- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.721
en olmadı bizim yan tarafı tutarız size ehehheh dip dibe :)kıxlar kıralk ew arıyoruz 1+1 catı kat feln ıstanblda bılgısı olşan war mı acaba bayrampasaya yakn olması gerk ama
leslie yapıyorum ben canım...yaa spor yapcmda burada bırı ındırdm yapıorum feln demıstı neydı o:26::26:
evet 1. olucaz.Sanırım biyersellerde de sen ve bahar var... :) umutlandırmayayım ama yine dikkat etmedim tam...listelere baktım 1. gözüküyoruz kızlar darısı diğer haftalara hepimizi tebrik ediyorum
Birinci olmamıza çok sevindim , her ne kadar benim katkım olmasa da , siz kilo verdikçe ben de seviniyorum ...
kızlar pc ye bakacak halim yok başım çatlıyor migrenim kötü tuttu birazdan çıkacağım işten iğne vurdurayım bu ağrıyı ancak iğne geçirir..
menümüü yazayım
9.30 az yağda yumurta omlet 1 dilim tahıllı ekmek
12.00 1 havuç
14.00 1 tabak kabak yemeği, salata(ekmek yemedim çünkü kabak yemeğinin içine kepekli pirinçte koymuştum)
16.30 6 adet siyah kuru üzüm
19.00 1 tabak ıspanak başı yemeği, salata 1 dilim tahıllı ekmek
21.00 1 bardak tarçınlı süt
biliyorum yoğurt yok diceksinz ama yoğurdum yok ev yoğurdu yiyoruz onuda k.validem yapıyor..
2 kupa yeşilçay, 1 kupa ıhlamur, 2.5 lt su
Baharcım takımın bu haftaki ddurumunu değerlendirir misin?Geriye dönüp bakmak istersen bu hakkın var.Cuma cumartesi pazar senin pazar akşamı olmadı pazatesi akşamı değerlendirme raporunu istiyorum...
anaaaam :)
geçmişolsun aneye..benimkide şeker gibi hatundur nerde pasta çörek ordadır kendileri şeker hastalıgı resmen şeker için çalısıyoranneme yeöe desemde dinlemiyor
bizim evde uçuyor enüst kat hiç ısınmıyor
bak tüh görseydim gelirdim ehehheeh :) yarın geleyim kardan gelin yaparız ehehehhe :)
ece dışarı çık kartopu oynayalım seninle ehehe
haydi pai bende gidim yemek hazırlım artık
mesela ben hiç kaçamak yapmadım gayette hareketliydim amaaaa gel gör ki giden yok gelen var...Ellerine sağlık Ececiğim. Görüşürüz.
Kilo veren bütüüün arkadaşlarımı tebrik ederim. Vermeyenlerde haftaya verirler arada olur üzülmeyelim sakın.Bir sonraki Haftayı takım olarak süper kilo vermiş olarak bitiririz inşallah.
tamam canım saol :)ben anlatmıştım ececiğim arkadaş görmemiş tekrar yazdım
tmm ececiğim
owww süperrrrbize
hoşgeldin pınarcım...kızlar bu gruplarla önceden ilgilenseydim daha ciddi başarı katkım olabilirdi :))) ben troid rahatsızlığından dolayı aşırı kilo almıştım da.ve şuanki kilomdan 26 kilo daha fazlam vardı 6 ayda bu 26 kiloyu verdim.o zaman kesin birinci olurduk.ilk ay ayda 8 kg verdim ama tabiki şimdi o kadar veremiyorum.ama olsun inşallah kalan fazlalıklardan da tez zamanda kurtulup hepimiz ideal kilomuza ulaşırız
canım merak etme bizde sorun olmaz sen yeter ki elinden geldiğince paylaşımını eksik etme...Birde adın neydi?çok teşekkür ederim :) 14. takımın günde 7 mesaj yazma zorunluluğu vardı o uymadı belki günde yedi mesajdan fazlada yazarım ama eminim daha az yazacağım günler olacak o yüzden o gruba katılmadım.
tamam canım :)kılo weren arkdslarımı we kndımı tebrık ederm
deryacm allhm bıran once sıfa werr ınsallah
kızlar annm yengm feln war pc basına gecnce laf edıolr bugn pek gıremıcm sanırım
valla ben kota yüzünden ne yaptığımı bilmiyorum :)sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmle
ara:ıhlamur çayı bir bardak
öğle:bir tabak nohut yemegi 2 dilim ekmek 1 kırmızı biber ve 1 bardak ayran
hayırdır göremedim kimse öğlen yemek yemedimi bişi yazmamışsınız öğlen şundan bundan yedim die
canım benim yazamadım ama benimde dualarım seninle :)arkadaşlar durumumuz gayetngüzel .inş biz de veren kişilerden oluruz haftaya .....
yeni gelen arkadaşlar , hoşgeldiniz , zamanla daha iyi tanırız birbirimizi...
kızlar dualarınız için teşekkürler , iyi ki varsınız , sizi çok seviyorum . karşılıksız ve içten arkadaşlıklar bu olsa gerek ...
eğer gelirsen ve birşeye ihtiyacın olursa unutma canım biz buradayız..Bizim buralara henüz kar gelmedi , hava güzel ama akşam ayaz oluyor .
belki haftaya istanbula gelirim , amcamı görmeye , sizinle aynı havayı teneffüs ederiz ...birbirimizi görmesek de hissederiz ...
:) ben de öyle olunca çok seviniyorum..ben yne pastalar yaptm dedım kı bugn cuma yıyeblırım bnde cuma gnlerı ızınlı gunum cnku :) ama yıyemedm mıgdm kabl etmedı acaba kuculuyo mu ıns hep bole olur
:) inş. canım istanbulu sallıycam bu yaz eheheh :)o zaman kaptan beni bu takıma davet ettiği için çok şanslıyımm :) evet yaşım 25 ama bi hafta sonra 26 yaşıma giriyorum o yüzden artık 25 demesek de olur :) ben evde olmadığım zamanlarda da telefonumda olabildiğince mesaj yazarım zaten. destek çok önemli ben kendime kaldığımda çabuk pes ediyorum. umarım hep birlikte yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşıp fit oluruz
herhalde gözümden kaçtı yeşilçayın zararlı olduğunu bilmiyordum.fazlasının ne zararı var.bilgilendirirsen sevinirim.göz göre göre hata yapmıyalım ama değil mi?
sıcak bir şeyler içmeyi seviyorum.ona göre başka alternetifler bulmak gerekir
Deryacım Rabbim şifasını versi,Çok ağrıları vardır biliyorum,böyle zamanlarda dua etmek çok zor,Allah hakkında hayırlı olanı versin...Ben eşimde yaşadığım için o çektiği ağrıları tahmin edebiliyorum,insan karşısında dayanamıyor...kızlar canım çok sıkkın , amcamın tahlilleri iyi gelmedi , maalesef bütün vücudu sarmış , çok ızdırabı var . dualarınızda eksik etmeyin . Rabbim bütün hastalara acil şifa versin .
gözüm diyet falan görmüyor şu anda , babamı küçük yaşta kaybettim . amcam benim için çok değerliydi. kaç gündür hepimiz üzülüyoruz.
Canım inşaallah haftaya sen de verirsin....Hasret ,Arzu ve Aslıcım , hepinizi gönülden tebrik ediyorum . harikasınız , canlarım benim ...
canım iyi bi menü valla biraz çalayım menünden :)))
canım değerlendirmeden kastın nedir yeni duyuyorum böyle birşey. destek olur musun
hayatım hatırladığın ya da okudğun kadarıyla işte kaçamakları iyiydi kötüydü menülerine şöyle dikkat etti böyle etmedi.Paylaşımı şöyleydi su içti içmedi vs. vs. kısaca diyet ve takımla alakalı yaptıklarını.Acımasız ol demiyorum ama tarafsız olmaya çalış ki.Hatalarımızı görüp düzeltebilelim.
canım geçtiğimiz hafta ki menülere şöyle bir göz gezdirirsin hatırladıklarından da yola çıkar kısa kısa yazarsın...geçtiğimiz haftayı değerlendirmiş olursun.tamam canım elimden geldiği kadar takip edip değerlendiririm. ama çok sıkı takip edemiyom biliyorsun pazartesi akşamı bi değerlendirme yaparım. yine bu şekilde yazacağım dimi özelden felan yollamayacağım.
sabah: 1 kase yarım yağlı sütle nesfit
öğlen: 1 kase brokoli çorbası
ara: 2kuru kayısı 2kuru erik
akşam: haşlanmış tavuk göğsü yarım yağlı yoğurt salatalık
bgnkü menüm böyle kızlar.. su içmeye alıştırıyorum kendimi. tatlı krizide bi yandan bastırıyo ama bakalım. yatmadan önce bir bardak kefir içerim. bugünlük benden bu kadar :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Amin canım,inşaallah en kısa zamanda kilolarını verip,bebeğine kavuşursun...allah bağışlasın
allah benim gibi isteyenlere de nasip etsin inşallah
sabah: 1 kase yarım yağlı sütle nesfit
öğlen: 1 kase brokoli çorbası
ara: 2kuru kayısı 2kuru erik
akşam: haşlanmış tavuk göğsü yarım yağlı yoğurt salatalık
bgnkü menüm böyle kızlar.. su içmeye alıştırıyorum kendimi. tatlı krizide bi yandan bastırıyo ama bakalım. yatmadan önce bir bardak kefir içerim. bugünlük benden bu kadar :)
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı olsun...iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
avatarım nasıl olmuuuuş :) cetveli de değiştircemde önce büyük bir atak bekliyorum kendimden :)
Süper Ececim bu sen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?