Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana canım röfleyi kendin yapmayacksın dimi canım? sen evde uğraşamazsın canım sarı yapmakla bence kuaföre yaptır.. şimdi diyeceksinki rezzan şöyle böyle yap diyorsun o bikere yapmaya bulaşmış bayağıda yapmış.. saç açmak ciddi iştir yoksa sanada yardımcı olurum niye olmayayım

tab, tab, canım kuaFÖRE yaptırmak istiyom ama kararsızım da bütün böyalar gitti saçımdan tamamen kendi rengi eşimide ikna etmem gerekli :))))bakalım haklısın zor iş saç açmak açık kumral ama benim saçım daha kolay döner rengi işte evde aylakım yaaa durmadan birşeyler planlıyom kafamda

deryacımmm verdiğin çay tarifini yaptım bu gün sadece karabiber koymamışım ama yinede tadı harika çok tşk ederim miktarları hakkındada net birşeyler paylaşırmısın canım

kızlar istanbulda çok rüzgar var biz en üst kattayız ev sallanıor nerdeyse cadde üstünde oturuyoruz sürekli ambulans ve itfaiye aracı gecıyor rüzgarın sesi korkutuyor valla

Canım kendi saçında beyaz yoksa boya işine hiç bulaşma derim. En güzeli kendi saçlarımız. İnsan istiyor değişiklik ama onunda sonu yok yaa. Ben diyorum hiç boyamasaydım keşke. Gerçi 24-25 yaşımda boyadım ilk. Erken yaşta değil. Ama çok saçım döküldü. Eskiden daha sağlıklı ve gürdü saçlarım. Evde ancak kolay renklere boyanabilir. Benim gibi uğraşırsın sonra.

Ayrıntılı yazmışın cnm ellerine sağlık. Yeni boyadım zaten de aman uğraşmaktan da yoruldum. Bu ayıda bir atlatayım bakalım önümzdeki aya karar veririm. Çok kararsızım. Olmazsa yine aynı renge boyarım gider. 1 kere daha açmayı düşünemem. Yıpratır diye korkuyorum. 10.1 denerim belkim. Olur diyorsan. Yeşerme yapmasın diye içine bir şey katıyormuş kızlar ama unuttum neydi. O işe yararmı cnm.Başına bela aldın Aslıcım sen. Haberin yokkk.

:)) rezzancım sen yine 24-25 e kadar beklemişsin ben 27 yaşındayım şimdi şimdi birşey yapmıyom 20 li yaşların başlarında her ay her ayy benim de saçlarım azladı şimdi yine dökülüyor üzülüyorum yaaa hamileyken nasılda gürleşmişti :)) süperdi o zaman.

özledim seni yaaaa. zamn çabuk geçsede çok çok muhabbet edelim listeye ne zaman giriyorum canım.

kızlar EŞİM ŞİMDİ DEDİKİ SÜZÜLDÜN VALLA YÜZDEN DE GİTTİ BASENLERDENDE çok mutlu oldummmm. kızlar iyi sonuçlar alacağım inşallah

kızlar istanbulda çok rüzgar var biz en üst kattayız ev sallanıor nerdeyse cadde üstünde oturuyoruz sürekli ambulans ve itfaiye aracı gecıyor rüzgarın sesi korkutuyor valla

Evet cnm çok fena. Kar yağmaya başladııı. İnşallah tutar.

aa saçın doğal kumralmış ne güzel insanın en güzel saçı ana saçı canım ya ama çok istiyorsan kumralım üzerinede röfle güzel olur
ay nurcanım eşim istanbula iş için gitti diyor çok soğuk burası telde konuştum rüzgarın uğultusundan anlaşamadık...

bak sen ne yap biliyormusun 10 demiştim vazgeçtim 11 numara saç boyası al 11.1 de al.. bak yapacaksan anlatayım o kadar anlattım kafam eserse yaparım xdiyorsun hahaha 11 numara saç boyasının hepsini sık içine az bişey sigaradan az bi uzunlukta 11.1 karıştır..

oo süper eşindende iltifatlar geliyor iyi motive eder senide...

bende 15 yşımda başladım boyaya aslında o zamndan belliymiş bu mesleği yapacaım

Evet cnm çok fena. Kar yağmaya başladııı. İnşallah tutar.

ayy kocişim istbulda üşütüp gelmese barii

Yok Aslım başka renge değil. Bu kadar uğraştım değiştirirmiyim. Tamam dediklerini uygulayacağım. Yazayımda unuturum ben. Yeni boyadım ya şimdi zarar vermez mi? Bekleyeyim mi?
Eşinde inşallah hastalanmaz. Benim ki hasta evde takılıyooo. Offf erkeklerin hastalıkları da çekilmez ki.

rezzan sen hangi semttendin
Cennet civarı. Biliyormusun bu tarafı cnm.

Kızlar ben namazımı kılayım, kızları uyutayım. Açık sayfa, arada bakarım yine. Bu arada kendime mekik aletiyle, plates lastiği alıcam. Hepsi buradadan buldum. Alayım da yapayım bari.

Muhabbetiniz bol olsun kızlar,oku oku bitiremedim
inş kötü bişeyler çıkmaz ablacığım kalbini ferah tut.. bende yarın konrtole gideceğim patoloji sonuçları çıkacak bendede inş bişey çıkmaz

Ablam içini ferah tut bak Allah'ın izniyle hiç bir rahatsızlığı çıkmayacak oğlunun. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcınız olsun... [/COLOR][/FONT][/B]

Canlarım hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim,bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar hastanedeydik,tahliller tekrarlandı,doktor oğlumun çok sağlıklı olduğunu söyledi,bana da çok iyi bakmışsınız demez mi çok mutlu oldum doğrusu,emeklerim boşa gitmemiş,hala peşlerinde meyve ,süt koşturuyorumda
Son tahlilde sindirim sisteminde bakteriye rastlandı,o değerleri bakterinin yükselttiğini düşünüyor dr,pazartesiye kadar diyet ve ilaç verdi,sonra sanırım tahliller yenilenecek.dr %98 sebebi bakteri dedi,inşaallah öyledir,tahliller normal çıkınca içim rahat edecek...Orada lösemi hastası çocuklar vardı,çok üzüldüm,Rabbim hepsine şifa versin,bizlere de göstermesin inşaallah...
ASLICIM
Patoloji sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim...
BETÜLÜMÇok geçmiş olsun,bu grip nasıl bir şeyse resmen süründürüyor insanı,mümkün olduğunca dinlen canım yoksa kolay kolay gitmiyor...
...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Selam kızlar takıma geri dönmek için yazdım paylaşıma,eğer münkünse aynı takımda tekrar başlamak isterim?
Hoşgeldin canım aramıza
Tatlım neden üzgünsün,anlat bize yardımcı olmaya çalışalım,anlatmak istersen buradayız,yanındayız biliyorsun..öf yaa yine kota mı doldu...
Canım hoşgeldin
Ne güzel haber bahar,eşin de sana destek oluyor çok sevindim,bu arada kulaklarım çınladı,beni arıyorsun galiba

Kızlar ben namazımı kılayım, kızları uyutayım. Açık sayfa, arada bakarım yine. Bu arada kendime mekik aletiyle, plates lastiği alıcam. Hepsi buradadan buldum. Alayım da yapayım bari.
Canım Allah kabul etsin...

Bugünkü menüm
SABAH 1 bardak kefir
ÖĞLEN 1 muz
AKŞAM 2 dilim pizza
aRA 2 mandalina,1 avuç leblebi

Spor 1 saat hızlı yürüyüş ,
2 litre su

Hastanede inip çıkmaktan perişan oldum ayaklarım ağrıyor ,artık yatıcam kızlar yarın kilolarımız nasıl olacak çok merak ediyorum...Sabah görüşmek üzere hoşçakalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…