Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hasretcim harika gidiyorsun , bak düzenli beslenme ve spor ne kadar etkili oldu .

menunu begndım aksamı da haff atlatrsan supr ama dunde solemıstm sanırım fazla yeslcay zarrlı be cnm

menunu begndım aksamı da haff atlatrsan supr ama dunde solemıstm sanırım fazla yeslcay zarrlı be cnm

herhalde gözümden kaçtı yeşilçayın zararlı olduğunu bilmiyordum.fazlasının ne zararı var.bilgilendirirsen sevinirim.göz göre göre hata yapmıyalım ama değil mi?

sıcak bir şeyler içmeyi seviyorum.ona göre başka alternetifler bulmak gerekir

Pınarcım takıma hoşgeldin . ben Derya , 37 yaşındayım , sınıf öğretmeniyim ...takım sizinle daha bir canlanacak , birlikte yaza kadar nasip olursa çok kilo vereceğiz.

ne zararı oldugunu blmıorum :) ama tw de doktrlardan cok duydm gunde en fazla 2 fıncn yesılcay ıcın fazlası zarr dıe hatta dha once burada kızlarlada muhabbetını gecrdıgımızı hatrlıorum ama sen ıcme gnde 2 fıncn ıc 1 2 fncanda form cayı feln ıc bnce

şuana kadar güzel canım.. ben akşam veya yarın sabah toplu yazacaktım ama zaten plan yaptığım için menüm belli yazayım..

bizde seni seviyoruz deryacığım
ben yne pastalar yaptm dedım kı bugn cuma yıyeblırım bnde cuma gnlerı ızınlı gunum cnku :) ama yıyemedm mıgdm kabl etmedı acaba kuculuyo mu ıns hep bole olur
afrin sana

Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor heralde . fazlası böbrekleri etkileyebilir diye , fazla su içmekte öyle , günde 1-2 fincan yeşil çay ve 2 lt su yeterli . zaten suya vücudu yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor. birden içince o suyu ters tepki oluyor.

bn rejm ıcın degl normalde de cok su ıcıorum oruc tutarken bıle tek aradıgım sey genlde su oluyo

canım bende internette okudum 2 kupa yeşilçay iç sıcak bişeyler içmeyi seviyorsan bitki çayları al ıhlamur iç, tarçın karanfilli çay var onuda öneririm

Rezzan ,Betül ve Hasret kilolarınız aynı oldu . bence bu hafta birbirinizle yarışın . bakalım kim daha çok verecek . hem diğer takımlarla yarışırken kendi içimizde de coşalım .

ben de beni yakalamayın diye biraz canlanayım değil mi ?

Rezzan 70.3

Hasret 70.5

Betül 70.5

Derya 69 hadi yakalayın beni bakalım ...

aaa cok ıı akıl bncede kesnlkle yarısmak sart buarada 1. bllı oldu mu hang grup

Pınarcım takıma hoşgeldin . ben Derya , 37 yaşındayım , sınıf öğretmeniyim ...takım sizinle daha bir canlanacak , birlikte yaza kadar nasip olursa çok kilo vereceğiz.

hoşbuldum Derya.bende 32 yaşında ( 2 hafta sonra 33 olacağım) Ziraat Mühendisiyim.hepinizle tanıştığıma memnun oldum.

haklısınız.e hep beraber bilgi paylaşmanın faydasını ilk günden görmeye başladım bile :) internetten kısa bir araştırma yaptım azı yarar çoğu zarar yazıyor.böbrek ve kalp için fazlası zararlıymış.bugüne kadar hiç merak edip araştırmamışım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…