Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ya hem salam hem kaşar hem çikulata miktarları az ama gene de çok da sağlıklı şeyler değil.
kalan kısım çok güzel

bn kılo weren bırınn yazısında okumustm kahwltıda salm cok tukettm yazmıs bnde onu okuynca ne z amndır yemedm dıe yedım ckulata da regl olcm cnm tatlı ıstemesn dıe yedm kasara bısı yok
keske yemeseydm üüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüü

belki o sevdiği için çok yemiştir.ama genel olarak salam sosis sağlıksız besinler.Sadece diyette değil de normal hayatta da pek tüketmemek gerekli diye düşünüyorum.Regl olacaksan cikulata serbest canım üzülme :))) o kadar da olacak.geçen hafta bende o şekildeydim

kızlar cuma gunm arkadsm geleck hafta sonu bnde kalck ıns kacamak yapmayz oda yemeyı cok sewer bnde bulentte
amaaaaaaaa hepımzde rejmdeyz yemeyz herlde :)))

eet bn dha oncede yemıstm kahwltıdan once yne alaym markete cıknca form cayda almayı dusunuorum problemm yok aslında ama olsn ynede alayım
form çaıyını alsanda canım 2-3 günde bir tüketmnı tavsiye edeyim kayısılı formun tadı güzel öneririm

afiyet olsun beğendim çiko 1 çay kaşığı kadarsa o kadardan bişe olmaz diy düşünüyorum
ahh o uykuyu bende alabilsem keşke süper olur
gün içinde tartılmam zaten moralimi bozar tartı iyice..
sabah ve cıbıl tartılıyorum genelde

cuma 1. olsak ne guzl olur dmı ama

süper olurr inşllhta oluruz

kızlar cuma gunm arkadsm geleck hafta sonu bnde kalck ıns kacamak yapmayz oda yemeyı cok sewer bnde bulentte
amaaaaaaaa hepımzde rejmdeyz yemeyz herlde :)))

diyet yemekler yapın ki kaçamak olmasın.
eskiden haberisz bir gelirde çayın meşrubatın yanında yeriz diye hazır kek,kurabiye vs vs bir sürü aburcubur bulundururdum.ama bir bakmışım karnım açıkınca açıp paketi yanında kolayla ben yiyorum.kendime sofra hazırlamaya üşeniyorum.O yüzden artık evde abur cubur yok.nefsimi zorlayacak şeyleri almamaya çalışıyorum.ve öğün atlamadan yiyorum ki kontrolden çıkmıyayım.

bn war ama o dolabı acmamaya calısıorum tutku bna bakıo bn yuykuya ama yemk yok zayflayacagm bı tutkuya esr olck deglım dıe yemıorum

bizim evdede hoşbeş var miafir gelirse pat diye bulunduruyorum ama gözümden uzak yerde saklıyorum

bn war ama o dolabı acmamaya calısıorum tutku bna bakıo bn yuykuya ama yemk yok zayflayacagm bı tutkuya esr olck deglım dıe yemıorum

bizim evdede hoşbeş var miafir gelirse pat diye bulunduruyorum ama gözümden uzak yerde saklıyorum

siz benden iradelisiniz kızlar.Evde bal bitmiş diye eşim nutella almış geçen haftalarda.Bir sürü kızdım bunu bana kasıtlı mı yapıyorsun diye.Yedi bitirdi de kurtuldum bi daha almadı :)))

siz benden iradelisiniz kızlar.Evde bal bitmiş diye eşim nutella almış geçen haftalarda.Bir sürü kızdım bunu bana kasıtlı mı yapıyorsun diye.Yedi bitirdi de kurtuldum bi daha almadı :)))

nutella diyince akan sular durur canım
ona dayanamam geçen sen kavanoz kavanoz yiyordum jhahah eşim isteyince bitmiş oluyordu ama çoktandır eve almıyoruz

bzm ewdekı de nutella btmek uzre bnmkısıde hc sewmz ekmek ustu olan hc bıseyı bna kaldı :))))

acıktn mı dun canım

Biraz acıktım ama öyle aşırı değil. Dün gözümün önünde cips yediler, eğer yemin etmeseydim ben de yerdim. Yemin bu anlamda çok işime yaradı. Bu gün sabah ettim yine yeminimi...

İzmir de havanın soğuk olmasıyla beraber şu anda güneş var. Evet bu günlük hava durumu böyle esn kalın efenim...

canlar trendylda aykkabılrda cok guzl ındırım war bakmanızı onerırım topuklu ama 13 cm benımkısı ızın wermıo okadr yuksege

Kredi kartı kullanmadığımız için netten alışveriş yapmıyorum. Zaten topuklu da giyemem...

günaydın kızlar.
İzmirde şuan karla karışık yağmur var hava buz gibi.ama ben yılmadım işe gelmeden önce 75 dk yürüdüm.geldim üstüne de 1 lt su içtim

günaydınn hemşehrim

Maşallah pınarcım ne güzel yürümüşsün. Sana da günaydın canım...

Alır tabiii, bu kadar güzel menülere artı 1 saat spora almasında göreyim..

Geçenlerde sağlıklı ve helal gıda diye bir panel vardı Bayraklı da oraya katıldım. Konuşmacı olarak GİMDES helal gıda sertifikalama derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyesi vardı. Diyor ki: şu an piyasa da olan hiç bir salam, sucuk, sosislere sertifika vermiyoruz. Bu ürünlere raf ömrü uzun olsun diye sodyum nitrit ve nitrat koyuyorlarmış. Ve bu katkı maddeleri kansere en çok sebeb olan maddelerin başında yer alıyormuş...
Ben de almıyordum hiç, bundan sonra da almam.

GİMDES'in sitesi var incelemenizi öneririm...

Son düzenleme:
bzm ewdekı de nutella btmek uzre bnmkısıde hc sewmz ekmek ustu olan hc bıseyı bna kaldı :))))

ekmak üstü yememki ben kaşık kaşık yerim annem derki tatlı yediğimde beni kesiyor çok yiyemiyorum bende anneme keşke sana çekseymişim hiç beni kesmiyor diyorum
ama tabi bunlar mazide kaldı
ben yeşilçayımı içtim sabah
bide öğledn sonra içerim

iradene
tşk ederiz betül hanım verdiğiniz hava drum raporu için
inş almazsada öbür haftaya kadar küserim onunlar
cnm dediğin siteyi bi ara inceliyecğim.. acaba maret gibi kaliteli markalardamı böyle :18: sertifikaları olmadan nasıl satılıyorlar anlamıyorum

kızlar yeslcay hupletıorum hadı yazımı okuyan ıcsn :))))

bugün içmemiştim hemen hazırlıyıp içiyorum.bekle de karşılıklı içelim :))

evet ben bi inceliyeyim.

evet ya ne o öyle ekmek üstü yemek.bende kaşık kaşık sevenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…