- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.541
kızlar benm işim çok bide burda oturmuş laf yetiştiriyoumçarşıya gidemde işlerimi halledem sonra görüşürüz öpüyorum şekerlerim
kızlar benm işim çok bide burda oturmuş laf yetiştiriyoumçarşıya gidemde işlerimi halledem sonra görüşürüz öpüyorum şekerlerim
Kilo bildirimim kızlar,
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.2
Bu hafta:68.7
Giden:500gr
Toplamda giden: 7kg
Hedef: 65
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenlerde inşallah haftaya verirler. Ben yine iyi vermişim diyorum çünkü hiç dikkat etmedim bu hafta. Koşturmaktan verdim sanırım.
regl döneminde dikkat edip spor yapılınca çok güzel gidiyor arkadaşlar ben ameliyattan sonra buraya geleli 1 ay oldu ilk geldiğimdede regl sonu 2 kg verdim 3 hafta kilo veremedim ve şimdi yine regl sonrası 1.8 gitti..
bende 2 hAFTA sonra 6 lı rakamları grcem karrlıyım nısanlımda basladı bugn dıyete o da bende 10 kılo wercz aksamları yuruyuse cıkcz martta arkadsımn dugunu war 0zamna kadr 3 4 kılo wermek ıstıorum bakalm nolck + cıktım dıe hc motıvem bozlmadıhakettım cnku ben bunu olsn boswer ıstedıklerımı yedım ıctım gozum doydu hahahay
ben nie yokum burdahasretttt 70,5/70,5/0,0/%0,00 242.etapta ayrılmıştı geri döndü kilosu bölündü. (aradaki fark 4e bölünüp öyle yüzde alınacak)
seng 61,8/61,8/0,0/0,00 242.etapta ayrılmıştı geri döndü.kilosu bölündü.
tdgd 68,5///%
chosen1234 71,6/69.8/1,8/%2,51
begümD 81.4///%
samanyolu (68,2/67,2/1/%1,47)
rezzan784 69,2///%
izmirlipinar 98,9///%
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%...)
ben nie yokum burda
kim hesaplıcak bu liseteyi ece gelir herhalde bugun?
ece bildirimde bulunmayanları aynı yazıyordu ama yinede sen bilirin hayatım ellerine sağlık
hasrette bu hafta 72 kg ama:18: yanlışlık olmuş orda.. bide maway eksik listede
Canım hasreti değiştiriyorum hemen.
Bildirimde bulunmadı diye yazılıyor normalde ama niye öyle yapıyordu ki Ece ..
Bir de maway geçen hafta izne çıktı gözüküyordu vaz mı geçti ?
maway 2 hafta izne ayrıldı geçen hafta döndü.. bilmiyorum hani mutlaka gelip bildirim yapıyorlar diye sonradan herhalde:18:
Listede 69.8 yazılmış , bu hafta 68.7 kilo geldim .
tgdg 68.5/ 68.7 / -0.2 / -%
yanlışlık olmuş , ben de zaten geç kaldım ,bildirim yapamadım , bazı sorunlar vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?