Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek

ne bu şiddet ececiğim iyi etmişsin canım spor şart
ayy ayy ben çok mutlu oldum yaww
baharcım annen gheldi bu hafta seni atlıyorum sen haftaya değerlendir...

ben aslıya vereyim o görevi.Tabi müsaitse...
canım ben haftaya değerlendirme yapsam hem bu hafta arkadaşlar yeni geldi daha sağlıklı bi değerlendirme yaparım olmaz mı?

güzel menün beğendim canım
1. olmamıza çok sevindim Ececim,Bu arada çok tatlısın....
ASLICIM Seni özellikle kutluyorum,inşaallah bu hafta da kilo veririz...
tşk ederim ablacığım ben hepimizi tebrik ediyorum bize
çok geçmiş olsun dr a git ihmal etme.. rabbim acil şifa versin sana
geçmiş olsun cnm anneciğine sen annenle ilgilen biz anlayışlı bir takımız idare ederiz seni

rezzanla o,pınar ikinize birden cvp yazım dedim bende sizdenim pazar günleri hep cozutuyorum diyete başladığımdan beri cozutmadığım pazarım yok ama öbür ginler durumu toparlayınca kilo veriliyor bunun örneği benm geçen parada cozuttum ama 2 kilo verdim ama sadece pazar günü olsun kaçamklar başka gün yok anlaştıkmı

menün güzel canım pek kaçamak yok.. akşam meyve yiyebilisin nurcancığım 1 elma olabilir 1 mandalina olabilir veya 1 bardak süt..

sana bişey demeye hakkım yok bende cozuttum çünkü

günydın tatlım bu hafta alınacaksın listeye ecenin öyle dediğini hatırlıyorum..

günaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek
kolay gelsin nurcancığım

günaydın kızlar dün bende cozutanlardanım sabah ve akşam yedim sadece.. sabah normaldi akşam makarna yedim ve kazandibi neyse o sütlü tatlı..kızlar bimdedeki bisikleti aldım artık hergün akşam spor yaparım neyse şimdi işim var bizrazdan yazarım size

ayyyyy bizdede misafir vardı bugün...ama neyseki börek yememyi başardım :)

vallahi çok tebrik ederim ben dün bu kadar irade gösteremedin.Misafirliğe gidince kendime hakm olmam kolay oluyor ama misafir bana gelince sanki ayıp olur gibi geliyor (

pişman olupda komple diyeti bozacağınıza kaldığımız yerden devam edelim.olan oldu artık :))

yeni diyetiniz hayırlı olsun.

günaydın.herkese iyi haftalar.İzmirde de çok soğuk bir hava var.işyerindeki klima ısıtmıyor montla oturuyorum :))

yorumsuzum:)

hayırlısı olsun canım dietisyenemi gittin neler var listende?

inş bu cuma listeye girerimde banada motive olur

geleim listeme

sabah:1 dilim tb ekmeğimle 1 dilim peynir
3 zeytin
marul maydonoz
1 bardak yeşil çay vardı yedim

saat 10 da 1/2 paket etiformum vardı yedim

12:30 da öğlen yemeğimde 6 kaşık etsiz sebze yemeğim ve bir dilim ekmekle bol salatam vardı yicem :)

gerisinide yazarım yine ok

hadi güle güle sür canım

aman üşümede montla otur evler bile soğuk işyerlerini düşünemiorum

iştemisin canım sen erken değilmi öğle yemeği için bende cok acıktım nescafe ile bisküvi yiyorum şimdi açlık kesilsinde öğlen fazla kaçırmım die..menün güzel

nasıl iş anlamadım tartıldım 1 kilo fazla çıkartıor utanmaz tartı beni ayyy sinir oldum adet yaklaşıor yine neyse nescafemi içiyorum şekersiz olarak öğlen tostmu yesem karnıbahar yemeğimi bilemedim akşamıda düşünüyorum hafif bişiler olmalı ki gitsin artık bu kilolar

bende bugün öğlen yemeğinde kıymalı karnıbahar yiyeceğim.tostu boşver arkadaşım karnıbahar yiyelim :)))

evet canım işyewrindeyim,çalışıyorum ben
benim kahvaltım 7:30 da bitmiş oluyo doktor planladı saatlerimi
e öğlen arası bide malum yicem yemeğimi
şimdi yedim hatta yarım saat rotam var
1 de yemiş oldum yani

Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim

okey ben kendimi tanıtayım yeni gelen arkadaslara unutursanız yeniden sorabilirsiniz

ben Nurcan İstanbul dan bir oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama oğlumla çok mesgulum:)hamilelikte aldıgım kilolardan kurtuldum fakat hamilelik öncesi almış oldugum kilolarla başım dertte onlarıda verirsem buralardan uçucamda bi gidemediler:)

memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar
bursadanım çalışıyorum muhasebeciyim

memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar

bebek ne zaman düşünüyorsunuz bizim gurup uğurlu geliyor bebek isteyenlere bir arkadaş burda diet yaparken hamile kaldı:)zayıflamaya calıs canım zayıfken hamile kalırsan güsel olur ama nasılsa verdiğinden daha fazla kilo alıyorsun hamilelikte:)

gündüzleri giren bikaç arkadaş vardı nerelerdesiniz yaw bugun hiç yoksunuz

bebeği daha düşünmüyorum da
sadece düşüncesini düşünüyoruz daha :))
bu yazıda bi atlatayım istiyorum şöle rahat rahat kısmet olursa seneye kış başı inşallah
o zamana kadarda zayıflıycam işte kısmetse inşalah
planlar böle yane

menün güzel canım bide akşam toplu yazarmısın?

hadi güle güle sür canım
sağol canım 20 dkdan başlayavaım sürmeye

adt şişliğidir canım bide ben pazartesi tartılmıyorum pazar gününden dolayı çarşamba tarılıp bi bakacağım
ismim aslı canım adanada yaşıyorum adanalıyım evliyim 1.5 yıllık kendime ait güzellik salonum var :)

plamlar aynı canım bizde sadece düşüncesini düşünüyoruz daha ama 60ı gördüğüm an çocuk için çalışmaya başlarım herhalde
gündüzleri giren bikaç arkadaş vardı nerelerdesiniz yaw bugun hiç yoksunuz
benden bahsediyorsun nurcancığım işler yoğundu yeni oturdum malum 15 tatil de güzelleşmek isteyenler oluyor

kızlar biliyorsunuzartık haftasonu pazar nete giremiyorum..
bugünkü menüm
8.00: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates,salatalık,yeşil biber
11.00:yarım havuç(bitiremedim müşteri geldi )
14.30: 1tabak tavuklu mantarlı sote, 1 tabak salata, 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak sebze çorbası, salata, 2-3 kaşık yoğurt
21.00:1 bardak tarçınlı süt

yazarım tatlım
işyerinden çıkmadan gönderirim akşamilerle birlikte.
Bende sadece haftanın 6 günü sabahtan 18:00 e kadar girebilenlerdenim.evde netim yok çünkü

memnun oldum aslıcım.güzellik salonu zevkli olsa gerek
planlar aynıymış evet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…