- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.801
Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:
hehe ay çokgüldüm aslımya bizden gençsin lafına kız yaşlandık dimi biz ecenin yaşına göreyeşilçay alışkanlığı kazandığına sevindim ben senn içtiğini sanıyordum..
aslında eve salata malzemesi alıp ton balıklı salata falan yapsan olmazmıki:26:
yani bütün gün dikkat et üstüne dolma yemek zorunda kal kötü bi durum:26:
neyse gençsin meton bizden hızlı yakarsın sen
sıkma tatlı canını aldıgın en ufak şey bile bazen batar ben sen yerinde olsam evdeki yemeğe uyum gösteririm belki dolmadan 5 değilde 3 yerimporsiyonu düşürürüm bir ailde aynı sofraya oturup yemek yemek aileyi birbibiner bağlar canım üzme anneni babanı sakın en değerli varlıklar hayatımızda onlar ben bile bu yaşımda bazen anlayamıyorum onları kızıyorumediyorum ama bi bakmışım yine onlardan bana fayda var sen tek cocuktun sanırım ben gibivalla hayatım yakında aldığım nefesin hesabını vericek hale gelmekten korkuyorum.Bu seferde durmumuzun sıkışık olduğu gündeme gelmeye başlıyor ben de tabi sessiz kalmıyorum.Eve tv almayı düşünüyorlarda ben yediğimin hesabını mı vericem...
Geçenlerde kitap aldım diye söylendi de..
neyse ben imkanlarımı bir şekilde toparlamaya alışıcam...örn. çarş. günü çarş. pazarına gidiyim diyorum herşeyden azar azar alıyım...
istanbul belediyesi çok iyi çalışıyor arzum ablacım sokaktaki kimsesizleri topluyorlar filan yiğidi öldür ama hakkını yeme yani..Allah sokaktaki hayvanlarıda korusun ben pencere önüne ekmek kırıgı bulgur filan koyuyorum..ben beğendim menünü helvada az bişi batmadı gözüme o kadarMerhaba arkadaşlar,bugün çok işim vardı ancak girebildim nete,offf ya yine kar yağıyor,hava da çok soğuk.Allahsokakta kalanların yardımcısı olsun...
Bugün itibariyle diyete başladım,menümü de yazayım...Kalkınca 1 bardak kefir içip spora gittim...
SABAH 2 yumurta,peynir,domates,5 tane ceviz,bitki çayı
ÖĞLEN 1 tabak nohut,salata,1 kase yoğurt
AKŞAM balık,salata,1 kk helva
sonrası yeşilçay ve su
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
Allah rahmet eylesin ölen genç olunca ölüm yakışmıyor hiçkızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
off bende vazgecemiorum canım ama hadi gitmiş gözün aydın:)ben şu habire tartılma huyumdan nasıl vazgeçeceğim.sabah gene tartıldım yarım kg gitmiş ehe ehe ehe :))
ay kız çok fazla çıkarmış aynı bende 2 kilo fazla cıkıom niyeyse arık sudanmı başka bişidenmi sinir bozucusüpersin canım benm çok güzel gidiyorsun tebriklerama pzr su tuttu herhalde vücudum çünkü heryerim şişti pazar günü sabah tartıda 1.2 kg fazla çıknca küstük tartıyla cuma barışacağız inşallah.. çok kalbimi kırdı umarım cumaya gönlümü alır
menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı cokcok azcık beyaz petnır cok ınce 2 dılm kasar peynırı 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 dlm salam cay azcık ckulata
ara form bskuwı yeslcay
oglen 5 6 kasık pırasa yemegı yogurt 1 dılm ekmk
ara portakal yeslcay
aksam sehrıye corbası yogurt salata pırasa yemegı
2 lıtre su
senin ekmek yediğini bu listede gördm çok şükür çok güzel menünform hangi bisküvisini yedin cukulata kaplı olanımı
ben cumadan berı saglklı beslenıorum cnm yok ya su kutu seler yok mu altınbasak lıght yazıo ustnde aslında cok da sewmıorum yanı
limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:
yemek yedim ağırlık bastı.Şimdi de form çayı içiyorum
ayyyy çok güzelmiş bunlarrr.
öğünlerini atlamamn gerekiyor cnm acıkmaanda yemelisin diyetsyende acıktımayacak liste veriyor sonuçta ona düzenli uymalısınbugün nedense hiç acıkmadım.kahvaltıdan sonra ara öğünde yememişim.acıkmadan öğleni yesem mi acaba
evet çok hoşmuş cami olanı en çok beğndimKızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
ayy evethehe ay çokgüldüm aslımya bizden gençsin lafına kız yaşlandık dimi biz ecenin yaşına göre
ay kız çok fazla çıkarmış aynı bende 2 kilo fazla cıkıom niyeyse arık sudanmı başka bişidenmi sinir bozucu
[/B]
evet topik eski formuna kavuştu ne acayip topiğiz ya çok sessiz oluyoruz yada çenemz durmuyor ortası yok yaniay ne yazmışsınız ne yazmışsınız oku oku bitiremiyorum başım döndü:)
bende sabah klasık kahvaltı yaptım yeşilçay filan 8 badem yedim şimdi şekersiz nescafemi içtim 3 form bisküvimle açlıgım gitsin dedim 3 de filan yiyim dedim öğle yemegını cok acıkıorum cunku akşam yemegıne kadar böle yapınca daha iyi kilo veriom sanki ama bugun tartıldım ühühühü 77 cıkıom yaw 2 hafta önce 75 dim napcam ya moralim bozuldu bir arkadas dietisyene gidiyor nerdeyse aynı yiyoz haftada 2 bucuk kilo vermiş sanırım ben kacırıom arada
form çaayını 2-3 günde bir içersen bağırsak tembelliği yapmazmış diyetisyene giden arkadaşlar öyle diyorlar
Ya benim 1 kutu form çayım var ben de mi içsem acaba en azından o kutuyu bitireim israf olmasın demi. Bir daha da almam olur biter.
Kayısılı form çayımı yaptım içiyorum şu an...
COK BEGENDMMehaba kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız.
Ama benim herkese tek tek cevap yazacak enerjim yook napcaz
dün akşam balık yaptım demiştim zaten bol salatayla ekmeksiz yedik güzeldi ama diyetimde olmayan bişey yediğim için acık pişmanın.neyse
bu sabahta 1 dilim ekmek az light peynirle kahvaltımı yaptım
ara:1 portakal yedim
öğle:6 kaşık ıspanak+az yoğurt+1 dilim tb ekmek yedim
ara:1 bardak çay+4 tane çörek otlu 3 tane karışık meyveli form biskivi
ara:1 mevyeli yoğudum var 5 te yicem
akşam:bugün anneme gidicem tavuk sote sipariş ettim :)) diyet listeme uyayayım artık yani dimi ama
arkadaslar benıde aranıza alırmısınız kılo vermem lazım 29 mayısa kadar artık guzel gorunmek ve kaybettıgım özgüvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum önerılerınız neler nereden baslamalıyım sureklı oturarak calısıyorum kpss yede calısıyorum bı yandan yemek konusunda kendımı artık durdurabılırım moralmen ıyıyım nerden baslamalıyım
Sağol canım...ohh afyt olsn kızcemm
Mehaba kızlar maşallah güzel kaynatmışsınız.
Ama benim herkese tek tek cevap yazacak enerjim yook napcaz
dün akşam balık yaptım demiştim zaten bol salatayla ekmeksiz yedik güzeldi ama diyetimde olmayan bişey yediğim için acık pişmanın.neyse
bu sabahta 1 dilim ekmek az light peynirle kahvaltımı yaptım
ara:1 portakal yedim
öğle:6 kaşık ıspanak+az yoğurt+1 dilim tb ekmek yedim
ara:1 bardak çay+4 tane çörek otlu 3 tane karışık meyveli form biskivi
ara:1 mevyeli yoğudum var 5 te yicem
akşam:bugün anneme gidicem tavuk sote sipariş ettim :)) diyet listeme uyayayım artık yani dimi ama
arkadaslar benıde aranıza alırmısınız kılo vermem lazım 29 mayısa kadar artık guzel gorunmek ve kaybettıgım özgüvenımı yenıden kazanmak ıstıyorum önerılerınız neler nereden baslamalıyım sureklı oturarak calısıyorum kpss yede calısıyorum bı yandan yemek konusunda kendımı artık durdurabılırım moralmen ıyıyım nerden baslamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?