Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çoğunluk izinde , öyle olunca paylaşımda az oluyor.

ben de yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum . haftaya oruç tutacağım inşallah ...hep erteliyorum , su içemiyorum diye , baktım doğru düzgün diyette yapamıyorum . en iyisi borçları tutmak .5 gün tutup hafta sonu açarım . 3 hafta tutacağım . günler çok uzadı .

Kızlar derya geldi ve ben ona çok güveniyorum takımın motivesine katkısı büyük...

Dün akşam üstü arkadaşımla bi karar verdik tabi ondan bugün pek ses çıkmadı ben arıycam birazdan...dün misafir vardı gündüz börek pat. Salatası falan yemiştik saat 3 gibi anlaştık akşam yemek yemedik yalnız ben gece acıkmayayım diye 1 br. Süt ictim.

Bugünün raporu:
bugün okula gitmeyince 11e kadar uyudum.dinlendim.o anda canım hiç birşey istemedi acliktan hissetmedim misafir geldi yine kahvaltılık yedik.
2 kk peynir 3 dl. Ekmek 1/5 domates(çiğ) birazda yağsız domates biber içine de acı toz biber...2 fincan şekersiz çay

ara da süt lcecektim ama dişlerimi fırcalamak işe yaradı sanırım canım istemedi acta deııldim ...
Akşam da 7 buçukta yedim
8 kaşık salata(turp havuç kir. Lahana) 4 kaşık yağsız erişte 200 ml yoğurt.annemler limonata içti ama ben yoğurdu tercih ettim.

Şimdi şu içmeye çalışıyorum.yarım lt. Bitecek az kaldı...:)

Ya bende bu sıra giremiyorum. Ayrıca bir sıkıntı başladı bende. Canım hiç birşey yapmak istemiyoor. Off allahım iç sıkıntısı çok fena.
O yüzden pek paylaşımda da bulunamıyorum. İdare edin beni de böyle bu ara. Benimde tutmam lazım 4 aydır bir başlayamadım dediğin gibi günlerde uzadı. Allah borçlarımızı ödemeyi nasip eder inşallah cnm.

Hepinize Mutlu hafta sonları dilerim

maşallah canım 90 lardasın artık demekki süpersin:)

teşekkür ederim canım evet mutlu oldum.inşallah devamı da iyi gider

Sağolasın.İşleri gözünde büyütme biryerden başladınmı hepsi tek tek hallolur gider.Özel hastanede muayene farkı önemli değil ama tahlillerin farkı çok tutuyor.hastaneden ziyade doktoru araştırmak gerek.

menün kötü değil ki canım ya.Afiyet bal şeker olsun
10. Olduk kızlar...
haftaya umarım daha gayretli ve daha iyi oluruz

Son düzenleme:
benim dünkü menümde şöyle

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
ara:1 küçük portakal
öğlen:1 tbk taze fasulye az yağlı-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
akşam:büyükçe bir kase tarhana çorbası-içine 1 kaşık haşlanmış barbunya ekledim-2 kaşık yoğurt
ara:1 ceviz-2 incir-5 fındık

2,5 lt su-5 fincan bitki çayı-1,5 saat hızlı tempo yürüyüş

havalar soğudu diyemidir bilmem sürekli bir yorgunluk hissi var.yarın pazar bol bol uyumayı düşünüyorum.ben uyusam da uyandığımda evin bütün işleri bitmiş,kahvaltı hazırlanmış,pazara gidilmiş,ütüler yapılmış olsa ne güzel olurdu

Günaydın hatunlarım o kadar mutlu ve umutluyum ki anlatamam...başardım ya dün az da olsa su içmeyi spor yapmayı 7.30dan sonra yemek yememeyi başardım.akşam ki erişteyi ekmeğe sayıyorum ama kaçamak grubuna da girer menüyü yazmıştım kaçamak olup olmadığına siz karar verirsiniz artık.bugün güne erken başladım çok hafif bir egzersiz hareketi yaptım ve göbek attım.200 ml suyumu ictim bile...

Pınarcım bence menün güzel...bitki çayının fazla olması iyi mi kötü mü tartışmaya açık birşey bence bu konuda birşey diyemem ama dün için sana kocaman bir maşallah

oh oh yandan yandan :))göbek atmak iyi kilo verdiriyor diye duymuştum.Erken kalkar yol alır.maşallah

Pınarcım bence menün güzel...bitki çayının fazla olması iyi mi kötü mü tartışmaya açık birşey bence bu konuda birşey diyemem ama dün için sana kocaman bir maşallah

ya yeşil çayın fazlası zarar diye öğrendim onu 2 den fazla içmiyorum.ılık birşeyler içmeyide sevdiğimden işyerinde büyük bardağımda devamlı bir içecek olur.Umarım bu hafta da verebilirim

Icimizde en hırslı sensin şu an sakin deyim :) bence bu hafta da takımın 1.si olacaksın...

Kahvaltı menüm
1 kk peynir avucumu doldurmayacak kadar ceviz içi 5 badem 2 bardak süt

akşamda hepsini bir yazarım

günaydın kızlar ,

biraz sonra kahvaltı yapacağım , bugün su içmeyi planlıyorum . akşam spora gideceğim .. bakalım işe yarayacak mı ?

kahvaltıda , şekersiz çay , zeytin , peynir ve patates kavurması yemeyi düşünüyorum .

öğleden sonra alışverişe gidip sebze ve meyve alayım . bol bol salata yerim . ben de ütü yapacağım . hava çok soğuk , her yer karlı ..

hepinize iyi hafta sonları .

Pınarcım tebrik ederim , çok iyi gidiyorsun . sakın pes etme ..birlikte başaracağız eminim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…