Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canlarım , aslında öğlen oldu ama baktım kimse uğramamış ,

Sabah kepekli tost ve çay , 2 zeytin

sonra yarım lt su ,

bugün spor var 5 te başlıyor . şimdi yemek kaçta yesem acaba , 3 te yersem akşam acıkırım , neyse akşam da geldikten sonra yoğurt yerim . henüz tam bir düzen kuramadım , okul yeni başladı , ara öğünleri götüremedim . bu hafta ayarlarım inş .

Aslında oruç tutmayı düşünüyorum . salı , perşembe , ctesi spor var . 5 te ezan okunuyor , yemek yiyip hemen gitmek olmuyor.

geriye çarşamba kalıyor . cuma da tek tutulmazmış , haftada bir gün de bana yetmez , of işte Arzu gibi zamanında tutsaydım ne iyi olurdu . pztesi , çarş oruç , diğer günler spor olur heralde .

Hasretcim yanında yemek götürme şansın yok mu ? akşama kadar elma ile nasıl duracaksın , bu kez akşam çok acıkmış olursun canım ..
Bardakta çorba yap , veya küçük kahve termosları ile çorba götürebilirsin . kapalı kapta salata da olur . küçük yoğurtlardan al .

Merhaba arkadaşlar bu aralar biraz ihmal ettim sizleri farkındayım,bir yandan oruç tutuyorum ki yarın son artık inşaallah...metabolizmam iyice bozuldu,tek öğün yediğimden dolayı,yarın bitsin toparlıcam,beni idare ettiniz teşekkür ederim...
Annem kulak babam katarak ameliyatı olacak,dün onlarla uğraştım,bu sabah da kendi tahlillerimi yaptırdım ama maalesef insülin direnci gittiğim devlet hastanesinde bakılmıyormuş...Troidlere falan bakılacak sonuçlar yarın...
İnsülin direnci için biraz beklemeyi düşünüyorum,oruç sebebiyle diyete uyamadım bire süre deneyip karar vericem benden şimdilik bu kadar...Geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....

merhaba arkadaşlar
bende ihmal ettim 3 4 gün oldu galiba sizleri

bu arada doktor kontrolüm vardı
84 kiloyla başladığım diyet yolculuğum
21 gün sonra tam 4 kilo gitmiş olarak cumartesi kayıtlarına geçti :))

pazar günü serbest günümde çok falz abartmadan bi güzel kahvaltı ettim.azcık çekirdek yedim
ve yine diyete kaldığım yerden devam ediyorum

diyetim değişti azcık çok değil.yine güzel gidiyo çok şükür

buralarda ne var ne yok?

onerılern ıcın tsk ederm deryacm ama duzenm tam olarak oturmus degl suan ama hersey duzene grsın ole yapcm yanmda bısıler getrcem yaza kadr zayfcık olmak ıstıorum

sen süpersin canım ya bendemi gitsem die dşünüyorum dietisyene nebilim kendi başına sanki özgür özgür oluosun kasmıosun gibime gelior nedion gitsem acaba başarırmıyım kaç günde bir gidiorsun doktora?

Canım haklısın bu dönem senin için zor olacak,inşaallah hakkından gelirsin sen...ara sıra gezmek hakkın tabii ama sınavı atlatınca bol bol zamanın olur..bu süreyi iyi değerlendir..Annen gibi konuştum di mi,napalım bende oğlumla uğraşıyorum sonuçta...

kızlar ben suyumu ve yeşilçayımı yazmayı unutuyorum ama hergün 3 lt su içiyorum ve 2 yeşl çay kesin içiyorum.. akşamda 40 dk eliptik bisikletime binceğim
Boş ver Aslıcım temizlik herzaman yapılır,gece de yaparsın..Ama kış ortasında bu havalar kaçmaz gerçekten de...Menüler çok güzel,spor ve yeşilçay eklenince daha da güzel olmuş,bu arada tarçınlı sütü denicem en kısa zamanda....

sabah çavdar ekm tost ve çay içtim .

öğlen yoğurt ve etimek yedim .

akşama kadar 1 lt su içtim .

akşam

çorba , pırasa ve salata yedim .
Menü banada fazla gelmedi deryacım ama öğlen az olmuş,ara da olmayınca çok acıkmışındır,bence de yanında birşeyler götürmelisin...

Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin,inşaallah sağlıklı bebeklerin olur...Tarçınla ilgili bilgiler için teşekkürler...

İklima CANIM HOŞGELDİN,çok sevindim döndüğüne,ben de kilo aldım bu ara merak etme,bol bol oruç tuttum ama diyet yapamadım doğrudürüst...
Evinin resimleri çok güzel,anladığım kadarıyla mutlusun evinde,Allah daim etsin...Çevre de edinmişsin harika...

Canım hakılısın borçlar olunca benimde içim rahat etmedi,geçen yıl da kış ayında tutmuştum o dönem kilo bile aldım şimdiki gibi:44:Ben bu hafta spora giderkende tuttum ama doğrusu zorlandım bayağı,tavsiye etmem....

selam kızlar fazla giremiorum nete işlerim var buaralar
merak etme biz buradayız seni bekleriz....

insülin direnci benim annemde de var bazı tahlileri yapılmıor heryerde canım gecmısolsun toparlanda başlıyalım senle şölee güzel sıkı bir diete kaldıgımız yerden

Maaşallah diyeyim nazar değmesin,21 günde 4 kilo süperBen de bu ara sıkı diyet yapıcam olmazsa gidicem diyetisyene...Sende insülin direnci ne baktı mı dr...

onerılern ıcın tsk ederm deryacm ama duzenm tam olarak oturmus degl suan ama hersey duzene grsın ole yapcm yanmda bısıler getrcem yaza kadr zayfcık olmak ıstıorum
Herşey o kadar yeni ki Hasretim düzene girer merak etme,annenler nasıl bu arada haberleşiyor musun,kayınvalidelerle aran düzeldi mi?

ne iş yapıon hasret sen şimdi burda zayıflarsın canım işin yoğunsa yemek aklına bile gelmez

insülin direnci benim annemde de var bazı tahlileri yapılmıor heryerde canım gecmısolsun toparlanda başlıyalım senle şölee güzel sıkı bir diete kaldıgımız yerden

Sorma canım ya oruçlar yarın bitiyor artık toparlanırım,bahane kalmadı...Ben acıkınca canım çok tatlı çekiyor diye şüpheleniyorum kendimden,şöyle düzenli bir diyet yapıp kendimi deneyip veremezsem diyetisyene gidicem.Aile de de şeker hastası yok,ama direnç başka birşey tabii ki...Annende nasıl belirtiler vardı,yazabilir misin...Yoksa benim ki oburluk mu anlayayım...

NISANLIMIN YANNDA CALISIORUM canm eet aslında pek gelmıo yemek aklıma ama nısanlm hep yedırtıo bna
arzu ablacm annemler cok ııler sukur ama kayınvaldemle aynı bıldıgınız gıbıyım mesala nısanlmla konusuolr bna slm bıle solemıo ole yanı ama bnm ıcım rahat bn onlara karsı en ufak bır saygısızlık bıle yapmadım sız blıosunuz olan herseyı

Olsun canım sen gene de yapma şimdi nişanlınla berabersin ya onu da kıskanırlar,boşver sizin aranız bozulmasın gerisi boş...Seni bilen bilir zaten takma kafana...

öf ya bu erkek tarafının anasından kızkardeşinden korkucan valla kıskanç oluyorlar çok boşver üzme kendini hasret hepimiz aynı yollardan geçioz canım..

arzum annem tatlıya çok düşkündür dün onlara gittim mutfak çekmecesinde eti pufun paketlerini gördüm pess dedim artık yani eti puflara kadar almış sen düşün artık çok sık karnı acıkır özellikle yatacagına doğru ve bel bölgesi karnı filan simit takmış gibi

Hımmm bak şimdi bende pufları severim ...Henüz öyle simit durumu yok ama önlem almazsam kısa zamanda olacak...2 hafta diyeti deniyim olmadı diyetisyene giderim,burada bir hastanedeki diyetisyen insülin direncine bakıp ona göre diyet veriyormuş,dün bir arkadaşla konuştum da...:44:

Arkadaşlar benim çıkmam gerekiyor,kuran kursuna gidicem de bira çalışayım,hoca okutunca kem küm etmeyeyim dimi ama...akşama görüşürüz,gece sahura da kalkmadım karnım gurul gurul ötüyor valla...

Allah kabuletsin hadi canım görüşürüz ayy o gurul gurul durumlarını hiç sevmiorum valla hemen enerjim düşüor :)

diyedisyen eşliğinde daha bir iradeli oluyosun bencede.bende sırf bu yüzden gidiyorum.çünkü kendi yaptığım diyetlerle ilk kilo vermelerden sonra bi salıklık başlıyo
ilk gitiğimde 20 günde çağırdı
şimdi tam 1 ay sonra gidicem
ayda bir kontrollü yani

insilin direncine sanırım kilo verememme aşamasında bakıyo
ilk önce genel tahlilerimi istedi
bide tiroitlerime baktı o kadar
kiloda hemen duraksama yada onun gibi bişeyde gerek görürse tekrar tahlili istiyomuş.
Her gittiğimde bi makine var ona sokuyo
yağını kasını falan ölçüyo işte
ben 3,200 yağ vermişim

bende aynısını diyecektim hasrete ama sen yazmışsın zaten
selam kızlar fazla giremiorum nete işlerim var buaralar
işiini bitirince gelde sohbet edelim nurcanım
annecğinede babanada geçmiş olsun ablacığım troid değerlerine sağlık ocağındada baktırabilirsin ben öyle yapıyorum

süpersin begümcüm
boşver hasretim sn onları çekemiyorlar yanyanasınız diye sen yine böyle devm et sen kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…