Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıxlar kıralk ew arıyoruz 1+1 catı kat feln ıstanblda bılgısı olşan war mı acaba bayrampasaya yakn olması gerk ama

Deryacım gaz veriyorsun heee. Yakalarız biz seni. Hadi bakalım yarışalım kızlar.

kızlar pc ye bakacak halim yok başım çatlıyor migrenim kötü tuttu birazdan çıkacağım işten iğne vurdurayım bu ağrıyı ancak iğne geçirir..
menümüü yazayım
9.30 az yağda yumurta omlet 1 dilim tahıllı ekmek
12.00 1 havuç
14.00 1 tabak kabak yemeği, salata(ekmek yemedim çünkü kabak yemeğinin içine kepekli pirinçte koymuştum)
16.30 6 adet siyah kuru üzüm
19.00 1 tabak ıspanak başı yemeği, salata 1 dilim tahıllı ekmek
21.00 1 bardak tarçınlı süt
biliyorum yoğurt yok diceksinz ama yoğurdum yok ev yoğurdu yiyoruz onuda k.validem yapıyor..
2 kupa yeşilçay, 1 kupa ıhlamur, 2.5 lt su

Son düzenleme:

bıyendım hayatm masllh bıze

Geçmiş olsun Aslıcm. Çok kötü o ağrı bilirim bende de var.
Menün çok güzel bu arada. Afiyet olsun cnm. Görüşürüz.

menü çok güzel aslıcım. Geçmiş olsun. İnşallah çabucak geçer...

bıyendım hayatm masllh bıze
sağol canım
Geçmiş olsun Aslıcm. Çok kötü o ağrı bilirim bende de var.
Menün çok güzel bu arada. Afiyet olsun cnm. Görüşürüz.
sağol rezzancığım 2 tane iğne yedim eve geldim aslında yatacaktmda menüme kızlar ne yazmış bakayım dediim beğendiğine sevindim
menü çok güzel aslıcım. Geçmiş olsun. İnşallah çabucak geçer...

sağol canım geçti biraz.. ben kalkımde akşam yemeğimi yiyim öptüm hepinizi

ayy yemek saatim geçmesin çıkıyorum ben ancak yarın sabah girerim birazdan kocişimde geliyor yoldan hadin görüşürüz

ayy yemek saatim geçmesin çıkıyorum ben ancak yarın sabah girerim birazdan kocişimde geliyor yoldan hadin görüşürüz

Ayy çok sevindim 1. olmamıza. Saol cnm.
Bu arada kusura bakma Aslıcım. Arıyorum kaç dakikadır. Sana tebrik msj yazdım sanıyorum. Bugün çocuklar benimki falan çok alelacele girdim. Kaçak kuçak. Bulamadım. :26::26:
Özür cnm ya. Nasıl atlamışım. Öbür topikte mi yazdım. Bunadım sanırım. Tebrik ederim cnm çoook güzel vermişin bu hafta.
Bu arada diğer kilo veren arkadaşları da kutluyorum.

Aslıcım harikasın , bence 17 şubata gitmeden 70 olacaksın , sonra da 68 olursun ...maşaallah ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…