiyorsan kumralım üzerinede röfle güzel olurtab, tab, canım kuaFÖRE yaptırmak istiyom ama kararsızım da bütün böyalar gitti saçımdan tamamen kendi rengi eşimide ikna etmem gerekli :))))bakalım haklısın zor iş saç açmak açık kumral ama benim saçım daha kolay döner rengi işte evde aylakım yaaa durmadan birşeyler planlıyom kafamda
ay nurcanım eşim istanbula iş için gitti diyor çok soğuk burası telde konuştum rüzgarın uğultusundan anlaşamadık...kızlar istanbulda çok rüzgar var biz en üst kattayız ev sallanıor nerdeyse cadde üstünde oturuyoruz sürekli ambulans ve itfaiye aracı gecıyor rüzgarın sesi korkutuyor valla
bak sen ne yap biliyormusun 10 demiştim vazgeçtim 11 numara saç boyası al 11.1 de al.. bak yapacaksan anlatayım o kadar anlattım kafam eserse yaparım xdiyorsun hahaha 11 numara saç boyasının hepsini sık içine az bişey sigaradan az bi uzunlukta 11.1 karıştır..Ayrıntılı yazmışın cnm ellerine sağlık. Yeni boyadım zaten de aman uğraşmaktan da yoruldum. Bu ayıda bir atlatayım bakalım önümzdeki aya karar veririm. Çok kararsızım. Olmazsa yine aynı renge boyarım gider. 1 kere daha açmayı düşünemem. Yıpratır diye korkuyorum. 10.1 denerim belkim. Olur diyorsan. Yeşerme yapmasın diye içine bir şey katıyormuş kızlar ama unuttum neydi. O işe yararmı cnm.Başına bela aldın Aslıcım sen. Haberin yokkk.
Evet cnm çok fena. Kar yağmaya başladııı. İnşallah tutar.
oo süper eşindende iltifatlar geliyor iyi motive eder senide...özledim seni yaaaa. zamn çabuk geçsede çok çok muhabbet edelim listeye ne zaman giriyorum canım.
kızlar EŞİM ŞİMDİ DEDİKİ SÜZÜLDÜN VALLA YÜZDEN DE GİTTİ BASENLERDENDE çok mutlu oldummmm. kızlar iyi sonuçlar alacağım inşallah
bende 15 yşımda başladım boyaya aslında o zamndan belliymiş bu mesleği yapacaım:)) rezzancım sen yine 24-25 e kadar beklemişsin ben 27 yaşındayım şimdi şimdi birşey yapmıyom 20 li yaşların başlarında her ay her ayy benim de saçlarım azladı şimdi yine dökülüyor üzülüyorum yaaa hamileyken nasılda gürleşmişti :)) süperdi o zaman.
Evet cnm çok fena. Kar yağmaya başladııı. İnşallah tutar.
ben kaçıyorum kızlar yarın için kendime kabak yapım bari
aa saçın doğal kumralmış ne güzel insanın en güzel saçı ana saçı canım ya ama çok istiyorsan kumralım üzerinede röfle güzel olur
ay nurcanım eşim istanbula iş için gitti diyor çok soğuk burası telde konuştum rüzgarın uğultusundan anlaşamadık...
bak sen ne yap biliyormusun 10 demiştim vazgeçtim 11 numara saç boyası al 11.1 de al.. bak yapacaksan anlatayım o kadar anlattım kafam eserse yaparım xdiyorsun hahaha 11 numara saç boyasının hepsini sık içine az bişey sigaradan az bi uzunlukta 11.1 karıştır..
Cennet civarı. Biliyormusun bu tarafı cnm.rezzan sen hangi semttendin
Allah kabuletsin bahcelievlerdemisinKızlar ben namazımı kılayım, kızları uyutayım. Açık sayfa, arada bakarım yine. Bu arada kendime mekik aletiyle, plates lastiği alıcam. Hepsi buradadan buldum. Alayım da yapayım bari.
Allah kabuletsin bahcelievlerdemisin
anladım canım..eşim benimde florya da çalışıyorDaha başlayamadım cnm, allah razı olsun. Yok cennet, beşyolun biraz ilerisi. Florya'nın karşısı metrobüsten bilirsin belki.
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz
Arzucum moralini bozma ,inş iyi çıkar sonuçlar , bazen bir doktorun dediğine güvenemiyor insan . iyi bir hastaneye götür. güvenilir olsun . sen iyi olacaksın ki koşturasın , sen ailenin herşeyisin canım .Rabbim hepimize öncelikle sağlıklı bir hayat versin inş.
Ablam içini ferah tut bak Allah'ın izniyle hiç bir rahatsızlığı çıkmayacak oğlunun. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun... [/COLOR][/FONT][/B]
Hoşgeldin canım aramızaSelam kızlar takıma geri dönmek için yazdım paylaşıma,eğer münkünse aynı takımda tekrar başlamak isterim?
Tatlım neden üzgünsün,anlat bize yardımcı olmaya çalışalım,anlatmak istersen buradayız,yanındayız biliyorsun..öf yaa yine kota mı doldu...hemen çıkıcam diye geçmişe bile dönemiyorum
barim ben de derslerimi tamamlayım 6 günde hem zaman geçer hem de bilgisayarqa dadanmamış olurum :) içim çoook sıkılıyor çok kötüyüm ben yaa.Dün gece gittim banyoda sessizce ağladım ağladım ağladım hiçbir neden yok.Aslınad var da neyş nasıl anlatıcam kime anlatıcam.
Canım hoşgeldine hoş geldim o zaman bennnnn.ben forumda yeni değilim ama diyet grublarında yeniyim.biz ne yapacağız diğer gruplardan daha mı çok zayıflamamaız gerekiyor bana kısaca anlatırmısınız.
bu arada kendşiden de biraz bahsedeyim izmirliyim 33 yaşında evliyim çocuğum yok .170 boyundayım .102,5 kg yım ve 70 olmak istiyorum
Ne güzel haber bahar,eşin de sana destek oluyor çok sevindim,bu arada kulaklarım çınladı,beni arıyorsun galibaözledim seni yaaaa. zamn çabuk geçsede çok çok muhabbet edelim listeye ne zaman giriyorum canım.
kızlar EŞİM ŞİMDİ DEDİKİ SÜZÜLDÜN VALLA YÜZDEN DE GİTTİ BASENLERDENDE çok mutlu oldummmm. kızlar iyi sonuçlar alacağım inşallah
Canım Allah kabul etsin...Kızlar ben namazımı kılayım, kızları uyutayım. Açık sayfa, arada bakarım yine. Bu arada kendime mekik aletiyle, plates lastiği alıcam. Hepsi buradadan buldum. Alayım da yapayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?