Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlarım , henüz kimse uğramamış , hafta sonu tembelliği değil mi ?

ben de uyanınca plates yaptım , sonra kahvaltı

2 brd şekersiz çay

2 gün kurusu , 2 kayısı

bol salata , 2 zeytin

öğleden sonra arkadaşa gideceğim , fazla yememeye dikkat ederim .
akşam görüşürüz inş ..

Merhaba arkadaşlar internetteki problemden dolayı giremedim..hala aynı gidip geliyor,sinir oldum ya...Geçmişi okumaya çalışayım,bugün canım çıktı,temizlikten,camları falan sildim,ütü derken pilim bitti...Oruçlu olunca zor geldi...3 gün borcum kaldı,inşaallah bu hafta bitiricem,tahlillerde çıksın,bomba gibi dönücem...Çok iştahlıyım bu aralar...

Evet pınarcım özel de tahliller çok tutuyor o yüzden devleti tercih ettim hastane olarak...
Sonuçların çıkması biraz zaman alır,git gel olur ama bu ay çok açıldık,mecburen böyle oldu...

Ayyy düşünmesi bile güzel geldi PınarcımBen o işlerin hepsini yaptığım için pertim şu anda...

günaydın kızlar ,

biraz sonra kahvaltı yapacağım , bugün su içmeyi planlıyorum . akşam spora gideceğim .. bakalım işe yarayacak mı ?

..
Spora başlamana ve dönmene çok sevindim Deryacım,ama spor çıkışı dikkat et kendine...

Biz seni her halinle seviyoruz aslıcım,Eksi çıkmana sevindim,demekki, bu hafta adet şişkinliği vardı sende....
Hasret de dönmüş yaşasın,takım toparlanıyor yine...Bende yarın başlıyorum hasretim şiştikçe şişiyorum...

ECECİM sen de bayağı iyi gidiyorsun göbekler falan,yaza az kaldı toparlanıcaz artık mecburuz di mi...

eveeeeeet dondum bende
yarın cok sıkı baslıorum ıns netten tarı baktım ama karar weremedım evet ececıgım ızınden dondum yanı artık

estağfrullah canım ne ukalalığı sen doğru bilgiler paylaşmışsın her ne kadar bunları hepimiz bilsekte hatırlattığın için ayrıca teşekkürler...
kahvaltın kötü değil inş devamı da iyidir...
hadi bakalım inş. tahlillerde iyi çıksında mutlu olalım...
ECECİM sen de bayağı iyi gidiyorsun göbekler falan,yaza az kaldı toparlanıcaz artık mecburuz di mi...
ayy evet...
eveeeeeet dondum bende
yarın cok sıkı baslıorum ıns netten tarı baktım ama karar weremedım evet ececıgım ızınden dondum yanı artık

tamam canım ekliyorum hemen listeye :)

kızlar biriktirdiğim diyetle ilgili bilgileri, başka konularla ilgili yazıları bir forum kurarak biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorum.Şimdi onunla ilgileniyorum.Özelden size de linki atarım oradan bilgileri okursunuz.Arada burada da paylaşıyorum zaten :)

off yaa bugün içim çok sıkıldı eve tıkıldım kaldım hep.Sınav diyet bir de bu dönem kısa sürecek sınavlar hep erken olcak falan annem de sınıfta kalmazsan iyi deyip duruyo...dışarıda hiç çıkamıyorum önümüzdeki cuma inş. arkadaşımla birşeyler yapalım diyoruz...

menüm:
sabah peynir domates 1 br. şekersiz çay 2 dl. ekmek.1,25 avuç ceviz içi.

ara lahana çorbası yanında da yoğurt

akşam annem yağsız tuzsuz havuçlu falan sulu köfte yapmış.yarım dl ekmekle 2 kase:18::18::18:yedim.200ml de yoğurt.

daha 1 lt suyu tamamlayamadım

spor olarak sedece 10 dk göbek attım.umarım yatmadan onu da tamamlayabilirim.

telefonumda netim bitiyor 4 mb kaldı :) ama annem yapmasa da ben yapıcam yenisini.Annem yeşil ışık yaktı ama :)

yükleyemediğim sürede haftasonu paylaşımlarımla idare edersiniz artık.

ah hatunlar ah şu suyu içmesi dert atması ayrı dert
wcye gitmekten şimdiden bıktım :)

ohh deryacığım ne güzel spor yapmışsın sana bomba gibi döüş yapacaksın eminiim

ohh ellerine sağlık ablacığım ben bu hafta temizlik yapamdım haftaiçi toparlamaya çalışacağım hava çok güzeldi eşimdedi biz her pazar temizlikmi yapacağız iyi kalsın gezelim dedim ev kaldı öyle
Biz seni her halinle seviyoruz aslıcım,Eksi çıkmana sevindim,demekki, bu hafta adet şişkinliği vardı sende....
evet ablacığım çok şiştim gögüslerim patlayacaktı nerdeyse bu haftagüzel gidecek öyle ümit ediyorum bide hafta sonu sporumuda yaptım ohh mutluyum

eveeeeeet dondum bende
hoşgeldin süpsüper olacağız yaza inşallah
tmm ececiğim sen link at bakarız biz
afiyet olsun canım

günaydın kızlar.Umarım hepinizin hafta sonu güzel geçmiştir.Hafta sonları benim için daha yoğun ve yorucu oluyor ama araya gezme de sıkıştırıyorum.Cumartesi akşamı iş çıkışı Fetih 1453 filmine gittik.Tavsiye ederim çok güzeldi.uzun süredir de beklediğim bir filmdi.Pazar günü de malum temizlik pazar alışverişlerle hem eşimin hemde benim dermanımız kalmadı.tek karım sabah 10,30 kadar uyudum.işler de yetişmedi ama olsun temizlik bittik hafta içide ütü yaparım bir akşam.Evde 2 kişiyiz ve tüm gün dışardayken 1 haftada ev nasıl kirleniyor ben anlayabilmiş değilim.

dünkü menümü yazayım

sabah:yarım yumurta-1 kk peynir-5 zeytin-3 dilim kepek ekmeği
akşam:et kavurma-yeşil salata-2 dilim kepek ekmeği
gece:1 barak tarçınlı süt

bugünlerde şekerimde çok dengesizken dünkü menüm düzensiz oldu.ara öğünler atlandı.Sabah ölçüm yaptım şükür iyiydim

gene rutin bir pazar yaşadık.Ama olsun evim temiz içim huzurlu :))) Kadınlar en azından 2 gün hafta sonu çalışmamalı diye düşünüyorum ama olmuyor işte bir pazarımız var onda da herşeyi yetiştirmekde zorlanıyoruz.

birkaç gün sonra bende adet olacağım yani bu hafta kilo gitmez mi acaba ((

e hadi hoşgeldin o halde.

ilk gün diye olur ama yakında alışırsınız.yoğun bir program anlaşılan.kolay gelsin.

kesinlikle verdiğin bilgilere katılıyorum.benim Diyetisyenim günde 7 öğün veriyor
3 ana 3 ara öğün ve yatmadan öncede 1 bardak süt ile 7 oluyor.

allah kabul etsin

allahdan ben su içmeyi seviyorum :)) su az olmuş canım ya

günaydın kızlr dün burda hava günlük güneşlikti çıktık dolaştk eşimle bugüünde hava çok güzel..
kaçamklar oldu tabi ama toparladım dün 1 saat 15 dk sporumda yaptım yediklerimi yaktım cumaya güzel geleceğim inş

canım biz dün temizliği yapmdık kaldı öyle ev içim huzursuz ama napim eşim bu haft klsın hava güzel çıkalım dedi kaldı öyle h.içi kşm yapmya çalışacam.. dünkü menün düzensiz ama en azından kaçak yok sana.. bende akşam saat 9 gibi süt içiyorum ama her akşm içmiyorum.. ben diyete başlaığımdan beri kaçamksız pazarım olmadı onla deşarj oluyorum neyse dünn sporda yaptım yediklerimi yakmışım tartı öyle dedi regl olacaksan gitsede az kg gider ama öbür haftya fazlasıyla gider diye düşünüyorum

arada sırada sadece kendine zaman ayırmak iyi gelir.iyi yapmışsınız.süte tarçın atmayı senden heveslendim.çok güzel oluyor.sahlep niyetine içiyorum.her ay bu ay inşallah regl olmam diyorum.belli mi olur belki de o ay bu ay olur :)) gerçi sağlığıma tam kavuştukdan sonra daha iyi olur ama nasip işte.

aslında tarçın çubuğuylada çok güzel oluyor canım 1çubuk tarçını 1 bardak süte koyup mikrodalgada ısıtıp içiyorum ımm çok güzel oluyor canım istedi şimdi reglim ya koyduğum çubuk tarcınıda 3 defa kullanabiliyorum.. inş regl olmazsında hamiş olursun bizim topik bu konuda uğurludur isteyen bu topiğe geldikten sonra hamiş kalıyor inş sende kalırsın kalmazsanda üzülme biraz daha zayıflayıp öyle kalırsın zayıf hamiş olmak gibisi mi var öyle düşün hakkında hayırlısı olsun canım

09.45: 2 dilim tam buğday ekmeği(unonun),1 kk peynir ,domates,salatalık,yeşil biber

12.30: 5 tane siyah kuru üzüm

14.00: tavuk gögsü, salata, 2 kaşık yoğurt

16.30: 1 elma,1 portakal

19.00: 1 tabak mantar yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim buğday ekmeği,salata

21.00:belki süt içerim ruh halime bağlı

kızlar ben suyumu ve yeşilçayımı yazmayı unutuyorum ama hergün 3 lt su içiyorum ve 2 yeşl çay kesin içiyorum.. akşamda 40 dk eliptik bisikletime binceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…