- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.341
maşallah canım 90 lardasın artık demekki süpersin:)günaydın kızlar hemen cuma bildirimimi mutlulukla vereyim
geçen haftaki kilo:100,6
bugünkü kilo: 98,9
kilo kaybı :1,7 kg
yüzdesi :% 1,69
Bu haftaki bildirimim kızlar.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.5
Bu hafta:69.2
Giden:300gr
Toplamda giden: 6.500
Hedef: 65
Kusura bakma Ececiğim, geç oldu biraz.
nurcancım seni izne ayırıyor muyduk bilmiyorum eğer bild. yapmak istersen yapabilirsin...
begümü ve rezzanı bekliyoruz..
cnm sen gittiğinden beri pek kilo veremedinkaçamaklar batırdı beni bide reglim geldi gelecek off yaa
ablacığım aslında bende diyecektim bi diyetisyene gitsen değerlerine baksa en azından kilo almaman için iyi olurr
menün güze cnm
afiyet olsun canım hep ağıztadıyla yersiniz inş oğlişinn pastasındanregl benmde geldi gelecek gelsed rahatlasak
sen süpersin
günaydın canm nasılsın bugün?
olsun çok iyi 100 gr gitmişbaşlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1(regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
dön bende dönüom alamanyadan dönenler gibi :)kızlar bildirimi ben yapıyorum bugün...Dün misafir vardı derste çalıştırtmadılar sanki kendilerine gibi...akşam biraz eksiklerimi tamamladım.Ama sabah uyanamadımannemde çok ağır dersler yok diye kaldırmamış.
ben de dönüyorum izinden net kampanyamdan çok az kaldı.O bitsin yeni bi tane yapıcam...
şirine nerde?izindemi göremiorum hiç onu ben.
300 gramda süper bence haftaya 68 leri görürsün inşBu haftaki bildirimim kızlar.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.5
Bu hafta:69.2
Giden:300gr
Toplamda giden: 6.500
Hedef: 65
Kusura bakma Ececiğim, geç oldu biraz.
tbrkler cnmselam kızlar ,bildirim yapayım , beni izinden döndü yazarsın
son kilo 69 kg
bu hafta 68.5
giden 500 g
hedef 58
bende iyim canm adet gelse daha iyi olacağım şişim gögüslerimde şişiyidir cnm adet geldi işte biraz daha iyiyim çok şükür sende iyisin?
olsun çok iyi 100 gr gitmiş
canım sorun değilde görseydim yine eklerdim listeye ama ben de tel.den ayarlıyorum o yüzden her yeri aynı anda kontrol edemiyorumçok özürrr dilerimmmmmmmmm
canım sorun değilde görseydim yine eklerdim listeye ama ben de tel.den ayarlıyorum o yüzden her yeri aynı anda kontrol edemiyorum
bugünkü menümü yazıp ben eve gidiyorum kızlar
7.30 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, domates
10.30 Az şekerli türk kahvesi
13.00 1 tabk nohut yemeği,yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği(ekmek olmasa iyiydi ama çok actım)
16.30 1 elma 1 portakal
19.00 haşlama brokoli üstüne yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?