- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.741
Günaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...
,,
gunayyddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hanımlar dün gece çok geç yattım uykum varrr.. sabahta erken kalktım kahvaltı yaptık eşime işe bıraktım..
adana sağank yağışlı duyumuma göre sizin ordada kar varmış yani istabuldakiler için..
betülcüğüm izmir hava durumunu alalım
aynı avatarımdaki garfield gibi uyuyasım var
uyusaydn bıraz dha canm :)) dn gece kocacın yoktu herlde nete gırmıssn
sabah 7 de uyanmk bnada cok zor gelıo hawada bz gbı kar war fırtna war smdı ewde oturup sıcacık cay ıcmk wardı tw ızlemek wardı
hava yağmurlu diye eşimi işe bıraktım araba bende çünküyoksa uyurdum hele bu havada müthiş olurdu uyumak.. yok evdeydde o erken yattı ben spor yapıyordum yatmaya gitti sonra ben gece 1 de yattım sabah diyorki sana küstüm gece gelmedin bide sen o saate kadar naptın pc başında arkadaşlarımla konuştum dedim hangi arkaşdaşlarınla dedi sen tanımazsın dedim alla alla diyor hehehe
benmkinin bekarlıktan alışkanlığı yastığa sarılıp uyur ben yoksaöm yatakta yastığa sarılır gece 12 buçukta bi uyandım yastıkla uyuyorum diyor ana hanım nerde demişayy bulentımı gordm sankı bzde kustm lafı gunde 5 10 defa kulannılr ama bı turlu kusemeyz
canlar trendylda aykkabılrda cok guzl ındırım war bakmanızı onerırım topuklu ama 13 cm benımkısı ızın wermıo okadr yuksege
benmkinin bekarlıktan alışkanlığı yastığa sarılıp uyur ben yoksaöm yatakta yastığa sarılır gece 12 buçukta bi uyandım yastıkla uyuyorum diyor ana hanım nerde demiş
evet bizde küsemeyiz
allahm nazarlardn korusun bızler
cnm ben netten ayakkabı alamıyorum ayağım sorunlu 37.buçuk
...............................................benmkinin bekarlıktan alışkanlığı yastığa sarılıp uyur ben yoksaöm yatakta yastığa sarılır gece 12 buçukta bi uyandım yastıkla uyuyorum diyor ana hanım nerde demiş
evet bizde küsemeyiz
benmkinin bekarlıktan alışkanlığı yastığa sarılıp uyur ben yoksaöm yatakta yastığa sarılır gece 12 buçukta bi uyandım yastıkla uyuyorum diyor ana hanım nerde demiş
evet bizde küsemeyiz
ddd
evetaaa ne kadr kucukmus bnmkısı 40 masllah nıke da 40.5
aslıcım bugun tartlmadım dayandm cumaya kadrda tartlmıcm karrlıyım sadce dun aksm yemkten once tartldım 70.4 dum sabhla arsnda 200gr fark war demkkı dogru tartınısanlmıda aynı kıloda gsterdı
pınarcığım bende metobolizmmı acayip bozdum sen topiğimize gelmeden önce ne saçma diyetler yaptım hepte aç gezdim hepside metomla oynadı şimdi yeni düzene oturtuyorum..
menn güzel canım afiyet olsun
teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla
ikinizin menüsünüde beğendim güzel gidiyorsunuz kızlar
sabah:biraz peynir 3 zeytin 2 kokteyl domates 1 dilim ekmek
ara:yeşilçay
öğle:kepekli tost ekmeğinden tost ayran
ara:şekersiz nescafe,form bisküvi,form mısır patlağı yedim 3 tane
akşam:mantar yemeği,2 dilim ekmek
bugun zorlandım sanırım öğlen tost yerine yemek türü bişiler yense daha tok tutuor öle işte yarın bakalım nasıl gecıcek bugun tartıldım ehehe yarım kilo eksik cıktım o kadarcık yani bakalım
gayet güzel.1 saat step çok yorucu olmuştur.Merhaba arkadaşlar,bugün çok işim vardı ancak girebildim nete,offf ya yine kar yağıyor,hava da çok soğuk.Allahsokakta kalanların yardımcısı olsun...
Bugün itibariyle diyete başladım,menümü de yazayım...Kalkınca 1 bardak kefir içip spora gittim...
SABAH 2 yumurta,peynir,domates,5 tane ceviz,bitki çayı
ÖĞLEN 1 tabak nohut,salata,1 kase yoğurt
AKŞAM balık,salata,1 kk helva
sonrası yeşilçay ve su
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
kızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
Günaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...
gunaydın az kalorsız gun dılıyorum
yinemi kar var izmirdegünaydın kızlar.
İzmirde şuan karla karışık yağmur var hava buz gibi.ama ben yılmadım işe gelmeden önce 75 dk yürüdüm.geldim üstüne de 1 lt su içtim
Dinleyerek değil de maalesef yaşarayak öğreniyoruz.
allah rahmet eylesin(( çok üzüldm yaaa
ben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))
eet bn dha oncede yemıstm kahwltıdan once yne alaym markete cıknca form cayda almayı dusunuorum problemm yok aslında ama olsn ynede alayımevetbizlere rabbim kem gözlerden korusun hepiciğimizi
bende dayanacağım ve cumaya kadar tartılmıcağım sabah tartıyla bakıştık ama çıkmıcam üstüne oralimi bozamazsın dedim
oww o zamn süper canm sende marta 6 larla gireceksin inşallah..
düzenli beslenmek metobolizmayı çok güzel çalıştırıyor canm
bide sana kuru kayısı almanı öneririm sabah kahvaltıdan önce 2 tane yiyince bağırsakları çok güzel çalıştırıyor
tartıyı kaldr cnm yuksek bıyere koy bn bı ara tartlmamak ıcın ulasamayacagm yerlere koyuyodm tartıyı smdı sureklı gozumn onnde ama tartlmıorumben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))
bıde bn yapablsem spor hawalr duzlsın yuruyuse cıkcz ama bı duzlmedı fırtna olmasa prblm deglde fırtınada ısten ewe zor gıdıorum yurusuye cıkarsak ruzgar alır goturur benı zaten zayıfcıgımyinemi kar var izmirdediyorum sana kar kış dememiş yürümüşsün ben yapamazdım kutlarım seni.. eşim diyor sabah yap sporunu ama bende nerde uykumdan feda edemiyorum akşam 1 saat yapıyorum ilk başta 10 dk bile zorluyordu şimdi 1 saat yapıyorm vücudum alıştı...
bende çok üzüldüm cnm yaa..
süpersin canım benm çok güzel gidiyorsun tebriklerama pzr su tuttu herhalde vücudum çünkü heryerim şişti pazar günü sabah tartıda 1.2 kg fazla çıknca küstük tartıyla cuma barışacağız inşallah.. çok kalbimi kırdı umarım cumaya gönlümü alır
menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?