Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm bn de cogu zamn kahwltıda ckulata yıorum ozamn gun ıcnde canm hc tatlı ıstemıo e zaten bn o ckulatayı yakarm aksama kadr zararı olcanı dusunmuorum ama blmıorum :)

evet sabah olduğu için en azından yakmaya vakit vardı bende aralarımı yemedim o yüzden az olsun diye

hoşgeldinnn

o kadar kötü değilsin canım inşallah sorun olmaz bildirimde bulunman canım sen diette baya iyisin

aferim kız sana sonunda kaptın olayı

evet çok kötü değil ama olmasa iyiydi tabii. böle olunca canım sıkılıyo

dürüm tabikide kötü keşke dürümden sonra en ezından aranı yemeseydin ve akşamda hafif bir yeşil salatayla geçirseydin ama napalım pazar günleri oluyo malesef.telafi edilmeyecek bişeyler değil ne de olsa

bızde cuma gunu yemege gıtcz ne yerım bılmıorum

dısarıya canm bz nısanlmla beraber rejm yapıoruz baslarken ona ole soz werdm cuma gnlerı ıstedıgımızı yıcez dıe tabı o bugunde yemıs de ıstedıgını

dışarısı için alternatif çok diyet içinde geçerli
ama asıl sorun evde misafirliğe gidiyosan tehlike :))

Kızlar nasılsınız , hafta sonu yoktum , il dışındaydım , onun için uğrayamadım . ben de bildiğiniz gibi . spor salonuna başladım . bakalım heralde uzun vadede faydası olur.

moral olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum . kafaya takınca zaten kilo da hiç gitmiyor. 4 aydır aynı kilodayım . bu da başarı değil mi en azından almıyorum .

Bugün oruç tuttum . pazartesi -çarşamba tutacağım . salı- perşembe ve cts spor var. yemek yiyip gidince hareketlerin hiçbirini yapamıyorum .

akşama mercimek çorba , yeşil fasulye ve salata yemeği düşünüyorum . su çok içemem heralde , şekersiz çay içerim artık . canım çok tatlı yemek istiyor ...

allah kabl etsn deryacm yemek yıyınce tatlı ıstegn gıder gbı gelıo bna

allah kabul etsin canım.. menünü tam olarak yazsaydın keşke daha iyi yorumlardık

Özlettin kendini canım , nerelerdesin , çabuk dön aramıza ...

seni çok iyi anlıyorum , ben de ancak yemin edince tutabiliyorum . sonrası hüsran oluyor yoksa ...artık yemin etmek için cesaretim de kalmadı...

nescafe ıctm pısmanlık ustsafada

Hasretcim biz nasıl iradeli olacağız canım bilmiyorum . hafta sonu üzerime birkaç kıyafet baktım . yok hiçbiri olmadı , xl bile dar oluyor. bu kıyafetlerin kalıpları ile niçin oynadılar. eskiden bedenler güzel olurdu. şimdi 44 ancak basenime oluyor ama belini görseniz bir kişi daha girer . dengesiz vücut olunca alt beden oluyor üst bol geliyor. offffff kaç yıldır kıyafet almıyorum bu yüzden ..

Özlettin kendini canım , nerelerdesin , çabuk dön aramıza ...

seni çok iyi anlıyorum , ben de ancak yemin edince tutabiliyorum . sonrası hüsran oluyor yoksa ...artık yemin etmek için cesaretim de kalmadı...
Ne yapayım Deryacım bir türlü toparlayamıyordum kendimi. Bu gün Ya Allah Bismillah dedim başladım. Allah utandırmasın. Elma diyeti yapacağım. Ben elma diyetini çok seviyorum ve tek tip olduğunu pek düşünmüyorum. Sabah kahvaltıda proteinimi karbo mu tam alıyorum.
nescafe ıctm pısmanlık ustsafada

Son pişmanlık neye yarar, Her şeyin bedeli var ( Biraz calori kısarsın bedel olarak)
Buraya kadar değil canım. Üzülme 3in1 mi içtin?

eet cnm 3in1 ıctm ama o paketn yarısını kullandm ara yapmıcm dengelemıs olaym

tekrr denemek ıstedım kızmayın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…