- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.501
canım bende her sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum kahvaltının güçlü olması şart akşam çok acıkmamak için.. ara öğününü atlama bencedemerhaba kızlar
bugünkü mönümü yazıyım hemen
sabah:2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost
ara:1 meyvem vardı ama sabah 2 dilim ekmek yiyince meyveyi yemedim fazla olmasın diye
öğlen:6 kaşık ıspanak + 1 dilim ekmek
ara:1 paket etiform
ara:1 tane meyveli yoğurt
akşam:1 kepçe çorba+6 kaşık tavuk sote+bol salata(ama akşama arkadaşıma yemeğe gidicem kuru fasulye varmış 6 kaşık ondan yerim artık)
gece:1 meyve
menün güzel canım
evet canım eskilerin olması büyük zevk veriyor insanabundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.
menün güzel canımmerhaba kızlar ,
sabah 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay , peynir , salatalık , 1 çay kaşığı reçel ve çökelek ile kahvaltı yaptım .
ara
yarım lt su ve 2 dilim etimek
öğlen 12.30
1 kase çorba , haşlanmış tavuk , salata ve az cacık yedim
öğleden sonra yarım lt daha su içtim
akşam 18.30
5 kaşık kuru fasulye ve yoğurt , 3 dilim fırında patates ve çay içtim .
yatmadan yarım lt daha su içerim inş . fazlası midemi şişiriyor . 3-4 lt suyu nasıl içiyorlar bilmiyorum ..
tşk ederimevet canım ununun tam tahıllısından yiyorum bende 52 kalori iyiymiş menün süper:)
menün güzel canımselam kızlar akşam yemegını saat 17 de yedim vallahi çok acıktım yine bugun dışardaydım o yuzden çok karıştı herşey
kısacası;
sabah:2 dilim diet salam,2 kokteyl domates,1 dilim ekmek,biraz labne
ara:6 badem,şekersiz nescafe,3 diet bisküvi
öğle:biraz kavurma üstüne iki yumurta,2 dilim ekmek
akşam:ızgara köfte,salata,yarım dilim ekmek
ara:nescafe ve çatalın ucuyla browni ve tiramusu otlandım:)
ve bugun çok yorucuydu bol bol yürüdüm kızlar bunları erittiğimi hissediyorum ehehe ama yinede bu hafta şansım yok çünkü gecen hafta çok abartı yedim off mağazalara baktım yeni sezon için ürünler gelicekmiş artık kış için bişi almam bahar için saklıom kendimi ahh o bahar gelince hafif hafif giyinilmiormu bakalım bahara fazlalıklarımlamı yoksa fit fiziğimlemi merhaba dicem:)
oww ablacığım çok işin varmış ben okurken yoruldum kola gelsin sana babanında ameliyatı iyi geçer inşallah..Kızlar gündüz giremedim,hem kendi tahlillerim için doktora gittim,sonra da babam için kontrole gittik.yarın 12,30 da ilk gözün ameliyatı olacak...Yarın yoğun bir gün erken kalkıp yemek işini halledicem,sonra spora gidicem,sonra babamı doktora götürücem çünkü dönerken araba kullanamaz...Sonra da halim kalırsa kuran a gidicem inşaallah...Annemin ameliyatı için haftaya gün alıcaz...hepinize iyi akşamlar
gunaydııın 2 3 gundr sabah kahwltısı yapamıodum sabh bı uyandık kaynım kahwaltı hazırlamıs ne sewndım ama :))))) sız napıosunuz
ohh ne güzel jest yapmış kaynın