- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.321
Eyüp Can 1 Yaşındabugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)
buarada arkadaşlar benim adetim 10 gün oldu gelmedi ve karnımda ağrım var hergün sanıorum adet olucam olamıyorum hamile filan değilim aklınıza gelmesin napsam bilemedim doktoramı gitsem 1 hafta daha gelmese gitsemmi napsam ağrım olmasa sorun yokta ağrım var tartıldım bugun 77 çıktım :)2 kilo fazlayım anlıcagınız atın kovun beni burdan of alam şu doğumgunu pastasından hüpletim sonra sahalara dönüom :)
mutlu yaşlar canım.Oğlunun doğum gününü kutlarım.Sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Rabbim o güzellikleri bizlerede yaşatsın
Bitkisel yöntemleri uyguluyormusun bilmem ama bu durum için civan perçemi çok yararlıdır.İstersen netten araştır.ben adetime yaklaştıkça içerim.sökmesinde çok faydalı.bende kendimde bu yararı gördüm.Troid rahatsızlığımdan dolayı sıks ık adet düzensizliği yaşıyorum.İstersen bir kan tahlili yaptırıp tsh ve t3 t4 hormonlarına da baktırabilirsin
canm bu aralar durgun burası bi kaç arkadaş izinde onlarda döndüğünde daha canlı olurGünaydın kızlarrr
burası neden hareketli değil( daha önceden de böylemiydniz yoksa ben gelince mi dağıldınız :)) alınacam artık
dünkü menüme geçeyim.dün hem şekerim hem de tansyonum düşüktü.menüm biraz karışık o sebeple
sabah:1 gevrek-1 kk peynir
öğlen:1 tabak mantar sote-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 paket eti form bisküvi
ara:2 küçük boy portakal
akşam:2 kepçe mercimek çorbası-2 kaşık barbunya-1 dilim kepek ekmeği
ara:1 topkek -1 avuç kadar da bonibon (yemek yememe rağmen şekerim yükselmeyince bunları mecburen yedim)
1,5 saat yürüyüş-3-3,5 lt su (suya kanamadım bir türlü)5 fincan bitki çayı
oy oyyEyüp Can 1 Yaşındabugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)
test yaptınmı yinede aklıma hamilelik geldi ne bilim düzenliyse e gecikmişse neyden olabilir acaba?buarada arkadaşlar benim adetim 10 gün oldu gelmedi ve karnımda ağrım var hergün sanıorum adet olucam olamıyorum hamile filan değilim aklınıza gelmesin napsam bilemedim doktoramı gitsem 1 hafta daha gelmese gitsemmi napsam ağrım olmasa sorun yokta ağrım var tartıldım bugun 77 çıktım :)2 kilo fazlayım anlıcagınız atın kovun beni burdan of alam şu doğumgunu pastasından hüpletim sonra sahalara dönüom :)
hoşgeldin canım sen düzenini oturt başlarsın belki koşturmaktan zayıflamışsındırnasılsınız kızceler neler yapıosunuz menumu yazayım
sabah 2 dılım cawdr ekmegı ıle klasık kahwaltı
ogle corba 1 kucuk dılm ekmek yogurt
ara 4 tane form bskuvı cay
aksam tost cay
kızlar aksam gec saatte ckıorum ısten o saaten sonrada yemek yemek ıstemedıgım ıcın ıs yerınde yıyorum ondan kuru seler yemek zorunda kalıorum ıs saatlerım bı kac gune duzelecek o zamn baslayacagm dıyete kaldıgım yerden buraya geldıgımden berı zayfladım gbı gelıo bna ama blemıorum pantlonm bol gelıo belkı bollasmıstr amacnku zayflamak anlamında hc bısı yapmadım kı en kısa surede tartı alıp doncem aranıza erkeemle berqaber baslıcz dıyete olumlu sonuc alacagımdan emınım :))
kızlarcım bugünkü menüm
8.30 az yağdza 1 yujmurta omlet,2-3 çatal peynir, domates, 1.5 dili çavdar ekmeği
11.00 4 tane siyah kuru üzüm
13.30-14.30 1 tabak tavıklı mantarlı sote,yarım kase yogurt(müşteri geldi yarısını 13.300 da yarısını 14.30da yedim)
17.00: 1 küçük kırmızı elma
19.00:haşlama karnıbahra üstüne yoğurt, yarım dilim çavdar ekmeği
canım Allah hayırlı ömürler versin Eyüp can a,Allah size bağışlasın....Eyüp Can 1 Yaşındabugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)
canım iyi haberlerini aldıkça seviniyorum,hep böyle mutlu ol inşaallah....nasılsınız kızceler neler yapıosunuz menumu yazayım
sabah 2 dılım cawdr ekmegı ıle klasık kahwaltı
ogle corba 1 kucuk dılm ekmek yogurt
ara 4 tane form bskuvı cay
aksam tost cay
kızlar aksam gec saatte ckıorum ısten o saaten sonrada yemek yemek ıstemedıgım ıcın ıs yerınde yıyorum ondan kuru seler yemek zorunda kalıorum ıs saatlerım bı kac gune duzelecek o zamn baslayacagm dıyete kaldıgım yerden buraya geldıgımden berı zayfladım gbı gelıo bna ama blemıorum pantlonm bol gelıo belkı bollasmıstr amacnku zayflamak anlamında hc bısı yapmadım kı en kısa surede tartı alıp doncem aranıza erkeemle berqaber baslıcz dıyete olumlu sonuc alacagımdan emınım :))
cnm sen gittiğinden beri pek kilo veremedincanm masllah yne super gıdıosunben buradan gıttıgmden berı kac kılowerdın merk ettım cnku menulerın hep guzl masllh
ablacığım aslında bende diyecektim bi diyetisyene gitsen değerlerine baksa en azından kilo almaman için iyi olurrTopik çok sessiz bu aralar,paylaşım da yok dolayısıyla...Dağıldık bu aralar,izine ayrılan arkadaşlar dönse de canlansak yeniden.....
Ben yarın sabahtan giremeyebilirim,kilomda artış var yine,öyle bir şişim ki,haftaya insülin direncine baktırıcam...Gerçekten çok üzgünüm,şaşırdım kaldım,tahlil sonucuna göre diyetisyene mi gitsem,bilemiyorum...
SAMANYOLU (67,4 /68,2/-0,8/% -1,187)
menün güze cnmiyi geceler kızlar.akşamları yorgunlukdan pek nete girmiyordum bir bakayım belki akşam kalabalık olur dedim ama maalesef.neyse izinliler gelsinde canlansın inşallah
bugünkü menümü tarçınlı sürüm eşliğinde yazıyorum
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir
ara:küçük bir elma
öğlen:1 kase yoğurt-2 dilim kepek ekmeği(dün akşam hastalanınca yemekde yapamadım)
ara:1 greyfurt
akşam:2 tavuk baget-2 dilim kepek ekmeği
ara:tarçınlı süt
sabah umarım hepimizden iyi haberler gelir
afiyet olsun canım hep ağıztadıyla yersiniz inş oğlişinn pastasındankızlar biliyorum olmazsınız bu saatlerde biz yaptık dogumgununu güzel geçti Allah'a çok şükür yalnız çok yorgunum pasta harikaydı tadı filan :) oğlumun doğumgününü kutlamışsınız çok sağolun canlarım adetimde gelmek üzere yola çıkmış hehe stresten filan geçiktimi neoldu bende bişi anlamadım ama bu hafta kilo artışta bende de neyseki bugun siyah elbisemle göbeği filan örttüm ama bacaklarım aynı hadiseninkiler gibi çıkmış ehehe neyse iyi geceler şimdi görüşürüz
sen süpersingünaydın kızlar hemen cuma bildirimimi mutlulukla vereyim
geçen haftaki kilo:100,6
bugünkü kilo: 98,9
kilo kaybı :1,7 kg
yüzdesi :% 1,69
günaydın canm nasılsın bugün?günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?