Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bısı danıscm sıze arkadsmn dugunune elbse aldm kadıfe mını sırt dekltelı kollarında sarkık gumus fıgurlerı war sıyah
sızce bunun altına hang renk ayakkabı alablırım we modelı nasıl olmalı

Aslıcım bu dernek Her türlü şeyi araştırıyor. Bu dediğin firmaların tse den falan sertifikası vardır muhakkak ama benim dediğim bu dernek , hani derler ya ıncığını cıncığını araştırıyor diye aynen öyle.

ama kızlar salam sosıs sucuksuz olmuo kı mutlaka alınıo

Valla Hasretcim öyle de bir oluyor ki yemeyince ne oluyor. Bir yerimiz eksik kalmıyor değil mi? Sağlık açısından da hiç bir doktor bu ileri işlem görmüş et ürünlerini tavsiye etmiyor...

Resmi varsa eklesene bir görelim. Gümüş rengi detayları varsa lame bir ayakkabı olabilir mi acaba. Ya da elbiseyle aynı renk, o zaman da kapkara olursun. Bilemedim lame ayakkabı çok da sırıtabilir. Diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım...

betlcum bn normlde de cok tuketmm onları sewmm yanı ama mesala bn oglen yemesı ıcın ekmek arası yapıorum bulente oda rejmde cnku kepek ekmegınn arasına salam kasar feln koyuyorm e salm koymayp ne koyablırım bnde ıstemm aslında bu seklde beslenmeyı

bnde suet sıyah platform platform kısmnda grı rengı olan bı aykkbı dusunmustm yada kırmızı suet yada yesl:26: ıste karsızım
fotosu yokkı

aynen senn gibi düşüdüm lame sırıtırmı acaba ? çok abiye değilse,
gümüş detayı çok yoksa siyah güzel olur bide elbse uzun kollumu?
uzun kolluysa önü kapalı ayakkabı al çok abiye ayakkabı almaki normaldede kullanabilesin

uzun kollu canm aynn ck abıye almıcm zaten elbısede ole ck abıye dııl

şöyle bir ayakkabı hayal ettim.Turkuaz renkli bir platform topuk.topuk kısmıda dore metal.sade ve şık olabilir

Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?

Eklentiler

• $422316_10150546335154482_179269144481_8764710_1418960157_n.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $315528_10150322037534482_179269144481_7907141_1732214648_n.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…