Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim oğlum şuanda 11 aylık 4 aylıkken memeyi bıraktı o kadar güzel meme emiyorduki birden istememeye basladı nedeni sütüm azalmış o kadar yememe rağmen yani çokta kötü yada çokta fazla beslenmiyordum neyse ben ile birlikte şubat annelerindeki birçok annenin bebegı 4.ayda memeyi istememeye başladı doktorların bu ayda bebeklerin memeyi istemediklerini sölemiş nedeni sanırım dış dünyaya olan ilgi vs.biçok bebek yeteri kadar kilo alamadıklarından o ay ek gıdaya başladı bizde başladık mama takviyesine filan ben bu durumu çok kısa bir süre önce yaşadım gözünü korkutmak istemem.. kilon gayet güzel kilonu vercegın önünde birçok gün olucak kocan ile aranda boy farkımı var benim kocam 1.95 ben 1.68:)benim bütün erkek arkadaslarım hep uzun boyluydu zaten bence boya kiloya bakmıor gönül işleri..herşeyden önemlisi meme veren bir annenin herzaman kendini iyi ve stressiz hissetmesi gerekir çok fazla takma kiloyu ben bile bu kadar stres etmiyorum yahu:)sana bişi diim sen çirkin bir kadınsan istediğin kadar kilo ver sen yine çirkinsindir değişen bişi olmucaktır ben aynaya baktıgımda evet belki biraz balıketli bir kadın görüyorum ama birçok kadından daha güzelim kendine güven herşeydir canım:)

oo bir istanbullu daha oluyor demek üzülme canım zamanla hersey yoluna girer

off çiğköfte dayanamam bak boşver canım arada bende de bir bakıorum tavuk dürüm yemişim:)bir dürüm yemişin zaten ama çigköftenin kalorisi çok yüksek

ayy cumaya kadar tartılmadan duramıyorum ben:)

1 haftadır evden dısarı cıkmadım bugun temızlık yapıyordum elek.gitti o gidince sularıda kestiler dondum yine kac saattır sükür şimdi geldi sularda gelince temizliğe baslıcam sonra avm ye gidicem yine magaza magaza gezicem napim stres atıyorum hosuma gidiyor birde kalabalık olmasa menümüde yazım

sabah az bişi peynir 2 lıght salam 1 dilim tamtahıllı ekmek 2 bardak sekersız cay
ara:sekersiz nescafe 3 tane form biküvi
öğle:tavuk dürüm yerim yanında ayran
sonra yürüyüş hareket lazım tavuk dürümün ardından akşama ne yicem şimdi bilmiyorum

ececım ıstanbla gelıorum calısmak ıcın artık bı surelıgıne ıstnblda yasayacgım tabı ıns ısde bulabılırım
kızlar ben yne bugn cok gıremıcm smdı hazırlandm halamlara gıdıoruz annm yangm feln sıze habr wereym dedım aksm gırerm artık orada 1 dılm borek we gusgus salatası yıyecegm dıerlernden yemıcm karrlıyım az once aradm sordm menuyu bı suru sey yapmslar hc bırı bna gore degl ama olsn bn yemedkten snra onemı yok hehe .d ogle yemegı olarak farzetcm 1 dılm borek we salatayı bybyyyyyyyy dua edn de yemıım

evt canım ben istanbuldayım ailem kırklarelinde yaşıyor. 3 saat sonra ANAM yanımda :)))

nurcancım desteğin için tşk ederim. dediklerine dikkat edeceğim arada aklına birşey gelirse yaz bana benim yerimede gez tamam mı bende çok severim mağazaları gezmesini bebiş yüzünden biraz gezemiyom :)))ama yaza dışarıdan içeri girmeyeceğiz

bilgiler için teşekkürler canım...
rica ederim ececiğim
canım paylaşımın için tşk ederim ayrıca menüm için dediklerinide dikkate alacağım akşamları evet süt içeyim ama biraz gaz yapıyo bana süt acaba ne ile içsem? desteğin için tşk ederim.
rica ederim canım...süt bendede gaz yapıyor ama yinede seviyorum ayran içsen? yada 1 elma veya mandalinada yesen olur diye düşünüyorum sen emziriyorsun akşam 7 den sonra yememem lazım diye düşüne meyve ye akşam 9 gibi
rica ederim canım... bende ev yoğurdu yiyorum zaten yağlıysada yarım kase tüketilebilir... yoğurt çok önemli diyete onu vurgulamak istedim..

görürsün canım 8 kilo ne ki burdaki başarı öykülerinde 50 kilo veren bile var senn vereceğin 8 kilo benm vreceğim 12 kilo verriz inş allahın izniyle yeterki dengeli ve düzenli beslenelim..yavaş yemekle iyi yapmışsın beyin doyduğunu 20 dk sonra alıgılıyormuş..
KIZLARRRRR o kadar mutluyum kliii anlatamam kelimeler yokkk anlatmaya annemmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooo çokkkk mutluyummmm hemen sizeeee yazmak isterdim nete gelemezsem kızmayın tamammı???? annemle hasret gidereyimmm...
gözünaydın canım.. şimdi annende sana güzel yemekler yapar çok kaçırma olurmu
güle güle canım

iyi gezmeler canım akşama hafif ye sebze yemeği salata olabilir... çorba yoğurt salata olabilir..

geldm kızlar dedıgm gbı 1 dılm ıspanaklı borek we salata yedm :) aksmı ck haff atlatmayı dusunuorum

hatta ben menumu yazaym sız bana aksam yemem hakkında bılgı werın ne yıyeblırım
sabh : 2 dlm tam bgday ekmegı peynır 1 parca tawuk domats salata zaytn
ara elma
oglen 1 borek gusgus salatası
aksam ??????????????????????????????????????

kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydi o yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz

selam kızlar annem geldi oturuyoruz hemen menümü yazıp çıkacağım hoş görün artık beni olur mu?

4 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kupa çay bal ve az tereyağı
ara yeşil elma, türk kahvesi

öğle 1 kase tavuk çorbası 1 kase yoğurt

akşamıda erken yedim misafirlerle birlikte

3 yk bezelye 1dilim tambuğday ekmeği 3 yk pilav

su içemedim desem yeridir. 3 bardak çayla birlikte ama sadece 1 su bardağı su gerisi çay.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli

ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....

dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canım çok sevindim , Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin ....dualarımız seninle ...

Gözünaydın canım , birlikte güzel vakit geçirin , anne gibisi yok ...

Hasretcim biz seni özleriz ama , ara ara uğra lütfen , iş bulup sonra mı gidicen , yoksa nişanlınla birlikte mi bakacaksın ...inş istediğin güzel bir ortamda işini ayarlarsın ..aslında senin adına çok sevindim , yeni bir karar heralde ...birlikte çalışırsanız daha rahat edersiniz , mali açıdan ...

kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydi o yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz

Canım geçmiş olsun , önemli birşey değildir inşallah ,

ismini de yazarsan daha kolay iletişim kurabiliriz , senin için sakıncası yoksa tabi..

Aslıcım ,bilgiler için teşekkürler canım . ben de 10 yıl önce yaptığım diyette yoğurt çok yemiştim . süt ben de gaz yapıyor . onun için yoğurt daha iyi oluyor. az önce ayran içtim , midem çok şişti . demek ki yoğurttan ayrılmamak gerekiyor.

canım hiç olmazsa ara ara çağrı at iyi olduğunu bileyim ben müsait oldkça ararım seni merak ederim :)
geçmiş olsun hayatım...
mutluluk yaramış..
Oooooooooooooooo kim bu fıstık ya ....

Ececim çok güzel çıkmışsın . bu ne tatlılık ..... nazar değmesin

ayy çok teşekkür ederim :)

menüm
kahvaltım yine öğleyle bir oldu :)
saat 10a 10 vardı uyandım.bir fincan ılık su içtim. sporumu yaptım az oldu gerçi ama daha başlangıç.Birazdan anlatıcam.
kahvaltı+öğle: 2 dl ekmek, domates, lor, yarım bardak şekersiz çay.Birazda yumurta(yağsızdı ama kırmaydı.)
ara:5 badem(4 te olabilir)
akşam:annemler lahmacun almış.Birini ikiye böldüm doldurdum salatayı.tuzda ekmeden yedim.tam olark şöyle oldu:1 lahmacun boool salatalı, 1,5 bardak ayran...

saat 6ya çeyrek vardı yedim.en kötü iht. acıkırsam azıcık süt içerim...

vveeeee sporumu anlatayım.Baktım ben birşey yapamıyorum spora başlayamıyorum.Bende bugün bunu keşfettim tekme atma...bir nevi kickboks eheheheh :) ama karın kaslarım fena kasılıyor.ben 1 dk da attığım tekmeyle okula koşarak gittiğimden daha çok yoruluyorum neredeyse :)

bu sabah 100 tekme,100 yumruk(hem kol çalıştırdım hem bacak)
biraz öncede 50 tekme çalıştım.

Gözünaydın canım , birlikte güzel vakit geçirin , anne gibisi yok ...

sağol canım benim evet anne bi başka yaaa

canım çok geçmiş olsunnn

ASLICIM dediklerini aklıma yer ettim :)))

baharcım annen gheldi bu hafta seni atlıyorum sen haftaya değerlendir...

ben aslıya vereyim o görevi.Tabi müsaitse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…