- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.481
Aslıcım tartının pılı yok almayı unutmusum :)
güzelmiymiş çok sağol cnm içimi ferahlattın:)Ölee geliyo insana toplu görünce. Menün güzelmiş cnm. Afiyet olsun.
geçmiş olsun rezzancığım.. kızınada geçmiş olsun cnım insan sıkıntısı varken diyete zor uyuyor aa cumaya kadar toparlarsın
yok canm tabi karışacaksın birbirimize fikir vermek paylaşmak için burdayız.. günde 1 tane form çay içmkte sakınca yokmuş ama fazlası zarrmış metobolizmayı bozuyormuş.. haklısın 5i bi yerde fazla oldu çünkü ondada yeşilçay var ve yeşilçayı günde 2 den fazla tüketmek zararlı
afiyet olsun canım güzl menün
canım baklagil yemklerini,tavuğu , eti öğlen yemek ve yanında ekmek tüketmemek gerekyor onun için ekmek yok yoksa sebze yemeklerinin yanında 1 dilim yiyorum. bide acıkıyorum demişsin ya yanında salata olunca o şişiriyor acıkmıyorum.. mesela bende haftada 1 gün kazandibi yiyorum bim den alıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim
oo süpersin fulyacığm 8 kilo vermişsin tebrik ederimtatlı koşuşturmalar bunlar..
afiyet olsun canım
bende hepsine uyuyorumda tartılma huymdan vazgeçemiyorum aynıyız yani
keşke sabah tartılsaydın o tartıyı aldında tartılmadan nasıl durdun
günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum
bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. hedefim 3 martta 6 ları görmek
kız üzülme sizde basın nikahı herkez düğünlemi evlenior.düğünle mutluluk olsa oho o kadar boşanmalar olmazne kadr kotu oldm smdı bnmde bu sene dugunm olcktı ama ıste nasıp deglmıs ynede cok uzuluorum bazen
ayy nurcanım tabi senn tavukgögsün gibi olmaz ımmm yemiş gibi oldumgüzelmiymiş çok sağol cnm içimi ferahlattın:)
baklagilde yesem illa o bir dilim ekmek olucak doymuyorum aslında şöle kıvırcık filan olsa daha iyi tutardı..
ayy o bimin tavuk göğsünü begenmiom sen bana gel ben sana bi tavuk göğsü yapim iki kase yersin üstüne tarcın ohh neyse
bimden ben profiterol alıom hanımdan sanırım markası
evet nurcanım bu sefer çok azimliyim acıkmıyorum acıkmayıncada güzel gidiyor diyetimone ooo yine azim yine azmin sonucu işte tebrikler valla ay darısı başımıza 6 lı rakamları bende bir yakalasam bırakmıcam:)
ohh bizim yerimizede gez canım bende seni kocaman öpüyorummmkızlar bugun dışarı cıkıcam inşallah dısarda fazla bişiler kaçırmam tartılmak cok istiom ama tartıda fazla cıkıcagımı biliorum bu hafta bir tık bile inmem ben moralimi bozmım yinede hadi ben gidiyorum öpüom aslıyı eceyi hasreti arzumu pınarı rezzanımı aklıma başka isim gelmior bak şimdik diğerleri kayboldu sanki:)
günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum
bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. hedefim 3 martta 6 ları görmek
güzelmiymiş çok sağol cnm içimi ferahlattın:)
baklagilde yesem illa o bir dilim ekmek olucak doymuyorum aslında şöle kıvırcık filan olsa daha iyi tutardı..
ayy o bimin tavuk göğsünü begenmiom sen bana gel ben sana bi tavuk göğsü yapim iki kase yersin üstüne tarcın ohh neyse
bimden ben profiterol alıom hanımdan sanırım markası
kızlar bugun dışarı cıkıcam inşallah dısarda fazla bişiler kaçırmam tartılmak cok istiom ama tartıda fazla cıkıcagımı biliorum bu hafta bir tık bile inmem ben moralimi bozmım yinede hadi ben gidiyorum öpüom aslıyı eceyi hasreti arzumu pınarı rezzanımı aklıma başka isim gelmior bak şimdik diğerleri kayboldu sanki:)
9.30: 2 kuru kayısı, 2 dilim tam buğday ekmeği, az yağda 1 yumurta, 2 çtl peynir, domates, yeşilbiber
12.00: 1 elma
14.00: 1 tabk nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 3 yaprak marul(yine salata yapmaya üşendi bu kısceniz)
15.30 :az şekerli türk kahvesi
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt, salta, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 1 bardak süt
merhaba kızlar
bugünkü mönümü yazıyım hemen
sabah:2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost
ara:1 meyvem vardı ama sabah 2 dilim ekmek yiyince meyveyi yemedim fazla olmasın diye
öğlen:6 kaşık ıspanak + 1 dilim ekmek
ara:1 paket etiform
ara:1 tane meyveli yoğurt
akşam:1 kepçe çorba+6 kaşık tavuk sote+bol salata(ama akşama arkadaşıma yemeğe gidicem kuru fasulye varmış 6 kaşık ondan yerim artık)
gece:1 meyve
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
ayy nurcanım tabi senn tavukgögsün gibi olmaz ımmm yemiş gibi oldumama ben yinede çok seviyorum bimin kazandibisini dediğim gibi marullu kıvırcıklı salata olsa doyarsın .. zaten sende unonun tam buğdayını yiyorsun herhalde onun 1 dilimnde 52 kalori var hesapladım ondanda bişey olmaz yani
evet nurcanım bu sefer çok azimliyim acıkmıyorum acıkmayıncada güzel gidiyor diyetimdarısı hepiciğimizin bşına 6 ları görelim hepberaber topkçe.. 6 da olanlarda 5 i görürler inşallah
ohh bizim yerimizede gez canım bende seni kocaman öpüyorummm
9.30: 2 kuru kayısı, 2 dilim tam buğday ekmeği, az yağda 1 yumurta, 2 çtl peynir, domates, yeşilbiber
12.00: 1 elma
14.00: 1 tabk nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 3 yaprak marul(yine salata yapmaya üşendi bu kısceniz)
15.30 :az şekerli türk kahvesi
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt, salta, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 1 bardak süt
sağol pınarcım bugun markette aradım diet puding bulamadım üff cumadan cumaya yemeyi dşünorumda neyse başka markete bakıcam artıkbundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.
oh vallahi benimde canım çekti yaaa
çakamaksızbol eğlenceli bir gezi diliyorum canım .benden de sana kocaman öpücük
süpersin Aslıcım.bu hafta da senden yüklü bir kaybımız olacak.darısı başımıza inşallah
canım az oldu çok oldu diye ara öğünlerini atlama sakın.Sağlıklı kilo vermek için ara öğün şart
Canım sağol,troid değerlerime bakıldı sonuçları bugün aldım hiç bir problem yokmuş,sadece prolaktin diye bir hormon yüksek çıktı...bende aynısını diyecektim hasrete ama sen yazmışsın zaten
işiini bitirince gelde sohbet edelim nurcanım
annecğinede babanada geçmiş olsun ablacığım troid değerlerine sağlık ocağındada baktırabilirsin ben öyle yapıyorum
Ay ne güzel Hasretim bu günlerin kıymetini bilin,maaaşaallah diyelim...kesnlkle uzulmuorum artık nazara gelmeyelm ama sewdıgımle cok ıız bz sukurler olsn
hahahay kızlar demıssınz ya dolabnda puflar felan war dıye gecn gunmarket alıswerısıne gıttık bı baktm nısanlm doldurms pufları ckulataları delı sewglım yakıyamıorumda almada dıyemıorum ama soz werdı bna ıkımzde baslıcz dıyete ben bı kac yıl once doktra gıttıgmde bna doktr kılomu kontrol etmemı solemıstı yoksa seker hastalıgına yakalnckmısımaılede war cnku tabı ozamnlar 86 87 kıloydm oyuzden 60 65 arası olsam saglıgım ıcnde cok ıı olcak
Canım gerçekten çok zor evde tamirat olması,ustalar gelmez,her yer karışır,Allah kolaylık versin...Kızına da geçmiş olsun...Bu kadar kötü olay arasında 42 beden eteğe girmen moral olmuş sana...Kızlar hepinize iyi akşamlar. Nasılsınız bakem? Giremiyorum bu ara. Ahh başıma ne işler açıldı. Bir bilseniz kızlar. Pazar günü alt komşum geldi banyodan su geliyormuş tavanından. Ayy baktık bizde akan bişey yok. Ama nasıl şıpır şıpırmış komşumun banyosu. Pazar olduğu için tesisatçı bulamadık. Dün geldi. Meğer benim eve giren ana su borusu çatlamış. Oradan gidiyormuş. Bütün gün onunla uğraştık. Akşam bitti. Tabi benim banyodan kasırga geçmiş gibi. Duvardan açtılar. Dolaplar çıktı, birde su fışkırdı her yer battı. Apartmanın elektrik panosuna kadar inmiş su, 2 dairenin elektrikleri gitti. Yanacakmış neredeyse. Allah korumuş. Ayy içim şişti anlatırken bile. Kısa keseyim bugün sıvaya geleceklerdi, tabi gelmediler. Yarın geleceklermiş. Bakalım onların keyfi ne zaman isterse. Bu sırada küçük kızımda hastalandı. Boğazları şişmiş, öksürük, ateş falan. Benden bu kadar kızlar.
Menün çok değil ki Nurcanım,çok güzel bence...
böle yazınca amma yemişim diorum ama karnım gurul gurul ve başım ağrıor ehehe meyve yemicektim ama bugun buzdolabına bi baktım meyveler bozuluor ykadım soydum yemekten sonra meyve salatasıı gibi yedim
Pınarcım sevinmekte haklısın valla,iyi moral olmuştur sana,yeni kıyafetlerin olmuş ne güzel....bundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?