- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.761
canım ya hem salam hem kaşar hem çikulata miktarları az ama gene de çok da sağlıklı şeyler değil.
kalan kısım çok güzel
cuma 1. olsak ne guzl olur dmı ama
harika olur .bu hafta grupda hepimiz daha azimliyiz.İnşallah 1. oluruz
bn kılo weren bırınn yazısında okumustm kahwltıda salm cok tukettm yazmıs bnde onu okuynca ne z amndır yemedm dıe yedım ckulata da regl olcm cnm tatlı ıstemesn dıe yedm kasara bısı yok
keske yemeseydm üüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüü
form çaıyını alsanda canım 2-3 günde bir tüketmnı tavsiye edeyim kayısılı formun tadı güzel öneririmeet bn dha oncede yemıstm kahwltıdan once yne alaym markete cıknca form cayda almayı dusunuorum problemm yok aslında ama olsn ynede alayım
afiyet olsunmenum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su
ahh o uykuyu bende alabilsem keşke süper olurgün içinde 2 kg bile oynuyor.hele ki benim gibi çok sıvı tüketen biriysen.bende küssem cuma günleri süpriz olur ne güzel ama dayanamıyorum ki.
Sen çok iyi gidiyorsun mutlaka da cumaya mükafatını alacaksın.
sabah eşimde hava çok soğuk çıkma dedi ama uykumu almıştım o yüzden de çıktım yürüdüm.Parktada sadece benim gibi 3-4 kişi vardı :))
zamanla vücut alışıyor bende asla koşamam diyordum şimdi ara ara yürüyüşde koşmaya başladım
cuma 1. olsak ne guzl olur dmı ama
kızlar cuma gunm arkadsm geleck hafta sonu bnde kalck ıns kacamak yapmayz oda yemeyı cok sewer bnde bulentte
amaaaaaaaa hepımzde rejmdeyz yemeyz herlde :)))
diyet yemekler yapın ki kaçamak olmasın.
eskiden haberisz bir gelirde çayın meşrubatın yanında yeriz diye hazır kek,kurabiye vs vs bir sürü aburcubur bulundururdum.ama bir bakmışım karnım açıkınca açıp paketi yanında kolayla ben yiyorum.kendime sofra hazırlamaya üşeniyorum.O yüzden artık evde abur cubur yok.nefsimi zorlayacak şeyleri almamaya çalışıyorum.ve öğün atlamadan yiyorum ki kontrolden çıkmıyayım.
diyet yemekler yapın ki kaçamak olmasın.
eskiden haberisz bir gelirde çayın meşrubatın yanında yeriz diye hazır kek,kurabiye vs vs bir sürü aburcubur bulundururdum.ama bir bakmışım karnım açıkınca açıp paketi yanında kolayla ben yiyorum.kendime sofra hazırlamaya üşeniyorum.O yüzden artık evde abur cubur yok.nefsimi zorlayacak şeyleri almamaya çalışıyorum.ve öğün atlamadan yiyorum ki kontrolden çıkmıyayım.
bn war ama o dolabı acmamaya calısıorum tutku bna bakıo bn yuykuya ama yemk yok zayflayacagm bı tutkuya esr olck deglım dıe yemıorum
tutku mu dedin
çook severim
bn war ama o dolabı acmamaya calısıorum tutku bna bakıo bn yuykuya ama yemk yok zayflayacagm bı tutkuya esr olck deglım dıe yemıorum
bizim evdede hoşbeş var miafir gelirse pat diye bulunduruyorum ama gözümden uzak yerde saklıyorum
siz benden iradelisiniz kızlar.Evde bal bitmiş diye eşim nutella almış geçen haftalarda.Bir sürü kızdım bunu bana kasıtlı mı yapıyorsun diye.Yedi bitirdi de kurtuldum bi daha almadı :)))
siz benden iradelisiniz kızlar.Evde bal bitmiş diye eşim nutella almış geçen haftalarda.Bir sürü kızdım bunu bana kasıtlı mı yapıyorsun diye.Yedi bitirdi de kurtuldum bi daha almadı :)))
acıktn mı dun canım
günaydın hanımlar dün gece çok geç yattım uykum varrr.. sabahta erken kalktım kahvaltı yaptık eşime işe bıraktım..
adana sağank yağışlı duyumuma göre sizin ordada kar varmış yani istabuldakiler için..
betülcüğüm izmir hava durumunu alalım
aynı avatarımdaki garfield gibi uyuyasım var
canlar trendylda aykkabılrda cok guzl ındırım war bakmanızı onerırım topuklu ama 13 cm benımkısı ızın wermıo okadr yuksege
günaydın kızlar.
İzmirde şuan karla karışık yağmur var hava buz gibi.ama ben yılmadım işe gelmeden önce 75 dk yürüdüm.geldim üstüne de 1 lt su içtim
günaydınn hemşehrim
süpersin canım benm çok güzel gidiyorsun tebriklerama pzr su tuttu herhalde vücudum çünkü heryerim şişti pazar günü sabah tartıda 1.2 kg fazla çıknca küstük tartıyla cuma barışacağız inşallah.. çok kalbimi kırdı umarım cumaya gönlümü alır
eet bn dha oncede yemıstm kahwltıdan once yne alaym markete cıknca form cayda almayı dusunuorum problemm yok aslında ama olsn ynede alayım
tartıyı kaldr cnm yuksek bıyere koy bn bı ara tartlmamak ıcın ulasamayacagm yerlere koyuyodm tartıyı smdı sureklı gozumn onnde ama tartlmıorum
bıde bn yapablsem spor hawalr duzlsın yuruyuse cıkcz ama bı duzlmedı fırtna olmasa prblm deglde fırtınada ısten ewe zor gıdıorum yurusuye cıkarsak ruzgar alır goturur benı zaten zayıfcıgım
belki o sevdiği için çok yemiştir.ama genel olarak salam sosis sağlıksız besinler.Sadece diyette değil de normal hayatta da pek tüketmemek gerekli diye düşünüyorum.Regl olacaksan cikulata serbest canım üzülme :))) o kadar da olacak.geçen hafta bende o şekildeydim
bzm ewdekı de nutella btmek uzre bnmkısıde hc sewmz ekmek ustu olan hc bıseyı bna kaldı :))))
Biraz acıktım ama öyle aşırı değil. Dün gözümün önünde cips yediler, eğer yemin etmeseydim ben de yerdim. Yemin bu anlamda çok işime yaradı. Bu gün sabah ettim yine yeminimi...
İzmir de havanın soğuk olmasıyla beraber şu anda güneş var. Evet bu günlük hava durumu böyle esn kalın efenim...
Alır tabiii, bu kadar güzel menülere artı 1 saat spora almasında göreyim..
Geçenlerde sağlıklı ve helal gıda diye bir panel vardı Bayraklı da oraya katıldım. Konuşmacı olarak GİMDES helal gıda sertifikalama derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyesi vardı. Diyor ki: şu an piyasa da olan hiç bir salam, sucuk, sosislere sertifika vermiyoruz. Bu ürünlere raf ömrü uzun olsun diye sodyum nitrit ve nitrat koyuyorlarmış. Ve bu katkı maddeleri kansere en çok sebeb olan maddelerin başında yer alıyormuş...
Ben de almıyordum hiç, bundan sonra da almam.
GİMDES'in sitesi var incelemenizi öneririm...
kızlar yeslcay hupletıorum hadı yazımı okuyan ıcsn :))))
[
Geçenlerde sağlıklı ve helal gıda diye bir panel vardı Bayraklı da oraya katıldım. Konuşmacı olarak GİMDES helal gıda sertifikalama derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyesi vardı. Diyor ki: şu an piyasa da olan hiç bir salam, sucuk, sosislere sertifika vermiyoruz. Bu ürünlere raf ömrü uzun olsun diye sodyum nitrit ve nitrat koyuyorlarmış. Ve bu katkı maddeleri kansere en çok sebeb olan maddelerin başında yer alıyormuş...
Ben de almıyordum hiç, bundan sonra da almam.
GİMDES'in sitesi var incelemenizi öneririm...
ekmak üstü yememki ben kaşık kaşık yerim annem derki tatlı yediğimde beni kesiyor çok yiyemiyorum bende anneme keşke sana çekseymişim hiç beni kesmiyor diyorum
ama tabi bunlar mazide kaldı
ben yeşilçayımı içtim sabah
bide öğledn sonra içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?