- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.781
Aslıcım bu dernek Her türlü şeyi araştırıyor. Bu dediğin firmaların tse den falan sertifikası vardır muhakkak ama benim dediğim bu dernek , hani derler ya ıncığını cıncığını araştırıyor diye aynen öyle.iradene
tşk ederiz betül hanım verdiğiniz hava drum raporu için
inş almazsada öbür haftaya kadar küserim onunlar
cnm dediğin siteyi bi ara inceliyecğim.. acaba maret gibi kaliteli markalardamı böyle :18: sertifikaları olmadan nasıl satılıyorlar anlamıyorum
ama kızlar salam sosıs sucuksuz olmuo kı mutlaka alınıo
kızlar bısı danıscm sıze arkadsmn dugunune elbse aldm kadıfe mını sırt dekltelı kollarında sarkık gumus fıgurlerı war sıyah
sızce bunun altına hang renk ayakkabı alablırım we modelı nasıl olmalı
hımm anladım canımAslıcım bu dernek Her türlü şeyi araştırıyor. Bu dediğin firmaların tse den falan sertifikası vardır muhakkak ama benim dediğim bu dernek , hani derler ya ıncığını cıncığını araştırıyor diye aynen öyle.
Resmi varsa eklesene bir görelim. Gümüş rengi detayları varsa lame bir ayakkabı olabilir mi acaba. Ya da elbiseyle aynı renk, o zaman da kapkara olursun. Bilemedim lame ayakkabı çok da sırıtabilir. Diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım...
aynen senn gibi düşüdüm lame sırıtırmı acaba ? çok abiye değilse,Resmi varsa eklesene bir görelim. Gümüş rengi detayları varsa lame bir ayakkabı olabilir mi acaba. Ya da elbiseyle aynı renk, o zaman da kapkara olursun. Bilemedim lame ayakkabı çok da sırıtabilir. Diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım...
bnde suet sıyah platform platform kısmnda grı rengı olan bı aykkbı dusunmustm yada kırmızı suet yada yesl:26: ıste karsızım
fotosu yokkı
aynen senn gibi düşüdüm lame sırıtırmı acaba ? çok abiye değilse,
gümüş detayı çok yoksa siyah güzel olur bide elbse uzun kollumu?
uzun kolluysa önü kapalı ayakkabı al çok abiye ayakkabı almaki normaldede kullanabilesin
uzun kollu canm aynn ck abıye almıcm zaten elbısede ole ck abıye dııl
platform önü kapalı kadifemsi süet bi ayakkabı süper olur diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar öğlen yemeğine çıkıyorum dönünce yazıcam
kızlar bısı danıscm sıze arkadsmn dugunune elbse aldm kadıfe mını sırt dekltelı kollarında sarkık gumus fıgurlerı war sıyah
sızce bunun altına hang renk ayakkabı alablırım we modelı nasıl olmalı
şöyle bir ayakkabı hayal ettim.Turkuaz renkli bir platform topuk.topuk kısmıda dore metal.sade ve şık olabilir
bugün nedense hiç acıkmadım.kahvaltıdan sonra ara öğünde yememişim.acıkmadan öğleni yesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?