- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.761
tamam canım dediklerini yapacağım zaten çok su içiyorum aklıma şu takılıyo sanki diyet yaptığım da bebeğim biraz daha fazla açıkıyor doymuyor gibi hissediyorum. ayın 1 de tam 4 aylık olacak kızım normalm, sence sık emmesi.
çok sıvı tüketiyom. sıvı derken su elma çayı ıhlamur falan hepsinden zaman zaman içmeye çalışıyom. kilom beni rahatsız ediyom ama bebeğimede zarar vermek istemiyom. ama şu var yediklerim normalde diyet sayılmaz bence balda yiyiyom tereyağıda sonra pilav makarna ama porsiyonları küçükttüm. eşim uzun boylu ben yanında boyum biraz kısa eşime göre birde şişko olmak istemiyom. anlıyorsun dimi beni. moralim bozuldu şimdi nasıl yapsam. bebeğime zarar vermiyorum dimi nurcan.
oo bir istanbullu daha oluyor demek üzülme canım zamanla hersey yoluna girercanlarım haftaya ayrılıorum s anırım aranzdan ama bnı ızınlı olarak gecmnıszı ıstıorum bn bı turlu gırerm nete wın war ama faturası odendı mı blmıorum hc de ıstemıorum buradan kopmayı aslında ama haftaya gdıorum artık ıstnbla
Günaydın kızlar .hepinize mutlu günler dilerim.
dünkü menümü yazayım hemen
sabah : beyaz peynirli kepekli ekmekli tost
ara öğün:yeşil elma
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt
akşam:çiğ köfte dürüm ve ayran (akşam eşimle şehir dışına çıktık ve gece 2 de ancak döndük o yüzden eve gidemeyince maalesef akşam bu şekilde yemek zorunda kaldım)
toplamda yaklaşık 2,5 lt su ve 70+30 dk yürüyüş 3 saatte araba kullandım ama o sayılmaz :))
güzel bir bilgi.paylaşım için teşekkürler.evde kullandığımız yoğurt çok yağlı değil ama Bim in yoğurdunu alıyorum layt değil ama yağlıda değil.kendime layt olandan alayım artık
kızlar hepinize selam bisiklete bindim. biraz önce :) 8 dk. ama sadece bizim ufaklık izin vermedi. sabahta tartıldım tam olarak 63.2 kiloyum bunu baz alıyorum ve artık cumaya kadar artık tartılmak yok bakalım nasıl olacak benim kilolar :)))) 55 kiloyu o tartıda görebilirim inşallah.
sabah güzel bi kahvaltı ettim ama akşama doğru yazacağım bölünmesin. çok acıkıyorum o yüzden çok yavaş bir kahvaltı yaptım. doyduğumu hissetmek için. normalde çok hızlı yemek yerim. çalışırken 30 dk. molam vardı. çağrı merkezinde çalışıyordum bu yüzden hızlı yemek zorundaydım :)
galiba annenize uzakda yaşıyorsunuz.ben şanslıyım ki annemlerle aynı şehirde ve aynı semtte oturuyorum.10 günlüğüne kardeşime gitmişti de kendimi yok kötü hissetmiştim.bugün size düğün bayram artık.
rica ederim ececiğimbilgiler için teşekkürler canım...
rica ederim canım...süt bendede gaz yapıyor ama yinede seviyorumcanım paylaşımın için tşk ederim ayrıca menüm için dediklerinide dikkate alacağım akşamları evet süt içeyim ama biraz gaz yapıyo bana süt acaba ne ile içsem? desteğin için tşk ederim.
rica ederim canım... bende ev yoğurdu yiyorum zaten yağlıysada yarım kase tüketilebilir... yoğurt çok önemli diyete onu vurgulamak istedim..Günaydın kızlar .hepinize mutlu günler dilerim.
dünkü menümü yazayım hemen
sabah : beyaz peynirli kepekli ekmekli tost
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt
akşam:çiğ köfte dürüm ve ayran (akşam eşimle şehir dışına çıktık ve gece 2 de ancak döndük o yüzden eve gidemeyince maalesef akşam bu şekilde yemek zorunda kaldım)
toplamda yaklaşık 2,5 lt su ve 70+30 dk yürüyüş 3 saatte araba kullandım ama o sayılmaz :))
güzel bir bilgi.paylaşım için teşekkürler.evde kullandığımız yoğurt çok yağlı değil ama Bim in yoğurdunu alıyorum layt değil ama yağlıda değil.kendime layt olandan alayım artık
görürsün canım 8 kilo ne ki burdaki başarı öykülerinde 50 kilo veren bile var senn vereceğin 8 kilo benm vreceğim 12 kilo verriz inş allahın izniyle yeterki dengeli ve düzenli beslenelim..yavaş yemekle iyi yapmışsın beyin doyduğunu 20 dk sonra alıgılıyormuş..kızlar hepinize selam bisiklete bindim. biraz önce :) 8 dk. ama sadece bizim ufaklık izin vermedi. sabahta tartıldım tam olarak 63.2 kiloyum bunu baz alıyorum ve artık cumaya kadar artık tartılmak yok bakalım nasıl olacak benim kilolar :)))) 55 kiloyu o tartıda görebilirim inşallah.
sabah güzel bi kahvaltı ettim ama akşama doğru yazacağım bölünmesin. çok acıkıyorum o yüzden çok yavaş bir kahvaltı yaptım. doyduğumu hissetmek için. normalde çok hızlı yemek yerim. çalışırken 30 dk. molam vardı. çağrı merkezinde çalışıyordum bu yüzden hızlı yemek zorundaydım :)
gözünaydın canım.. şimdi annende sana güzel yemekler yapar çok kaçırma olurmuKIZLARRRRR o kadar mutluyum kliii anlatamam kelimeler yokkk anlatmaya annemmmmmmmmmmmmmmmmm geliyooooooooooooooooo çokkkk mutluyummmm hemen sizeeee yazmak isterdim nete gelemezsem kızmayın tamammı???? annemle hasret gidereyimmm...
güle güle canımececım ıstanbla gelıorum calısmak ıcın artık bı surelıgıne ıstnblda yasayacgım tabı ıns ısde bulabılırım
kızlar ben yne bugn cok gıremıcm smdı hazırlandm halamlara gıdıoruz annm yangm feln sıze habr wereym dedım aksm gırerm artık orada 1 dılm borek we gusgus salatası yıyecegm dıerlernden yemıcm karrlıyım az once aradm sordm menuyu bı suru sey yapmslar hc bırı bna gore degl ama olsn bn yemedkten snra onemı yok hehe .d ogle yemegı olarak farzetcm 1 dılm borek we salatayı bybyyyyyyyy dua edn de yemıım
1 haftadır evden dısarı cıkmadım bugun temızlık yapıyordum elek.gitti o gidince sularıda kestiler dondum yine kac saattır sükür şimdi geldi sularda gelince temizliğe baslıcam sonra avm ye gidicem yine magaza magaza gezicem napim stres atıyorum hosuma gidiyor birde kalabalık olmasa menümüde yazım
sabah az bişi peynir 2 lıght salam 1 dilim tamtahıllı ekmek 2 bardak sekersız cay
ara:sekersiz nescafe 3 tane form biküvi
öğle:tavuk dürüm yerim yanında ayran
sonra yürüyüş hareket lazım tavuk dürümün ardından akşama ne yicem şimdi bilmiyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
selam kızlar annem geldi oturuyoruz hemen menümü yazıp çıkacağım hoş görün artık beni olur mu?
4 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kupa çay bal ve az tereyağı
ara yeşil elma, türk kahvesi
öğle 1 kase tavuk çorbası 1 kase yoğurt
akşamıda erken yedim misafirlerle birlikte
3 yk bezelye 1dilim tambuğday ekmeği 3 yk pilav
su içemedim desem yeridir. 3 bardak çayla birlikte ama sadece 1 su bardağı su gerisi çay.
ececım ıstanbla gelıorum calısmak ıcın artık bı surelıgıne ıstnblda yasayacgım tabı ıns ısde bulabılırım
kızlar ben yne bugn cok gıremıcm smdı hazırlandm halamlara gıdıoruz annm yangm feln sıze habr wereym dedım aksm gırerm artık orada 1 dılm borek we gusgus salatası yıyecegm dıerlernden yemıcm karrlıyım az once aradm sordm menuyu bı suru sey yapmslar hc bırı bna gore degl ama olsn bn yemedkten snra onemı yok hehe .d ogle yemegı olarak farzetcm 1 dılm borek we salatayı bybyyyyyyyy dua edn de yemıım
kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydio yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz
paylaşmak istedim arkadaşlar...
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81 i de yoğurtla eriyor. Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu
avatarım nasıl olmuuuuş :) cetveli de değiştircemde önce büyük bir atak bekliyorum kendimden :)
canım hiç olmazsa ara ara çağrı at iyi olduğunu bileyim ben müsait oldkça ararım seni merak ederim :)ececım ıstanbla gelıorum calısmak ıcın artık bı surelıgıne ıstnblda yasayacgım tabı ıns ısde bulabılırım
geçmiş olsun hayatım...kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydio yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz
mutluluk yaramış..selam kızlar annem geldi oturuyoruz hemen menümü yazıp çıkacağım hoş görün artık beni olur mu?
4 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kupa çay bal ve az tereyağı
ara yeşil elma, türk kahvesi
öğle 1 kase tavuk çorbası 1 kase yoğurt
akşamıda erken yedim misafirlerle birlikte
3 yk bezelye 1dilim tambuğday ekmeği 3 yk pilav
su içemedim desem yeridir. 3 bardak çayla birlikte ama sadece 1 su bardağı su gerisi çay.
Oooooooooooooooo kim bu fıstık ya ....
Ececim çok güzel çıkmışsın . bu ne tatlılık ..... nazar değmesin
Gözünaydın canım , birlikte güzel vakit geçirin , anne gibisi yok ...
kızlar dün akşam annem hastalandı 4 saat acildeydio yüzden menümü paylaşmicam bgn ne yedim onu bile bilmiyorum. yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?