- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.401
Sağolasın.İşleri gözünde büyütme biryerden başladınmı hepsi tek tek hallolur gider.Özel hastanede muayene farkı önemli değil ama tahlillerin farkı çok tutuyor.hastaneden ziyade doktoru araştırmak gerek.
Ayyy düşünmesi bile güzel geldi Pınarcımhavalar soğudu diyemidir bilmem sürekli bir yorgunluk hissi var.yarın pazar bol bol uyumayı düşünüyorum.ben uyusam da uyandığımda evin bütün işleri bitmiş,kahvaltı hazırlanmış,pazara gidilmiş,ütüler yapılmış olsa ne güzel olurdu
Spora başlamana ve dönmene çok sevindim Deryacım,ama spor çıkışı dikkat et kendine...günaydın kızlar ,
biraz sonra kahvaltı yapacağım , bugün su içmeyi planlıyorum . akşam spora gideceğim .. bakalım işe yarayacak mı ?
..
Biz seni her halinle seviyoruz aslıcım,günaydın kızlar güzel haftasonu olsun hepiciğimize
bugün biraz gerginim birazda mutluyum dengesiz teraziyim işte
adet olcam diye gerginim tartıda bugün daha bi eksi gördüğüm için mutluyum işte böylee bende durumlar
Hasret de dönmüş yaşasın,takım toparlanıyor yine...gunaydın kızlar bugn gobegımn ınanlmaz fırladıgını gordum ck moralım bozuk suan tartı alcm netten bakıorum sımdı bole olmuyo bu bugnden ıtıbarende duzene grcem artık ıznden dondum yanı ececıgım aglıcm smdı ya offffffff
estağfrullah canım ne ukalalığı sen doğru bilgiler paylaşmışsın her ne kadar bunları hepimiz bilsekte hatırlattığın için ayrıca teşekkürler...ama o şekilde beslenmek sağlıklı ececiğim bu şekilde az yemek sağlıklı değil
hergün şu şekilde beslenmek gerekiyormuş
sabh
ara
öğlen
ara
akşam
öbür topikteki kızların bi kısmı diyetisyene gidiyor ve listeleri bu şekilde genelde diyetisyen aç kalınarak kilo verilmez diyormuş ki bence doğru genel olarak son zamnlardaki listemdeki değişimleri sende farketmişsindir
diyetisyenler
sabah 2 silim tam tahıllı ekmek peynir zeytin domates
ara:1 meyve veya 5-6 tane badem
öğlen :tavuk veya et ızgara
ara yine aynı şekilde
akşamda sebze yoğurt salata veya çorba salata öneriyorlar 1 dilimde ekmek
3 saatte bir mideye bişeylerin gitmesi gerekiyormuş metobolizmanın çalışması için
tavuğu ve eti öğlen öneriyorlar hazmetmesi daha zor diye
ukalalık yapmak istemedim canım bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşayım belki sizede paydam olur diye anlattım
kahvaltın kötü değil inş devamı da iyidir...günaydın canlarım , henüz kimse uğramamış , hafta sonu tembelliği değil mi ?
ben de uyanınca plates yaptım , sonra kahvaltı
2 brd şekersiz çay
2 gün kurusu , 2 kayısı
bol salata , 2 zeytin
öğleden sonra arkadaşa gideceğim , fazla yememeye dikkat ederim .
akşam görüşürüz inş ..
hadi bakalım inş. tahlillerde iyi çıksında mutlu olalım...Merhaba arkadaşlar internetteki problemden dolayı giremedim..hala aynı gidip geliyor,sinir oldum ya...Geçmişi okumaya çalışayım,bugün canım çıktı,temizlikten,camları falan sildim,ütü derken pilim bitti... Oruçlu olunca zor geldi...3 gün borcum kaldı,inşaallah bu hafta bitiricem,tahlillerde çıksın,bomba gibi dönücem...Çok iştahlıyım bu aralar...
ayy evet...ECECİM sen de bayağı iyi gidiyorsun göbekler falan,yaza az kaldı toparlanıcaz artık mecburuz di mi...
eveeeeeet dondum bende
yarın cok sıkı baslıorum ıns netten tarı baktım ama karar weremedım evet ececıgım ızınden dondum yanı artık
ohh deryacığım ne güzel spor yapmışsıngünaydın canlarım , henüz kimse uğramamış , hafta sonu tembelliği değil mi ?
ben de uyanınca plates yaptım , sonra kahvaltı
2 brd şekersiz çay
2 gün kurusu , 2 kayısı
bol salata , 2 zeytin
öğleden sonra arkadaşa gideceğim , fazla yememeye dikkat ederim .
akşam görüşürüz inş ..
ohh ellerine sağlık ablacığım ben bu hafta temizlik yapamdım haftaiçi toparlamaya çalışacağım hava çok güzeldi eşimdedi biz her pazar temizlikmi yapacağızMerhaba arkadaşlar internetteki problemden dolayı giremedim..hala aynı gidip geliyor,sinir oldum ya...Geçmişi okumaya çalışayım,bugün canım çıktı,temizlikten,camları falan sildim,ütü derken pilim bitti... Oruçlu olunca zor geldi...3 gün borcum kaldı,inşaallah bu hafta bitiricem,tahlillerde çıksın,bomba gibi dönücem...Çok iştahlıyım bu aralar...
evet ablacığım çok şiştim gögüslerim patlayacaktı nerdeyse bu haftagüzel gidecek öyle ümit ediyorum bide hafta sonu sporumuda yaptım ohh mutluyumBiz seni her halinle seviyoruz aslıcım,Eksi çıkmana sevindim,demekki, bu hafta adet şişkinliği vardı sende....
hoşgeldin süpsüper olacağız yaza inşallaheveeeeeet dondum bende
yarın cok sıkı baslıorum ıns netten tarı baktım ama karar weremedım evet ececıgım ızınden dondum yanı artık
tmm ececiğim sen link at bakarız bizkızlar biriktirdiğim diyetle ilgili bilgileri, başka konularla ilgili yazıları bir forum kurarak biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorum.Şimdi onunla ilgileniyorum.Özelden size de linki atarım oradan bilgileri okursunuz.Arada burada da paylaşıyorum zaten :)
afiyet olsun canımmenüm:
sabah peynir domates 1 br. şekersiz çay 2 dl. ekmek.1,25 avuç ceviz içi.
ara lahana çorbası yanında da yoğurt
akşam annem yağsız tuzsuz havuçlu falan sulu köfte yapmış.yarım dl ekmekle 2 kase:18::18::18:yedim.200ml de yoğurt.
daha 1 lt suyu tamamlayamadım
spor olarak sedece 10 dk göbek attım.umarım yatmadan onu da tamamlayabilirim.
bende sıkılıyoruzum bazn 2 haftadr aynı kilodayım ama bu hafta kendimden atak bekliyorum regl olacağım ve bugün dünden -400 çıktım
güzel menün yarın için aynı dlekleri bende diliyoruz pazar kalktığımda hava çok güzel oluyor ben ve eşim ev işi yapmaktan dışarı çıkmıyoruz malesef iş bitmiyor.. bitki çayı iyisdir bende günde 5 tane fln içiyorumm yeşilçayı senn gibi 2 den fazla içmiyorum
günaydın kızlar güzel haftasonu olsun hepiciğimize
bugün biraz gerginim birazda mutluyum dengesiz teraziyim işte
adet olcam diye gerginim tartıda bugün daha bi eksi gördüğüm için mutluyum işte böylee bende durumlar
gunaydın kızlar bugn gobegımn ınanlmaz fırladıgını gordum ck moralım bozuk suan tartı alcm netten bakıorum sımdı bole olmuyo bu bugnden ıtıbarende duzene grcem artık ıznden dondum yanı ececıgım aglıcm smdı ya offffffff
Ayyy kızlar akşam spora gittim , daha ilk gün hoca canımızı çıkardı . ben zaten hareketleri yapmaya yetişemedim .
bakalım hem aletler var , 3 gün olacak . plates , step ve aerobik yapacağız , farklı günler de ...
inş işe yarayacak , umutluyum , biraz da beslenmeme dikkat etmeliyim . salı günü ölçü ve tartı var..
şimdi her yerim ağrıyor...
bizde seni özledik canım herşey zmnla yoluna girr inş
ama o şekilde beslenmek sağlıklı ececiğim bu şekilde az yemek sağlıklı değil
hergün şu şekilde beslenmek gerekiyormuş
sabh
ara
öğlen
ara
akşam
öbür topikteki kızların bi kısmı diyetisyene gidiyor ve listeleri bu şekilde genelde diyetisyen aç kalınarak kilo verilmez diyormuş ki bence doğru genel olarak son zamnlardaki listemdeki değişimleri sende farketmişsindir
diyetisyenler
sabah 2 silim tam tahıllı ekmek peynir zeytin domates
ara:1 meyve veya 5-6 tane badem
öğlen :tavuk veya et ızgara
ara yine aynı şekilde
akşamda sebze yoğurt salata veya çorba salata öneriyorlar 1 dilimde ekmek
3 saatte bir mideye bişeylerin gitmesi gerekiyormuş metobolizmanın çalışması için
tavuğu ve eti öğlen öneriyorlar hazmetmesi daha zor diye
ukalalık yapmak istemedim canım bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşayım belki sizede paydam olur diye anlattım
allah kabul etsinMerhaba arkadaşlar internetteki problemden dolayı giremedim..hala aynı gidip geliyor,sinir oldum ya...Geçmişi okumaya çalışayım,bugün canım çıktı,temizlikten,camları falan sildim,ütü derken pilim bitti... Oruçlu olunca zor geldi...3 gün borcum kaldı,inşaallah bu hafta bitiricem,tahlillerde çıksın,bomba gibi dönücem...Çok iştahlıyım bu aralar...
menüm:
sabah peynir domates 1 br. şekersiz çay 2 dl. ekmek.1,25 avuç ceviz içi.
ara lahana çorbası yanında da yoğurt
akşam annem yağsız tuzsuz havuçlu falan sulu köfte yapmış.yarım dl ekmekle 2 kase:18::18::18:yedim.200ml de yoğurt.
daha 1 lt suyu tamamlayamadım
spor olarak sedece 10 dk göbek attım.umarım yatmadan onu da tamamlayabilirim.
canım biz dün temizliği yapmdık kaldı öyle ev içim huzursuz ama napim eşim bu haft klsın hava güzel çıkalım dedi kaldı öyle h.içi kşm yapmya çalışacam.. dünkü menün düzensiz ama en azından kaçak yokgünaydın kızlar.Umarım hepinizin hafta sonu güzel geçmiştir.Hafta sonları benim için daha yoğun ve yorucu oluyor ama araya gezme de sıkıştırıyorum.Cumartesi akşamı iş çıkışı Fetih 1453 filmine gittik.Tavsiye ederim çok güzeldi.uzun süredir de beklediğim bir filmdi.Pazar günü de malum temizlik pazar alışverişlerle hem eşimin hemde benim dermanımız kalmadı.tek karım sabah 10,30 kadar uyudum.işler de yetişmedi ama olsun temizlik bittik hafta içide ütü yaparım bir akşam.Evde 2 kişiyiz ve tüm gün dışardayken 1 haftada ev nasıl kirleniyor ben anlayabilmiş değilim.
dünkü menümü yazayım
sabah:yarım yumurta-1 kk peynir-5 zeytin-3 dilim kepek ekmeği
akşam:et kavurma-yeşil salata-2 dilim kepek ekmeği
gece:1 barak tarçınlı süt
bugünlerde şekerimde çok dengesizken dünkü menüm düzensiz oldu.ara öğünler atlandı.Sabah ölçüm yaptım şükür iyiydim
gene rutin bir pazar yaşadık.Ama olsun evim temiz içim huzurlu :))) Kadınlar en azından 2 gün hafta sonu çalışmamalı diye düşünüyorum ama olmuyor işte bir pazarımız var onda da herşeyi yetiştirmekde zorlanıyoruz.
birkaç gün sonra bende adet olacağım yani bu hafta kilo gitmez mi acaba((
kesinlikle verdiğin bilgilere katılıyorum.benim Diyetisyenim günde 7 öğün veriyor
3 ana 3 ara öğün ve yatmadan öncede 1 bardak süt ile 7 oluyor.
canım biz dün temizliği yapmdık kaldı öyle ev içim huzursuz ama napim eşim bu haft klsın hava güzel çıkalım dedi kaldı öyle h.içi kşm yapmya çalışacam.. dünkü menün düzensiz ama en azından kaçak yoksana.. bende akşam saat 9 gibi süt içiyorum ama her akşm içmiyorum.. ben diyete başlaığımdan beri kaçamksız pazarım olmadı onla deşarj oluyorum neyse dünn sporda yaptım yediklerimi yakmışım tartı öyle dedi regl olacaksan gitsede az kg gider ama öbür haftya fazlasıyla gider diye düşünüyorum
arada sırada sadece kendine zaman ayırmak iyi gelir.iyi yapmışsınız.süte tarçın atmayı senden heveslendim.çok güzel oluyor.sahlep niyetine içiyorum.her ay bu ay inşallah regl olmam diyorum.belli mi olur belki de o ay bu ay olur :)) gerçi sağlığıma tam kavuştukdan sonra daha iyi olur ama nasip işte.
mrb kızlar nasılsınz carsıya cıkıp hala bır tartı alamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?