Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off aslıcm haftasonu mısafrım gelck demıstm ya bırı dha eklendı geleck kısılere we o rejmde dııl ewıme ılk msıafrım bna sole guzl bı menu solesn nede guzl olur yanı

yemekli gelecekler herhalde
yemek olarak fırında tavuklu patates yap yanına cacık,salata pilav ama sen pilavdan yeme
tatlı olarak tavukgögsü yapabilirsin sütlü tatlı sonuçta hem cuma sende yersin
kaç gün kalckler?

ama tavukgögsü nasıl yapılıyor dersen bilmiyorum yapmayı
nurcan birinde çok güzel yaptığını söyledi olmazsa sen ondan alırsın tarifi

süper canm
ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş öyle duydum ben unonun 100 de yüz tam buğday ekmeğinden alıyorum çok beğeniyorum tavsiye ederim

ya bak bunu bilmiyordum.o zaman arada bende tam buğday alayım.ben kalorilerine bakıyorum en az kalorisi olanı alıyorum :)))

kızlarcığım tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimi tartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum

:)) düzenli giderken sadece pazar günü yüzünden killo almayız

gayet iyi hasretcim

çok güzel gözüküyor.

bende yalan tovuk gögsü tarifi var ve çok güzel oluyor.Üstüne de böğürtlenli meyve sosu döküyorum.çok leziz oluyor.istersen tarifini verebilirim ama evdeyken yazmam lazım.evdeki defterimde yazıyor

10.00:çok az yağda kırmızı biberli 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği

12.00:az şekerli türk kahvesi

14.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, 3kaşık yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği

17.00:1 portakal

19.30: ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tb ekmeği

ya bak bunu bilmiyordum.o zaman arada bende tam buğday alayım.ben kalorilerine bakıyorum en az kalorisi olanı alıyorum :)))

çok güzel gözüküyor.
ben unonun 100 de yüz buğday ekmeği var ondan alıyorum 1 dilim 52 kalori ediyor hesapladım çokta beğeniyorum tadını (migrosta bulabilirsin)
unonun denge ekmeğide 1 dilmi 39 kalori ama o çok ince gözüktü gözüme ondan almadım..
öbür topiktede diyetisyene giden arkadaşlar var diyetisyenleri demiş kepek ekmeğinin kansızlık yaptığını..

verdiğim tarfite çok leziz oluyor tam diytlik gerçi ben normaldede bayılırım ıspanak başina

TSKLER TARF ICIN CANIMCIM
yatıya geleckler cuma gelp pazr doneckler cnm bn tawk gogsunu hc sewmm
ama tavukgögsü nasıl yapılıyor dersen bilmiyorum yapmayı
nurcan birinde çok güzel yaptığını söyledi olmazsa sen ondan alırsın tarifi
,
bende yalan tovuk gögsü tarifi var ve çok güzel oluyor.Üstüne de böğürtlenli meyve sosu döküyorum.çok leziz oluyor.istersen tarifini verebilirim ama evdeyken yazmam lazım.evdeki defterimde yazıyor
tskler cnm
ayy cuma gununu ıple cekıorum cnku ck guzl ılelıoruz bnce

canım çekti vallahi.en yakın zamanda bende yapayım bari.yapraklarından da kocişe ıspanaklı börek yaparım .o da bayılır zaten :)))

ben bugünkü son olan yaseminli 2. yeşilçayımı içiyorum sabahta tarçınlı karnfilli yeşilçay içmiştim.

2 ltden fazla su içtim 3 lt kapatırım bugünü

500 ml şişm var doldurup doldurup içiyorum

ben bugün 2 fincan yeşil çay içtim ve 4. yarım litrelik suyumu içiyorum yani 2 lt oldu.yatana kadar en az 2,5 lt olur.

menümü de yazayım ama bu akşam biraz karışacak diye korkuyorum.akşam arkadaşlarda toplanacağız ve eve gidecek vaktim yok.arakdaş çayın yanına birşeyler yapar.acaba akşam yemeği yerine onlardan mı yesem ucundan azıcık

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-5 zeytin

öğlerinçsiz lahana yemeği ve yoğurt-2 dilim kepek ekmeği

ara:1 elma

kız işte bildiğin bişe yapsana fırında patates aklına yatmadımıki?

ayy yok ben onlar ıcın bakmıorum aslıcım hazır ewdede tawugm warken patateslı tawk yapcm fırında bn hergn bakıorum zatn bu tarflere blgı sahıbı olmak ıcın ama nedn se bugn cok cnm ıstedı acıktm sanırım

şimdi siz gideceksinz diye yapıyor emek ediyorsa yemezsen ayıp olur
akşam yerine ondan yersin bence gitmeden 1 elma daha ye ki çok kaçırmayasın
menün güzel hayatım

ayy ben hiç bakaıyorum hasret çok cnm istiyor sabah markete gittiğimde bi hoş oldum nutellaları görünce...
hasretcim fırına poşete tavuk ve sebze de koyup pişirebilirsin.bezelye-patates-biber-soğan-sarımsak-mantar koyabilirsin
canım bezelye yi fırına haşlmadan koyunca pişiyormu bunu çok merk ediyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…