- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.441
ohh kaynatmıssınız yıne
bende ıyıyım allaha sukur bakın yne toparlanıoruz ne guzl ben 1. olmayı ozledım grup olarak
menumu yazaymkotu blıorum ama
sabah 1 sımıt kahve
aksama kadr elma aksam haff seyler yıcem mesala corba bezelye yemegı we salata
Hasretcim yanında yemek götürme şansın yok mu ? akşama kadar elma ile nasıl duracaksın , bu kez akşam çok acıkmış olursun canım ..
Bardakta çorba yap , veya küçük kahve termosları ile çorba götürebilirsin . kapalı kapta salata da olur . küçük yoğurtlardan al .
merhaba arkadaşlar
bende ihmal ettim 3 4 gün oldu galiba sizleri
bu arada doktor kontrolüm vardı
84 kiloyla başladığım diyet yolculuğum
21 gün sonra tam 4 kilo gitmiş olarak cumartesi kayıtlarına geçti :))
pazar günü serbest günümde çok falz abartmadan bi güzel kahvaltı ettim.azcık çekirdek yedim
ve yine diyete kaldığım yerden devam ediyorum
diyetim değişti azcık çok değil.yine güzel gidiyo çok şükür
buralarda ne var ne yok?
Canım haklısın bu dönem senin için zor olacak,inşaallah hakkından gelirsin sen...ara sıra gezmek hakkın tabii ama sınavı atlatınca bol bol zamanın olur..bu süreyi iyi değerlendir..Annen gibi konuştum di mi,napalım bende oğlumla uğraşıyorum sonuçta...off yaa bugün içim çok sıkıldı eve tıkıldım kaldım hep.Sınav diyet bir de bu dönem kısa sürecek sınavlar hep erken olcak falan annem de sınıfta kalmazsan iyi deyip duruyo...dışarıda hiç çıkamıyorum önümüzdeki cuma inş. arkadaşımla birşeyler yapalım diyoruz...
o
ohh ellerine sağlık ablacığım ben bu hafta temizlik yapamdım haftaiçi toparlamaya çalışacağım hava çok güzeldi eşimdedi biz her pazar temizlikmi yapacağıziyi kalsın gezelim dedim ev kaldı öyle
Boş ver Aslıcım temizlik herzaman yapılır,gece de yaparsın..Ama kış ortasında bu havalar kaçmaz gerçekten de...Menüler çok güzel,spor ve yeşilçay eklenince daha da güzel olmuş,bu arada tarçınlı sütü denicem en kısa zamanda....kızlar ben suyumu ve yeşilçayımı yazmayı unutuyorum ama hergün 3 lt su içiyorum ve 2 yeşl çay kesin içiyorum.. akşamda 40 dk eliptik bisikletime binceğim
Menü banada fazla gelmedi deryacım ama öğlen az olmuş,ara da olmayınca çok acıkmışındır,bence de yanında birşeyler götürmelisin...sabah çavdar ekm tost ve çay içtim .
öğlen yoğurt ve etimek yedim .
akşama kadar 1 lt su içtim .
akşam
çorba , pırasa ve salata yedim .
Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin,inşaallah sağlıklı bebeklerin olur...Tarçınla ilgili bilgiler için teşekkürler...herşeyden önce sağlığım gelir tabiki.ben sağlıklı olayım ki sağlıklı bir bebek dünyaya getireyim.hamile kalınca şimdiki ilacımı kesip doktor beni insüline bağlayacak bu da beni çok korkutuyor.allah zamanını bizden daha iyi ayarlamıştır.o yüzden bizi bu kadar bekletiyordur.sonu güzel olacak inşallah.Tarçının fazlası da adet geciktiriyor canım aklında bulunsun.tarçının şekeri dengeleme etkisi var ama bunun yanında da adet de geciktiriyor.dengeli kullanmak gerekir.Şekerim dengelensin diye sbah akşam 1 bardak tarıcn cubugu kaynatıp içiyordum.adetim geç kaldı o yüzden .şimdi işte arada sırada tüketiyorum.bu akşam süt içersem çubuk tarçınla deneyeceğim :)))
İklima CANIM HOŞGELDİN,çok sevindim döndüğüne,ben de kilo aldım bu ara merak etme,bol bol oruç tuttum ama diyet yapamadım doğrudürüst...hepiinizi çok özledimm ve geldimm burdayım 1 bucuk ay oldu sanırsamm eskiye dönüp okuyamıyacağımm herkez burda ise mutlu olurumm bu ev bana yaradı galiba 71 le taşındımm gene 75 oldumm
herşeye sil baştan yani diyet listemide kaybetmişim taşınırken bol bol yiyorum yani dün bi arkadaşla buluştuk 80 kilo idi 1.5 ayda 73 olmus bni geçtii yani hırslandım bnde maşallah ona ya kıskandım da doğrusu
Canım hakılısın borçlar olunca benimde içim rahat etmedi,geçen yıl da kış ayında tutmuştum o dönem kilo bile aldım şimdiki gibi:44:Ben bu hafta spora giderkende tuttum ama doğrusu zorlandım bayağı,tavsiye etmem....b
Aslında oruç tutmayı düşünüyorum . salı , perşembe , ctesi spor var . 5 te ezan okunuyor , yemek yiyip hemen gitmek olmuyor.
geriye çarşamba kalıyor . cuma da tek tutulmazmış , haftada bir gün de bana yetmez , of işte Arzu gibi zamanında tutsaydım ne iyi olurdu . pztesi , çarş oruç , diğer günler spor olur heralde .
merak etme biz buradayız seni bekleriz....selam kızlar fazla giremiorum nete işlerim var buaralar
Merhaba arkadaşlar bu aralar biraz ihmal ettim sizleri farkındayım,bir yandan oruç tutuyorum ki yarın son artık inşaallah...metabolizmam iyice bozuldu,tek öğün yediğimden dolayı,yarın bitsin toparlıcam,beni idare ettiniz teşekkür ederim...
Annem kulak babam katarak ameliyatı olacak,dün onlarla uğraştım,bu sabah da kendi tahlillerimi yaptırdım ama maalesef insülin direnci gittiğim devlet hastanesinde bakılmıyormuş...Troidlere falan bakılacak sonuçlar yarın...
İnsülin direnci için biraz beklemeyi düşünüyorum,oruç sebebiyle diyete uyamadım bire süre deneyip karar vericem benden şimdilik bu kadar...Geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
Maaşallah diyeyim nazar değmesin,21 günde 4 kilo süpermerhaba arkadaşlar
pazar günü serbest günümde çok falz abartmadan bi güzel kahvaltı ettim.azcık çekirdek yedim
buralarda ne var ne yok?
Herşey o kadar yeni ki Hasretim düzene girer merak etme,annenler nasıl bu arada haberleşiyor musun,kayınvalidelerle aran düzeldi mi?onerılern ıcın tsk ederm deryacm ama duzenm tam olarak oturmus degl suan ama hersey duzene grsın ole yapcm yanmda bısıler getrcem yaza kadr zayfcık olmak ıstıorum
onerılern ıcın tsk ederm deryacm ama duzenm tam olarak oturmus degl suan ama hersey duzene grsın ole yapcm yanmda bısıler getrcem yaza kadr zayfcık olmak ıstıorum
insülin direnci benim annemde de var bazı tahlileri yapılmıor heryerde canım gecmısolsun toparlanda başlıyalım senle şölee güzel sıkı bir diete kaldıgımız yerden
Olsun canım sen gene de yapma şimdi nişanlınla berabersin ya onu da kıskanırlar,boşver sizin aranız bozulmasın gerisi boş...NISANLIMIN YANNDA CALISIORUM canm eet aslında pek gelmıo yemek aklıma ama nısanlm hep yedırtıo bna
arzu ablacm annemler cok ııler sukur ama kayınvaldemle aynı bıldıgınız gıbıyım mesala nısanlmla konusuolr bna slm bıle solemıo ole yanı ama bnm ıcım rahat bn onlara karsı en ufak bır saygısızlık bıle yapmadım sız blıosunuz olan herseyı
sen süpersin canım ya bendemi gitsem die dşünüyorum dietisyene nebilim kendi başına sanki özgür özgür oluosun kasmıosun gibime gelior nedion gitsem acaba başarırmıyım kaç günde bir gidiorsun doktora?
maaşallah diyeyim nazar değmesin,21 günde 4 kilo süperben de bu ara sıkı diyet yapıcam olmazsa gidicem diyetisyene...sende insülin direnci ne baktı mı dr...
Herşey o kadar yeni ki hasretim düzene girer merak etme,annenler nasıl bu arada haberleşiyor musun,kayınvalidelerle aran düzeldi mi?
ohh kaynatmıssınız yıne
bende ıyıyım allaha sukur bakın yne toparlanıoruz ne guzl ben 1. olmayı ozledım grup olarak
menumu yazaymkotu blıorum ama
sabah 1 sımıt kahve
aksama kadr elma aksam haff seyler yıcem mesala corba bezelye yemegı we salata
bende aynısını diyecektim hasrete ama sen yazmışsın zatenHasretcim yanında yemek götürme şansın yok mu ? akşama kadar elma ile nasıl duracaksın , bu kez akşam çok acıkmış olursun canım ..
Bardakta çorba yap , veya küçük kahve termosları ile çorba götürebilirsin . kapalı kapta salata da olur . küçük yoğurtlardan al .
işiini bitirince gelde sohbet edelim nurcanımselam kızlar fazla giremiorum nete işlerim var buaralar
annecğinede babanada geçmiş olsun ablacığım troid değerlerine sağlık ocağındada baktırabilirsin ben öyle yapıyorumMerhaba arkadaşlar bu aralar biraz ihmal ettim sizleri farkındayım,bir yandan oruç tutuyorum ki yarın son artık inşaallah...metabolizmam iyice bozuldu,tek öğün yediğimden dolayı,yarın bitsin toparlıcam,beni idare ettiniz teşekkür ederim...
Annem kulak babam katarak ameliyatı olacak,dün onlarla uğraştım,bu sabah da kendi tahlillerimi yaptırdım ama maalesef insülin direnci gittiğim devlet hastanesinde bakılmıyormuş...Troidlere falan bakılacak sonuçlar yarın...
İnsülin direnci için biraz beklemeyi düşünüyorum,oruç sebebiyle diyete uyamadım bire süre deneyip karar vericem benden şimdilik bu kadar...Geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
merhaba arkadaşlar
buralarda ne var ne yok?
boşver hasretim sn onları çekemiyorlar yanyanasınız diye sen yine böyle devm et sen kazanırsınNISANLIMIN YANNDA CALISIORUM canm eet aslında pek gelmıo yemek aklıma ama nısanlm hep yedırtıo bna
arzu ablacm annemler cok ııler sukur ama kayınvaldemle aynı bıldıgınız gıbıyım mesala nısanlmla konusuolr bna slm bıle solemıo ole yanı ama bnm ıcım rahat bn onlara karsı en ufak bır saygısızlık bıle yapmadım sız blıosunuz olan herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?