- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.941
off aslıcm haftasonu mısafrım gelck demıstm ya bırı dha eklendı geleck kısılere we o rejmde dııl ewıme ılk msıafrımbna sole guzl bı menu solesn nede guzl olur yanı
süper canm
ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş öyle duydum ben unonun 100 de yüz tam buğday ekmeğinden alıyorum çok beğeniyorum tavsiye ederim
kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
menum : sacah 2 dılm cawdr ekmegı az petnır 3 sıay 1 yesıl zeytın yarım cay kasıgı cılek recelı bıber cokazcık sucuklu yumurtadan aldım hc yag koymadn yaptım omlet gıbı
ara 3 form bskuwı yeslcay
oglen 5 kasık pırasa yemegı yogurt 1dılm ekmek
ara portakl yeslcay
aksam corba salata yogrt belkı azcık pırasa yemegı
2 -2.5 lıtre su
biraz önce yediğim ıspanak başı yemeğimizin tarifini vereyim belki denemk istersiniz hem lezzetli hemde doyurucu bi sebze yemeği
ıspanağın köklerinden yaptığımız bi yemek
ıspanağın kök kısımlarını kesip 1 gün suda ıslatıp iyice temizledikten sonra soğan salçayla kavurup içne haşlanmış yeşil mercimek, (istenirse haşanmış nohut ) 2 tane domates biraz su ekleyip pişiriyorum piştikten sonra tencereye kuru nane atıyorum sarımsak rendeleyip limon sıkıyorum
süper oluyor tavsiye ederim..
ben unonun 100 de yüz buğday ekmeği var ondan alıyorum 1 dilim 52 kalori ediyor hesapladım çokta beğeniyorum tadını (migrosta bulabilirsin)ya bak bunu bilmiyordum.o zaman arada bende tam buğday alayım.ben kalorilerine bakıyorum en az kalorisi olanı alıyorum :)))
çok güzel gözüküyor.
TSKLER TARF ICIN CANIMCIMbiraz önce yediğim ıspanak başı yemeğimizin tarifini vereyim belki denemk istersiniz hem lezzetli hemde doyurucu bi sebze yemeği
ıspanağın köklerinden yaptığımız bi yemek
ıspanağın kök kısımlarını kesip 1 gün suda ıslatıp iyice temizledikten sonra soğan salçayla kavurup içne haşlanmış yeşil mercimek, (istenirse haşanmış nohut ) 2 tane domates biraz su ekleyip pişiriyorum piştikten sonra tencereye kuru nane atıyorum sarımsak rendeleyip limon sıkıyorum
süper oluyor tavsiye ederim..
yatıya geleckler cuma gelp pazr doneckler cnm bn tawk gogsunu hc sewmmyemekli gelecekler herhalde
yemek olarak fırında tavuklu patates yap yanına cacık,salata pilav ama sen pilavdan yeme
tatlı olarak tavukgögsü yapabilirsin sütlü tatlı sonuçta hem cuma sende yersin
kaç gün kalckler?
,ama tavukgögsü nasıl yapılıyor dersen bilmiyorum yapmayı
nurcan birinde çok güzel yaptığını söyledi olmazsa sen ondan alırsın tarifi
tskler cnmbende yalan tovuk gögsü tarifi var ve çok güzel oluyor.Üstüne de böğürtlenli meyve sosu döküyorum.çok leziz oluyor.istersen tarifini verebilirim ama evdeyken yazmam lazım.evdeki defterimde yazıyor
ayy cuma gununu ıple cekıorum cnku ck guzl ılelıoruz bnce10.00:çok az yağda kırmızı biberli 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.00:az şekerli türk kahvesi
14.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, 3kaşık yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği
17.00:1 portakal
19.30: ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tb ekmeği
ben unonun 100 de yüz buğday ekmeği var ondan alıyorum 1 dilim 52 kalori ediyor hesapladım çokta beğeniyorum tadını (migrosta bulabilirsin)
unonun denge ekmeğide 1 dilmi 39 kalori ama o çok ince gözüktü gözüme ondan almadım..
öbür topiktede diyetisyene giden arkadaşlar var diyetisyenleri demiş kepek ekmeğinin kansızlık yaptığını..
verdiğim tarfite çok leziz oluyor tam diytlik gerçi ben normaldede bayılırım ıspanak başina
canım çekti vallahi.en yakın zamanda bende yapayım bari.yapraklarından da kocişe ıspanaklı börek yaparım .o da bayılır zaten :)))
yeşil çay ve su içiyormusunuz kızlar?
hadi bakalım kim bugün ne kadar içmiş öğrenelim yazsın
ortmenım ben 2 bardak yeslcay 2 lıtreye yakn su ıctm aksama kadr 2 buck olur ortmenım
yemek tarıflerıne bakaym dedım oldum oldum nasıl canm cektı smdı
yemek tarıflerıne bakaym dedım oldum oldum nasıl canm cektı smdı
kız işte bildiğin bişe yapsana fırında patates aklına yatmadımıki?
ben bugün 2 fincan yeşil çay içtim ve 4. yarım litrelik suyumu içiyorum yani 2 lt oldu.yatana kadar en az 2,5 lt olur.
menümü de yazayım ama bu akşam biraz karışacak diye korkuyorum.akşam arkadaşlarda toplanacağız ve eve gidecek vaktim yok.arakdaş çayın yanına birşeyler yapar.acaba akşam yemeği yerine onlardan mı yesem ucundan azıcık
sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin
öğlerinçsiz lahana yemeği ve yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...ayy yok ben onlar ıcın bakmıorum aslıcım hazır ewdede tawugm warken patateslı tawk yapcm fırında bn hergn bakıorum zatn bu tarflere blgı sahıbı olmak ıcınama nedn se bugn cok cnm ıstedı acıktm sanırım
canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumdahasretcim fırına poşete tavuk ve sebze de koyup pişirebilirsin.bezelye-patates-biber-soğan-sarımsak-mantar koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?