- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.841
yazarım tatlım
işyerinden çıkmadan gönderirim akşamilerle birlikte.
Bende sadece haftanın 6 günü sabahtan 18:00 e kadar girebilenlerdenim.evde netim yok çünkü
memnun oldum aslıcım.güzellik salonu zevkli olsa gerek
planlar aynıymış evet :))
kızlar biliyorsunuzartık haftasonu pazar nete giremiyorum..
bugünkü menüm
8.00: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates,salatalık,yeşil biber
11.00:yarım havuç(bitiremedim müşteri geldi)
14.30: 1tabak tavuklu mantarlı sote, 1 tabak salata, 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak sebze çorbası, salata, 2-3 kaşık yoğurt
21.00:1 bardak tarçınlı süt
nurcan avatarın çok hoş olmuş:)
begendin demek avatarımı bana benziyor hafiften böle sarı saclar filan ehehe
güzelmiş menü akşamları çorbaylamı geçiştiriyon ay ben ne yesem akşama
Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
bebek ne zaman düşünüyorsunuz bizim gurup uğurlu geliyor bebek isteyenlere bir arkadaş burda diet yaparken hamile kaldı:)zayıflamaya calıs canım zayıfken hamile kalırsan güsel olur ama nasılsa verdiğinden daha fazla kilo alıyorsun hamilelikte:)
kızlar biliyorsunuzartık haftasonu pazar nete giremiyorum..
bugünkü menüm
8.00: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir domates,salatalık,yeşil biber
11.00:yarım havuç(bitiremedim müşteri geldi)
14.30: 1tabak tavuklu mantarlı sote, 1 tabak salata, 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak sebze çorbası, salata, 2-3 kaşık yoğurt
21.00:1 bardak tarçınlı süt
kızlar ben 70-79 topiğinede katılıyorum ya ordada 30 kişi arasında kilo vermede 1. olmuşum ayy çok mutlu oldum
burdada 1. ordada 1. yim
bizim evde net varda eşim beraber vakit geçirmeyi seviyor o yüzden evde giremiyorum iş yerindede müştrim yoksa giriyorum pazar günleri bende giremiyorum bende menun oldum begümcüğüm.. evet işim zevkli seviyorum mesleğimi..
ben yazdım bugünkü menümü sende nasıl? diyetisyenin ne gibi tavsiyelerde bulundu? hedef verdimi birdaha geldiğinde şu kiloda olmanı istiyorum gibisinden?
selam bengü.bende kendimi tanıtayım.bende izmirden pınar 33 yaşındayım.2 yıllık evliyim.
inşallah bana da uğurlu gelir
süper ama akşam 1 dilim ekmek de olsa daha mı iyi olur acaba
tebrikler.darısı başımıza
begüm canım bengü değil.
memnun oldum pınarcım
bebek istiyosun herhalde,hayırlısı olur inş.
canım benim yemeklerini şu sıraya göre yemeye özen göster bir yerde okudum ama hatırlamıyorum nerede...çorba, salata sonra ana yemek...selam arkadaşlar;
sabah:kürt böreği yedim 2 tane cıss cısss biliorum
ara:yok
öğlen:bir kepekli tost ayran
ara:şekersiz nescafe ve 2 for bisküvi
akşam:buğlama balık 1 dilim ekmek ve salata (yağsız)
ara:biraz meyve salatası
ya yemeklerden sonra salata yenmiyormuydu öle bir konuşma dönmüştü sanki takımda bende çok az yedim zaten ama kürtböreğini sabah yedim ama bol su içtim ve hareketettim bugun yine..yeşilçay içmedim bugun artık haftaıcı bol bol içerim:)
benimde bugün battı :)selam yavrular :))))
menümü yazayım hiç iyi değilim. diyet bugün iyicene gitti yani.diyet demeye bin şahit lazım. annemle kızıma şapka örüyoruz internetten buldum modellerini harika olacak kıpkırmızı bi şapka. çiçeklerle süsleyeceğiz annem örgü konusunda ustadır. :)))
o kötü menümü yazayım sakın ama sakın örnek almayın :)))
sabah: tam buğday ekmeği 2 büyük dilim ve klasik bi kahvaltı 2 bardak çay
ara 2 tane poğaça ben yaptım dün evde
öğlen tavuk çorbası pilav üstü kuru 3-4 dilim börek
ıhlamur içtim arada
2 dilim pasta 3 bardak çay
kötününde kötüsü SAKIN ÖRNEK ALMAYIN
kızlar acımasız yorum yapmayın çok mahcubum zaten yedim ama üzüldüm de :))))
canım benim ben seni alıcaktım listeye ama bildirim yapmadığın için almadım bu hafta inş.Herkese günaydın kızlar
cuma günü doktora gitmek için işten izinli olarak çıktım ve şimdi dönüyorum
daha takıma alınıp alınmadığımıda bilmiyorum ama
geçmişi okuycam birazdan
cumartesi itibariyle doktorun verdiği listeye başladım hayırlı olsun
sizlerden ne var ne yok?
ayy eveeet bir sağlık ocağına gittik donduuuum bacaklarım 2 beden incelmiştir titremekten :)günaydın istanbulda ypğun kar yağışı var net filan gitmezse gelirim 1 saate kadar haydi görüşürüz ev işi yapmam gerek
:) ne yapayım başka spor yapamıyorum öyle eğleniyorum da :)ne bu şiddet ececiğimiyi etmişsin canım spor şart
ayy ayy ben çok mutlu oldum yaww
canım ben haftaya değerlendirme yapsam hem bu hafta arkadaşlar yeni geldi daha sağlıklı bi değerlendirme yaparım olmaz mı?
ahhhh kazandibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) ölürüm ama ben :)günaydın kızlar dün bende cozutanlardanım sabah ve akşam yedim sadece.. sabah normaldi akşam makarna yedim ve kazandibi neyse o sütlü tatlı..kızlar bimdedeki bisikleti aldım artık hergün akşam spor yaparım neyse şimdi işim var bizrazdan yazarım size
valla dün kendi nazarım değdi sanırım bugün bende kopardım ipi...mont mu???vallahi çok tebrik ederim ben dün bu kadar irade gösteremedin.Misafirliğe gidince kendime hakm olmam kolay oluyor ama misafir bana gelince sanki ayıp olur gibi geliyor(
günaydın.herkese iyi haftalar.İzmirde de çok soğuk bir hava var.işyerindeki klima ısıtmıyor montla oturuyorum :))
canım ben genel bilgileri paylaşıcam zaten...Ben kimseyi tanımıyorum daha şimdi
bi sengi hatırlıyorum eceydi galiba adı
benim adım begüm göründüğü üzere
sakıncası yoksa herkese adıyla hitap etmeyi severim
vaay bizi unutucan yani...
okey ben kendimi tanıtayım yeni gelen arkadaslara unutursanız yeniden sorabilirsiniz
ben Nurcan İstanbul dan bir oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama oğlumla çok mesgulum:)hamilelikte aldıgım kilolardan kurtuldum fakat hamilelik öncesi almış oldugum kilolarla başım dertte onlarıda verirsem buralardan uçucamda bi gidemediler:)
memnun oldum nurcan,bende yaklaşık 2 senelik evliyim.bende hamile kalmadan önce zeyflamak istiyorum ki sonradan beni çok yormasın kilolar
bursadanım çalışıyorum muhasebeciyim
bebeği daha düşünmüyorum da
sadece düşüncesini düşünüyoruz daha :))
bu yazıda bi atlatayım istiyorum şöle rahat rahat kısmet olursa seneye kış başı inşallah
o zamana kadarda zayıflıycam işte kısmetse inşalah
planlar böle yane
ben bir günlük mönümü örnek olarak yazıyım isterseniz
sabah(7:30);1 dilim tab buğday ekmaği,1 dilim peynir,3 zeytin,marul maydonoz,1 bardak yeşil çay (ama ben şekersiz siyah çay içtim)
ara(10:00):1/2 paket etiform
öğle(12:30):6 kaşık etsiz sebze yemeği,1 dilim tb ekmeği,bol salata(benim salatam yoktu,marul yedim 3 4 tane)
ara(15:00):3 tane kuru kayısı+1 ceviz
ara(17:00):2 dilm tb ekmeğiyşe yapılmış marullu sandviç
ara19:00):1 su bardağı süt
akşam(en geç20:00):bol salata,1 dilim ızgara tavuk göğüsü
ara(21:00):1 tane mevye
listem bu kızlar
doktora göre 4 kilo veririm bu listeyle
size göre nasıl??
haftaya başlayınca evden ve eşimden uzaklaşınca diyet listeme sadık olmak daha kolay oluyor :))) bu saate kadar gayet iyi gidiyorum kızlar.akşam tam gün listemi yazarım.
pardon begümcüm.işyerinden bağlanıyorum da kafam dağılmış :))
evet istiyoruz bakalım.hayırlısı
canım benim yemeklerini şu sıraya göre yemeye özen göster bir yerde okudum ama hatırlamıyorum nerede...çorba, salata sonra ana yemek...
benimde bugün battı :)
canım benim ben seni alıcaktım listeye ama bildirim yapmadığın için almadım bu hafta inş.
ayy eveeet bir sağlık ocağına gittik donduuuum bacaklarım 2 beden incelmiştir titremekten :)
:) ne yapayım başka spor yapamıyorum öyle eğleniyorum da :)
tamam canım bu hafta geçti zaten.Bu haftanın takibini iyi yap cuma cumartesi pazar değerlendirme günlerin olacak...
ahhhh kazandibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) ölürüm ama ben :)
valla dün kendi nazarım değdi sanırım bugün bende kopardım ipi...mont mu???
canım ben genel bilgileri paylaşıcam zaten...
vaay bizi unutucan yani...
allahım gönlüne göre ve hayırlısını versin...
o zaman şuan 84 üm cuma için başlangıç kilom olsun
off kızlar ben size şu sıkıntılarımı anlatayım yoksa çıldırıcam...
Çok üşengecim.Nasıl atlatıcam bilmiyorum.Ama mesela akşamdan ertesi gün için plan yapıyorum.Tüm engelleri kaldırıyorum.Ama sabah bir şey omuzlarımdan bastırıyor sanki yatayım diye...sinir olmayaa başladım iyice geçen akşam dönem ödevimi yazarken bir yerde hata yaptım.Görüceksiniz ama nasıl sinirlendim.Anlatamam.Ondan sonra bir sıkıntı başladı bende.Üşengeçliği falan düşündükçe çıldırasım geldi.Bir de diyetin ilerlememe durumu var.Ben ne zaman tamam daha kaçamak yok desem eve sucuk salam alıyorlar.E bende insanım di mi zaten stresliyim bir de üstüme geliyorlar yiyim diye.Arkadaşıma misafirliğe gidiyorum.Annelerimizde arkadaş.Üstüme üstüme geliyorar yiyim diye.Evde ben spor yapsam annem deli misin diyor.Ama birşey yediğim zamanda söyleniyo.İnat yapar gibi gecenin bir yarısı kendi acıkıyor yiyosun demeyelim diye anlatmaya başlıyo güzel güzel yemekleri sonra da işte dolapta şu var bak açsın diye uyuyamıyorsundur da şimdi falan filan.Dahası aslında tüm bunlara rağmen ben irademe sahip olabilirm ama olamıyorumgeçen hafta kaçamaklarım sayılıydı ama spor ve su yoktu.artık anlatmaktan ben yooruldum.
birazdan menümü yazıcam kafamı kırsanız yeri valla...2 gündür spor yapmaya bile ya üşeniyorum ya mecalim olmuyor.dedim ya geçen akşam banyoda ağladım ağladım ağladım diye...Offffffffffffffffffffffff yardım edin bana...
canım sen izinliydin ya geçen haftaki kilo yerine 80,6 geçiyor.ama kilon bölüncek...
canım benim daha çok iyi bir arkadaş desteğine ihtiyacım var.Ama ne annemden izin alabilirim her an gezmek için ne de para ayarlayabilirim.Annem her kuruşun hesabını soruyor.Zorla 85 lira biriktirmiştim.25 lirası kitaba gitti.Ama eğer o kadarınıda ben ödemeseydim söylenicekti fiyatına...lazım olan kitaplardı da aldıklarım.50 liram gizli duruyor hala.15 liramı ne yapıp edip yedi bir de...offf...neyse ya sıkıntı basıyor yine kapatalım konuyu...senin pisikolojin fena bozulmuş.en ufak bişeye bile takar olmuşsun tatlım
destek alabilirsin bence
3,40 almışım bak en son günden sonra
neyse daha çoğunu vercem inş
hesaplama nasıl oluyosa sen ayarlarsın artık tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?