- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.821
ne bu şiddet ececiğimmenüm
kahvaltım yine öğleyle bir oldu :)
saat 10a 10 vardı uyandım.bir fincan ılık su içtim. sporumu yaptım az oldu gerçi ama daha başlangıç.Birazdan anlatıcam.
kahvaltı+öğle: 2 dl ekmek, domates, lor, yarım bardak şekersiz çay.Birazda yumurta(yağsızdı ama kırmaydı.)
ara:5 badem(4 te olabilir)
akşam:annemler lahmacun almış.Birini ikiye böldüm doldurdum salatayı.tuzda ekmeden yedim.tam olark şöyle oldu:1 lahmacun boool salatalı, 1,5 bardak ayran...
saat 6ya çeyrek vardı yedim.en kötü iht. acıkırsam azıcık süt içerim...
vveeeee sporumu anlatayım.Baktım ben birşey yapamıyorum spora başlayamıyorum.Bende bugün bunu keşfettim tekme atma...bir nevi kickboks eheheheh :) ama karın kaslarım fena kasılıyor.ben 1 dk da attığım tekmeyle okula koşarak gittiğimden daha çok yoruluyorum neredeyse :)
bu sabah 100 tekme,100 yumruk(hem kol çalıştırdım hem bacak)
biraz öncede 50 tekme çalıştım.
ayy ayy ben çok mutlu oldum yawwkızlar 1. olduk.Aslı da bireysellerde 3. tebrik ediyorum hepimizi...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-56.html
canım ben haftaya değerlendirme yapsam hem bu hafta arkadaşlar yeni geldi daha sağlıklı bi değerlendirme yaparım olmaz mı?baharcım annen gheldi bu hafta seni atlıyorum sen haftaya değerlendir...
ben aslıya vereyim o görevi.Tabi müsaitse...
güzel menün beğendim canımçok geçmiş olsun .Allah acil şifa versin.
hepinizi tebrik ederim.umarım haftaya da bu başarı devam eder.
bugünkü menümü de yazayım.
sabaheynirli kepek ekmekli tost
ara öğün:ayva
öğlen:bardak çorba ve 1 dilim kepek ekmeği ( gece geç geldiğim için bugün öğlene yemek hazırlayamadım)
akşam:1 kase mercimek çorbası-1 yemek kaşığı makarna-2 köfte-2 yemek kaşığı yoğurt
gün içinde 2 fincan yeşil çay-2 fincan form çayı-1 fincan türk kahvesi
2 lt kadar da su -45 dk yürüyüş.
tşk ederim ablacığım ben hepimizi tebrik ediyorum1. olmamıza çok sevindim Ececim,Bu arada çok tatlısın....
ASLICIM Seni özellikle kutluyorum,inşaallah bu hafta da kilo veririz...
çok geçmiş olsun dr a git ihmal etme.. rabbim acil şifa versin sanaKızlar takıma çok giremiyorum. Hastalığım geçeceği yerde daha da artıyor.:2::2::2: Dua edin iyileşeyim ki takıma daha çok yazabileyim...
Hepinizi kocaman öpüyorum demek isterdim ama hastalığım bulaşmasın şimdi öpmeyeyim.
Ama hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorumm...
geçmiş olsun cnm anneciğine sen annenle ilgilen biz anlayışlı bir takımız idare ederiz senikızlar selam hepinize!!!
NURCANCIM evet kırklareliliyim ben. annemlerde orada yaşıyor bana geldiler teyzemin kızıyla beraber.
annem buradayken fazla giremeyeceğim ama elimden geldiği kadar da kopmamaya çalışacağım. annem gögüsünden ameliyat oldu. kitleler vardi Allahtan kötü çıkmadı sonuçları. böyle işte yemek falan hazırlıyom ben hizmet ediyom yani. destek olamıyor ama olsun ben hizmet ederim canım anama :)))
menümüde sonra yazarım canlarım.
Kızlar tüm takımı tebrik ederim. 1. olmuşuz çoook sevindim. Haftaya da oluruz inşallah.
Ben bu haftasonu çozuttum tam anlamıyla. Menümü yazmasam iyi olur. Ne oldu anlayamadım. Yarın sıkıyorum diyeti tekrar. Kaynanam sütlaç yapmış, dolma sarmış başta dirensemde sonrasında yiyiverdim.
Bugünde kızlarım seviyor diye mantı yaptım. Kokusuna dayanamadım bende yedimm yaaa. Bu hafta çok sıkı yapmam lazım diyeti. Hadi bakalım hepimize kolay gelsin kızlar.
rezzanla o,pınar ikinize birden cvp yazım dedim bende sizdenimiyi akşamlar kızlar.
pazar günü neden yemek düzeni alt üst olur yaa.kayınvalidem bir haftadır bendeydi.Sabah kahvaltıya ablamları da çağırdım.ev sahibi olarak çok abartmasam da listeme pek de dikkat edemedim.Öğleden sonrada görümceme gittik.Pazar günleri hep öğün atlıyorum ara öğünlerimi de yemiyorum.hafta içi hem işyerinde hem de evde daha düzenli besleniyorum.
menün güzel canım pek kaçamak yok.. akşam meyve yiyebilisin nurcancığım 1 elma olabilir 1 mandalina olabilir veya 1 bardak süt..selam arkadaşlar;
sabah:kürt böreği yedim 2 tane cıss cısss biliorum
ara:yok
öğlen:bir kepekli tost ayran
ara:şekersiz nescafe ve 2 for bisküvi
akşam:buğlama balık 1 dilim ekmek ve salata (yağsız)
ara:biraz meyve salatası
ya yemeklerden sonra salata yenmiyormuydu öle bir konuşma dönmüştü sanki takımda bende çok az yedim zaten ama kürtböreğini sabah yedim ama bol su içtim ve hareketettim bugun yine..yeşilçay içmedim bugun artık haftaıcı bol bol içerim:)
sana bişey demeye hakkım yok bende cozuttum çünküselam yavrular :))))
menümü yazayım hiç iyi değilim. diyet bugün iyicene gitti yani.diyet demeye bin şahit lazım. annemle kızıma şapka örüyoruz internetten buldum modellerini harika olacak kıpkırmızı bi şapka. çiçeklerle süsleyeceğiz annem örgü konusunda ustadır. :)))
o kötü menümü yazayım sakın ama sakın örnek almayın :)))
sabah: tam buğday ekmeği 2 büyük dilim ve klasik bi kahvaltı 2 bardak çay
ara 2 tane poğaça ben yaptım dün evde
öğlen tavuk çorbası pilav üstü kuru 3-4 dilim börek
ıhlamur içtim arada
2 dilim pasta 3 bardak çay
kötününde kötüsü SAKIN ÖRNEK ALMAYIN
kızlar acımasız yorum yapmayın çok mahcubum zaten yedim ama üzüldüm de :))))
günydın tatlım bu hafta alınacaksın listeye ecenin öyle dediğini hatırlıyorum..Herkese günaydın kızlar
cuma günü doktora gitmek için işten izinli olarak çıktım ve şimdi dönüyorum
daha takıma alınıp alınmadığımıda bilmiyorum ama
geçmişi okuycam birazdan
cumartesi itibariyle doktorun verdiği listeye başladım hayırlı olsun
sizlerden ne var ne yok?
kolay gelsin nurcancığımgünaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek
ayyyyy bizdede misafir vardı bugün...ama neyseki börek yememyi başardım :)
selam yavrular :))))
menümü yazayım hiç iyi değilim. diyet bugün iyicene gitti yani.diyet demeye bin şahit lazım. annemle kızıma şapka örüyoruz internetten buldum modellerini harika olacak kıpkırmızı bi şapka. çiçeklerle süsleyeceğiz annem örgü konusunda ustadır. :)))
o kötü menümü yazayım sakın ama sakın örnek almayın :)))
sabah: tam buğday ekmeği 2 büyük dilim ve klasik bi kahvaltı 2 bardak çay
ara 2 tane poğaça ben yaptım dün evde
öğlen tavuk çorbası pilav üstü kuru 3-4 dilim börek
ıhlamur içtim arada
2 dilim pasta 3 bardak çay
kötününde kötüsü SAKIN ÖRNEK ALMAYIN
kızlar acımasız yorum yapmayın çok mahcubum zaten yedim ama üzüldüm de :))))
Herkese günaydın kızlar
cuma günü doktora gitmek için işten izinli olarak çıktım ve şimdi dönüyorum
daha takıma alınıp alınmadığımıda bilmiyorum ama
geçmişi okuycam birazdan
cumartesi itibariyle doktorun verdiği listeye başladım hayırlı olsun
sizlerden ne var ne yok?
günaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek
yorumsuzum:)
hayırlısı olsun canım dietisyenemi gittin neler var listende?
ne bu şiddet ececiğimIyi etmişsin canım spor şart
ayy ayy ben çok mutlu oldum yaww
Canım ben haftaya değerlendirme yapsam hem bu hafta arkadaşlar yeni geldi daha sağlıklı bi değerlendirme yaparım olmaz mı?
Güzel menün beğendim canım
Tşk ederim ablacığım ben hepimizi tebrik ediyorumBize
çok geçmiş olsun dr a git ihmal etme.. Rabbim acil şifa versin sana
geçmiş olsun cnm anneciğine sen annenle ilgilen biz anlayışlı bir takımız idare ederiz seni
rezzanla o,pınar ikinize birden cvp yazım dedim bende sizdenimPazar günleri hep cozutuyorum diyete başladığımdan beri cozutmadığım pazarım yok Ama öbür ginler durumu toparlayınca kilo veriliyor bunun örneği benm geçen parada cozuttum ama 2 kilo verdim ama sadece pazar günü olsun kaçamklar başka gün yok anlaştıkmı
Menün güzel canım pek kaçamak yok.. Akşam meyve yiyebilisin nurcancığım 1 elma olabilir 1 mandalina olabilir veya 1 bardak süt..
Sana bişey demeye hakkım yok bende cozuttum çünkü
Günydın tatlım bu hafta alınacaksın listeye ecenin öyle dediğini hatırlıyorum..
Kolay gelsin nurcancığım
günaydın kızlar dün bende cozutanlardanım sabah ve akşam yedim sadece.. sabah normaldi akşam makarna yedim ve kazandibi neyse o sütlü tatlı..kızlar bimdedeki bisikleti aldım artık hergün akşam spor yaparım neyse şimdi işim var bizrazdan yazarım size
aman üşümede montla otur evler bile soğuk işyerlerini düşünemiorumvallahi çok tebrik ederim ben dün bu kadar irade gösteremedin.Misafirliğe gidince kendime hakm olmam kolay oluyor ama misafir bana gelince sanki ayıp olur gibi geliyor(
pişman olupda komple diyeti bozacağınıza kaldığımız yerden devam edelim.olan oldu artık :))
yeni diyetiniz hayırlı olsun.
günaydın.herkese iyi haftalar.İzmirde de çok soğuk bir hava var.işyerindeki klima ısıtmıyor montla oturuyorum :))
inş bu cuma listeye girerimde banada motive olur
geleim listeme
sabah:1 dilim tb ekmeğimle 1 dilim peynir
3 zeytin
marul maydonoz
1 bardak yeşil çay vardı yedim
saat 10 da 1/2 paket etiformum vardı yedim
12:30 da öğlen yemeğimde 6 kaşık etsiz sebze yemeğim ve bir dilim ekmekle bol salatam vardı yicem :)
gerisinide yazarım yine ok
nasıl iş anlamadım tartıldım 1 kilo fazla çıkartıor utanmaz tartı beni ayyy sinir oldum adet yaklaşıor yine neyse nescafemi içiyorum şekersiz olarak öğlen tostmu yesem karnıbahar yemeğimi bilemedim akşamıda düşünüyorum hafif bişiler olmalı ki gitsin artık bu kilolar
bende bugün öğlen yemeğinde kıymalı karnıbahar yiyeceğim.tostu boşver arkadaşım karnıbahar yiyelim :)))
hadi güle güle sür canım
aman üşümede montla otur evler bile soğuk işyerlerini düşünemiorum
iştemisin canım sen erken değilmi öğle yemeği için bende cok acıktım nescafe ile bisküvi yiyorum şimdi açlık kesilsinde öğlen fazla kaçırmım die..menün güzel
Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
okey ben kendimi tanıtayım yeni gelen arkadaslara unutursanız yeniden sorabilirsiniz
ben Nurcan İstanbul dan bir oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama oğlumla çok mesgulum:)hamilelikte aldıgım kilolardan kurtuldum fakat hamilelik öncesi almış oldugum kilolarla başım dertte onlarıda verirsem buralardan uçucamda bi gidemediler:)
memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar
bursadanım çalışıyorum muhasebeciyim
bebek ne zaman düşünüyorsunuz bizim gurup uğurlu geliyor bebek isteyenlere bir arkadaş burda diet yaparken hamile kaldı:)zayıflamaya calıs canım zayıfken hamile kalırsan güsel olur ama nasılsa verdiğinden daha fazla kilo alıyorsun hamilelikte:)
menün güzel canım bide akşam toplu yazarmısın?inş bu cuma listeye girerimde banada motive olur
geleim listeme
sabah:1 dilim tb ekmeğimle 1 dilim peynir
3 zeytin
marul maydonoz
1 bardak yeşil çay vardı yedim
saat 10 da 1/2 paket etiformum vardı yedim
12:30 da öğlen yemeğimde 6 kaşık etsiz sebze yemeğim ve bir dilim ekmekle bol salatam vardı yicem :)
gerisinide yazarım yine ok
sağol canım 20 dkdan başlayavaım sürmeyehadi güle güle sür canım
adt şişliğidir canım bide ben pazartesi tartılmıyorum pazar gününden dolayı çarşamba tarılıp bi bakacağımnasıl iş anlamadım tartıldım 1 kilo fazla çıkartıor utanmaz tartı beni ayyy sinir oldum adet yaklaşıor yine neyse nescafemi içiyorum şekersiz olarak öğlen tostmu yesem karnıbahar yemeğimi bilemedim akşamıda düşünüyorum hafif bişiler olmalı ki gitsin artık bu kilolar
ismim aslı canım adanada yaşıyorum adanalıyım evliyim 1.5 yıllık kendime ait güzellik salonum var :)Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar
bursadanım çalışıyorum muhasebeciyim
plamlar aynı canım bizde sadece düşüncesini düşünüyoruz daha ama 60ı gördüğüm an çocuk için çalışmaya başlarım herhaldebebeği daha düşünmüyorum da
sadece düşüncesini düşünüyoruz daha :))
bu yazıda bi atlatayım istiyorum şöle rahat rahat kısmet olursa seneye kış başı inşallah
o zamana kadarda zayıflıycam işte kısmetse inşalah
planlar böle yane
benden bahsediyorsun nurcancığım işler yoğundu yeni oturdum malum 15 tatil de güzelleşmek isteyenler oluyorgündüzleri giren bikaç arkadaş vardı nerelerdesiniz yaw bugun hiç yoksunuz
menün güzel canım bide akşam toplu yazarmısın?
Sağol canım 20 dkdan başlayavaım sürmeye
adt şişliğidir canım bide ben pazartesi tartılmıyorum pazar gününden dolayı çarşamba tarılıp bi bakacağım
ismim aslı canım adanada yaşıyorum adanalıyım evliyim 1.5 yıllık kendime ait güzellik salonum var :)
plamlar aynı canım bizde sadece düşüncesini düşünüyoruz daha ama 60ı gördüğüm an çocuk için çalışmaya başlarım herhalde
Benden bahsediyorsun nurcancığım işler yoğundu yeni oturdum malum 15 tatil de güzelleşmek isteyenler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?