Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnce en ıısı yememen dıcm yıcn :26::26:

ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...

canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumda

ben konserve kullanıyorum Aslıcım genelde ama bence taze bezelye içinde biraz haşlamak gerekir gibi geliyor

ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...

canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumda

bnce en ıısı yememen dıcm yıcn :26::26:

bende amin olamadığım için soruyorum.şimdi akşam orada yememek için birşeyler yiyip gitsem orada yemeden dayanabilirmiyim emin değilim.
geçen haftaki görüşmemizde lorlu kurabiye vardı dayanamayıp 1 tane yemiştim.

eşimin teyzesine gidebilirz bizde teyze elinden ameliyat olmuş ama eşim geçte gelebilir gitmeyedebilirz bilmiyorum
gidersem umarım bişey çıkarıpta ye ye diye ısrar etmezler:18:

eşimin teyzesine gidebilirz bizde teyze elinden ameliyat olmuş ama eşim geçte gelebilir gitmeyedebilirz bilmiyorum
gidersem umarım bişey çıkarıpta ye ye diye ısrar etmezler:18:

yesen bir dert yemesen ayrı bir dert.sanki yiyemiyecekmişiz gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum.bi seferden birşey olmaz derler.bu halin sana çok yakışıyor derler.sanki biz yemeyi bilmiyoruz.kendi tercihimizle yeyemek için çabalıyoruz anlamak istemiyorlar.bana da bu kadarcık tatlı şekerini çıkartmaz ye derler.sanki sonra acısını benim yerime onlar çekiyor

bu arada bugün bende arabamı sattım.noterden satışı yapıp parayı almadıkdan sonra kesin gözüyle bakmamak lazım ama dille anlaştık.yarın satışını yapacakdık ama ben bu arabayı bekarken aldım soyadım değişti şimdi.satışdan önce ruhsatı yenilemem gerekiyormuş.tc kimlik numaram değişmedi neden bizim memleketimizde bu kadar presedür olur anlamam ki.umarım ruhsat çabuk değişir

ayy hiç sorma aman cnm o kadrdan bişey olmaz bilmiyorlar tüm gn dikkat et günün en tehlikeli saatinde cıss ye
ama haberli gitmişsem ve hazırık bnm için yapılmışsa mecburen yerim ayıp olmasın diye..
çünkü bende emek edip yapsam ve yemezseler bozulurum

amaann burda bişey alıp satmak ne kadar teferruatlı tcyl herşey oluyorda o olmuyormuymuş ne saçma

IMM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR.AFİYET OLSUN.BEN SEVERİM ÇOK ISPANAĞI HELE SARIMSAKLI YOĞURTLA

off aslıcm haftasonu mısafrım gelck demıstm ya bırı dha eklendı geleck kısılere we o rejmde dııl ewıme ılk msıafrım bna sole guzl bı menu solesn nede guzl olur yanı

BANADA CUMARTESİ YEMEĞE MİSAFİRİM GELCEK AMA YARIN YAZARIM NELER YAPICAĞIMI OK

GÜZEL MÖNÜ TATLIM

BENDE ONDAN ALIYORUM TAVSİYE EDERİM

yeşil çay ve su içiyormusunuz kızlar?
hadi bakalım kim bugün ne kadar içmiş öğrenelim yazsın

1,5 LT İÇEBİLDİM DAHA 2 BARDAKTA YEŞİL ÇAY İÇTİM BENDE

ŞİMDİYE KADAR GÜZELMİŞ CANIM AKŞAMA DA OLABİLDİĞİNCE HAFİF DEVAÖ ETMEYE ÇALIŞ OK.BOL ŞANS

evet çok lezzetli oluyor tatlım:)
sarımsağı zaten çok seviyorum herşeye yakışıyor
unonun 100 de yüz buğğday ekmeği tavsiye edilir kızlar

ooo maşallah iyi sohbet etmişsiniz.

ben de toplantıdan 5 te çıktım . eve geldiğimde 6 olmuştu saat.

akşam 6.30

1 kase yoğurt çorbası , etli patates ve salata yedim .

bakalım akşam da yarım lt su içersem 1 lt olur. malesef çok içemiyorum . karnımı çok şişiriyor.

Begümcüm evde tahıllı ekmek yoktu . normal ekmek yiyeceğime etiform kepekli etimek yedim . onlardan 2 tane 1 dilim buğday ekm denk geliyormuş.bu klasik etimeğin form tarzı olanından , bisküvi gibi değil ..

hımm anladım sen ayarlayabiliyorsan ayarla bişekilde
bunun için elimden geleni yapıyorum hayatım :)
aaaaa ağlayasım geldi bi an ...
Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
eveeet özellikle baştaki 2si..
siz mi yaşlancaksınız..Maşallah beni bile gönderirsiniz
evet canım bende tekim..doğru şeyler söylemişsin...
özel mesajdada bildirdim zaten canım..
Günaydın 5. Takımın Güzelleri...

Şimdi Kahvaltı Zamanı...

Ardından da Spora......

canım önce spor sonra hafif bir kahvaltı...yağlar sabah aç karnına daha çabuk eriyor diye duymuştum :)

Ben okulda da etimek yemeği seviyorum , arkadaşlarda alıştılar , diyet yapmıyorlar ama acıkınca ondan atıştırıyorlar..

Ne güzel 2 lt den fazla su içiyorsunuz , benim vücudum bir türlü alışamadı ...

Bu arada ben yokken çocuklar benim yerime yazılar yazıyorlar , sırf beni kızdırmak için ..garip yazılar görürseniz şaşırmayın , bilg başına oturunca başlıyorlar beni kızdırmaya..

Ellerinden zor kurtardım ..

selam kızlar bulasıklarımı koydum maki.geldim biraz bakim dedim aslı yeşilçay ve su içiyorum..ama yeşilçayı gnde 1 kez içiorum günde 2 di bilmiorum 1 düşrmek istedim herşeyın fazlası zarar sanki..yalancı tavukgöğsü tarifimi veririm hasret istersen..kocama lacivert bir kazak aldım bakalım bykm gelicek sanki büyk gelicek gibi ama bakıcaz..

ece gelmiş gitmiş bakıyorum özledim ece seni yaa yaz gelsede uzun uzun konuşsak

ehehe yaz yaz adam yemiorum ben:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…