- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #52.941
yapsamda anneninki gibi olmaz sanırım sağol tarifi verdiğin içinaslıcım mısır yemegının tarıfı
kuru tene mısırı pısırılıyomus barbunyada pısırılcekmıs ama barbunya mıktarı az olckmıs ayrı yerlerde pısırıleckmıs mısır pısınce barbunya ıcıne karıstırılackmıs mısırın sonra ıkısı tekrar kaynatılckmıs bı tawada da yag sogan pulbıber yapılıp mısırın ustune dokuleckmıs tuz konup tekrr kaynatılacakmısyapması cok uzunmus ole dıo annem
![]()
bende hasrete kalorili olduğnu söyledim.. mısır yemeği onların oraya özgü bir yemek hasretin menüsünde hep görünce bende merk ettim tarifini istedim cnm mısır zaten yemiyorum seviorum ama kalorili işte:))hem zahmetliymiş hemde mısır kalorili zaten boşverin yapmayın :))
evet pınarcığım ismim aslı.. bim marketten aldım eliptik bisiklerimi fiyatıda 199 liraydıhayırlı olsun aslı (umarım yanılmıyorumdur isim konusunda) fiyatı hakkında bilgi verirmisin.gerçi benim kilo sorunum mide ve sırt bölgemde var.bacaklar ve kalça sıkıntılı eğil.birde çok yürüyorum onunda katkısı var.
iyi akşamlar begüm.ne güzelb ir temenniymiş.kaçamak falan yok
menün az gibi geldi canım öğleden sonra ara yapmamışsın doydunmu? sendede kaçamak yok bu hafta güzel gidiyoruz..İyi akşamlar kızlar, bugün temizlik yaptım. Kızlarla çizgi film izledik. Anca gelebildim.
Menümü yazayım,
Sabah: Peynirli, maydonozlu tavada 1 yumurta, 4 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 yeşil çay
Öğlen: 1 kase k-flakes yy sütle
Ara: Çay
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, kereviz yemeği, yoğurt
1 lt su içtim. Yatana kadar devam inşallah.
bende sabah faura yatırmaya gittim allahtan kimse yoktu erken diye sanırım yatırdım.. yazarkasamın fişi bitmiş onuda kırtasiyden aldım.. markete gittim salata malzemem bitti ondan aldım sabah sabah koşturdum ordan oraya şimdi yaseminli yeşilçay aldım ondan içiyorum.. büyük oğlunada gçmiş olsun ablacığım..Merhaba kızlar nasıl bir gündü anlamadım gitti,sabah 1 saat hızlı tempo da yürüdüm,sonra evi toparlayıp 1 de faturalar için bankalara gittim,acayip kar var,düşmeyeyim diye binbir çabayla...Sanki bütün insanlar fatura yatırmaya çıkmışSaat 4 de eve gelebildim şükür,sonra mutfak çünkü yemek yoktu ve ben oruçluydum...Bu arada küçük oğlan iyileşti,büyük hasta bu sefer,üşütmüş sanırım aman bir kapris ki görmeyin,Allahtan odası yukarıda gözüm görmüyor ,,
Sonra da seksenleri izledim bayılıyorum o diziye,geçmişe yolculuk oluyor benim için...
Kızlar ya ben oruç tutunca ayarlıyamıyorum kendimi,bu arada leblebiye dadandım,bugünkü menüm
GECE (sahur) 1 bardak kefir
AKŞAM mercimek çorba,2 kaşık ıspanak,yoğurt,biraz tavuk
ARA şekersiz neskafe ve un kurabiyesi
ve leblebi
Su 1.5 litre oldu
SPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş
İşte böyle menüm kötü biliyorum ama oruçlarım devam haftasonu ara vericem...
menüne bişey demiyorum oruç tuttuğun için