Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...

,,
gunayyddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın hanımlar dün gece çok geç yattım uykum varrr.. sabahta erken kalktım kahvaltı yaptık eşime işe bıraktım..
adana sağank yağışlı duyumuma göre sizin ordada kar varmış yani istabuldakiler için..
betülcüğüm izmir hava durumunu alalım
aynı avatarımdaki garfield gibi uyuyasım var

uyusaydn bıraz dha canm :)) dn gece kocacın yoktu herlde nete gırmıssn
sabah 7 de uyanmk bnada cok zor gelıo hawada bz gbı kar war fırtna war smdı ewde oturup sıcacık cay ıcmk wardı tw ızlemek wardı

hava yağmurlu diye eşimi işe bıraktım araba bende çünkü yoksa uyurdum hele bu havada müthiş olurdu uyumak.. yok evdeydde o erken yattı ben spor yapıyordum yatmaya gitti sonra ben gece 1 de yattım sabah diyorki sana küstüm gece gelmedin bide sen o saate kadar naptın pc başında arkadaşlarımla konuştum dedim hangi arkaşdaşlarınla dedi sen tanımazsın dedim alla alla diyor hehehe

ayy bulentımı gordm sankı bzde kustm lafı gunde 5 10 defa kulannılr ama bı turlu kusemeyz

canlar trendylda aykkabılrda cok guzl ındırım war bakmanızı onerırım topuklu ama 13 cm benımkısı ızın wermıo okadr yuksege

ayy bulentımı gordm sankı bzde kustm lafı gunde 5 10 defa kulannılr ama bı turlu kusemeyz
benmkinin bekarlıktan alışkanlığı yastığa sarılıp uyur ben yoksaöm yatakta yastığa sarılır gece 12 buçukta bi uyandım yastıkla uyuyorum diyor ana hanım nerde demiş
evet bizde küsemeyiz
canlar trendylda aykkabılrda cok guzl ındırım war bakmanızı onerırım topuklu ama 13 cm benımkısı ızın wermıo okadr yuksege

cnm ben netten ayakkabı alamıyorum ayağım sorunlu 37.buçuk

aaa ne kadr kucukmus bnmkısı 40 masllah nıke da 40.5

.......................................

dddddddddddddddddddddddddddddddddddd

aslıcım bugun tartlmadım dayandm cumaya kadrda tartlmıcm karrlıyım sadce dun aksm yemkten once tartldım 70.4 dum sabhla arsnda 200gr fark war demkkı dogru tartı nısanlmıda aynı kıloda gsterdı

aaa ne kadr kucukmus bnmkısı 40 masllah nıke da 40.5
evet bizlere rabbim kem gözlerden korusun hepiciğimizi

bende dayanacağım ve cumaya kadar tartılmıcağım sabah tartıyla bakıştık ama çıkmıcam üstüne oralimi bozamazsın dedim
oww o zamn süper canm sende marta 6 larla gireceksin inşallah..
düzenli beslenmek metobolizmayı çok güzel çalıştırıyor canm
bide sana kuru kayısı almanı öneririm sabah kahvaltıdan önce 2 tane yiyince bağırsakları çok güzel çalıştırıyor

günaydın kızlar.
İzmirde şuan karla karışık yağmur var hava buz gibi.ama ben yılmadım işe gelmeden önce 75 dk yürüdüm.geldim üstüne de 1 lt su içtim

pınarcığım bende metobolizmmı acayip bozdum sen topiğimize gelmeden önce ne saçma diyetler yaptım hepte aç gezdim hepside metomla oynadı şimdi yeni düzene oturtuyorum..
menn güzel canım afiyet olsun

Dinleyerek değil de maalesef yaşarayak öğreniyoruz.

teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla

ikinizin menüsünüde beğendim güzel gidiyorsunuz kızlar

Doğru diyorsun aslında pazar günlerini de yazmak lazım.en azından bir sonraki pazar da aynı hatayı yapmamak için

bende öğleni birşeylerle atıştırıp yemek yemediğim zaman hem daha fazla kalori alıp hemde doymuyorum

gayet güzel.1 saat step çok yorucu olmuştur.

allah rahmet eylesin (( çok üzüldm yaaa

Günaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...

günaydınn hemşehrim

gunaydın az kalorsız gun dılıyorum

günaydın.ay ne güzel dilek inşallah hasretcim inşallah

ben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))

yinemi kar var izmirde diyorum sana kar kış dememiş yürümüşsün ben yapamazdım kutlarım seni.. eşim diyor sabah yap sporunu ama bende nerde uykumdan feda edemiyorum akşam 1 saat yapıyorum ilk başta 10 dk bile zorluyordu şimdi 1 saat yapıyorm vücudum alıştı...
bende çok üzüldüm cnm yaa..

ben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))

süpersin canım benm çok güzel gidiyorsun tebrikler ama pzr su tuttu herhalde vücudum çünkü heryerim şişti pazar günü sabah tartıda 1.2 kg fazla çıknca küstük tartıyla cuma barışacağız inşallah.. çok kalbimi kırdı umarım cumaya gönlümü alır

eet bn dha oncede yemıstm kahwltıdan once yne alaym markete cıknca form cayda almayı dusunuorum problemm yok aslında ama olsn ynede alayım
tartıyı kaldr cnm yuksek bıyere koy bn bı ara tartlmamak ıcın ulasamayacagm yerlere koyuyodm tartıyı smdı sureklı gozumn onnde ama tartlmıorum
bıde bn yapablsem spor hawalr duzlsın yuruyuse cıkcz ama bı duzlmedı fırtna olmasa prblm deglde fırtınada ısten ewe zor gıdıorum yurusuye cıkarsak ruzgar alır goturur benı zaten zayıfcıgım

menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su

gün içinde 2 kg bile oynuyor.hele ki benim gibi çok sıvı tüketen biriysen.bende küssem cuma günleri süpriz olur ne güzel ama dayanamıyorum ki.
Sen çok iyi gidiyorsun mutlaka da cumaya mükafatını alacaksın.
sabah eşimde hava çok soğuk çıkma dedi ama uykumu almıştım o yüzden de çıktım yürüdüm.Parktada sadece benim gibi 3-4 kişi vardı :))
zamanla vücut alışıyor bende asla koşamam diyordum şimdi ara ara yürüyüşde koşmaya başladım

canım ya hem salam hem kaşar hem çikulata miktarları az ama gene de çok da sağlıklı şeyler değil.
kalan kısım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…