- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.961
ben bugün 2 fincan yeşil çay içtim ve 4. yarım litrelik suyumu içiyorum yani 2 lt oldu.yatana kadar en az 2,5 lt olur.
menümü de yazayım ama bu akşam biraz karışacak diye korkuyorum.akşam arkadaşlarda toplanacağız ve eve gidecek vaktim yok.arakdaş çayın yanına birşeyler yapar.acaba akşam yemeği yerine onlardan mı yesem ucundan azıcık
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin
öğlerinçsiz lahana yemeği ve yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...
canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumda
ben konserve kullanıyorum Aslıcım genelde ama bence taze bezelye içinde biraz haşlamak gerekir gibi geliyor
ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...
canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumda
bnce en ıısı yememen dıcm yıcn :26::26:
eşimin teyzesine gidebilirz bizde teyze elinden ameliyat olmuş ama eşim geçte gelebilir gitmeyedebilirz bilmiyorum
gidersem umarım bişey çıkarıpta ye ye diye ısrar etmezler:18:
ayy hiç sorma aman cnm o kadrdan bişey olmaz bilmiyorlar tüm gn dikkat et günün en tehlikeli saatinde cıss yeyesen bir dert yemesen ayrı bir dert.sanki yiyemiyecekmişiz gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum.bi seferden birşey olmaz derler.bu halin sana çok yakışıyor derler.sanki biz yemeyi bilmiyoruz.kendi tercihimizle yeyemek için çabalıyoruz anlamak istemiyorlar.bana da bu kadarcık tatlı şekerini çıkartmaz ye derler.sanki sonra acısını benim yerime onlar çekiyor
bu arada bugün bende arabamı sattım.noterden satışı yapıp parayı almadıkdan sonra kesin gözüyle bakmamak lazım ama dille anlaştık.yarın satışını yapacakdık ama ben bu arabayı bekarken aldım soyadım değişti şimdi.satışdan önce ruhsatı yenilemem gerekiyormuş.tc kimlik numaram değişmedi neden bizim memleketimizde bu kadar presedür olur anlamam ki.umarım ruhsat çabuk değişir
biraz önce yediğim ıspanak başı yemeğimizin tarifini vereyim belki denemk istersiniz hem lezzetli hemde doyurucu bi sebze yemeği
ıspanağın köklerinden yaptığımız bi yemek
ıspanağın kök kısımlarını kesip 1 gün suda ıslatıp iyice temizledikten sonra soğan salçayla kavurup içne haşlanmış yeşil mercimek, (istenirse haşanmış nohut ) 2 tane domates biraz su ekleyip pişiriyorum piştikten sonra tencereye kuru nane atıyorum sarımsak rendeleyip limon sıkıyorum
süper oluyor tavsiye ederim..
off aslıcm haftasonu mısafrım gelck demıstm ya bırı dha eklendı geleck kısılere we o rejmde dııl ewıme ılk msıafrımbna sole guzl bı menu solesn nede guzl olur yanı
10.00:çok az yağda kırmızı biberli 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.00:az şekerli türk kahvesi
14.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, 3kaşık yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği
17.00:1 portakal
19.30: ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tb ekmeği
ben unonun 100 de yüz buğday ekmeği var ondan alıyorum 1 dilim 52 kalori ediyor hesapladım çokta beğeniyorum tadını (migrosta bulabilirsin)
unonun denge ekmeğide 1 dilmi 39 kalori ama o çok ince gözüktü gözüme ondan almadım..
öbür topiktede diyetisyene giden arkadaşlar var diyetisyenleri demiş kepek ekmeğinin kansızlık yaptığını..
verdiğim tarfite çok leziz oluyor tam diytlik gerçi ben normaldede bayılırım ıspanak başina
yeşil çay ve su içiyormusunuz kızlar?
hadi bakalım kim bugün ne kadar içmiş öğrenelim yazsın
ben bugün 2 fincan yeşil çay içtim ve 4. yarım litrelik suyumu içiyorum yani 2 lt oldu.yatana kadar en az 2,5 lt olur.
menümü de yazayım ama bu akşam biraz karışacak diye korkuyorum.akşam arkadaşlarda toplanacağız ve eve gidecek vaktim yok.arakdaş çayın yanına birşeyler yapar.acaba akşam yemeği yerine onlardan mı yesem ucundan azıcık
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin
öğlerinçsiz lahana yemeği ve yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
IMM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR.AFİYET OLSUN.BEN SEVERİM ÇOK ISPANAĞI HELE SARIMSAKLI YOĞURTLA
GÜZEL MÖNÜ TATLIM
BENDE ONDAN ALIYORUM TAVSİYE EDERİM
1,5 LT İÇEBİLDİM DAHA 2 BARDAKTA YEŞİL ÇAY İÇTİM BENDE
bunun için elimden geleni yapıyorum hayatım :)hımm anladım sen ayarlayabiliyorsan ayarla bişekilde
aaaaa ağlayasım geldi bi an ...kızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
eveeet özellikle baştaki 2si..Kızlar nevresim takımları çok hoş değil mi?
siz mi yaşlancaksınız..Maşallah beni bile gönderirsinizhehe ay çokgüldüm aslımya bizden gençsin lafına kız yaşlandık dimi biz ecenin yaşına göre
sıkma tatlı canını aldıgın en ufak şey bile bazen batar ben sen yerinde olsam evdeki yemeğe uyum gösteririm belki dolmadan 5 değilde 3 yerimporsiyonu düşürürüm bir ailde aynı sofraya oturup yemek yemek aileyi birbibiner bağlar canım üzme anneni babanı sakın en değerli varlıklar hayatımızda onlar ben bile bu yaşımda bazen anlayamıyorum onları kızıyorumediyorum ama bi bakmışım yine onlardan bana fayda var sen tek cocuktun sanırım ben gibi
özel mesajdada bildirdim zaten canım..sena ben istanbuldan kızlar kılom 85 boyumda 170 60 kılo olmak ıstıyorum ama nerden baslıcam bılmıorum hanı hareleguree bı grupla baslamak ıstıyorum zor bı kılomu sızce ıstedıklerım cunku kendımı hıc begenmemeye basladım kısacası kafama bı tuğla düştü
Günaydın 5. Takımın Güzelleri...
Şimdi Kahvaltı Zamanı...
Ardından da Spora......
ehehe yaz yaz adam yemiorum ben:13:benim kullandığım muhasebe programıda büük harfle yazılıyo :)) bi orası bi burası olunca unutabiliyorum küçük harfe dönmeyi o yüzden oluyo kızlar kusura bakmayın
canım benim düzeltmedim sadece anladığın anlamda olmadığını anlatmaya çalıştım.düzelttin dersen sanki öle sölemişimde düzeltmişim gibi olmasın aman
aynen öle aslında ama yazılarda yanlış anlama oldu bir anda
artık senin yazılarına yorum yazmaya korkuyorum valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?