- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.361
Haftaya yükselişe geçeriz inşallah.
çoğunluk izinde , öyle olunca paylaşımda az oluyor.
ben de yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum . haftaya oruç tutacağım inşallah ...hep erteliyorum , su içemiyorum diye , baktım doğru düzgün diyette yapamıyorum . en iyisi borçları tutmak .5 gün tutup hafta sonu açarım . 3 hafta tutacağım . günler çok uzadı .
maşallah canım 90 lardasın artık demekki süpersin:)
Sağolasın.İşleri gözünde büyütme biryerden başladınmı hepsi tek tek hallolur gider.Özel hastanede muayene farkı önemli değil ama tahlillerin farkı çok tutuyor.hastaneden ziyade doktoru araştırmak gerek.Merhaba arkadaşlar,kilo veren arkadaşları,özellikle de PINAR ı kutlarım...
Pazartesi günü için hastaneden randevu aldım,özele gitsem altından kalkamam,sonuçlar çıksın ona göre diyetisyene gitmeyi düşünüyorum,
Saat 5 de oğlumun toplantısı var 8 e kadar dediler,ama daha da uzarHava da çok soğuk yerler şimdiden buz,arabayla da gidemem,hiç canım istemiyor,ama mecburum,erteleseler diye dua ediyorum...Artık otobüsle gidicem dönüşte bakıcaz...Bugün de oruçluyum ...:44:
menün kötü değil ki canım ya.Afiyet bal şeker olsunbugünkü menümü yazıp ben eve gidiyorum kızlar
7.30 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, domates
10.30 Az şekerli türk kahvesi
13.00 1 tabk nohut yemeği,yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği(ekmek olmasa iyiydi ama çok actım)
16.30 1 elma 1 portakal
19.00 haşlama brokoli üstüne yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
haftaya umarım daha gayretli ve daha iyi oluruz10. Olduk kızlar...
Günaydın hatunlarım o kadar mutlu ve umutluyum ki anlatamam...başardım ya dün az da olsa su içmeyi spor yapmayı 7.30dan sonra yemek yememeyi başardım.akşam ki erişteyi ekmeğe sayıyorum ama kaçamak grubuna da girer menüyü yazmıştım kaçamak olup olmadığına siz karar verirsiniz artık.bugün güne erken başladım çok hafif bir egzersiz hareketi yaptım ve göbek attım.200 ml suyumu ictim bile...
Pınarcım bence menün güzel...bitki çayının fazla olması iyi mi kötü mü tartışmaya açık birşey bence bu konuda birşey diyemem ama dün için sana kocaman bir maşallah
Kahvaltı menüm
1 kk peynir avucumu doldurmayacak kadar ceviz içi 5 badem 2 bardak süt
akşamda hepsini bir yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?