Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eyüp Can 1 Yaşında bugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)

mutlu yaşlar canım.Oğlunun doğum gününü kutlarım.Sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Rabbim o güzellikleri bizlerede yaşatsın

Bitkisel yöntemleri uyguluyormusun bilmem ama bu durum için civan perçemi çok yararlıdır.İstersen netten araştır.ben adetime yaklaştıkça içerim.sökmesinde çok faydalı.bende kendimde bu yararı gördüm.Troid rahatsızlığımdan dolayı sıks ık adet düzensizliği yaşıyorum.İstersen bir kan tahlili yaptırıp tsh ve t3 t4 hormonlarına da baktırabilirsin

amin canım inşallah darısı başına..yüksek çıkmıştı biraz hatırlıorum hamile kalmadan önce dr baktırmıştı benim doktora gitmekte fayda var..
sen nasılsın akşam şekerin düşmüş bonibon filanmı yedin senbayılırım bonibona ben iyi yapmışın yemekle diettesin diede düşmüştür günlerdir diettesin neticede depodaki şekerler eridi bitti muhtemelen

canm bu aralar durgun burası bi kaç arkadaş izinde onlarda döndüğünde daha canlı olur
menün güzel bonibon topkek haricinde ee kadada olacak
Eyüp Can 1 Yaşında bugun oğlumun doğumgünü kızlar tarifedilmesi imkansız bir duygu Allah olmayan herkeze nasipetsin bu duyguyu,olanlarada Allah uzun ömürler versin sizleri çok çok öpüyoruz oğlumla:)
oy oyy oğluna doğum günüsü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin
test yaptınmı yinede aklıma hamilelik geldi ne bilim düzenliyse e gecikmişse neyden olabilir acaba?

nasılsınız kızceler neler yapıosunuz menumu yazayım
sabah 2 dılım cawdr ekmegı ıle klasık kahwaltı
ogle corba 1 kucuk dılm ekmek yogurt
ara 4 tane form bskuvı cay
aksam tost cay
kızlar aksam gec saatte ckıorum ısten o saaten sonrada yemek yemek ıstemedıgım ıcın ıs yerınde yıyorum ondan kuru seler yemek zorunda kalıorum ıs saatlerım bı kac gune duzelecek o zamn baslayacagm dıyete kaldıgım yerden buraya geldıgımden berı zayfladım gbı gelıo bna ama blemıorum pantlonm bol gelıo belkı bollasmıstr amacnku zayflamak anlamında hc bısı yapmadım kı en kısa surede tartı alıp doncem aranıza erkeemle berqaber baslıcz dıyete olumlu sonuc alacagımdan emınım :))

hoşgeldin canım sen düzenini oturt başlarsın belki koşturmaktan zayıflamışsındır ne iş yapıyorsun tatlım özledik seni haberin olaaa

kızlarcım bugünkü menüm

8.30 az yağdza 1 yujmurta omlet,2-3 çatal peynir, domates, 1.5 dili çavdar ekmeği

11.00 4 tane siyah kuru üzüm

13.30-14.30 1 tabak tavıklı mantarlı sote,yarım kase yogurt(müşteri geldi yarısını 13.300 da yarısını 14.30da yedim)

17.00: 1 küçük kırmızı elma

19.00:haşlama karnıbahra üstüne yoğurt, yarım dilim çavdar ekmeği

canm masllah yne super gıdıosun ben buradan gıttıgmden berı kac kılowerdın merk ettım cnku menulerın hep guzl masllh

canım Allah hayırlı ömürler versin Eyüp can a,Allah size bağışlasın....
canım iyi haberlerini aldıkça seviniyorum,hep böyle mutlu ol inşaallah....

Topik çok sessiz bu aralar,paylaşım da yok dolayısıyla...Dağıldık bu aralar,izine ayrılan arkadaşlar dönse de canlansak yeniden.....
Ben yarın sabahtan giremeyebilirim,kilomda artış var yine,öyle bir şişim ki,haftaya insülin direncine baktırıcam...Gerçekten çok üzgünüm,şaşırdım kaldım,tahlil sonucuna göre diyetisyene mi gitsem,bilemiyorum...
SAMANYOLU (67,4 /68,2/-0,8/% -1,187)

iyi geceler kızlar.akşamları yorgunlukdan pek nete girmiyordum bir bakayım belki akşam kalabalık olur dedim ama maalesef.neyse izinliler gelsinde canlansın inşallah

bugünkü menümü tarçınlı sürüm eşliğinde yazıyorum

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir
ara:küçük bir elma
öğlen:1 kase yoğurt-2 dilim kepek ekmeği(dün akşam hastalanınca yemekde yapamadım)
ara:1 greyfurt
akşam:2 tavuk baget-2 dilim kepek ekmeği
ara:tarçınlı süt

sabah umarım hepimizden iyi haberler gelir

kızlar biliyorum olmazsınız bu saatlerde biz yaptık dogumgununu güzel geçti Allah'a çok şükür yalnız çok yorgunum pasta harikaydı tadı filan :) oğlumun doğumgününü kutlamışsınız çok sağolun canlarım adetimde gelmek üzere yola çıkmış hehe stresten filan geçiktimi neoldu bende bişi anlamadım ama bu hafta kilo artışta bende de neyseki bugun siyah elbisemle göbeği filan örttüm ama bacaklarım aynı hadiseninkiler gibi çıkmış ehehe neyse iyi geceler şimdi görüşürüz

günaydın kızlar hemen cuma bildirimimi mutlulukla vereyim

geçen haftaki kilo:100,6
bugünkü kilo: 98,9
kilo kaybı :1,7 kg
yüzdesi :% 1,69

canm masllah yne super gıdıosun ben buradan gıttıgmden berı kac kılowerdın merk ettım cnku menulerın hep guzl masllh
cnm sen gittiğinden beri pek kilo veremedin kaçamaklar batırdı beni bide reglim geldi gelecek off yaa
ablacığım aslında bende diyecektim bi diyetisyene gitsen değerlerine baksa en azından kilo almaman için iyi olurr

menün güze cnm

afiyet olsun canım hep ağıztadıyla yersiniz inş oğlişinn pastasından regl benmde geldi gelecek gelsed rahatlasak

günaydın kızlar hemen cuma bildirimimi mutlulukla vereyim

geçen haftaki kilo:100,6
bugünkü kilo: 98,9
kilo kaybı :1,7 kg
yüzdesi :% 1,69
sen süpersin

günaydın kızlar
günaydın canm nasılsın bugün?

başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1 (regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60

günaydın kızlarr ben 2 gündr akşam sporda yaıyorum bisikletimde inş haftaya 70 li bişeyler görürüm ahh bi regl olsamda raatlasam..
sizin keyifler nasıl hanımlar hadi bildirimler yapılsında görelim..
pınarcığım sen süper gidiyorsun canm tebrik ederim

kızlar bildirimi ben yapıyorum bugün...Dün misafir vardı derste çalıştırtmadılar sanki kendilerine gibi...akşam biraz eksiklerimi tamamladım.Ama sabah uyanamadım annemde çok ağır dersler yok diye kaldırmamış.

ben de dönüyorum izinden net kampanyamdan çok az kaldı.O bitsin yeni bi tane yapıcam...

nurcancım seni izne ayırıyor muyduk bilmiyorum eğer bild. yapmak istersen yapabilirsin...

begümü ve rezzanı bekliyoruz..

Bu haftaki bildirimim kızlar.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.5
Bu hafta:69.2
Giden:300gr
Toplamda giden: 6.500
Hedef: 65

Kusura bakma Ececiğim, geç oldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…