Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıxlar kıralk ew arıyoruz 1+1 catı kat feln ıstanblda bılgısı olşan war mı acaba bayrampasaya yakn olması gerk ama
en olmadı bizim yan tarafı tutarız size ehehheh dip dibe :)
yaa spor yapcmda burada bırı ındırdm yapıorum feln demıstı neydı o:26::26:
leslie yapıyorum ben canım...
listelere baktım 1. gözüküyoruz kızlar darısı diğer haftalara hepimizi tebrik ediyorum
evet 1. olucaz.Sanırım biyersellerde de sen ve bahar var... :) umutlandırmayayım ama yine dikkat etmedim tam...

Yeni gelen arkadaşlar sağolsnlar takım canlandı.Lütfen bunu koruyalım.Rica ediyorum artık yaa...

kuralları aranızda bir konuşun bakıyım.Neler yapalım....

Baharcım takımın bu haftaki ddurumunu değerlendirir misin?Geriye dönüp bakmak istersen bu hakkın var.Cuma cumartesi pazar senin pazar akşamı olmadı pazatesi akşamı değerlendirme raporunu istiyorum...

canım iyi bi menü valla biraz çalayım menünden :)))

Baharcım takımın bu haftaki ddurumunu değerlendirir misin?Geriye dönüp bakmak istersen bu hakkın var.Cuma cumartesi pazar senin pazar akşamı olmadı pazatesi akşamı değerlendirme raporunu istiyorum...

canım değerlendirmeden kastın nedir yeni duyuyorum böyle birşey. destek olur musun

anaaaam :)

ece dışarı çık kartopu oynayalım seninle ehehe
haydi pai bende gidim yemek hazırlım artık
bak tüh görseydim gelirdim ehehheeh :) yarın geleyim kardan gelin yaparız ehehehhe :)
mesela ben hiç kaçamak yapmadım gayette hareketliydim amaaaa gel gör ki giden yok gelen var...
ben anlatmıştım ececiğim arkadaş görmemiş tekrar yazdım
tmm ececiğim
owww süperrrr bize
tamam canım saol :)
hoşgeldin pınarcım...
çok teşekkür ederim :) 14. takımın günde 7 mesaj yazma zorunluluğu vardı o uymadı belki günde yedi mesajdan fazlada yazarım ama eminim daha az yazacağım günler olacak o yüzden o gruba katılmadım.
canım merak etme bizde sorun olmaz sen yeter ki elinden geldiğince paylaşımını eksik etme...Birde adın neydi?
kılo weren arkdslarımı we kndımı tebrık ederm
deryacm allhm bıran once sıfa werr ınsallah
kızlar annm yengm feln war pc basına gecnce laf edıolr bugn pek gıremıcm sanırım
tamam canım :)
valla ben kota yüzünden ne yaptığımı bilmiyorum :)
canım benim yazamadım ama benimde dualarım seninle :)
Bizim buralara henüz kar gelmedi , hava güzel ama akşam ayaz oluyor .

belki haftaya istanbula gelirim , amcamı görmeye , sizinle aynı havayı teneffüs ederiz ...birbirimizi görmesek de hissederiz ...
eğer gelirsen ve birşeye ihtiyacın olursa unutma canım biz buradayız..
ben yne pastalar yaptm dedım kı bugn cuma yıyeblırım bnde cuma gnlerı ızınlı gunum cnku :) ama yıyemedm mıgdm kabl etmedı acaba kuculuyo mu ıns hep bole olur
:) ben de öyle olunca çok seviniyorum..
:) inş. canım istanbulu sallıycam bu yaz eheheh :)

hee zararlı mı???aslında herşeyin biraz zararı var...Kararında kullanıcaksın.

selam kızlar menümü sizinle paylaşayım:

sabah,
2 dilim tam buğday ekmeği
az yağlı yumurta, 3-4 tane zeytin lor peyniri 1 kupa çay

ara;
yarım yağlı 1 bardak süt

sonra türk kahvesi

öğle
3 tane küçük biber dolması 1 dilim tam buğday ekmeği

ara 1 paket eti form bisküvi deryanın tarifini verdiği elmalı çayı
biraz sonra 1 tane elma

akşam
1 kase tavuk çorbası
küçük tabak bezelye yemeği
1dilim tambuğday ekmeği
1 kase havuçlu yoğurt
az bi pilav

şimdide dayanamadım kahve içiyom
2 litreye yakın da su içtim

böyle işte ama kızlar başımda hafif ağrı var açmı kalıyom ne sizce bi değerlendirme yapar mısınız CANLARIMMMMM....

Deryacım Rabbim şifasını versi,Çok ağrıları vardır biliyorum,böyle zamanlarda dua etmek çok zor,Allah hakkında hayırlı olanı versin...Ben eşimde yaşadığım için o çektiği ağrıları tahmin edebiliyorum,insan karşısında dayanamıyor...

Hasret ,Arzu ve Aslıcım , hepinizi gönülden tebrik ediyorum . harikasınız , canlarım benim ...
Canım inşaallah haftaya sen de verirsin....

ASLICIMGeçmiş olsun canım ya,ben de var migren,berbat bir ağrı ve bulantı yapıyor...

Son düzenleme:
canım iyi bi menü valla biraz çalayım menünden :)))

canım değerlendirmeden kastın nedir yeni duyuyorum böyle birşey. destek olur musun

hayatım hatırladığın ya da okudğun kadarıyla işte kaçamakları iyiydi kötüydü menülerine şöyle dikkat etti böyle etmedi.Paylaşımı şöyleydi su içti içmedi vs. vs. kısaca diyet ve takımla alakalı yaptıklarını.Acımasız ol demiyorum ama tarafsız olmaya çalış ki.Hatalarımızı görüp düzeltebilelim.

tamam canım elimden geldiği kadar takip edip değerlendiririm. ama çok sıkı takip edemiyom biliyorsun pazartesi akşamı bi değerlendirme yaparım. yine bu şekilde yazacağım dimi özelden felan yollamayacağım.

sabah: 1 kase yarım yağlı sütle nesfit
öğlen: 1 kase brokoli çorbası
ara: 2kuru kayısı 2kuru erik
akşam: haşlanmış tavuk göğsü yarım yağlı yoğurt salatalık

bgnkü menüm böyle kızlar.. su içmeye alıştırıyorum kendimi. tatlı krizide bi yandan bastırıyo ama bakalım. yatmadan önce bir bardak kefir içerim. bugünlük benden bu kadar :)

Son düzenleme:
canım geçtiğimiz hafta ki menülere şöyle bir göz gezdirirsin hatırladıklarından da yola çıkar kısa kısa yazarsın...geçtiğimiz haftayı değerlendirmiş olursun.

bence çok iyi tatlım afiyet olsun :)
umarım tatlı kriziini atlatırsın...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli

ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....

dualarınızı eksik etmeyin lütfen

ben iyim çok şükür 18. haftaya girdim bi kızım olucak sizlerle paylaşmak istedim....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız yeğen geliyooooooooo :) iyi bak ona annesi ama kendine çook iyi bak allahın izniyle kavuş inş kızına.hayırlı olsun canım..

allah bağışlasın

allah benim gibi isteyenlere de nasip etsin inşallah
Amin canım,inşaallah en kısa zamanda kilolarını verip,bebeğine kavuşursun...

Hoşgeldin canım,menün güzel ekmeği bilerek mi tüketmiyorsun? özel bir diyet galiba...:44:

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı olsun...

avatarım nasıl olmuuuuş :) cetveli de değiştircemde önce büyük bir atak bekliyorum kendimden :)

menüm:
sabah klasik kahvaltı
ara 1 çb. y. yağlı süt
öğle 1 kase yağsız tuzsuz maydonozlu şehriye çorbası(salça falanda yoktu)
ara 3tane badem, 1,5 eti form mısır ve pirinç patlağı
akşam yine aynı çorbadan 2 küçük (2si avucumu doldurmaz) kuru biber dolması.
1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…