Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum
bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. hedefim 3 martta 6 ları görmek

Ölee geliyo insana toplu görünce. Menün güzelmiş cnm. Afiyet olsun.
güzelmiymiş çok sağol cnm içimi ferahlattın:)

baklagilde yesem illa o bir dilim ekmek olucak doymuyorum aslında şöle kıvırcık filan olsa daha iyi tutardı..
ayy o bimin tavuk göğsünü begenmiom sen bana gel ben sana bi tavuk göğsü yapim iki kase yersin üstüne tarcın ohh neyse
bimden ben profiterol alıom hanımdan sanırım markası

one ooo yine azim yine azmin sonucu işte tebrikler valla ay darısı başımıza 6 lı rakamları bende bir yakalasam bırakmıcam:)

ne kadr kotu oldm smdı bnmde bu sene dugunm olcktı ama ıste nasıp deglmıs ynede cok uzuluorum bazen
kız üzülme sizde basın nikahı herkez düğünlemi evlenior.düğünle mutluluk olsa oho o kadar boşanmalar olmaz

kızlar bugun dışarı cıkıcam inşallah dısarda fazla bişiler kaçırmam tartılmak cok istiom ama tartıda fazla cıkıcagımı biliorum bu hafta bir tık bile inmem ben moralimi bozmım yinede hadi ben gidiyorum öpüom aslıyı eceyi hasreti arzumu pınarı rezzanımı aklıma başka isim gelmior bak şimdik diğerleri kayboldu sanki:)

ayy nurcanım tabi senn tavukgögsün gibi olmaz ımmm yemiş gibi oldum ama ben yinede çok seviyorum bimin kazandibisini dediğim gibi marullu kıvırcıklı salata olsa doyarsın .. zaten sende unonun tam buğdayını yiyorsun herhalde onun 1 dilimnde 52 kalori var hesapladım ondanda bişey olmaz yani

one ooo yine azim yine azmin sonucu işte tebrikler valla ay darısı başımıza 6 lı rakamları bende bir yakalasam bırakmıcam:)
evet nurcanım bu sefer çok azimliyim acıkmıyorum acıkmayıncada güzel gidiyor diyetim darısı hepiciğimizin bşına 6 ları görelim hepberaber topkçe.. 6 da olanlarda 5 i görürler inşallah

ohh bizim yerimizede gez canım bende seni kocaman öpüyorummm

9.30: 2 kuru kayısı, 2 dilim tam buğday ekmeği, az yağda 1 yumurta, 2 çtl peynir, domates, yeşilbiber

12.00: 1 elma

14.00: 1 tabk nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 3 yaprak marul(yine salata yapmaya üşendi bu kısceniz )

15.30 :az şekerli türk kahvesi

17.00: 1 portakal

19.00:1 tabak ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt, salta, 1 dilim tam buğday ekmeği

21.00 1 bardak süt

merhaba kızlar

bugünkü mönümü yazıyım hemen

sabah:2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost

ara:1 meyvem vardı ama sabah 2 dilim ekmek yiyince meyveyi yemedim fazla olmasın diye

öğlen:6 kaşık ıspanak + 1 dilim ekmek

ara:1 paket etiform

ara:1 tane meyveli yoğurt

akşam:1 kepçe çorba+6 kaşık tavuk sote+bol salata(ama akşama arkadaşıma yemeğe gidicem kuru fasulye varmış 6 kaşık ondan yerim artık)

gece:1 meyve

bundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.

oh vallahi benimde canım çekti yaaa

çakamaksızbol eğlenceli bir gezi diliyorum canım .benden de sana kocaman öpücük

süpersin Aslıcım.bu hafta da senden yüklü bir kaybımız olacak.darısı başımıza inşallah

canım az oldu çok oldu diye ara öğünlerini atlama sakın.Sağlıklı kilo vermek için ara öğün şart

merhaba kızlar ,

sabah 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay , peynir , salatalık , 1 çay kaşığı reçel ve çökelek ile kahvaltı yaptım .

ara

yarım lt su ve 2 dilim etimek

öğlen 12.30

1 kase çorba , haşlanmış tavuk , salata ve az cacık yedim

öğleden sonra yarım lt daha su içtim

akşam 18.30

5 kaşık kuru fasulye ve yoğurt , 3 dilim fırında patates ve çay içtim .

yatmadan yarım lt daha su içerim inş . fazlası midemi şişiriyor . 3-4 lt suyu nasıl içiyorlar bilmiyorum ..

evet canım ununun tam tahıllısından yiyorum bende 52 kalori iyiymiş menün süper:)

sağol pınarcım bugun markette aradım diet puding bulamadım üff cumadan cumaya yemeyi dşünorumda neyse başka markete bakıcam artık

selam kızlar akşam yemegını saat 17 de yedim vallahi çok acıktım yine bugun dışardaydım o yuzden çok karıştı herşey
kısacası;

sabah:2 dilim diet salam,2 kokteyl domates,1 dilim ekmek,biraz labne
ara:6 badem,şekersiz nescafe,3 diet bisküvi
öğle:biraz kavurma üstüne iki yumurta,2 dilim ekmek
akşam:ızgara köfte,salata,yarım dilim ekmek
ara:nescafe ve çatalın ucuyla browni ve tiramusu otlandım:)

ve bugun çok yorucuydu bol bol yürüdüm kızlar bunları erittiğimi hissediyorum ehehe ama yinede bu hafta şansım yok çünkü gecen hafta çok abartı yedim off mağazalara baktım yeni sezon için ürünler gelicekmiş artık kış için bişi almam bahar için saklıom kendimi ahh o bahar gelince hafif hafif giyinilmiormu bakalım bahara fazlalıklarımlamı yoksa fit fiziğimlemi merhaba dicem:)

Canım sağol,troid değerlerime bakıldı sonuçları bugün aldım hiç bir problem yokmuş,sadece prolaktin diye bir hormon yüksek çıktı...

Ay ne güzel Hasretim bu günlerin kıymetini bilin,maaaşaallah diyelim...

Canım gerçekten çok zor evde tamirat olması,ustalar gelmez,her yer karışır,Allah kolaylık versin...Kızına da geçmiş olsun...Bu kadar kötü olay arasında 42 beden eteğe girmen moral olmuş sana...

böle yazınca amma yemişim diorum ama karnım gurul gurul ve başım ağrıor ehehe meyve yemicektim ama bugun buzdolabına bi baktım meyveler bozuluor ykadım soydum yemekten sonra meyve salatasıı gibi yedim
Menün çok değil ki Nurcanım,çok güzel bence...

bundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.
Pınarcım sevinmekte haklısın valla,iyi moral olmuştur sana,yeni kıyafetlerin olmuş ne güzel....

Kızlar gündüz giremedim,hem kendi tahlillerim için doktora gittim,sonra da babam için kontrole gittik.yarın 12,30 da ilk gözün ameliyatı olacak...Yarın yoğun bir gün erken kalkıp yemek işini halledicem,sonra spora gidicem,sonra babamı doktora götürücem çünkü dönerken araba kullanamaz...Sonra da halim kalırsa kuran a gidicem inşaallah...Annemin ameliyatı için haftaya gün alıcaz...hepinize iyi akşamlar

gunaydııın 2 3 gundr sabah kahwltısı yapamıodum sabh bı uyandık kaynım kahwaltı hazırlamıs ne sewndım ama :))))) sız napıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…