- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.521
Hamarat arkadaşım benimgünaydın kızlar nasılsınız?
dün eve gittim bugün için yemek yaptım sonra haftasonu yapılamayan temzliği yaptım
sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. şimdi işteyim süslendim saçlarımı fönledim güzel bi makyaj yaptım ohh hepiciğimiz güzel gün olsun
Hasretim yeni bir hayata alışıyorsun,normaldir sıkma canını,bence de nikah yaPın...OHH OHH NE GUZL WALLA:d bendedun aksam yaptım 2 3 saat temızlk ewdekılerıde gnderdm ewden guzlce yaptım temızlıgımı ama bn bugn kndımı cok cırkın hıssedıorum bakımsızım bugn makyajımı bıle burada yaptm boleykende cok mutsuz oluorum bn
Sorma Aslıcım nefes alamıyorum bu ara,ilk göz ameliyatı oldu bugün,yarın kontrolu var,haftaya diğer gözün ameliyatı olacak,yarın anneme misafirler gelecek,hazırlık yaptım ancak işim bitti...oww ablacığım çok işin varmış ben okurken yoruldum kola gelsin sana babanında ameliyatı iyi geçer inşallah..
Çok şükür hallettim işlerimi canım,uzun zamandır oruç tuttuğum için zorlandım bugün..Özellikle tatlı ihtiyacım fazla,yarın daha iyi olur umarım...Bende diyanetin kursuna gidiyorum,aslında Kuran okumayı biliyorum da tecvitlerde eksiğim var,onları düzeltiyorum...Allah acil şifalar versin canım ya.Bu nasıl yoğun bir program umarım yemeklerini düzensiz yemezsin bu arada.Bu sene bende diyanetin kuran kursuna başlamıştım ama işe başlayınca Kurana geçemeden bıraktım(( kendi kendime eşimin yardımıyla ve internet yardımıyla devam ederim diyordum ama olmadı bildiklerimi de unuttum (
Ececim neler oluyor merak ettim,ölümden başka her şeyin çaresi var,üzme kendini...:79:Herşey o kadar kötü ki..Şu anda anlatabilecek durumda değilim.Hasretcim cumartesi günü müsait olur musun bilmiyorum ama ya seni ya İklimayı aramayı düşünüyorum gerçekten takımdan birilerine ihtiyacım var.Ben liste taslağını hazırlıyım şimdi.yarın siz ayarlarsınız.Ben yarın da giremem çünkü
Öyle kötü bi psikoloji içindeyim ki anlatamam.
Bugünkü menümü de yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir ,domates,yarım bardak kefir
ARA 1 elma,2 ceviz
ÖĞLEN 6 kaşık nohut,yoğurt,2 kaşık bulgur
ARA 1 avuç leblebi,2 mandalina,yarım elma
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt
ARA hurma biraz abarttım:78::78::78:Biraz da çubuk kraker yidim:78:
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
2 litre su
Bugün biraz fazla yemişim,oruçtan çıkınca şaşırdım...
GUNAYDINNN
ızne ayrılırken :70.5
bu hafta :72
gelen 1.3
ıı kızlar cokta kotu degl gıder bunlar 1 haftada
ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta :71.6
bu hafta :69.8
giden :1.8 kg
hedef :60
bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum
ta taa tammmm ben geldim
ta taa tammmm ben geldim
Çook sevindim Aslıcım. Hadi inşallah az kaldı hedefe. Çok güzel vermişin bu hafta.
tebrkler Aslıcım.süpersin maşallah
ooo cok cok sewndm we cok pıs gaza geldım haberın olsun aslıcım :) cok tebrk ederm hayatm senı
canm regle rağmen süper gitmişbende hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta :98,9
bügün :98,4
giden kilo :0,5
yüzdesi :% 0,51
dün regl oldum onun da şişliği vardır diye düşünüyorum.Umarım haftaya daha iyi gider
süpersin rezzanım 68 i de gördünKilo bildirimim kızlar,
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.2
Bu hafta:68.7
Giden:500gr
Toplamda giden: 7kg
Hedef: 65
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenlerde inşallah haftaya verirler. Ben yine iyi vermişim diyorum çünkü hiç dikkat etmedim bu hafta. Koşturmaktan verdim sanırım.
görürsün canım inşallah... kız yine az almışsın koşuşturmacadan herhalde çok almamışsın.. ohh berber zayıflayınbende 2 hAFTA sonra 6 lı rakamları grcem karrlıyım nısanlımda basladı bugn dıyete o da bende 10 kılo wercz aksamları yuruyuse cıkcz martta arkadsımn dugunu war 0zamna kadr 3 4 kılo wermek ıstıorum bakalm nolck + cıktım dıe hc motıvem bozlmadıhakettım cnku ben bunu olsn boswer ıstedıklerımı yedım ıctım gozum doydu hahahay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?