Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hehe ay çokgüldüm aslımya bizden gençsin lafına kız yaşlandık dimi biz ecenin yaşına göre
sıkma tatlı canını aldıgın en ufak şey bile bazen batar ben sen yerinde olsam evdeki yemeğe uyum gösteririm belki dolmadan 5 değilde 3 yerimporsiyonu düşürürüm bir ailde aynı sofraya oturup yemek yemek aileyi birbibiner bağlar canım üzme anneni babanı sakın en değerli varlıklar hayatımızda onlar ben bile bu yaşımda bazen anlayamıyorum onları kızıyorumediyorum ama bi bakmışım yine onlardan bana fayda var sen tek cocuktun sanırım ben gibi
istanbul belediyesi çok iyi çalışıyor arzum ablacım sokaktaki kimsesizleri topluyorlar filan yiğidi öldür ama hakkını yeme yani..Allah sokaktaki hayvanlarıda korusun ben pencere önüne ekmek kırıgı bulgur filan koyuyorum..ben beğendim menünü helvada az bişi batmadı gözüme o kadar

Allah rahmet eylesin ölen genç olunca ölüm yakışmıyor hiç
ben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))
off bende vazgecemiorum canım ama hadi gitmiş gözün aydın:)

ay kız çok fazla çıkarmış aynı bende 2 kilo fazla cıkıom niyeyse arık sudanmı başka bişidenmi sinir bozucu

senin ekmek yediğini bu listede gördm çok şükür çok güzel menünform hangi bisküvisini yedin cukulata kaplı olanımı

senin ekmek yediğini bu listede gördm çok şükür çok güzel menünform hangi bisküvisini yedin cukulata kaplı olanımı

ben cumadan berı saglklı beslenıorum cnm yok ya su kutu seler yok mu altınbasak lıght yazıo ustnde aslında cok da sewmıorum yanı

ay ne yazmışsınız ne yazmışsınız oku oku bitiremiyorum başım döndü:)
bende sabah klasık kahvaltı yaptım yeşilçay filan 8 badem yedim şimdi şekersiz nescafemi içtim 3 form bisküvimle açlıgım gitsin dedim 3 de filan yiyim dedim öğle yemegını cok acıkıorum cunku akşam yemegıne kadar böle yapınca daha iyi kilo veriom sanki ama bugun tartıldım ühühühü 77 cıkıom yaw 2 hafta önce 75 dim napcam ya moralim bozuldu bir arkadas dietisyene gidiyor nerdeyse aynı yiyoz haftada 2 bucuk kilo vermiş sanırım ben kacırıom arada

limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:

İçme hasretciğim. Soda içeceksen sadesini iç.

yemek yedim ağırlık bastı.Şimdi de form çayı içiyorum

ayyyy çok güzelmiş bunlarrr.

Ben de çok beğendim fiyatı da 85 lira. hem de 4 yastık kılıfı var bir de çarşafı normal nevresim çarşafına göre enden 20 cm daha uzun. 200*220 cm

Ya benim 1 kutu form çayım var ben de mi içsem acaba en azından o kutuyu bitireim israf olmasın demi. Bir daha da almam olur biter.

bugün nedense hiç acıkmadım.kahvaltıdan sonra ara öğünde yememişim.acıkmadan öğleni yesem mi acaba
öğünlerini atlamamn gerekiyor cnm acıkmaanda yemelisin diyetsyende acıktımayacak liste veriyor sonuçta ona düzenli uymalısın
Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
evet çok hoşmuş cami olanı en çok beğndim

ayy evet en az yaş büyüğüz eceden ben 17 yaşımdadah kolay veriyordum
canm cumartesi yoğundum ya su içemedim pek sürekli su içip ogün içmeyince su tuttu vücudum ama inmiştir herhalde çünkü pazardan beri tartılmadım.. sende su tutmuşsundur bol su iç cumaya kadar
evet topik eski formuna kavuştu ne acayip topiğiz ya çok sessiz oluyoruz yada çenemz durmuyor ortası yok yani

Ya benim 1 kutu form çayım var ben de mi içsem acaba en azından o kutuyu bitireim israf olmasın demi. Bir daha da almam olur biter.
form çaayını 2-3 günde bir içersen bağırsak tembelliği yapmazmış diyetisyene giden arkadaşlar öyle diyorlar

Mehaba kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız.
Ama benim herkese tek tek cevap yazacak enerjim yook napcaz

dün akşam balık yaptım demiştim zaten bol salatayla ekmeksiz yedik güzeldi ama diyetimde olmayan bişey yediğim için acık pişmanın.neyse

bu sabahta 1 dilim ekmek az light peynirle kahvaltımı yaptım

ara:1 portakal yedim

öğle:6 kaşık ıspanak+az yoğurt+1 dilim tb ekmek yedim

ara:1 bardak çay+4 tane çörek otlu 3 tane karışık meyveli form biskivi

ara:1 mevyeli yoğudum var 5 te yicem

akşam:bugün anneme gidicem tavuk sote sipariş ettim :)) diyet listeme uyayayım artık yani dimi ama

Diyette atlama yapmamak lazım az önce bahsetmişsiniz.
Metobolizma çalışmazmış aksi taktirde
sık yenmezse vücut gelen hemen ilk şeyi yağa dönüştürürmüş.bilgilerinize kızlarrr

nevresim takımlarıda hoşmuş bide fiyatıda uygun bence

arkadaslar benıde aranıza alırmısınız kılo vermem lazım 29 mayısa kadar artık guzel gorunmek ve kaybettıgım özgüvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum önerılerınız neler nereden baslamalıyım sureklı oturarak calısıyorum kpss yede calısıyorum bı yandan yemek konusunda kendımı artık durdurabılırım moralmen ıyıyım nerden baslamalıyım

COK BEGENDM

takımımızda yer varmı bilmiyorum tatlım kaptan isteğini görünce cevap verir.
Kilo vermek için çok doğru yerdesin,en çok motiveye ihtiyacın var oda burda :))

ohh afyt olsn kızcemm
Sağol canım...

Bence çok güzel bir menü olmuş Begümcüğüm. Balık yemen de etkilememiştir. Sonuçta ikisi de protein.

buyur canm hosgldn ama kaptanmız war ece sanırım alımları durdurdu o bı gelsın bısı soler ama o gelene kadr kendını tanıt bakalm ısmın ne nerdensın kac kılosun:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…