Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizim evde net varda eşim beraber vakit geçirmeyi seviyor o yüzden evde giremiyorum iş yerindede müştrim yoksa giriyorum pazar günleri bende giremiyorum bende menun oldum begümcüğüm.. evet işim zevkli seviyorum mesleğimi..
ben yazdım bugünkü menümü sende nasıl? diyetisyenin ne gibi tavsiyelerde bulundu? hedef verdimi birdaha geldiğinde şu kiloda olmanı istiyorum gibisinden?

nurcan avatarın çok hoş olmuş:)

begendin demek avatarımı bana benziyor hafiften böle sarı saclar filan ehehe
güzelmiş menü akşamları çorbaylamı geçiştiriyon ay ben ne yesem akşama

begendin demek avatarımı bana benziyor hafiften böle sarı saclar filan ehehe
güzelmiş menü akşamları çorbaylamı geçiştiriyon ay ben ne yesem akşama

haftasnu çok kaçtığı için böyle ayarladım akşama ekmek te eklemedim.. karnıbaharı yesenee canım.. demek sarı saçlısın yakışır arkadaşım:)

kızlar ben 70-79 topiğinede katılıyorum ya ordada 30 kişi arasında kilo vermede 1. olmuşum ayy çok mutlu oldum
burdada 1. ordada 1. yim

Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim

selam bengü.bende kendimi tanıtayım.bende izmirden pınar 33 yaşındayım.2 yıllık evliyim.

inşallah bana da uğurlu gelir

süper ama akşam 1 dilim ekmek de olsa daha mı iyi olur acaba

kızlar ben 70-79 topiğinede katılıyorum ya ordada 30 kişi arasında kilo vermede 1. olmuşum ayy çok mutlu oldum
burdada 1. ordada 1. yim

tebrikler.darısı başımıza

iyi yapıyosunuz şekerim.bizde öle yapıyoruz.eşler çalışınca özlüyolar birbirlerini

begüm canım bengü değil.
memnun oldum pınarcım
bebek istiyosun herhalde,hayırlısı olur inş.

ben bir günlük mönümü örnek olarak yazıyım isterseniz

sabah(7:30);1 dilim tab buğday ekmaği,1 dilim peynir,3 zeytin,marul maydonoz,1 bardak yeşil çay (ama ben şekersiz siyah çay içtim)

ara(10:00):1/2 paket etiform

öğle(12:30):6 kaşık etsiz sebze yemeği,1 dilim tb ekmeği,bol salata(benim salatam yoktu,marul yedim 3 4 tane)

ara(15:00):3 tane kuru kayısı+1 ceviz

ara(17:00):2 dilm tb ekmeğiyşe yapılmış marullu sandviç

ara19:00):1 su bardağı süt

akşam(en geç20:00):bol salata,1 dilim ızgara tavuk göğüsü

ara(21:00):1 tane mevye

listem bu kızlar
doktora göre 4 kilo veririm bu listeyle
size göre nasıl??

canım benim yemeklerini şu sıraya göre yemeye özen göster bir yerde okudum ama hatırlamıyorum nerede...çorba, salata sonra ana yemek...
benimde bugün battı :)
canım benim ben seni alıcaktım listeye ama bildirim yapmadığın için almadım bu hafta inş.
günaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek
ayy eveeet bir sağlık ocağına gittik donduuuum bacaklarım 2 beden incelmiştir titremekten :)
:) ne yapayım başka spor yapamıyorum öyle eğleniyorum da :)
tamam canım bu hafta geçti zaten.Bu haftanın takibini iyi yap cuma cumartesi pazar değerlendirme günlerin olacak...
ahhhh kazandibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) ölürüm ama ben :)
valla dün kendi nazarım değdi sanırım bugün bende kopardım ipi...mont mu???
Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
canım ben genel bilgileri paylaşıcam zaten...
vaay bizi unutucan yani...
memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar
bursadanım çalışıyorum muhasebeciyim

allahım gönlüne göre ve hayırlısını versin...

valla hayatım bugün bende diyet kalmadı ... dolayısıyla ne desem karışcak kafam :)

Son düzenleme:
haftaya başlayınca evden ve eşimden uzaklaşınca diyet listeme sadık olmak daha kolay oluyor :))) bu saate kadar gayet iyi gidiyorum kızlar.akşam tam gün listemi yazarım.

off kızlar ben size şu sıkıntılarımı anlatayım yoksa çıldırıcam...
Çok üşengecim.Nasıl atlatıcam bilmiyorum.Ama mesela akşamdan ertesi gün için plan yapıyorum.Tüm engelleri kaldırıyorum.Ama sabah bir şey omuzlarımdan bastırıyor sanki yatayım diye...sinir olmayaa başladım iyice geçen akşam dönem ödevimi yazarken bir yerde hata yaptım.Görüceksiniz ama nasıl sinirlendim.Anlatamam.Ondan sonra bir sıkıntı başladı bende.Üşengeçliği falan düşündükçe çıldırasım geldi.Bir de diyetin ilerlememe durumu var.Ben ne zaman tamam daha kaçamak yok desem eve sucuk salam alıyorlar.E bende insanım di mi zaten stresliyim bir de üstüme geliyorlar yiyim diye.Arkadaşıma misafirliğe gidiyorum.Annelerimizde arkadaş.Üstüme üstüme geliyorar yiyim diye.Evde ben spor yapsam annem deli misin diyor.Ama birşey yediğim zamanda söyleniyo.İnat yapar gibi gecenin bir yarısı kendi acıkıyor yiyosun demeyelim diye anlatmaya başlıyo güzel güzel yemekleri sonra da işte dolapta şu var bak açsın diye uyuyamıyorsundur da şimdi falan filan.Dahası aslında tüm bunlara rağmen ben irademe sahip olabilirm ama olamıyorum geçen hafta kaçamaklarım sayılıydı ama spor ve su yoktu.artık anlatmaktan ben yooruldum.
birazdan menümü yazıcam kafamı kırsanız yeri valla...2 gündür spor yapmaya bile ya üşeniyorum ya mecalim olmuyor.dedim ya geçen akşam banyoda ağladım ağladım ağladım diye...Offffffffffffffffffffffff yardım edin bana...

pardon begümcüm.işyerinden bağlanıyorum da kafam dağılmış :))
evet istiyoruz bakalım.hayırlısı

o zaman şuan 84 üm cuma için başlangıç kilom olsun

o berbat menüm.

saat 11de yedim ama kahvaltı öğlen bir oldu.
1,5 tabak tarhana çorbası.4 dl. form etimek.
saat kaçtı hatırlamıyorum ama 2,30 3 falandı
bir büyük bardak(450 ml) şekersiz ıhlamur
2 dl börek
yarım kk peynir
şu 25 kr.luk dilim keklerden yedim bir tane
bir de formun tek tarafı çikoolata kaplamalı bisküvisinden.(4 tane)
4 kaşık(çay kaşığı) bal.

şimdide canım kola istedi ama ben bastırmak için muzlu soda içiyorum.

senin pisikolojin fena bozulmuş.en ufak bişeye bile takar olmuşsun tatlım
destek alabilirsin bence

senin pisikolojin fena bozulmuş.en ufak bişeye bile takar olmuşsun tatlım
destek alabilirsin bence
canım benim daha çok iyi bir arkadaş desteğine ihtiyacım var.Ama ne annemden izin alabilirim her an gezmek için ne de para ayarlayabilirim.Annem her kuruşun hesabını soruyor.Zorla 85 lira biriktirmiştim.25 lirası kitaba gitti.Ama eğer o kadarınıda ben ödemeseydim söylenicekti fiyatına...lazım olan kitaplardı da aldıklarım.50 liram gizli duruyor hala.15 liramı ne yapıp edip yedi bir de...offf...neyse ya sıkıntı basıyor yine kapatalım konuyu...
3,40 almışım bak en son günden sonra
neyse daha çoğunu vercem inş
hesaplama nasıl oluyosa sen ayarlarsın artık tatlım

tamam canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…