Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydi o yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz

çok geçmiş olsun .Allah acil şifa versin.

hepinizi tebrik ederim.umarım haftaya da bu başarı devam eder.

bugünkü menümü de yazayım.

sabaheynirli kepek ekmekli tost

ara öğün:ayva

öğlen:bardak çorba ve 1 dilim kepek ekmeği ( gece geç geldiğim için bugün öğlene yemek hazırlayamadım)

akşam:1 kase mercimek çorbası-1 yemek kaşığı makarna-2 köfte-2 yemek kaşığı yoğurt

gün içinde 2 fincan yeşil çay-2 fincan form çayı-1 fincan türk kahvesi

2 lt kadar da su -45 dk yürüyüş.

Hasret hayırdır neden iş için geliyorsun İstanbula,kimde kalcaksın,ailen de geliyor mu,ben anlamadım.:44üğünü ileri tarihe atmıştınız di mi,bulunduğun ilde işe gireceksin diye düşünmüştüm...Hakkında hayırlısı olsun canım...
KIZLARRRRR o kadar mutluyum kliii anlatamam kelimeler yokkk anlatmaya annemmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooo çokkkk mutluyummmm hemen sizeeee yazmak isterdim nete gelemezsem kızmayın tamammı???? annemle hasret gidereyimmm...
Ayy çok sevindim,anneciğinle bol bol hasret gider.. sen de mi kırklarelindensin,babam Edirneli,gelinimiz Kırklarelinden...
kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydi o yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz
Çok geçmiş olsun canım,dilerim önemli bir hastalık değildir...
kızlar 1. olduk.Aslı da bireysellerde 3. tebrik ediyorum hepimizi...
[l[/url]
1. olmamıza çok sevindim Ececim,Bu arada çok tatlısın....
ASLICIM Seni özellikle kutluyorum,inşaallah bu hafta da kilo veririz...

1 saat hızlı tempo da yürüyüşümü yaptım geldim,bugünde oruçluydum,menüm biraz karışık oluyor,gece kalkmıyorum,sadece iftar ve sonrası yiyorum daha iyi oldu benim için en azından uykusuz kalmıyorum..
AKŞAM 1 lavaş,5 köfte
Gece meyve yerim,birazda yağsız patlamış mısır,,,
Yeşilçayımı da yapayım,gelirim yine....

Kızlar takıma çok giremiyorum. Hastalığım geçeceği yerde daha da artıyor.:2::2::2: Dua edin iyileşeyim ki takıma daha çok yazabileyim...
Hepinizi kocaman öpüyorum demek isterdim ama hastalığım bulaşmasın şimdi öpmeyeyim.
Ama hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorumm...

Canım geçmiş olsun , önemli birşey değildir inşallah ,

ismini de yazarsan daha kolay iletişim kurabiliriz , senin için sakıncası yoksa tabi..

canım hiç olmazsa ara ara çağrı at iyi olduğunu bileyim ben müsait oldkça ararım seni merak ederim :)

geçmiş olsun hayatım...

mutluluk yaramış..

ayy çok teşekkür ederim :)

sağol canım benim evet anne bi başka yaaa

canım çok geçmiş olsunnn

ASLICIM dediklerini aklıma yer ettim :)))

çok teşekkür ederim hepinize.. mide kanamasından şüphelendi doktorlar ama neyseki değilmiş şuan ne olduğu tam olarak belli değil haftasonuna denk geldik pazartesiyi beklices. önemli bişe değil gibi görünüyor. biran boğazında bişi hissetmiş, midesi bulanmış kusmuş, kan gelmiş baya.. heralde bişey yemek borusuna zarar verdi. buarada ismim gökçen

Canım ya geçmiş olsun,sen pazartesi tekrar git doktora ihmal etme sakın...Dur ben seni öpeyim
Çok geçmiş olsun canım, hafta sonuna gelmesi kötü olmuş gerçektende..İnşaallah önemli bir şey yoktur...İyi haberlerini bekliyoruz...

gecmıs olsun canım neyi var annenin

harika:)haydi haftaya daha iyisi olmayı umut ediyorum

geçmişolsun canım acil şifalar :)

hımm süpersin canım yağsız patlamış mısırıda cok begendım

mrb kızceler bugn hc ewde dııldm kusra bakmayn gıremıorum ececıgm konusrz cnm sennle haberdr ederm sende yazarsn buraya en azndan arzu ablacm ıstnblda calıscm burada ıs yok malesf en azından bırıkm yapmıs olcz deryacmn dedıgı gbı herseın hayrlısı demmkı bnm nasıbımdede bu warmıs uzulmuorum yanı hem bırıkımımızı yapmıs olurz hemde kaynwaldemın feln kalbı kalmamıs olur ıns ıstnbla gıttıgmde kıloları gerı almm bı ew buldm orayı dusunuorum beylkduzunde spor salonu felnda war ama bakalm ıste

kızlar selam hepinize!!!

NURCANCIM evet kırklareliliyim ben. annemlerde orada yaşıyor bana geldiler teyzemin kızıyla beraber.

annem buradayken fazla giremeyeceğim ama elimden geldiği kadar da kopmamaya çalışacağım. annem gögüsünden ameliyat oldu. kitleler vardi Allahtan kötü çıkmadı sonuçları. böyle işte yemek falan hazırlıyom ben hizmet ediyom yani. destek olamıyor ama olsun ben hizmet ederim canım anama :)))

menümüde sonra yazarım canlarım.

trakyalıyız yanı gecms olsn cnm annene

gunaydınnn
smdı kahwltımı yaptm kızlar aksam yazarm menumu artık yne kar yagmaya basladı burada cok guzl

slm kızlar :) kendimi tanıttığım mesajda haftada iki gün düşük karbonhidratlı 650 kcal lik diyet uygulamayı düşünüyorum demiştim. ilgili haberi sizin için kopyalayım dedim belki bana katılmak isteyen olur. tabi nası bi menü hazrlarım bilemiyorum :) biraz sıkıntılı olacak ama işe yarıyorsa çekilir:

"İngiltere’de yapılan araştırmaya göre, hafta iki gün düşük karbonhidratlı diyet yapmak, daha çok kilo vermeyi sağlıyor, meme kanseri riskini azaltıyor.
San Antonio Meme Kanser Sempozyumu’nda sunulan araştırmada, haftada iki gün sadece 650 kalori almaya dayanan diyet yapanlar, yaklaşık 4 kilo ile, tüm hafta diyet yapanların iki katı (2.2 kilo) kilo verdi. İki gün diyet uygulayanlarda, meme kanseriyle ilintili üç bölgede gözle görülür iyileşme de görüldü.. (Hürriyet)"

1. olmamıza çok sevindim Ececim,Bu arada çok tatlısın....
teşekkür ederim canım benim :)
geçmiş olsun hayatım dualarımda hepiniz varsınız zaten...
tekrar geçmiş olsun gökçencim ne güzel ismin var değişik görünüyor :)
harika:)haydi haftaya daha iyisi olmayı umut ediyorum
aynen canım harika :) inş.
tabi ki de bildiririm takıma canım...ne işi arıyorsun aklımda bulunsun...
canım gerçekten çok iyi olur çok tşk ederim çok anlayışlısın.
ne demek canım benim :)
sen çok kasma idare ederiz biz :)
gunaydınnn
smdı kahwltımı yaptm kızlar aksam yazarm menumu artık yne kar yagmaya basladı burada cok guzl
burdada ince ince az az atıyor :)

teşekkür ederiz canım...Çok saol...

bugün kötüydü durumlar
saat 11de kalktım annemin dayısının oğlu ist.da asker izni varmış bugün bize geldi.dolayısıyla hemen hazırlanıcam diye spor falan yapamadım.kahvaltıyla öğle de bir oldu.
kahvaltı+öğle:1 bardak yarı süt yarı su.:) süt ısınsın diye su ekledim...domates, peynir, kaşar, kıymalı yumurta...azar azar aldım ama hepsinden...2 dl ekmek...
sonra misafirimiz erken gidicek diye (5te teslim olması gerekiyor.) annem börek patates salatası yaptı ve tatlı aldılar...ben börek yemedim patates salatasından 1 çatal ucu aldım.Amaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlıda ip koptu..2 tane büyük tulumba yedim:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ama regl oldum bir de uzun zamandır canım çekiyordu..
şimdi şöyle bir planım var.birazdan üzerim geçiricem pijamaları :) ara ara spor yaparım 1-2 sayfa da dönem ödevi yazarım akşama da gelir biraz takımda takılırım...
akşam birşey yemiycem sadece 3-4 badem bir mandalina yerim.Çok dayanamayacak olursam azcık süt içerim.yapabildiğim kadarda spor...birde bugün çok fazla su iiçesim geliyor bende değerlendiriyorum...

Selam kızlar. 2. gündür giremedim nete kusuruma bakmayın. Kaynanamlardaydık. Laptopu aldım yanıma ama şifresini bulamadık internetin. Büyük bilgisayardan gireyim dedim yazma yeri çıkmadı şaşırdım. Sizleri çoook özledim. Bağımlılık yapıyor Kadınlar kulübü ya. Yemek yapayım sonra giricem tekrar.

ececım halkla ılskıler feln bakıorum ıns bulurum mısfrler geleckmıs ewı temzledım smdı pasta borek yapcm optm hepnızı

sorun değil canım sen eğlenmene bak...
ececım halkla ılskıler feln bakıorum ıns bulurum mısfrler geleckmıs ewı temzledım smdı pasta borek yapcm optm hepnızı

hasretcim halkla ilişkiler falan mı okudun...aklımda bulunsun belki fırsat geçer elime :)

süt içersin canım acıkırsan 2 tane tulumbadan bişi olmaz o kadar bende dedim yedi de yedi herhalde:)

site bazen benide şaşırtıyor canım hoşgeldin buarada:)

canım sen isimleri karıştırıyorsun sanırım ben Nurcanım:)

hım baya kalorisi düşük bir diet

hamaratsın baya canım sen yine kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…