- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #52.961
canım geçmiş olsun.Telaşta sinir de haklısın.İyi ki sabah olmuş gerçekten.Yoksa bütün çabaların boşa giderdi :)günaydın kızlar.dünkü yediklerimi az sonra yazarım ama önce şunu yazmak istedim.sabah sabah bütün tersliklerde beni mi bulur.hava soğuk diye 2 gündğr yürüyüşe gidemiyorum zaten onun sıkıntısı da üzerimde hep huzursuz uyuyorum.neyse benim uno marka arabam var yani öyle lüks değil ama bana da pek sorun cıkarmamıştı bugüne kadar.sabah bindim işe geliyorum yolda teklemeye başladı.tabi ben ne yapacağımı bilenedim.tam kavşakda ışıklardada durdu ve çalıştıramadım.dörtlüleri yaktım ama gene de arkadakiler korno çalıp durdu bende daha çok stres oldum.o dörtlüler bir aksilik olunca yakılır demi bu millet neden böyle çok sinirlerim bozuldu.eşimi arayayımda çağırayım dedim pat kontür bitmiş(neyse arabayı öyle kavşakda bıraktım yakındaki taksi durağından eşimi aradım.tekrar arabanın yanına gitim tekrar çalıştırmayı denedim.şükür bu sefer çalıştı ama kavşakdan kurtardım da gene tekledi sağa düzgün bir yere çektim.4 yıldır sürekli araba kullanırım ama bugün çok strese girdim.arabanın bozulmasından çok o kornolara üzüldüm inanın.işyerime yakın biryerdeydi.ben işe geçtim ardından eşim geldi ben başladım ağlamaya.sabah sabah neler oluyor bana yaa
ohhhh....Herkese merhabalar arkadaşlar.
Dün gece yemekten sonra uyuya kalmışım saat 9 yoktu diyebilirim
bende seksenleri izliyordum kocişimle birlikte koltukta sızmışım.
Gece meyvemide yemedim
bi kalktım saat 12 1 bardak su içip yattım yine
sabahta klasik kahvaltı .ama bu sabah kahvaltımı yeşil çayla yaptım
arada 3 tane etiform yedim
1 litre suyumda bitti şimdiden hadi bakalım
az sonra öğle arasına çıkıcam
ben avm yakınında çalışıyorum o yüzden 1 saat avm geziyorum hem yürüyüş oluyo hemde işlerimi hallediyorum
şimdide kendime ayakkabı bakmaya gidicem.
öğleden sonragörüşmek üzere
evet canım öyle oluyor ama sen yine de tartılırsın biz takım arasında değerlendiririz.gunaydın nasılsınız kızlar
ececıgm benı ızıne ayırır mısın canm
sen smdı benı ızne ayırınca ben yne buraya gelıp bsıler yazablıorum ama sadce bldırımde bulunamıyorum dımı
deryacıgm gec oldu ama kusura bakma basın sag olsn allh sabr wersn
nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü
onun tel. numarasını almalıyım sanırım.Yoksa kötü birşey olsa haberimiz olmayacak.Yada binbir senaryo yazıcaz...