Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Icimizde en hırslı sensin şu an sakin deyim :) bence bu hafta da takımın 1.si olacaksın...

inşallah canım ama grubun en kilolusu da benim :18::18::18::18:

Kahvaltı menüm
1 kk peynir avucumu doldurmayacak kadar ceviz içi 5 badem 2 bardak süt

akşamda hepsini bir yazarım

canım karnın doydu mu? ara öğünde bunlar yenirde ana öğün için yetmeyebilir.

Sebze yemeği hem karnını dolduruyor hem de vitaminli.Afiyet olsun.Burada yar yok ama hava çok soğukk .Off şu ütü işi de zaten hiç bitmez.kolay gelsin

bende sıkılıyoruzum bazn 2 haftadr aynı kilodayım ama bu hafta kendimden atak bekliyorum regl olacağım ve bugün dünden -400 çıktım
10. Olduk kızlar...
kötü olmuş haftaya daha iyi oluruz inşallh

hadi bakalım deryamızda geldi hoşgeldi..
Hepinize Mutlu hafta sonları dilerim

menün kötü değil ki canım ya.Afiyet bal şeker olsun
saol canım sanda mutlu haftasonları
güzel menün yarın için aynı dlekleri bende diliyoruz pazar kalktığımda hava çok güzel oluyor ben ve eşim ev işi yapmaktan dışarı çıkmıyoruz malesef iş bitmiyor.. bitki çayı iyisdir bende günde 5 tane fln içiyorumm yeşilçayı senn gibi 2 den fazla içmiyorum
canım bencede sebze al ıspanak kabak brokoli karnıbahar al ben öyle yapıyorum ..

günaydın kızlar güzel haftasonu olsun hepiciğimize
bugün biraz gerginim birazda mutluyum dengesiz teraziyim işte
adet olcam diye gerginim tartıda bugün daha bi eksi gördüğüm için mutluyum işte böylee bende durumlar

gunaydın kızlar bugn gobegımn ınanlmaz fırladıgını gordum ck moralım bozuk suan tartı alcm netten bakıorum sımdı bole olmuyo bu bugnden ıtıbarende duzene grcem artık ıznden dondum yanı ececıgım aglıcm smdı ya offffffff

menum sabah 1 yumurtadan meemen 1 dılm ekmek peynır zeytın cay
oglen 2 kasık plav yogurt bezelye yemegı ( plav yemeseydım keske )
ara elma
aksam : ekmek arası yaptım ısyerınde yemek ıcın

belki şişkinliktir canm tartın olmada bilemezsinki sen en kısa zamnda tartını al

menum sabah 1 yumurtadan meemen 1 dılm ekmek peynır zeytın cay
oglen 2 kasık plav yogurt bezelye yemegı ( plav yemeseydım keske )
ara elma
aksam : ekmek arası yaptım ısyerınde yemek ıcın
afiyet olsun kıscem

bugünkü düzensiz menüm
9.30 :2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurtayla omlet(yyumurtalar küçüktü) biraz peynir
ara yok
öğlen yok
öğleden sonraki ara yok
17.30:1 tabk nohut yemeği yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

çok yoğundum ancak böyle beslenebildim kötü oldu ben beğenmedim menümü

canım en azından seyrek yiyip çok yemiş olmamışsın.Miktarını olsun dengelemişsin...

sabah yediğin iki dilim ekmek seni tutmuştur tabi yumurtada bence güzel

ıyı canım alıstım sayılır tabı daha hersey yoluna gırmedı henuz ama yınede allaha sukur ıı hersey sızler nasılsınz ozlemısım ben burayı yaaa

Hasretcim döndüğüne çok sevindim . ben de izinliydim , özlemişim hepinizi ..

işler nasıl , alışabildin mi yeni düzene ? tartını al da en kısa sürede birlikte başlayalım .

işyerine de salata yapıp götürürsün . sen ayarlarsın canım , moralini bozma...

nurcancım sana birşey danışmak istiyorum.Önümüzdeki hafta cumartesi günü arkadaşımla buluşalım diyoruz.Çok uzun zamandır birbirimizi göremedik.Sence ne yapalım...Bir seçenek olarak historiaya mı gidelim diyoruz ama bilemedim...cumartesi biliyorsun forum minibüslerin tıkış tıkış oluyor.goptan da sıkıldık.Eyüpte yaz için ideal.belki senin önereceğin birşey vardır...

Ayyy kızlar akşam spora gittim , daha ilk gün hoca canımızı çıkardı . ben zaten hareketleri yapmaya yetişemedim .

bakalım hem aletler var , 3 gün olacak . plates , step ve aerobik yapacağız , farklı günler de ...

inş işe yarayacak , umutluyum , biraz da beslenmeme dikkat etmeliyim . salı günü ölçü ve tartı var..

şimdi her yerim ağrıyor...

gidip çay içip biraz ısınayım , spordan gelirken biraz üşüdüm . çok karlı olduğu için arabayla gidemedim .güya taksi çağıracaktım .

çıktıktan sonra aklıma geldi . yürüdüm geldim eve , inş hasta olmam , :18:

ıyı canım alıstım sayılır tabı daha hersey yoluna gırmedı henuz ama yınede allaha sukur ıı hersey sızler nasılsınz ozlemısım ben burayı yaaa
bizde seni özledik canım herşey zmnla yoluna girr inş
canım en azından seyrek yiyip çok yemiş olmamışsın.Miktarını olsun dengelemişsin...
ama o şekilde beslenmek sağlıklı ececiğim bu şekilde az yemek sağlıklı değil
hergün şu şekilde beslenmek gerekiyormuş
sabh
ara
öğlen
ara
akşam
öbür topikteki kızların bi kısmı diyetisyene gidiyor ve listeleri bu şekilde genelde diyetisyen aç kalınarak kilo verilmez diyormuş ki bence doğru genel olarak son zamnlardaki listemdeki değişimleri sende farketmişsindir
diyetisyenler
sabah 2 silim tam tahıllı ekmek peynir zeytin domates
ara:1 meyve veya 5-6 tane badem
öğlen :tavuk veya et ızgara
ara yine aynı şekilde
akşamda sebze yoğurt salata veya çorba salata öneriyorlar 1 dilimde ekmek
3 saatte bir mideye bişeylerin gitmesi gerekiyormuş metobolizmanın çalışması için
tavuğu ve eti öğlen öneriyorlar hazmetmesi daha zor diye
ukalalık yapmak istemedim canım bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşayım belki sizede paydam olur diye anlattım

inş işe yarayacak deryacığım spor çok önemli bende eve alet aldım spor salonuna gidecek vaktim yok bakalım yapıyorum şimdilik

inş hasta olmazsın canm yaa varsa ıhlamur falan yap iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…