Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartıldım ve 70 kilo olduğumu gördüm. hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştım. şoka uğradım resmen. iki gündür spor yapicam diyip yapmıyordum. ceza olarak bu haftaiçi hergün sabah 6 da kalkıp spor yapicam 1 saat. inanamıyorum ya sınıra ulaşmışım farkında olmadan. sigarayı birakmiştim tekrar başladım bgn. zayıflayana kadar sigarayı bırakmakla uğraşmicam. herşey birbirne karıştı başa döndüm hadi bakalım.

Kızlar tüm takımı tebrik ederim. 1. olmuşuz çoook sevindim. Haftaya da oluruz inşallah.
Ben bu haftasonu çozuttum tam anlamıyla. Menümü yazmasam iyi olur. Ne oldu anlayamadım. Yarın sıkıyorum diyeti tekrar. Kaynanam sütlaç yapmış, dolma sarmış başta dirensemde sonrasında yiyiverdim.
Bugünde kızlarım seviyor diye mantı yaptım. Kokusuna dayanamadım bende yedimm yaaa. Bu hafta çok sıkı yapmam lazım diyeti. Hadi bakalım hepimize kolay gelsin kızlar.

sigarayı bırakınca oyalanmak için insan birşeyler yemek istiyor heralde. onun için kilo alınıyor. ama kalorisiz meyve sebze ve su ile idare edebilirsin . yine de en kısa sürede bırakmaya çalış canım , sağlığın için ..

Betülcüm çoooooook geçmiş olsun canım , çabuk iyileş , Allah şifa versin ,vitaminli meyvelerden bol bol ye , ıhlamur iç , doktora gittin mi ? ilaç verdiyse düzenli kullan , çabucak aramıza dön ..

Gökçen takım elemanlarının kiloları birbirine çok yakın . bakalım bu savaştan kimler galip çıkacak . birbirimize destek olalım .ben de 68 küsür geliyordum . bu hafta 69 oldum , ama 200-300 g bile beni kilo almış gösteriyor, bilmiyorum karnım mı şiş , anlamıyorum . tabi bir de metabolizma yavaş çalışıyor benim . onun çok büyük katkısı var .

herşeyi bi anda yapmaya çalışınca bir anda hepsinden vazgeciyorum. o yüzden şimdilik önceliğim diyet ve spor olacak. istediğim kiloya kavuştuktan sonrada ilk işim sigaradan kurtulmak. teşekkür ederim cnm saol

Oh ne güzel yeni kararlar almışsın canım,diyeti ben de merak ettim paylaşırsan sevinirim..Sigarayı bırakmana da çoook sevindim,sakın pes etme olur mu?

Deryacım o metabolizmadan ben de de var,bir alıyorum bir veriyorum,şaşkınım valla..Yarış var galiba...

hımm süpersin canım yağsız patlamış mısırıda cok begendım
Canım ya menü güzel de tartıya çok yansımıyor,dayanamadım tartıldım yine almış görünüyorum,çıldırıcam yakında...

kiloların yakın olması gerçekten büyük avantaj. evet desteğimizi eksik etmeyelim. çok yogun bi ders programım olmasına rağman burayı ihmal etmicem çünkü kilolarım derslerimden daha çok meşgul ediyor kafamı. bol bol spor yapmak ve abur cuburdan uzak durmak lazım. marım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız

iyi akşamlar kızlar.

pazar günü neden yemek düzeni alt üst olur yaa.kayınvalidem bir haftadır bendeydi.Sabah kahvaltıya ablamları da çağırdım.ev sahibi olarak çok abartmasam da listeme pek de dikkat edemedim.Öğleden sonrada görümceme gittik.Pazar günleri hep öğün atlıyorum ara öğünlerimi de yemiyorum.hafta içi hem işyerinde hem de evde daha düzenli besleniyorum.

süt içersin canım acıkırsan 2 tane tulumbadan bişi olmaz o kadar bende dedim yedi de yedi herhalde:)
:)

ayy mantı mı???????????????????bayılırım :)

herşeyi bi anda yapmaya çalışınca bir anda hepsinden vazgeciyorum. o yüzden şimdilik önceliğim diyet ve spor olacak. istediğim kiloya kavuştuktan sonrada ilk işim sigaradan kurtulmak. teşekkür ederim cnm saol
canım inş. en kısa zamanda ikisini de başarırsın...Ama ikinci aşamada yani sigarayı tekrar bırakma aşamasında çook dikkat etmelisin çünkü iştahın açılacaktır...

canım sakıncası yoksa sorabilir miyim?nerede oturuyorsun?ne okuyorsun?

ayyyyy bizdede misafir vardı bugün...ama neyseki börek yememyi başardım :)

Son düzenleme:

yok tabi cnm; ankaradayım. okulum bitti, şimdi kpss ye a grubundan hazırlanıyorum. eceydi dimi?

zaman bul ve spor yap canım iyi gelicektir
cumaya kadar gider canım belki su toplamıştır vucud bozma hemen moralini bende almış gibiyim ama bozmucam bu sefer moralimi moral çok önemli diet işinde

haftasonları cok tehlikeli canım hep kaçamaklar sanki haftasonları oluyor gibi

yok tabi cnm; ankaradayım. okulum bitti, şimdi kpss ye a grubundan hazırlanıyorum. eceydi dimi?

evet hayatım ece.canım sana bişey sorucam bilgin var mı bilmiyorum.Bana matematik hocam son hafta dersler boşken sohbet ediyorduk şöyle birşey söyledi:kpssye gir (son sınıf okuyorum lisede) bir yere atanırsan ama üni.ye gitmeye karar verirsen izne çıkıyorsun döndüğünde işin hazır oluyor.

böyle bir şey var mı ki :/

selam arkadaşlar;
sabah:kürt böreği yedim 2 tane cıss cısss biliorum
ara:yok
öğlen:bir kepekli tost ayran
ara:şekersiz nescafe ve 2 for bisküvi
akşam:buğlama balık 1 dilim ekmek ve salata (yağsız)
ara:biraz meyve salatası

ya yemeklerden sonra salata yenmiyormuydu öle bir konuşma dönmüştü sanki takımda bende çok az yedim zaten ama kürtböreğini sabah yedim ama bol su içtim ve hareketettim bugun yine..yeşilçay içmedim bugun artık haftaıcı bol bol içerim:)

selam yavrular :))))

menümü yazayım hiç iyi değilim. diyet bugün iyicene gitti yani.diyet demeye bin şahit lazım. annemle kızıma şapka örüyoruz internetten buldum modellerini harika olacak kıpkırmızı bi şapka. çiçeklerle süsleyeceğiz annem örgü konusunda ustadır. :)))

o kötü menümü yazayım sakın ama sakın örnek almayın :)))

sabah: tam buğday ekmeği 2 büyük dilim ve klasik bi kahvaltı 2 bardak çay

ara 2 tane poğaça ben yaptım dün evde

öğlen tavuk çorbası pilav üstü kuru 3-4 dilim börek

ıhlamur içtim arada

2 dilim pasta 3 bardak çay

kötününde kötüsü SAKIN ÖRNEK ALMAYIN

kızlar acımasız yorum yapmayın çok mahcubum zaten yedim ama üzüldüm de :))))

Herkese günaydın kızlar

cuma günü doktora gitmek için işten izinli olarak çıktım ve şimdi dönüyorum
daha takıma alınıp alınmadığımıda bilmiyorum ama
geçmişi okuycam birazdan
cumartesi itibariyle doktorun verdiği listeye başladım hayırlı olsun
sizlerden ne var ne yok?

yorumsuzum:)

hayırlısı olsun canım dietisyenemi gittin neler var listende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…