Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mönümü yazıyım bende;

Sabah:Üzerine light beyaz peynir sürülmüş 1 dilim tb ekmeği

ara:1 elma+1 fincan yeşil çay

öğle:3 tane kaşık kadar enginar+az salata+1 dilim ekmek(ekmek normaldi)

ara:1 bardak 5i 1 yerde çay+yarım paket etiform

ara:birazdan 1 meyveli yoğurdum var

akşam: normalde 6 kaşık et tavuk yada mantar sotem var ama bu akşam balık yapmayı düşünüyorum.napıcam ben şimdi
geçenlerde de arkadaşta yemekteydim kurufasulye yedim 6 kaşık.diyetisyene mail atıp sorsammı acaba?
ne diyosunuz bu tarz yersem çokmu farklı olur listemden???

ben gayette begendm canm menunu balkta yapablırsn bnde yapcm bı kac gn sonra fırında tawada yapmak ıstemıorum cnku oıhh bıde yanına salata mıs mıs :)))

ben gayette begendm canm menunu balkta yapablırsn bnde yapcm bı kac gn sonra fırında tawada yapmak ıstemıorum cnku oıhh bıde yanına salata mıs mıs :)))

güzel güzel olmasına da listemden farklı ya o yüzden dedim iştegeçen ay tavuk demişti hep öle yedim bu sefer bi oturtamadım akşam yemeklerimi bi türlü hafif az ama liste dışı şeyler oluyo yediklerim

ayy aslıcım kızcak bna yne yapamadım

tekrr denemek ıstedım kızmayın lutfen
yapacaksn canım vazgeçme sakın her msjdaki /QUOTE] yazısından sonra yazacaksın /QUOTE] yi silme sakın

güzel canm mantar sote yiyebilirsin bence
hasret o 3.ü 1 arada ne olaki

betülcüğüm elma diyetini ypamya karalıysan bişey diyemem ama onu sürekli yapamzsınki yani normal yeme düzenine geçsen bile hoop geri geliyor kilo metobolizman ona alışıyor..hiç sağlıklı değil sana belki sağlıklı gelebilir ama dğil

09.00: 2 dilim uno tm tahıllı ekmek arsı 2 dilim kaşar domates

11.00: 1 tane küçük muz (yerli)

13.30: 1 tabak bezlye yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata 1 dilim buğday ekmeği

15.30: az şekerli türk kahvesi

17.00: 5 tane siyah kuru üzüm

19.00: 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

21.00: 1 bardak süt

Aslıcığım sürekli yapmayacağım canım...
Ya en azından kendimi biraz daha iyi hissettiğim bi kiloya gelene kadar yapıp sonra normal bir listeye geçiş yapacağım.
Endişelendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.

Aslıcığım menün çok güzel canım. Maşallah

masallah bıze
biliyorum 3.ü bir aradanın ne olduğunu
kızma anlamında ne olaaki demiştim
ayy canm pardon yaaaa

Menüm:
12.15:
2 dilim tam tahıllı ekmek
50 gr lor peyniri
10 gr kaşar peyniri (30 gramı 1 kibrit k ediyor)
1 domates
1 haşlanmış yumurta (50 gr)
5 tane yeşil zeytin
1 kupa limonlu yeşil çay

15.15:
1 yeşil elma

17 45:
1 yeşil elma

20.00:
1 yeşil elma

1,5 lt su
3 kupa yeşil çay(toplamda)

bencede betulcm 1 hafta feln yap motıwe ol sonra saglklı beslenmeye baslarsn

ınsallh acıkmassın canm

bencede betulcm 1 hafta feln yap motıwe ol sonra saglklı beslenmeye baslarsn
Ben sizi çok seviyoruuummmmmmmmmm. Hasretciğim bir şey soracağım sana ama yanlış anlama bir de kızma olur mu?
Nişanlınla aynı evde kalmak zor olmuyor mu? Yani nişanlısınız ya ondan diyorum.

ınsallh acıkmassın canm

Acıkmam canım inşallah. Acıksam da pek bir şey ifade etmeyecek çünkü yemin ettim.

ya bugün kaç kez forume girmeye yeltendim ama pazartesi diyemidir nedir işyeri hep kalabalıkdı yazamadım.

Betül bu tarz diyetler metabolizmanı bozar diye korkuyorum.Benim gittiğim diyetisyen bana şunu demişti.Senin metebolizmanın bozulması ve aldığın kilolar önceki zamanlarda yaptığın sağlıksız diyetler dedi.Kısa vadede işe yarar ama uzun vadede zararlı olurmu acaba

bu arada bugünkü menümü yazayım

sabah:1 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-3 zeytn
ara:1 küçük yeşil elma
öğlenırasa yemeği-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam:marul salatası yapmayı düşünüyorum ve öğlenki yemekden var gene

sabah yürüyemedim.iş çıkışı 1 saat yürümeyi planlıyorum.şimdilik 1,5 lt su içtim ama o yatana kadar 2-2,5 olur -2 fincan yeşil çay-1 fincan da form çayı içtim

sen nasıl istiyorsan hayatım

Aslıcığım menün çok güzel canım. Maşallah

masallah bıze

ayy canm pardon yaaaa
tşk ederim kızlar iyiki varsınız
afiyt olsun

pınarcığım bende metobolizmmı acayip bozdum sen topiğimize gelmeden önce ne saçma diyetler yaptım hepte aç gezdim hepside metomla oynadı şimdi yeni düzene oturtuyorum..
menn güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…