Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım desteğin için çok teşekkür ederim akıllandım zaten.Sizin beni anlamadığınızı düşünmem mümkün değil ki canım :) Siz benim biricik dostlarımsınız...
aile şirketi gibi :) :)
off 3 gündür ertelemek zorunda kalıyorum anlatmayı ama en geç cuma anlatıcam...Yarın seçmeli geometri sınavım var.O yüzden ona zaman ayıramıycam
evet yaa regl dönemimdeki stres 2 haftaya dağıldı diyebilirim...
İnş. daha da aşağısını görürsün canım ama göremesen de pes etmek yok sonuçta :)

doğru valla ben de atlattım sayılır.Herşeyin doğru bir zamanı var.Allahım hakkımda hayırlı olana gönlümü razı, gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı etsin inş.(Hepimiz için hatta

:))))))

canım ya sen pazar listeni yazma cesareti gösterdin en azından bence kötü değil
ben hiç dün Tire köfte yedim falan dermiyim demiyorum bile hiç :))

katılıyorum ben o cesareti gösteremedim pazar menüleriimi yazamıyorum ben

teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla

meyveli yoğurt nasıl? bir izahedermisin canım onlar çok kalorili markası ne

ikinizin menüsünüde beğendim güzel gidiyorsunuz kızlar

i
Bu sabah yağmur var İstanbul’da..

ne güzel şarkıdır:) Günaydın kızlar erkenciyim bu sabah haydi hayılısı cumaya ne kaldı
Bu söz ilham verdi bana :) Tabi o anlık ilhamdan bu çıktı:
bugün yağmurla uyandı aşk şehri 'İSTANBUL'...Ne güzel şarkıdır o.
Senin sesini hatırlattı bana.Yine nefesime nefes kattı.

canım hala takımdasın elbette.Umarım aksilikler bir an önce hepimizin peşini bırakır...Geçmiş olsun.
canım onaylamamam için hiç bir durum yok.not düşüyorum.
keske takımımız da herkes menusunu bldırse dmı aslı
Aslında bu takımımızın kuralları arasında.Dilersen hasretcim hazır bu konuyu açmışken menüsünü yazmayanın cezası için oylamayı sen başlat takımda...(O anda görev vermezsem birine kalıyor sonra)
bence gayet güze..De..O tavuk dürüm cıssssssssss olmuş
canım psikolojinin çok etkisi oluyor kesinlikle.menüde gayet iyi.Tatlı için yeşilçay önerebilirim :)
nescafe ıctm pısmanlık ustsafada
bak ya...
inş gider yoksa şu an gözüm nutella kavanozunda kaldı.
benimde annemin o güzel dolmalarında..
ayy aslıcım kızcak bna yne yapamadım
Tabi takımın kaptanı var amaaa nasıl olsa kızmam di mi :) Aşk olsun :)Ben kızamıyorsam birileri kızmak zorunda...Aslıya ödül vermem lazım :)
hanı yaslı teyzeler olur bıseyı ona zor ogretırsın ole oldum walla

bence çok iyi canım.Ama sana özel listeyle ilgili bişey diyemem..
ben gayette begendm canm menunu balkta yapablırsn bnde yapcm bı kac gn sonra fırında tawada yapmak ıstemıorum cnku oıhh bıde yanına salata mıs mıs :)))
ayyyy canım istedi şimdi..
acıktım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amaaa senin böyle yazdığını okuyunca acıkasım tuttu.
hmm genel hatlarıyla çok iyi canım.
Doyuyormusun bari canım yaa...
Allah kolaylık versin canım.Menünde çok iyi...
ece naber ya :)) bulaşıkları yıkamam lazım haydi görüşürüz

iyi hem de çook iyi...

26.02.2012

Sabaheynir, domates, 2 bardak şekersiz çay, 2 haşlanmış yumurta 1,5 dl. ekmek
ara:1 bardak süt bir avuç badem
akşam:fırında yağsız balık yaptık.Yanında 1 küçük dl. ekmek, bol salata bir bardak şekersiz limonata.1,5 kk tahin helvası(zaafım var)

helva yiyince rahat etmedi içim çıktım hemen yeşilçay almaya.10 dk. öyle hareket ettim.
hemen bir tane içtim.Sonra misaif geliceğini örenince evin bir kısmını süpürdüm :)
misafirler kurabiyeyle hoşbeş(fındıklısı hemde çok severim) yerken ben yeşilçay içtim.Yüzüne bile bakmadım tatlıların.

Gelenler ablam sayılırdı.Dediler zayıflamışsın sen falan hatta hamile olanı bile aaah ah doğursamda bende versem şu kiloları bir an evvel dedi ggaza getirdim hepsini :)

birde 40 dk yürüdüm.

27.02.2012

Sabah:200 ml süt 3 tane form bisküvi(okulda oluyorum malum.Birde hafta başı olduğu için biraz uyanırken zorlandım.)
öğle:1 kase nohutlu bulgur, 3 kaşık yoğurt, 1 yeşilçay.
ara:1 brd. süt
Akşam:Evde hiçbirşey kalmayacağı tutmuş yine.Annemde dolma yapmış.Misafir var bir de.Fasülye-soğan-yumurta karışımı birşey de yaptı.
benim yediklerim:4 dolma(2 orta 2 küçük) yoğurdu sulandırıp çorba gibi yedim.2 tane de form bisküvi.3 çatal fasülye.Sütlaç var ama yemiycem.
birde yemekle beraber 1 yeşilçay içtim.

yeni başladım yeşilçaya ama çok işe yarıyor.yarım lt. suyu zor içtim bugün.İnş. yarım lt. daha bitiririm.

şimdilik bu kadar.Okula gidip gelirken 10ar dk yürümüş oldum.öylece duruyor şimdilik.Ama çokta hareketsiz değildim bugün.

Çok şükür 1 lt. su bitti.Şimdi sıra harekette.Bir de ders çalışmaya 1 saat daha devam :)

İyi geceler kızlar.

teşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla
herşeyi istede pazar günümkü menümü isteme benden ee sen neler yedin bugn bakalım?
hoşbeşte kurabiye gibi sonuçta olmamış.. helva olmamış, dolma olmamış
bunlar dışında iyi

herşeyi istede pazar günümkü menümü isteme benden ee sen neler yedin bugn bakalım?

bunlar dışında iyi

ece yemedim dior hoşbeş den canım helva yemiş dolma yemiş

sabah:biraz peynir 3 zeytin 2 kokteyl domates 1 dilim ekmek
ara:yeşilçay
öğle:kepekli tost ekmeğinden tost ayran
ara:şekersiz nescafe,form bisküvi,form mısır patlağı yedim 3 tane
akşam:mantar yemeği,2 dilim ekmek

bugun zorlandım sanırım öğlen tost yerine yemek türü bişiler yense daha tok tutuor öle işte yarın bakalım nasıl gecıcek bugun tartıldım ehehe yarım kilo eksik cıktım o kadarcık yani bakalım

say evet çok pardon özür ececim onu yedi gibi okumuşum

evet cnm mesela öğlende mantar yiyebilirsin, tavuk yiyebilirsin,et olabilir daha tok tutar seni..
menün güzel onun dışında.. bende kokteyl domatesi çok seviyorum..
gözün aydın yarım kiloda gitmiş maşşallah

Son düzenleme:
bunlar dışında iyi
helva olmasaydı ben hayatta o karanlıkta yukarı çıkmazdım ve yeşilçaya başlamış olmazdım.Evet bütün 2 günümü götürdü ama yeşilçay alışkanlığımı getirdi :)
Dolmayıda açıkçası pek gönüllü yemedim ama ben ne zaman sıkı yönetim ilan etsem herşey seferber oluyor sanki...Ben anneme söylendim evde hazır çorba bile olmaz mı diye o da bana söylendi.Sanki zayıflayabilecende konuşuyon senin yüzünden biz mi aç kalalım diye...bayağı paslaştık
aynen öyle oldu :)
evet tost yerine yemek olsa daha iyi olur aslında...Ama benim dolmalardansa senin menün bin kat iyi..
say evet çok pardon özür ececim onu yedi gibi okumuşum

sorun değil canım insanlık hali...

yeşilçay alışkanlığı kazandığına sevindim ben senn içtiğini sanıyordum..
aslında eve salata malzemesi alıp ton balıklı salata falan yapsan olmazmıki:26:
yani bütün gün dikkat et üstüne dolma yemek zorunda kal kötü bi durum:26:
neyse gençsin meton bizden hızlı yakarsın sen

1 lt de olsa içtim bunada şükrediyorum normalde hiç içemediğim oluyor :)
egzersizde tamam 20 dk yürüyüş 15 dk çeşitli hareketler...

valla hayatım yakında aldığım nefesin hesabını vericek hale gelmekten korkuyorum.Bu seferde durmumuzun sıkışık olduğu gündeme gelmeye başlıyor ben de tabi sessiz kalmıyorum.Eve tv almayı düşünüyorlarda ben yediğimin hesabını mı vericem...

Geçenlerde kitap aldım diye söylendi de..

neyse ben imkanlarımı bir şekilde toparlamaya alışıcam...örn. çarş. günü çarş. pazarına gidiyim diyorum herşeyden azar azar alıyım...

Merhaba arkadaşlar,bugün çok işim vardı ancak girebildim nete,offf ya yine kar yağıyor,hava da çok soğuk.Allahsokakta kalanların yardımcısı olsun...
Bugün itibariyle diyete başladım,menümü de yazayım...Kalkınca 1 bardak kefir içip spora gittim...
SABAH 2 yumurta,peynir,domates,5 tane ceviz,bitki çayı
ÖĞLEN 1 tabak nohut,salata,1 kase yoğurt
AKŞAM balık,salata,1 kk helva
sonrası yeşilçay ve su
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş

hımm anladım sen ayarlayabiliyorsan ayarla bişekilde
ablacığım menn güzzel helva dışında

kızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok

acıktn mı dun canım
bnde de pırasa war bugun :)))))))

cok ıı canmcım
ıı ablacm gayt
bnde smdı senn yazdıgını okuynca kotu oldm allh bıze sewdklerımızle berabr saglklı uzun omurler wersn ıns
Günaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...
gunayyddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…