Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız yeğen geliyooooooooo :) iyi bak ona annesi ama kendine çook iyi bak allahın izniyle kavuş inş kızına.hayırlı olsun canım..

evet canım kızım olucak rabbim kısmet ederse sende kendine ii bak canım öptüm (geç cvp yazdım kusura bakma ececim net yasak eşimden gizli giriyorum)

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı olsun...

çok sağol canım amin allah razı olsun

ilk baş basın agrır canım dietin oyunlarıdır baş arıları filan süt ne kadar veriyorsun buda önemli çok süt veriyorsan cok acıkırsın canım

süper menü harikasın

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli

ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....

dualarınızı eksik etmeyin lütfen

oy oy maşallah canım

avatarım nasıl olmuuuuş :) cetveli de değiştircemde önce büyük bir atak bekliyorum kendimden :)
tambatumba esmer bomba seni:)begendim ben avatarıda senide
senin menüde çok iyi ececim bugun
evet canım kızım olucak rabbim kısmet ederse sende kendine ii bak canım öptüm (geç cvp yazdım kusura bakma ececim net yasak eşimden gizli giriyorum)

ay ay biz talip olabiliriz sizin kıza :)bebişimize iyi bak annesi bol bol dinlen canının istediği ye iç abartmadan tabi:)

Arkadaşlar bu hafta kilo veren arkadaşları tebrikediyorum azmin elinden bişey kurtulmaz bunu bu hafta yine gördük çok mutlu oldum ve banada gaz verildi yine:)
yeni katılan arkadaşlarlada hoş sohbet ve muhabbet içerisinde kilo verip dertleşeceğimize güzel dostluklar kuracagımıza inanıyorum yeni diet haftamız hayırlı uğurlu olsun haydi bismillah

Arkadaşlar bu hafta kilo veren arkadaşları tebrikediyorum azmin elinden bişey kurtulmaz bunu bu hafta yine gördük çok mutlu oldum ve banada gaz verildi yine:)
yeni katılan arkadaşlarlada hoş sohbet ve muhabbet içerisinde kilo verip dertleşeceğimize güzel dostluklar kuracagımıza inanıyorum yeni diet haftamız hayırlı uğurlu olsun haydi bismillah

avatarım nasıl olmuuuuş :) cetveli de değiştircemde önce büyük bir atak bekliyorum kendimden :)

harikasın canım seni merak ediyordum görmüş de oldum çok tatlı hatunsun :)))

NURCANCIM evet bebişim iyi emiyor. sık sayılır. emdiği için sık açıkıyorum demekki nurcan çabuk gider dimi benim şu yapışkan kilolar PPP

tabi canım emzirdiğin için çok sık ve az yemen gerek bol su iç sütün yüzde 80 su zaten o yüzden bol su içmen gerekli ve dinlenmelisin ve rahat uymalısınız stres olmamalı..
bak o zaman nasıl güzel kilo gidiyor emzirmek sen için şuan avantaj oturdugun yerden enerjiyi harcıyorsun ama buna güvenipte aburcubur yeme normal yemegını ye sen acıkırsan kasma kendini zorlama bünyeyi bu şaka iş değil süt azalırsa bebek memeyi bırakır baktın acıktın atıştır hafif bişiler nebilim süt iç açlıgı bastırır.

tamam canım dediklerini yapacağım zaten çok su içiyorum aklıma şu takılıyo sanki diyet yaptığım da bebeğim biraz daha fazla açıkıyor doymuyor gibi hissediyorum. ayın 1 de tam 4 aylık olacak kızım normalm, sence sık emmesi.

çok sıvı tüketiyom. sıvı derken su elma çayı ıhlamur falan hepsinden zaman zaman içmeye çalışıyom. kilom beni rahatsız ediyom ama bebeğimede zarar vermek istemiyom. ama şu var yediklerim normalde diyet sayılmaz bence balda yiyiyom tereyağıda sonra pilav makarna ama porsiyonları küçükttüm. eşim uzun boylu ben yanında boyum biraz kısa eşime göre birde şişko olmak istemiyom. anlıyorsun dimi beni. moralim bozuldu şimdi nasıl yapsam. bebeğime zarar vermiyorum dimi nurcan.

canlarım haftaya ayrılıorum s anırım aranzdan ama bnı ızınlı olarak gecmnıszı ıstıorum bn bı turlu gırerm nete wın war ama faturası odendı mı blmıorum hc de ıstemıorum buradan kopmayı aslında ama haftaya gdıorum artık ıstnbla

ne kusuruna bakacağım canım benim gözünden kaçmış tşk ederim
Aslıcım harikasın , bence 17 şubata gitmeden 70 olacaksın , sonra da 68 olursun ...maşaallah ,
inş canım hep böyl güzel gider kilolarım gidecek inş yaza fit olarak gireceğiz
kuralları aranızda bir konuşun bakıyım.Neler yapalım....
kural aklıma gelmiyor ececiğim herkes linden geldiğinca fazla paylaşımda bulunsun giremeyeceği zamnlar bildirsin diyorum onuda yapıoruz zaten

deryacım katkı sadece kilo vermek değildir.Takım için harcadığın çabaları gözardı etme...
kaılıyorum
canım iyi bi menü valla biraz çalayım menünden :)))
tşk ederim canım
bharcığım menün güzel ama nacizane fikrim menünde salatayada yer bence öğlen dolmanın yanında salata olabilir.. öğlenden sonraki aranda portakal veya mandalina yemeni tavsiye ederim hem şeker ihtiyacını meyvadan almış olursun.. saat 21 de bir bardak süt daha içebilirsin
ASLICIMGeçmiş olsun canım ya,ben de var migren,berbat bir ağrı ve bulantı yapıyor...
evet ablacığım çeken biliyor ağrısını :26:
seninde menün güzel canım ama öğlen sanki az olmuş yanında salata veya yoğurt olabilir birde tam tahıllı 1 dilim ekmek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli

ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....

dualarınızı eksik etmeyin lütfen
ayy filizciğim bunu okuyunca nedense tüylerim diken diken oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim dualarım seninle...

çok beğendim ececiğim
ececiğim yoğurtta tüket canım yağ yakımını hızlandırıyor seninde menünü beğendim

ayy gidiyormusun hayırlısı olsun hakkında canım

paylaşmak istedim arkadaşlar...

Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81 i de yoğurtla eriyor. Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu

aa ne oldu ay merak ettim ev için falan mı geliyorsun :)

yassak...girme..
tambatumba esmer bomba seni:)begendim ben avatarıda senide

senin menüde çok iyi ececim bugun

ay ay biz talip olabiliriz sizin kıza :)bebişimize iyi bak annesi bol bol dinlen canının istediği ye iç abartmadan tabi:)
teşekkür ederim hayatım :)
benim menüm bu hafta hep güzeldi...
bak şuna bak gelini bulduda şimdiden sahipleniyor :)
harikasın canım seni merak ediyordum görmüş de oldum çok tatlı hatunsun :)))

teşekkür ederim canımmmm

bilgiler için teşekkürler canım...

canım paylaşımın için tşk ederim ayrıca menüm için dediklerinide dikkate alacağım akşamları evet süt içeyim ama biraz gaz yapıyo bana süt acaba ne ile içsem? desteğin için tşk ederim.

Günaydın kızlar .hepinize mutlu günler dilerim.

dünkü menümü yazayım hemen

sabah : beyaz peynirli kepekli ekmekli tost
ara öğün:yeşil elma
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt
ara öğün:yeşil elma
akşam:çiğ köfte dürüm ve ayran (akşam eşimle şehir dışına çıktık ve gece 2 de ancak döndük o yüzden eve gidemeyince maalesef akşam bu şekilde yemek zorunda kaldım)
toplamda yaklaşık 2,5 lt su ve 70+30 dk yürüyüş 3 saatte araba kullandım ama o sayılmaz :))

güzel bir bilgi.paylaşım için teşekkürler.evde kullandığımız yoğurt çok yağlı değil ama Bim in yoğurdunu alıyorum layt değil ama yağlıda değil.kendime layt olandan alayım artık

Son düzenleme:

kızlar hepinize selam bisiklete bindim. biraz önce :) 8 dk. ama sadece bizim ufaklık izin vermedi. sabahta tartıldım tam olarak 63.2 kiloyum bunu baz alıyorum ve artık cumaya kadar artık tartılmak yok bakalım nasıl olacak benim kilolar :)))) 55 kiloyu o tartıda görebilirim inşallah.

sabah güzel bi kahvaltı ettim ama akşama doğru yazacağım bölünmesin. çok acıkıyorum o yüzden çok yavaş bir kahvaltı yaptım. doyduğumu hissetmek için. normalde çok hızlı yemek yerim. çalışırken 30 dk. molam vardı. çağrı merkezinde çalışıyordum bu yüzden hızlı yemek zorundaydım :)

KIZLARRRRR o kadar mutluyum kliii anlatamam kelimeler yokkk anlatmaya annemmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooo çokkkk mutluyummmm hemen sizeeee yazmak isterdim nete gelemezsem kızmayın tamammı???? annemle hasret gidereyimmm...

KIZLARRRRR o kadar mutluyum kliii anlatamam kelimeler yokkk anlatmaya annemmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooo çokkkk mutluyummmm hemen sizeeee yazmak isterdim nete gelemezsem kızmayın tamammı???? annemle hasret gidereyimmm...

galiba annenize uzakda yaşıyorsunuz.ben şanslıyım ki annemlerle aynı şehirde ve aynı semtte oturuyorum.10 günlüğüne kardeşime gitmişti de kendimi yok kötü hissetmiştim.bugün size düğün bayram artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…