Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende her sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum kahvaltının güçlü olması şart akşam çok acıkmamak için.. ara öğününü atlama bencede
menün güzel canım

bundan güzel mutluluk olur mu hiç.bende geçen hafta annemde kalmış eski pantolonlarımı buldum cuk diye oldular.hatta birinin daha etiketi üzeindeydi.öyle sevindim ki hepsini yeni almış gibi oldum.
evet canım eskilerin olması büyük zevk veriyor insana

menün güzel canım

evet canım ununun tam tahıllısından yiyorum bende 52 kalori iyiymiş menün süper:)
tşk ederim
menün güzel canım bende çizme almak istiyorum sezon sonu ucuzdurda ama iş güçten birtürlü çıkıp bakamadım daha bence düzenli diyet yaparsan az kaçamklı bahara fit olursun ve oluruz inşallah
oww ablacığım çok işin varmış ben okurken yoruldum kola gelsin sana babanında ameliyatı iyi geçer inşallah..

gunaydııın 2 3 gundr sabah kahwltısı yapamıodum sabh bı uyandık kaynım kahwaltı hazırlamıs ne sewndım ama :))))) sız napıosunuz

ohh ne güzel jest yapmış kaynın bende kahvaltımı yaptım daha işe gitmedim birazdan gideceğim

DIMI YAPSAMMI NE :d yaza dusunuoruz aslında bu sene nıkah sneeye dugun ama aılem neder bılmem kı

menumu yazaym
sabah 1 dılım unotam tahıllı ekmek domates salatalık bıber az peynır bı kactane zeytın cay
oglen 2 dılım ekmek arası salam peynır bıber cay
ara muz
aksam corba yogurt

afiyet olsun.ilk arada yediğin etimeği 1 yapıp öğlenle akşam arasındada bir tane yiyerek orayı geçiştirmeden kan şekerini dengelersen daha iyi olur gibi geldiçöğün aralarındaki ara atıştırmalık da diyet te çok önemli.

sağol pınarcım bugun markette aradım diet puding bulamadım üff cumadan cumaya yemeyi dşünorumda neyse başka markete bakıcam artık

Tansaş da ve Migros da var canım.sütü kaynattıkdan sonra pudingi döküyorsun.Diyet ürünler kaynatılmaz çünkü.Tam gerçek pudingin yerini almıyor ama hiç yokdan iyidir

kışın kilo vereceğiz ki kışlıklar üzerimizden çıkınca bıngıl bıngıl kiloları görüp o zaman diyete başlamayalım dimi ama

Allah acil şifalar versin canım ya.Bu nasıl yoğun bir program umarım yemeklerini düzensiz yemezsin bu arada.Bu sene bende diyanetin kuran kursuna başlamıştım ama işe başlayınca Kurana geçemeden bıraktım (( kendi kendime eşimin yardımıyla ve internet yardımıyla devam ederim diyordum ama olmadı bildiklerimi de unuttum (

gunaydııın 2 3 gundr sabah kahwltısı yapamıodum sabh bı uyandık kaynım kahwaltı hazırlamıs ne sewndım ama :))))) sız napıosunuz

oh oh maşallah ne güzel olmuş.afiyet olsun.

akşama bide salata yaparsan tammdır menn

aa eet onu yazmayı unutmusum bugn bısmllah dedım we basladım dıyete ole sıkı seler yapmıcz hawalr duzelsın yuruyuse cıkcz aksamları eer yakın bı spor salonu warsa spora gıtcz ew de spor yapamıorum evım 1.+1 salonum buyuk ama yaptrmıo nısanlım

kızlar dün ben 75 dk hızlı tepo yürüyüş yaptım,2 fincan yeşil çay,2 fincan adaçayı,1 fincan da şekersiz türk kahvesi ,2,5 lt su içtim

kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin
ara:1 elma
öğlen:az zeytinyağlı ıspanak-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:5 badem-2 fındık
akşam:fırında tavuk-yoğurt
ara:1 lorlu kurabiye ( akşam ekmek yemedim diye seviniyordum ama arkadaşlarla görüştük.dayanamadım 1 tane yedim)

o kurabıye de senn nazar boncugun olsn cnm guzl bnce menun

bencede gidin canm spora inano,ılmaz faydası oluyor ben hergün 45 dk eliptik bisikletime biniyorum

o kurabıye de senn nazar boncugun olsn cnm guzl bnce menun
benm diyeceğimi hasret demiş sana oda nazar boncuğun olsun

günaydın kızlar nasılsınız?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun

OHH OHH NE GUZL WALLA:d bendedun aksam yaptım 2 3 saat temızlk ewdekılerıde gnderdm ewden guzlce yaptım temızlıgımı ama bn bugn kndımı cok cırkın hıssedıorum bakımsızım bugn makyajımı bıle burada yaptm boleykende cok mutsuz oluorum bn

ohh ellerine sağlık
bende bisüredir bakımsız ve mutsuzdum aslında işim icabı benm sürekli böle olmam lazım bugün tartı beni mutlu etti üstümdeki yükü attım ya ondan mutluyum
sennde geçici bi dönem yarın giyin kuşan makyaj yap bak nasıl musmutlu oluyorsun

acil şifalar babacığına canım kolay gelsin

DIMI YAPSAMMI NE :d yaza dusunuoruz aslında bu sene nıkah sneeye dugun ama aılem neder bılmem kı

menumu yazaym
sabah 1 dılım unotam tahıllı ekmek domates salatalık bıber az peynır bı kactane zeytın cay
oglen 2 dılım ekmek arası salam peynır bıber cay
ara muz
aksam corba yogurt
menün ne kadar az kuş kadar yiyosun yavru kuşben olsam nikahlanırdım canım neolur neolmaz

menün süper hayatım bende bekarken birgün hatırlıyorum annem kurabiye yapmıştı ve 1 tane bile yememiştim herkez bana 1 tane ye bari demişti ben yok yemem demiştim deli gibi dietine bağlı bi kızdım ah ah şimdi nerde iyi yapmışın ama sen yemişin şimdi olsa ben 4 tane yerim ehehe..tarif için sağol canım

hem hamaratım hem bakımlı hatunum diorsun sen şimdi bize hadi bakalım:)
yarasınn

az mı yıyorum:26::26::26::26: bılmm acıkmam ama ınsallah
off aslıcım yarn tartlcm we korkuorum bn tartılmaya

8.30 : 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir domates salatalık biber

11.00:1 elma

13.30:tavuk gögsü, yarım kase yoğurt, 1 tane domates

15.30:4 tane siyah kuru üzüm

18.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, yarım kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği

kızlar yaarında girmeye çalışacağım ama sabah işlerim var malzeme almaya gideceğim bildirimimi yapayım bugünden girebilirsem yarında yaparım

geçen hafta:71.6
bu hafta :70.4
giden :1.2 kg

Herşey o kadar kötü ki..Şu anda anlatabilecek durumda değilim.Hasretcim cumartesi günü müsait olur musun bilmiyorum ama ya seni ya İklimayı aramayı düşünüyorum gerçekten takımdan birilerine ihtiyacım var.Ben liste taslağını hazırlıyım şimdi.yarın siz ayarlarsınız.Ben yarın da giremem çünkü

Öyle kötü bi psikoloji içindeyim ki anlatamam.

5. Takım 245. Etap

hasretttt 70,5/70,5/0,0/%0,00 242.etapta ayrılmıştı geri döndü kilosu bölündü. (aradaki fark 4e bölünüp öyle yüzde alınacak)
seng 61,8/61,8/0,0/0,00 242.etapta ayrılmıştı geri döndü.kilosu bölündü.
tdgd 68,5///%
chosen1234 71,6/70,4/1,2/%1,68
begümD 81.4///%
samanyolu 68,2///%
rezzan784 69,2///%
izmirlipinar 98,9///%

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%...)

Gerekli notu hasretin bölümüne yazdım...aradaki farkı 4e bölüp öyle yüzde alacaksınız.Benim aynı olduğu için 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…