- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.721
Canım desteğin için çok teşekkür ederim akıllandım zaten.Sizin beni anlamadığınızı düşünmem mümkün değil ki canım :) Siz benim biricik dostlarımsınız...ececıgım ınan hayt ck kısa anını yasamaya bak lıse donemı en guzel donem emın ol bundan aılenın yanndasın guwendesın uzuldugun sey sewdıgınn baskasyla konusması ama bı kac yıl sonra dıceksın kı bn ne kadr sacma selere uzuluomusum he sakın senı anlamadıgımı da dusunme ben sadce senn uzulmenı ıstemıorum bnde lıse donemımde hep aglardım nedn cnku erkek arkadsımla tartısırdk pff smdı olsa duymam bıle ınsan okadr agır seylerle karsılasıokı kuck seylere uzulemez oluo mutlu ol anını yasakımseye kendınden fazla deger werme kımse sendn onmlı dııl cnku
aile şirketi gibi :) :)canm sadece senle ben olmaz bu gruptaki herkes liste yapmayı öğrensin bnm işlerim oluyor sennde olabilir o gün ben diyorumki herkes şu liste yapmayı öğrensin..
var cnm 1 tane çalışanım ee sende gel fönde çekebiliyormuşsunben sana öbür işlemleride öğretirim hehehe.. cnm bugün tartı benle dalga geçti ağlıcaktım az yemyle düzünsiz beslenmeyle verilmiyorki
cnm regl dönemin duygusala bağlamışsın hasretin dediğine katılıyorum kimse senden değerli değililerde bugünlerini tebessümle anacağına eminim
İnş. daha da aşağısını görürsün canım ama göremesen de pes etmek yok sonuçta :)kızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim
ecenin yazdıklarını göremedim ben demek havalı kızla konusmuş sevdiği hey alam off lisedeyken bende çok ağlıyordum gerçekten şimdi dşünnce o zamanlar kalbim kocaman ama düşüncelerim hayatım kçücükmş çok kırılgan hassasmış :)büyüyünce unutursun ece hayatla dalganı geç canım ilerde daha gerçek problemler çıkıcak karşına kendini hazırla ve hiç oralı olma çocuk başka kızlarla da konuşuyor die..
bende tartılmak istiorum ama korkuyorum off bizde tartılmadan duramıoz akıl hep baskülde:)
:))))))
canım ya sen pazar listeni yazma cesareti gösterdin en azındanbence kötü değil
ben hiç dün Tire köfte yedim falan dermiyim demiyorum bile hiç :))
katılıyorum ben o cesareti gösteremedim pazar menüleriimi yazamıyorum ben
meyveli yoğurt nasıl? bir izahedermisin canım onlar çok kalorili markası nemönümü yazıyım bende;
Sabah:Üzerine light beyaz peynir sürülmüş 1 dilim tb ekmeği
ara:1 elma+1 fincan yeşil çay
öğle:3 tane kaşık kadar enginar+az salata+1 dilim ekmek(ekmek normaldi)
ara:1 bardak 5i 1 yerde çay+yarım paket etiform
ara:birazdan 1 meyveli yoğurdum var
akşam: normalde 6 kaşık et tavuk yada mantar sotem var ama bu akşam balık yapmayı düşünüyorum.napıcam ben şimdi
geçenlerde de arkadaşta yemekteydim kurufasulye yedim 6 kaşık.diyetisyene mail atıp sorsammı acaba?
ne diyosunuz bu tarz yersem çokmu farklı olur listemden???
09.00: 2 dilim uno tm tahıllı ekmek arsı 2 dilim kaşar domates
11.00: 1 tane küçük muz (yerli)
13.30: 1 tabak bezlye yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata 1 dilim buğday ekmeği
15.30: az şekerli türk kahvesi
17.00: 5 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00: 1 bardak süt
ya bugün kaç kez forume girmeye yeltendim ama pazartesi diyemidir nedir işyeri hep kalabalıkdı yazamadım.
Betül bu tarz diyetler metabolizmanı bozar diye korkuyorum.Benim gittiğim diyetisyen bana şunu demişti.Senin metebolizmanın bozulması ve aldığın kilolar önceki zamanlarda yaptığın sağlıksız diyetler dedi.Kısa vadede işe yarar ama uzun vadede zararlı olurmu acaba
bu arada bugünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-3 zeytn
ara:1 küçük yeşil elma
öğlenırasa yemeği-3 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
akşam:marul salatası yapmayı düşünüyorum ve öğlenki yemekden var gene
sabah yürüyemedim.iş çıkışı 1 saat yürümeyi planlıyorum.şimdilik 1,5 lt su içtim ama o yatana kadar 2-2,5 olur -2 fincan yeşil çay-1 fincan da form çayı içtim
Bu söz ilham verdi bana :) Tabi o anlık ilhamdan bu çıktı:Bu sabah yağmur var İstanbul’da..
ne güzel şarkıdır:) Günaydın kızlar erkenciyim bu sabah haydi hayılısı cumaya ne kaldı
canım hala takımdasın elbette.Umarım aksilikler bir an önce hepimizin peşini bırakır...Geçmiş olsun.merhaba kızlar günaydın
3 gündür hastaydım evde yattım
nette yok evde giremedim haber veriyim bildirimde geçti malesef üzgününm
listeden çıkartabilirsiniz isterseniz kabulümdür geçen haftada zor durumda bıraktım elimde olmayan nedenlerle sizi
çok özür dilerim
genel bilgi vermem gerekirse
diyetim güzel gidiyo
hasta ve evde olmama rağmen bozuladı maşallah
dün öğün az oldu ama yinede kaçamak yok sayılır gece 8 de yenen 3 kaşık pilvaı saymazsak
takımdan altılmamışsam eğer mönülerimi yazarım size
canım onaylamamam için hiç bir durum yok.not düşüyorum.Slm 5. takımın güzel mi güzel çıtır mı çıtır hatunları...
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyet? Ben de bu günden itibaren başladım tekrar ve yemin ettim bozmayacağım diye. Bundan sonra her sabah o günlük yemin edeceğim. Böyle daha kolay olacağını düşünüyorum. Ne yapayım başka türlü olmuyor. Bu cuma Ece de onaylarsa izinden dönmek istiyorum...
Aslında bu takımımızın kuralları arasında.Dilersen hasretcim hazır bu konuyu açmışken menüsünü yazmayanın cezası için oylamayı sen başlat takımda...(O anda görev vermezsem birine kalıyor sonra)keske takımımız da herkes menusunu bldırse dmı aslı
bence gayet güze..De..O tavuk dürüm cıssssssssss olmuşselam arkidişler başım ağrıyor sankim bugun dün yediklerimi yazıcam yorumlayın
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:yeşiçay
öğle:tavuk dürümm(oy oy oy)
ara:nescafe form bisküvi
akşam:tavuk salata 1 dim ekmek
ve tabi bol su içtim ver çok hareketli birgündü ben için
canım psikolojinin çok etkisi oluyor kesinlikle.menüde gayet iyi.Tatlı için yeşilçay önerebilirim :)Kızlar nasılsınız , hafta sonu yoktum , il dışındaydım , onun için uğrayamadım . ben de bildiğiniz gibi . spor salonuna başladım . bakalım heralde uzun vadede faydası olur.
moral olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum . kafaya takınca zaten kilo da hiç gitmiyor. 4 aydır aynı kilodayım . bu da başarı değil mi en azından almıyorum .
Bugün oruç tuttum . pazartesi -çarşamba tutacağım . salı- perşembe ve cts spor var. yemek yiyip gidince hareketlerin hiçbirini yapamıyorum .
akşama mercimek çorba , yeşil fasulye ve salata yemeği düşünüyorum . su çok içemem heralde , şekersiz çay içerim artık . canım çok tatlı yemek istiyor ...
bak ya...nescafe ıctm pısmanlık ustsafada
benimde annemin o güzel dolmalarında..inş gider yoksa şu an gözüm nutella kavanozunda kaldı.
Tabi takımın kaptanı var amaaa nasıl olsa kızmam di mi :) Aşk olsun :)Ben kızamıyorsam birileri kızmak zorunda...Aslıya ödül vermem lazım :)ayy aslıcım kızcak bna yne yapamadım
hanı yaslı teyzeler olur bıseyı ona zor ogretırsın ole oldum walla
bence çok iyi canım.Ama sana özel listeyle ilgili bişey diyemem..mönümü yazıyım bende;
Sabah:Üzerine light beyaz peynir sürülmüş 1 dilim tb ekmeği
ara:1 elma+1 fincan yeşil çay
öğle:3 tane kaşık kadar enginar+az salata+1 dilim ekmek(ekmek normaldi)
ara:1 bardak 5i 1 yerde çay+yarım paket etiform
ara:birazdan 1 meyveli yoğurdum var
akşam: normalde 6 kaşık et tavuk yada mantar sotem var ama bu akşam balık yapmayı düşünüyorum.napıcam ben şimdi
geçenlerde de arkadaşta yemekteydim kurufasulye yedim 6 kaşık.diyetisyene mail atıp sorsammı acaba?
ne diyosunuz bu tarz yersem çokmu farklı olur listemden???
ayyyy canım istedi şimdi..ben gayette begendm canm menunu balkta yapablırsn bnde yapcm bı kac gn sonra fırında tawada yapmak ıstemıorum cnku oıhh bıde yanına salata mıs mıs :)))
Amaaa senin böyle yazdığını okuyunca acıkasım tuttu.acıktım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmm genel hatlarıyla çok iyi canım.09.00: 2 dilim uno tm tahıllı ekmek arsı 2 dilim kaşar domates
11.00: 1 tane küçük muz (yerli)
13.30: 1 tabak bezlye yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata 1 dilim buğday ekmeği
15.30: az şekerli türk kahvesi
17.00: 5 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00: 1 bardak süt
Doyuyormusun bari canım yaa...Menüm:
12.15:
2 dilim tam tahıllı ekmek
50 gr lor peyniri
10 gr kaşar peyniri (30 gramı 1 kibrit k ediyor)
1 domates
1 haşlanmış yumurta (50 gr)
5 tane yeşil zeytin
1 kupa limonlu yeşil çay
15.15:
1 yeşil elma
17 45:
1 yeşil elma
20.00:
1 yeşil elma
1,5 lt su
3 kupa yeşil çay(toplamda)
Allah kolaylık versin canım.Menünde çok iyi...ya bugün kaç kez forume girmeye yeltendim ama pazartesi diyemidir nedir işyeri hep kalabalıkdı yazamadım.
Betül bu tarz diyetler metabolizmanı bozar diye korkuyorum.Benim gittiğim diyetisyen bana şunu demişti.Senin metebolizmanın bozulması ve aldığın kilolar önceki zamanlarda yaptığın sağlıksız diyetler dedi.Kısa vadede işe yarar ama uzun vadede zararlı olurmu acaba
sabah yürüyemedim.iş çıkışı 1 saat yürümeyi planlıyorum.şimdilik 1,5 lt su içtim ama o yatana kadar 2-2,5 olur -2 fincan yeşil çay-1 fincan da form çayı içtim
ece naber ya :)) bulaşıkları yıkamam lazım haydi görüşürüz
herşeyi istede pazar günümkü menümü isteme bendenteşekkürler kızlar bence pazar gününde yazmalıyız ve kaçamak yapmamalıyız fazla
hoşbeşte kurabiye gibi sonuçta olmamış.. helva olmamış, dolma olmamış26.02.2012
Sabaheynir, domates, 2 bardak şekersiz çay, 2 haşlanmış yumurta 1,5 dl. ekmek
ara:1 bardak süt bir avuç badem
akşam:fırında yağsız balık yaptık.Yanında 1 küçük dl. ekmek, bol salata bir bardak şekersiz limonata.1,5 kk tahin helvası(zaafım var)
helva yiyince rahat etmedi içim çıktım hemen yeşilçay almaya.10 dk. öyle hareket ettim.
hemen bir tane içtim.Sonra misaif geliceğini örenince evin bir kısmını süpürdüm :)
misafirler kurabiyeyle hoşbeş(fındıklısı hemde çok severim) yerken ben yeşilçay içtim.Yüzüne bile bakmadım tatlıların.
Gelenler ablam sayılırdı.Dediler zayıflamışsın sen falan hatta hamile olanı bile aaah ah doğursamda bende versem şu kiloları bir an evvel dedi ggaza getirdim hepsini :)
birde 40 dk yürüdüm.
27.02.2012
Sabah:200 ml süt 3 tane form bisküvi(okulda oluyorum malum.Birde hafta başı olduğu için biraz uyanırken zorlandım.)
öğle:1 kase nohutlu bulgur, 3 kaşık yoğurt, 1 yeşilçay.
ara:1 brd. süt
Akşam:Evde hiçbirşey kalmayacağı tutmuş yine.Annemde dolma yapmış.Misafir var bir de.Fasülye-soğan-yumurta karışımı birşey de yaptı.
benim yediklerim:4 dolma(2 orta 2 küçük) yoğurdu sulandırıp çorba gibi yedim.2 tane de form bisküvi.3 çatal fasülye.Sütlaç var ama yemiycem.
birde yemekle beraber 1 yeşilçay içtim.
yeni başladım yeşilçaya ama çok işe yarıyor.yarım lt. suyu zor içtim bugün.İnş. yarım lt. daha bitiririm.
şimdilik bu kadar.Okula gidip gelirken 10ar dk yürümüş oldum.öylece duruyor şimdilik.Ama çokta hareketsiz değildim bugün.
herşeyi istede pazar günümkü menümü isteme bendenee sen neler yedin bugn bakalım?
hoşbeşte kurabiye gibi sonuçta olmamış.. helva olmamış, dolma olmamış
bunlar dışında iyi
say evet çok pardon özür ececim onu yedi gibi okumuşumece yemedim dior hoşbeş den canım helva yemiş dolma yemiş
sabah:biraz peynir 3 zeytin 2 kokteyl domates 1 dilim ekmek
ara:yeşilçay
öğle:kepekli tost ekmeğinden tost ayran
ara:şekersiz nescafe,form bisküvi,form mısır patlağı yedim 3 tane
akşam:mantar yemeği,2 dilim ekmek
bugun zorlandım sanırım öğlen tost yerine yemek türü bişiler yense daha tok tutuor öle işte yarın bakalım nasıl gecıcek bugun tartıldım ehehe yarım kilo eksik cıktım o kadarcık yani bakalım
helva olmasaydı ben hayatta o karanlıkta yukarı çıkmazdım ve yeşilçaya başlamış olmazdım.Evet bütün 2 günümü götürdü ama yeşilçay alışkanlığımı getirdi :)hoşbeşte kurabiye gibi sonuçta olmamış.. helva olmamış, dolma olmamış
bunlar dışında iyi
aynen öyle oldu :)ece yemedim dior hoşbeş den canım helva yemiş dolma yemiş
evet tost yerine yemek olsa daha iyi olur aslında...Ama benim dolmalardansa senin menün bin kat iyi..sabah:biraz peynir 3 zeytin 2 kokteyl domates 1 dilim ekmek
bugun zorlandım sanırım öğlen tost yerine yemek türü bişiler yense daha tok tutuor öle işte yarın bakalım nasıl gecıcek bugun tartıldım ehehe yarım kilo eksik cıktım o kadarcık yani bakalım
say evet çok pardon özür ececim onu yedi gibi okumuşum
yeşilçay alışkanlığı kazandığına sevindim ben senn içtiğini sanıyordum..helva olmasaydı ben hayatta o karanlıkta yukarı çıkmazdım ve yeşilçaya başlamış olmazdım.Evet bütün 2 günümü götürdü ama yeşilçay alışkanlığımı getirdi :)
Dolmayıda açıkçası pek gönüllü yemedim ama ben ne zaman sıkı yönetim ilan etsem herşey seferber oluyor sanki...Ben anneme söylendim evde hazır çorba bile olmaz mı diye o da bana söylendi.Sanki zayıflayabilecende konuşuyon senin yüzünden biz mi aç kalalım diye...bayağı paslaştık
.
yeşilçay alışkanlığı kazandığına sevindim ben senn içtiğini sanıyordum..
aslında eve salata malzemesi alıp ton balıklı salata falan yapsan olmazmıki:26:
yani bütün gün dikkat et üstüne dolma yemek zorunda kal kötü bi durum:26:
neyse gençsin meton bizden hızlı yakarsın sen
hımm anladım sen ayarlayabiliyorsan ayarla bişekildevalla hayatım yakında aldığım nefesin hesabını vericek hale gelmekten korkuyorum.Bu seferde durmumuzun sıkışık olduğu gündeme gelmeye başlıyor ben de tabi sessiz kalmıyorum.Eve tv almayı düşünüyorlarda ben yediğimin hesabını mı vericem...
Geçenlerde kitap aldım diye söylendi de..
neyse ben imkanlarımı bir şekilde toparlamaya alışıcam...örn. çarş. günü çarş. pazarına gidiyim diyorum herşeyden azar azar alıyım...
ablacığım menn güzzel helva dışındaMerhaba arkadaşlar,bugün çok işim vardı ancak girebildim nete,offf ya yine kar yağıyor,hava da çok soğuk.Allahsokakta kalanların yardımcısı olsun...
Bugün itibariyle diyete başladım,menümü de yazayım...Kalkınca 1 bardak kefir içip spora gittim...
SABAH 2 yumurta,peynir,domates,5 tane ceviz,bitki çayı
ÖĞLEN 1 tabak nohut,salata,1 kase yoğurt
AKŞAM balık,salata,1 kk helva
sonrası yeşilçay ve su
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
acıktn mı dun canımBen sizi çok seviyoruuummmmmmmmmm. Hasretciğim bir şey soracağım sana ama yanlış anlama bir de kızma olur mu?
Nişanlınla aynı evde kalmak zor olmuyor mu? Yani nişanlısınız ya ondan diyorum.
ozelden cewapladım
Acıkmam canım inşallah. Acıksam da pek bir şey ifade etmeyecek çünkü yemin ettim.
bnde de pırasa war bugun :)))))))ya bugün kaç kez forume girmeye yeltendim ama pazartesi diyemidir nedir işyeri hep kalabalıkdı yazamadım.
bugn gıreblırsın ıns canm
ahh bz aslıcmla onn zarrlarını cok kotu dere4cede gorduk
i
Bu söz ilham verdi bana :) Tabi o anlık ilhamdan bu çıktı:
bugün yağmurla uyandı aşk şehri 'İSTANBUL'...Ne güzel şarkıdır o.
Senin sesini hatırlattı bana.Yine nefesime nefes kattı.
hawada ask kokusu war
Aslında bu takımımızın kuralları arasında.Dilersen hasretcim hazır bu konuyu açmışken menüsünü yazmayanın cezası için oylamayı sen başlat takımda...(O anda görev vermezsem birine kalıyor sonra)
olur walla ececıgm
Tabi takımın kaptanı var amaaa nasıl olsa kızmam di mi :) Aşk olsun :)Ben kızamıyorsam birileri kızmak zorunda...Aslıya ödül vermem lazım :)
Amaaa senin böyle yazdığını okuyunca acıkasım tuttu.
acıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok ıı canmcımsabah:biraz peynir 3 zeytin 2 kokteyl domates 1 dilim ekmek
ıı ablacm gaytMerhaba arkadaşlar,bugün çok işim vardı ancak girebildim nete,offf ya yine kar yağıyor,hava da çok soğuk.Allahsokakta kalanların yardımcısı olsun...
Bugün itibariyle diyete başladım,menümü de yazayım...Kalkınca 1 bardak kefir içip spora gittim...
SABAH 2 yumurta,peynir,domates,5 tane ceviz,bitki çayı
ÖĞLEN 1 tabak nohut,salata,1 kase yoğurt
AKŞAM balık,salata,1 kk helva
sonrası yeşilçay ve su
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
bnde smdı senn yazdıgını okuynca kotu oldm allh bıze sewdklerımızle berabr saglklı uzun omurler wersn ınskızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
gunayyddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar....
Şimdi uyandım, birazdan kahvaltımı yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?