- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.381
Icimizde en hırslı sensin şu an sakin deyim :) bence bu hafta da takımın 1.si olacaksın...
Kahvaltı menüm
1 kk peynir avucumu doldurmayacak kadar ceviz içi 5 badem 2 bardak süt
akşamda hepsini bir yazarım
günaydın kızlar ,
biraz sonra kahvaltı yapacağım , bugün su içmeyi planlıyorum . akşam spora gideceğim .. bakalım işe yarayacak mı ?
kahvaltıda , şekersiz çay , zeytin , peynir ve patates kavurması yemeyi düşünüyorum .
öğleden sonra alışverişe gidip sebze ve meyve alayım . bol bol salata yerim . ben de ütü yapacağım . hava çok soğuk , her yer karlı ..
hepinize iyi hafta sonları .
Pınarcım tebrik ederim , çok iyi gidiyorsun . sakın pes etme ..birlikte başaracağız eminim ..
bende sıkılıyoruzum bazn 2 haftadr aynı kilodayım ama bu hafta kendimden atak bekliyorum regl olacağım ve bugün dünden -400 çıktımMenün güzelmiş Aslıcım. Evet çok az veriyorum iyi ama hiç gitmemesinden. Su kaybı bile olabilir. Durdu 2 haftadır. Geçen hafta regl vardı artıdaydım, bu hafta 300 gr. gitmiş. Kaç ay oldu öff sıkılıyorum sanırım. Bir 5 kg daha verebilsem süper olacak.
İnşallah haftaya göreyim 68i. Hepimiz en kısa zamanda ulaşalım istediğimiz kilolara.
kötü olmuş haftaya daha iyi oluruz inşallh10. Olduk kızlar...
hadi bakalım deryamızda geldi hoşgeldi..çoğunluk izinde , öyle olunca paylaşımda az oluyor.
ben de yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum . haftaya oruç tutacağım inşallah ...hep erteliyorum , su içemiyorum diye , baktım doğru düzgün diyette yapamıyorum . en iyisi borçları tutmak .5 gün tutup hafta sonu açarım . 3 hafta tutacağım . günler çok uzadı .
saol canım sanda mutlu haftasonlarıHepinize Mutlu hafta sonları dilerim
menün kötü değil ki canım ya.Afiyet bal şeker olsun
güzel menün yarın için aynı dlekleri bende diliyoruz pazar kalktığımda hava çok güzel oluyor ben ve eşim ev işi yapmaktan dışarı çıkmıyoruz malesef iş bitmiyorbenim dünkü menümde şöyle
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-4 zeytin
ara:1 küçük portakal
öğlen:1 tbk taze fasulye az yağlı-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
akşam:büyükçe bir kase tarhana çorbası-içine 1 kaşık haşlanmış barbunya ekledim-2 kaşık yoğurt
ara:1 ceviz-2 incir-5 fındık
2,5 lt su-5 fincan bitki çayı-1,5 saat hızlı tempo yürüyüş
havalar soğudu diyemidir bilmem sürekli bir yorgunluk hissi var.yarın pazar bol bol uyumayı düşünüyorum.ben uyusam da uyandığımda evin bütün işleri bitmiş,kahvaltı hazırlanmış,pazara gidilmiş,ütüler yapılmış olsa ne güzel olurdu
canım bencede sebze al ıspanak kabak brokoli karnıbahar al ben öyle yapıyorum ..günaydın kızlar ,
biraz sonra kahvaltı yapacağım , bugün su içmeyi planlıyorum . akşam spora gideceğim .. bakalım işe yarayacak mı ?
kahvaltıda , şekersiz çay , zeytin , peynir ve patates kavurması yemeyi düşünüyorum .
öğleden sonra alışverişe gidip sebze ve meyve alayım . bol bol salata yerim . ben de ütü yapacağım . hava çok soğuk , her yer karlı ..
hepinize iyi hafta sonları .
Pınarcım tebrik ederim , çok iyi gidiyorsun . sakın pes etme ..birlikte başaracağız eminim ..
belki şişkinliktir canm tartın olmada bilemezsinki sen en kısa zamnda tartını algunaydın kızlar bugn gobegımn ınanlmaz fırladıgını gordum ck moralım bozuk suan tartı alcm netten bakıorum sımdı bole olmuyo bu bugnden ıtıbarende duzene grcem artık ıznden dondum yanı ececıgım aglıcm smdı ya offffffff
afiyet olsun kıscemmenum sabah 1 yumurtadan meemen 1 dılm ekmek peynır zeytın cay
oglen 2 kasık plav yogurt bezelye yemegı ( plav yemeseydım keske )
ara elma
aksam : ekmek arası yaptım ısyerınde yemek ıcın
belki şişkinliktir canm tartın olmada bilemezsinki sen en kısa zamnda tartını al
afiyet olsun kıscem
hasretciim nasıl gidiyor işler canım?
bugünkü düzensiz menüm
9.30 :2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurtayla omlet(yyumurtalar küçüktü) biraz peynir
ara yok
öğlen yok
öğleden sonraki ara yok
17.30:1 tabk nohut yemeği yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
çok yoğundum ancak böyle beslenebildim kötü oldu ben beğenmedim menümü
bugünkü düzensiz menüm
9.30 :2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurtayla omlet(yyumurtalar küçüktü) biraz peynir
ara yok
öğlen yok
öğleden sonraki ara yok
17.30:1 tabk nohut yemeği yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
çok yoğundum ancak böyle beslenebildim kötü oldu ben beğenmedim menümü
ıyı canım alıstım sayılır tabı daha hersey yoluna gırmedı henuz ama yınede allaha sukur ıı hersey sızler nasılsınz ozlemısım ben burayı yaaa
ıyı canım alıstım sayılır tabı daha hersey yoluna gırmedı henuz ama yınede allaha sukur ıı hersey sızler nasılsınz ozlemısım ben burayı yaaa
bizde seni özledik canım herşey zmnla yoluna girr inşıyı canım alıstım sayılır tabı daha hersey yoluna gırmedı henuz ama yınede allaha sukur ıı hersey sızler nasılsınz ozlemısım ben burayı yaaa
ama o şekilde beslenmek sağlıklı ececiğim bu şekilde az yemek sağlıklı değilcanım en azından seyrek yiyip çok yemiş olmamışsın.Miktarını olsun dengelemişsin...
inş işe yarayacak deryacığım spor çok önemli bende eve alet aldım spor salonuna gidecek vaktim yok bakalım yapıyorum şimdilikAyyy kızlar akşam spora gittim , daha ilk gün hoca canımızı çıkardı . ben zaten hareketleri yapmaya yetişemedim .
bakalım hem aletler var , 3 gün olacak . plates , step ve aerobik yapacağız , farklı günler de ...
inş işe yarayacak , umutluyum , biraz da beslenmeme dikkat etmeliyim . salı günü ölçü ve tartı var..
şimdi her yerim ağrıyor...
inş hasta olmazsın canm yaa varsa ıhlamur falan yap içgidip çay içip biraz ısınayım , spordan gelirken biraz üşüdüm . çok karlı olduğu için arabayla gidemedim .güya taksi çağıracaktım .
çıktıktan sonra aklıma geldi . yürüdüm geldim eve , inş hasta olmam , :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?