- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.681
katılıyorum ben o cesareti gösteremedim pazar menüleriimi yazamıyorum ben
cnm bn de cogu zamn kahwltıda ckulata yıorum ozamn gun ıcnde canm hc tatlı ıstemıo e zaten bn o ckulatayı yakarm aksama kadr zararı olcanı dusunmuorum ama blmıorum :)
Slm 5. takımın güzel mi güzel çıtır mı çıtır hatunları...
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyet? Ben de bu günden itibaren başladım tekrar ve yemin ettim bozmayacağım diye. Bundan sonra her sabah o günlük yemin edeceğim. Böyle daha kolay olacağını düşünüyorum. Ne yapayım başka türlü olmuyor. Bu cuma Ece de onaylarsa izinden dönmek istiyorum...
o kadar kötü değilsin canım inşallah sorun olmaz bildirimde bulunman canım sen diette baya iyisin
aferim kız sana sonunda kaptın olayı
selam arkidişler başım ağrıyor sankim bugun dün yediklerimi yazıcam yorumlayın
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:yeşiçay
öğle:tavuk dürümm(oy oy oy)
ara:nescafe form bisküvi
akşam:tavuk salata 1 dim ekmek
ve tabi bol su içtim ver çok hareketli birgündü ben için
evet sabah olduğu için en azından yakmaya vakit vardı bende aralarımı yemedim o yüzden az olsun diye
araları yemeyınce acıkmıomusun canm
dürüm tabikide kötü keşke dürümden sonra en ezından aranı yemeseydin ve akşamda hafif bir yeşil salatayla geçirseydin ama napalım pazar günleri oluyo malesef.telafi edilmeyecek bişeyler değil ne de olsa
bızde cuma gunu yemege gıtcz ne yerım bılmıorum
dışarımı,yoksa eve misafirliğemi?
dışarımı,yoksa eve misafirliğemi?
dısarıya canm bz nısanlmla beraber rejm yapıoruz baslarken ona ole soz werdm cuma gnlerı ıstedıgımızı yıcez dıe tabı o bugunde yemıs de ıstedıgını
dışarısı için alternatif çok diyet içinde geçerli
ama asıl sorun evde misafirliğe gidiyosan tehlike :))
Kızlar nasılsınız , hafta sonu yoktum , il dışındaydım , onun için uğrayamadım . ben de bildiğiniz gibi . spor salonuna başladım . bakalım heralde uzun vadede faydası olur.
moral olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum . kafaya takınca zaten kilo da hiç gitmiyor. 4 aydır aynı kilodayım . bu da başarı değil mi en azından almıyorum .
Bugün oruç tuttum . pazartesi -çarşamba tutacağım . salı- perşembe ve cts spor var. yemek yiyip gidince hareketlerin hiçbirini yapamıyorum .
akşama mercimek çorba , yeşil fasulye ve salata yemeği düşünüyorum . su çok içemem heralde , şekersiz çay içerim artık . canım çok tatlı yemek istiyor ...
Kızlar nasılsınız , hafta sonu yoktum , il dışındaydım , onun için uğrayamadım . ben de bildiğiniz gibi . spor salonuna başladım . bakalım heralde uzun vadede faydası olur.
moral olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum . kafaya takınca zaten kilo da hiç gitmiyor. 4 aydır aynı kilodayım . bu da başarı değil mi en azından almıyorum .
Bugün oruç tuttum . pazartesi -çarşamba tutacağım . salı- perşembe ve cts spor var. yemek yiyip gidince hareketlerin hiçbirini yapamıyorum .
akşama mercimek çorba , yeşil fasulye ve salata yemeği düşünüyorum . su çok içemem heralde , şekersiz çay içerim artık . canım çok tatlı yemek istiyor ...
Slm 5. takımın güzel mi güzel çıtır mı çıtır hatunları...
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyet? Ben de bu günden itibaren başladım tekrar ve yemin ettim bozmayacağım diye. Bundan sonra her sabah o günlük yemin edeceğim. Böyle daha kolay olacağını düşünüyorum. Ne yapayım başka türlü olmuyor. Bu cuma Ece de onaylarsa izinden dönmek istiyorum...
nescafe ıctm pısmanlık ustsafada
Ne yapayım Deryacım bir türlü toparlayamıyordum kendimi. Bu gün Ya Allah Bismillah dedim başladım. Allah utandırmasın. Elma diyeti yapacağım. Ben elma diyetini çok seviyorum ve tek tip olduğunu pek düşünmüyorum. Sabah kahvaltıda proteinimi karbo mu tam alıyorum.Özlettin kendini canım , nerelerdesin , çabuk dön aramıza ...
seni çok iyi anlıyorum , ben de ancak yemin edince tutabiliyorum . sonrası hüsran oluyor yoksa ...artık yemin etmek için cesaretim de kalmadı...
nescafe ıctm pısmanlık ustsafada
allah kabl etsn deryacm yemek yıyınce tatlı ıstegn gıder gbı gelıo bna
eet cnm 3in1 ıctm ama o paketn yarısını kullandm ara yapmıcm dengelemıs olaymNe yapayım Deryacım bir türlü toparlayamıyordum kendimi. Bu gün Ya Allah Bismillah dedim başladım. Allah utandırmasın. Elma diyeti yapacağım. Ben elma diyetini çok seviyorum ve tek tip olduğunu pek düşünmüyorum. Sabah kahvaltıda proteinimi karbo mu tam alıyorum.
ıı mı gerckten elma dıyetı
Son pişmanlık neye yarar, Her şeyin bedeli var ( Biraz calori kısarsın bedel olarak)
Buraya kadar değil canım. Üzülme 3in1 mi içtin?
Ne yapayım Deryacım bir türlü toparlayamıyordum kendimi. Bu gün Ya Allah Bismillah dedim başladım. Allah utandırmasın. Elma diyeti yapacağım. Ben elma diyetini çok seviyorum ve tek tip olduğunu pek düşünmüyorum. Sabah kahvaltıda proteinimi karbo mu tam alıyorum.
:)))
Son pişmanlık neye yarar, Her şeyin bedeli var ( Biraz calori kısarsın bedel olarak)
Buraya kadar değil canım. Üzülme 3in1 mi içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?